Neki dan prijatelj mi je ponudio svoj stari iPhone 3g za 200kn. Digitizer (150 kn) mu je napuknut i dock konektor ostecen (150 kn). Sveukupno me dođe 500 kn s popravkom pa me zanima šta mislite da uzmem ili ne? Nije loša cijena za 8gb jer uglavnom ga mislim koristit za glazbu i koju aplikaciju, ali ipak to je uređaj od prije par generacija mislim nije najbrži ali obavi ono što treba. Discuss.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati se ako ce popravak kostati toliko koliko si rekao i ako ce popravak biti kvalitetno obavljen.Imas onda Iphone 3G 8GB za 700 kuna.
Isplati se ako ce popravak kostati toliko koliko si rekao i ako ce popravak biti kvalitetno obavljen.Imas onda Iphone 3G 8GB za 700 kuna.
Mislim se da sam obavim popravke jer nije ništa komplicirano + internet mi je prijatelj.
Ako znaš servisirat mobitele onda sam popravljaj, ako ne znaš onda bolje dalje ruke od toga. Treba ti naravno i alat za sve to, jer se iPhone ne može otvoriti samo običnim odvijačem.
E sad ako ćeš ga nosit u servis, mislim da te to sve skupa neće izać ispod 500kn sa ugradnjom.
Danas za već 800kn možeš nać 3g, očuvan i da sve ok radi na njemu, pa onda vidi da li ti se isplati to sve popravljat.
Update: Ipak sam ga uzeo. Narucio sam digitizer koji bi trebao doc za dan-dva. Dock cu za par dana narucit. Kad (ako) ga uspijem popravit postam slike da mal show off-am svoje pro repairing skills. 
Ajde baš me zanima napredak...
Sretno ti bilo :D
Ajde, ajde, samo polako i javi kad riješiš. 
Update: Dijelovi stižu u četvrtak/petak pa možd napravim video ili step by step/how to u slikama.