Isplativost popravka iPhonea 3g

poruka: 9
|
čitano: 2.095
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Neki dan prijatelj mi je ponudio svoj stari iPhone 3g za 200kn. Digitizer (150 kn) mu je napuknut i dock konektor ostecen (150 kn). Sveukupno me dođe 500 kn s popravkom pa me zanima šta mislite da uzmem ili ne? Nije loša cijena za 8gb jer uglavnom ga mislim koristit za glazbu i koju aplikaciju, ali ipak to je uređaj od prije par generacija mislim nije najbrži ali obavi ono što treba. Discuss.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Isplati se ako ce popravak kostati toliko koliko si rekao i ako ce popravak biti kvalitetno obavljen.Imas onda Iphone 3G 8GB za 700 kuna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Isplativost popravka iPhonea 3g
zoharbizo kaže...

Isplati se ako ce popravak kostati toliko koliko si rekao i ako ce popravak biti kvalitetno obavljen.Imas onda Iphone 3G 8GB za 700 kuna.

Mislim se da sam obavim popravke jer nije ništa komplicirano + internet mi je prijatelj.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 15:52 (WhiteShadow).
17 godina

Ako znaš servisirat mobitele onda sam popravljaj, ako ne znaš onda bolje dalje ruke od toga. Treba ti naravno i alat za sve to, jer se iPhone ne može otvoriti samo običnim odvijačem.

E sad ako ćeš ga nosit u servis, mislim da te to sve skupa neće izać ispod 500kn sa ugradnjom.

Danas za već 800kn možeš nać 3g, očuvan i da sve ok radi na njemu, pa onda vidi da li ti se isplati to sve popravljat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:00 (NoOne1).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Update: Ipak sam ga uzeo. Narucio sam digitizer koji bi trebao doc za dan-dva. Dock cu za par dana narucit. Kad (ako) ga uspijem popravit postam slike da mal show off-am svoje pro repairing skills. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde baš me zanima napredak...

Sretno ti bilo :D

4 0 hvala 1
17 godina

Ajde, ajde, samo polako i javi kad riješiš. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Update: Dijelovi stižu u četvrtak/petak pa možd napravim video ili step by step/how to u slikama.

I must be a wizard.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Screen - done, još dock to go.

At first I was like "Damn" At first I was like "Damn"
Dijelovi Dijelovi
Fix'd that :D Fix'd that :D
I must be a wizard.
Moj PC