IPhone- slusalice zezaju !

poruka: 17
|
čitano: 9.951
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone- slusalice zezaju !

Pozzz..

Dali imam garanciju na slusalice od Iphonea ? Neznam u cemu je problem, ali na jednoj slusalici umjesto bassa nesto krci, to sam primjetio prije dva dana. Na drugoj je sve normalno i cini mi se da zvucnik od iPhona i nije bas prejak, kako se vama cini??

Apple iPhone 3G 8GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa fino ti u garanciji pise,da ona vrijedi za software.a slusalice valjda spadaju u hardware ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPhone- slusalice zezaju !
stevan94 kaže...

pa fino ti u garanciji pise,da ona vrijedi za software.a slusalice valjda spadaju u hardware ;)

daju starci hrpu novaca za mob i nakon 2mj. mi se pokvare slusalice, krasno. XD

Bas su mi dobre bile slusalice i zelio bih si kupiti nove, da li imaju za kupiti tako dobre za manje od 100kn?

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
stevan94 kaže...

Bas su mi dobre bile slusalice i zelio bih si kupiti nove, da li imaju za kupiti tako dobre za manje od 100kn?

Zapravo su slušalice od iPhonea prilično loše. I jako se često kvare. Za 100 kn se daju puno bolje slušalice kupit. A ako se protegneš do 200 kn možeš jako dobre slušalice nać. I preporučio bih ti da kupiš one koje idu u kanal. Jedino s njima i onim velikim koje idu na glavu možeš pošteni bas imat, a i izoliraju vanjsku buku pa ne moraš do kraja pojačat da bi čuo svoju muziku.

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
lg-viewty kaže...
stevan94 kaže...

Zapravo su slušalice od iPhonea prilično loše. I jako se često kvare. Za 100 kn se daju puno bolje slušalice kupit. A ako se protegneš do 200 kn možeš jako dobre slušalice nać. I preporučio bih ti da kupiš one koje idu u kanal. Jedino s njima i onim velikim koje idu na glavu možeš pošteni bas imat, a i izoliraju vanjsku buku pa ne moraš do kraja pojačat da bi čuo svoju muziku.

Nekuzim se bas previse, a kakve su to koje idu u kanal ? Šutim

Uzeo bih si slusalice koje su po izgledu kao od iPhona, znaci dvije male slusalice koje idu  u uho, a ne neke velike..Bass mi igra veliku ulogu tako da mi mozete preporuciti nesto..

Mislim da je utor 3,5mm

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Uzeo bih si slusalice koje su po izgledu kao od iPhona, znaci dvije male slusalice koje idu  u uho, a ne neke velike..Bass mi igra veliku ulogu tako da mi mozete preporuciti nesto..

Mislim da je utor 3,5mm

To su ti ovakve: link. Te ja imam i jako dobro sviraju, iako ih ne koristim baš previše jer imam A2DP slušalice za mobitel.

Znači da idu u kanal i imaju mekanu gumu pa ti zatvore kanal i zato ne gubiš bas kao kod običnih slušalica. Evo i bijela verzija ako hoćeš zbog iPhonea, izgleda da su iste. 3.5 mm je standardni utor za slušalice tako da ne bi trebalo bit problema s tim. Ove ne izoliraju baš vanjsku buku ali stvarno dobro sviraju.

To je ako se možeš do 200 kn protegnuti, ako ne sačekaj da ti netko drugi nešto preporuči.

16 godina
neaktivan

Ako su se slušalice pokvarile same od sebe onda su ti pokrivene jamstvom. Odi do T-centra sa jamstvom i računom i zamijeniti će ti ih novima Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
lg-viewty kaže...

Mislim da je utor 3,5mm

To su ti ovakve: link. Te ja imam i jako dobro sviraju, iako ih ne koristim baš previše jer imam A2DP slušalice za mobitel.

Znači da idu u kanal i imaju mekanu gumu pa ti zatvore kanal i zato ne gubiš bas kao kod običnih slušalica. Evo i bijela verzija ako hoćeš zbog iPhonea, izgleda da su iste. 3.5 mm je standardni utor za slušalice tako da ne bi trebalo bit problema s tim. Ove ne izoliraju baš vanjsku buku ali stvarno dobro sviraju.

To je ako se možeš do 200 kn protegnuti, ako ne sačekaj da ti netko drugi nešto preporuči.

u mom gradu Ve-Mil vise neradi, samo HG spot sa skromnom uslugom i par malih privatnih ducancica..ali hvala na prijedlogu =) ..nego, jel su glasnije od iPhone slusalica ili ??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 16:04 (lg-viewty).
15 godina
neaktivan

Do sada sam promjenio dvoje slusalica za iPod....na iPhone-u ne slusam glazbu jer brutalnu sisa bateriju koja ionako kratko traje. Naie slusalice su lose napravljene (bar one koje "default" dolaze sa iPod-om) i moje su doslovce pukle.

Nakon toga sam kupio za cca 250 kn bijele Philips slusalice koje jos i danas rade odlicno i daleko bolje nego one koje dobijete sa iPod-om ili iPhone-om.

Ima jos jedna verzija Apple slusalica koje sam vidio u Profilu na multimediji, cijena oko 350 kn i izgledaju ok.....ali ne znam koliko su kvalitetne i kako sviraju.

Ima mozda netko te da kaze kakve su?

16 godina
neaktivan

meni baterija traje i do 4 dana, ali sam onda stalno nemiran jer nenosim punjac uz sebe, a nevolim da mi se mob gasi..

Uz 3h slusanja muzike (preko slusalica, na najjace) mi se pomakne mala crtica baterije..gotovo nista..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

meni baterija traje i do 4 dana, ali sam onda stalno nemiran jer nenosim punjac uz sebe, a nevolim da mi se mob gasi..

Uz 3h slusanja muzike (preko slusalica, na najjace) mi se pomakne mala crtica baterije..gotovo nista..

Za slusanje glazbe je mp3 player tj. iPod.....za telefoniranje iPhone! Namigiva

16 godina
neaktivan
win32 kaže...
lg-viewty kaže...

Za slusanje glazbe je mp3 player tj. iPod.....za telefoniranje iPhone! Namigiva

meni je iPhone za oboje Smijeh

pogotovo uzivam u igricama na njemu

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

u mom gradu Ve-Mil vise neradi, samo HG spot sa skromnom uslugom i par malih privatnih ducancica..ali hvala na prijedlogu =) ..nego, jel su glasnije od iPhone slusalica ili ??

Mislim da su tu negdje po glasnoći, nisam siguran, jedanput sam ih uspoređivao ali me zanimala primarno kvaliteta zvuka a u tome se definitivno ne mogu mjeriti, ove Philipsove su daleko bolje.

Probaj ih naći negdje; naravno, ima i drugih dobrih slušalica za tu cijenu, ali ne mogu ti preporučiti neke koje nisam čuo. Ove sam kupio onako privremeno i stvarno su me iznenadile kvalitetom.

8 godina
neaktivan
Re: IPhone- slusalice zezaju !
Ja imam slusalice od Iphona koji je kupljen peosle god u 4 mj i crkle su mi slusalice neki dan i sad me zanima jel garancija koju sam dobio uz mob vrijedi i za slusalice?
Slusalice nemaju vanjskih ostecenja jednostavno je lijeva prestala raditi dok desna radi normalno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemaš garanciju. Uzmi druge.

8 godina
neaktivan
Ok hvala.
10 godina
neaktivan
Ako možeš naručiti preko interneta, uzmi sa bangood stranice REMAX 610 D slušalice, koštaju 9,99$ i besplatna dostava, oko 2 tjedna treba da dođe, bolje slušalice nisam u životu imao, a imao sam iphone slušalice i dosta ovih jeftinijih.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice