Googlao sam
Trazio po forumu i stvarno nisam uspio nac, bas me zanima jeli ti uopce moguce bez rootanog android mobitela? I sto ce mi SD card ako ne mogu aplikacije stavljat na njih :D Jel mogu uopce ista stavljat na SD card
Googlao sam
Trazio po forumu i stvarno nisam uspio nac, bas me zanima jeli ti uopce moguce bez rootanog android mobitela? I sto ce mi SD card ako ne mogu aplikacije stavljat na njih :D Jel mogu uopce ista stavljat na SD card
Slike? Filmove? Neke dokumente pa da ti bude kao usb stick kada spojiš mob na komp?
Slike? Filmove? Neke dokumente pa da ti bude kao usb stick kada spojiš mob na komp?
To sam i mislio. nego sam pomislio da mozda se ne moze nista staviti na SD card kad se vec aplikacije ne mogu :D
Jel se ikako IGRE mogu staviti na SD card jednostavno?
Googlao sam
To je velik problem na dosta android mobitela i nema zapravo pravo rijesenje.
Googlao sam
To je velik problem na dosta android mobitela i nema zapravo pravo rijesenje.
cak niti na Desireu 2.2?
Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
Markomarko, osobno imam HTC DHD koji NIJE rootan niti ikako friziran osim originalima opremljen.
Aplikacije prenašaš iz memorije moba na SD karticu very eassy, dakle;
1 odeš u Postavke/Setings,
2 Aplikacije/Aplication,
3 od 5 opcija biraj 3/Upravljanje aplikacijama,
4 od 4 koje imaš opcije u gornjem task baru, naka ti ostane u1 Preuzeto,
5 pronađi aplikaciju koju tražiš, dodirni ju i
6 kada ti se otvori novi ekran, vidjeti ćeš odmah ponuđene opcije i među njima oko sredine desno na ekranu je Pomaknuti na SD karticu;
i to je to, eassy peassy!!!
imam lg l90 i imam sd od 16giga i kako da stavim da mi se igrica automatski stavi na sd
Hvala unaprijed:D
Cak ni na lg l70
zna li iko kako na sony-u m4 prebacivat cijele aplikacije na sd ili napravit sd kao default instalacijski direktorij ali bez rootanja jer nebi gubio garanciju
ili ako itko zna na androidu 5.0 i višljem kako to napravit bez rutanja