IPhone 7 Plus 128GB Water Damage

poruka: 12
|
čitano: 3.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Pozdrav raja,

Kupio sam skoro iPhone 7 Plus (Product Red), kurcio sam se, snimao pod vodom(1 sekundu da budem tacniji) i telefon mi je dobio defekte na ekranu. Drzao sam ga 24 sata pod rizom, upalio ga, radio je normalno pola dana i prestao. Sada ne moze da prodje apple logo (cak ni restore kada ga spojim na macbook). Crveni indikator za provjeru tecne stete nije crven, da li bih ga ja onda mogao reklamirati? 

Mnogo sam se razocarao zbog ovoga, ne ponosim se zbog onog sto sam uradio, ali opet nakon jedne sekunde da mi umre telefon pod vodom nema smisla. Kada fino kazu da moze 30min pod vodom i metar dubine, ne znam zasto bi crkao nakon sekunde. 750e nije mala svota novca i cinjenica da se moram vratiti na neki polovni android je jako bolna

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U moru ili neslanoj vodi? 

Svi navode da se striktno u neslanoj vodi moze koristiti zbog oksidiranja

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja ti osobo ne bih priznao garanciju, nigdje ne piše da je vodootporan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: IPhone 7 Plus 128GB Water Damage
DarkoKwon kaže...

Pozdrav raja,

kurcio sam se, snimao pod vodom(1 sekundu da budem tacniji)

Još uvijek se možeš kurčit. Šta neko zna jel telefon ispravan il neispravan, bitno da ga vrtiš po rukama, đevojke ima da se lijepe ko lude, a i nisu baš previše pametne da skuže da je mrcina neispravna (kaeš prazna mi baterija ako prigusti)

Što se tiče garancije teško ćeš dokazat da je bio samo sekundu pod vodom, ti kažeš bio sekundu, a oni kažu prespavao si u vodi a fon bio u džep.

14 godina
odjavljen

Isplati li se bar popravljati ovaj telefon? Ili je jeftinije uzeti novi?

Darko

0 0 hvala 0
11 godina

Da sam ja to učinio, tjedan dana bi vukao jaja po razbijenom staklu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

A bgti jesi smotan, nosi na servis ko da moraš reć da je bio pod vodom, ipak je to ajfon, dobit ćeš novi ko ispičke, šta se treseš nisi još ništa ni pokušao.

Ako propane pokušaj sa servis, te pokušaj bilo kakvog popravka, javi mi se u pp dat ću ti 100 konvertibilnih maraka za pokvaren telefon, ono sa kurčenjem se uopće nisam šalio, stoga bih ga koristio u te svrhe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 17:42 (kurčeviti tip).
14 godina
kurčeviti tip kaže...
DarkoKwon kaže...

A bgti jesi smotan, nosi na servis ko da moraš reć da je bio pod vodom, ipak je to ajfon, dobit ćeš novi ko ispičke, šta se treseš nisi još ništa ni pokušao.

Ako propane pokušaj sa servis, te pokušaj bilo kakvog popravka, javi mi se u pp dat ću ti 100 konvertibilnih maraka za pokvaren telefon, ono sa kurčenjem se uopće nisam šalio, stoga bih ga koristio u te svrhe.

Slazem se, ja bi ga pokusao jos sa rizom iscjediti ikakve naznake da je bio pod vodom i na reklamaciju da se izblesirao neku pricu.... velika lova u pitanju

everyday i'm shuffling...
14 godina
odjavljen
Crucifixion kaže...

U moru ili neslanoj vodi? 

Svi navode da se striktno u neslanoj vodi moze koristiti zbog oksidiranja

Rijecna voda, ima cak i snimak na telefonu kada sam ga testirao pod vodom 

Darko
12 godina
neaktivan

Onda sigurno postoji neki hardware defekt na njemu... nosi to pod garanciju

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedan dan je premalo, ostavi ga bez paljenja 2-3 tjedna pa probaj. Meni se ipod oprao u perilici, probao sam ga upaliti za par dana i nije radio, ali za nekih mjesec dana slučajno ga našao u ladici, taman ga mislio baciti, probam ga i radi. Od tad je prošlo nekih 10ak mjeseci i dalje normalno radi, baterija drži ko i prije.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozz imam iphone 7 plus jel iko ima problem kad scroolujem na wapp poruke kao da zapinju,laggaju ,i na instagramu isto kad scrool videje ista stvar ? ili je to normalno kod iphone ??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice