Imate li iPhone? zaključana tema

poruka: 70
|
čitano: 10.180
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Imate li iPhone?

evo i daje isti tonovi! dal sam rijec divljenja rekao prema iphonu?

samo kazem, ako je meni ok, super, ako nekome nije, super!

jel to problem?!? fascinantno je to sto se toliko o tome prica!

a ova lupetanja da svaki korisnik iphona koristi doticni za nesto vise od sms i telefona...

a dobro... valjda si vidio svakog korisnika :)

i ja kazem da je samo komad plastike! nemojte se toliko sekirati :)

uzivajte momci, kakav god mobitel da imali!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Imate li iPhone?
parizer kaže...
logic kaže...

Meni je fascinantnije kako neki ljudi sa obozavanjem pricaju o iphoneu ;)

Ipak je to komad metala i plastike koji bi trebao da ima neku svrhu a ovdje vidim da posotji kult obozavanja Iphonea. To nisam vidio ni za jedan drugi mob ili proizvodjaca.

I meni je fascinantno koliko su neki ljudi zaludeni nekom stvari bilo da se ta stvar zove nokia ili iphone ili nesto trece npr. VW Golf :)

Sto se imas kome dokazivati da tvoja stvar ima ovo ono, zaboli me... Imas ga radi sebe, ne drugih. Ako si ti zadovoljan sto ti treba vise?

Nazalost zivimo u takvom drustvu gdje se pojedinci kurce to je istina, ali ne mozes svakog tko ima iPhone ili neku drugu 'stvarcicu' stavljati u kos sa njima.

Mozda sam ga kupio jer mi najvise odgovara u tom trenutku...

Obrati paznju da nisam pricao o SVIM korisnicima Iphonea vec o onima koji o njemu pricaju sa obozavanjem i strahopostovanjem i koji emotivno reaguju kad im ukazes da on ima i mana. Procitaj neke threadove o iphoneu ovdje gdje sam ja rekao da 5800 ima puno prednosti i da je u dostza stvari bolja od iphonea i gdje su me maltene htjeli linchovati sto sam se usudio to reci. A sto je najgore niko me ne ddemantuje cinjenicama vec samo kako smijem to reci kad je on najskuplji i najbolje se prodaje pa onda mora da je i najbolji i takve stvari. Ja ne obozavam stvari nego kupim ono sto mi daje najvise za njamanje u tom trenutku. Kad to bude iphone tada cu ga i kupiti. Jedna kaze da ide spavati sa njim a drugi kaze da ne moze vise zivjeti bez njega. To je zabrinjavajuce ;)

P.S. Nemoj mi golfa spominjati. Kad vidim kako ljudi o njemu pricaju kao da je nesto iz druge galaksije a ne precijenjeno govno. Djecu uce da su uspjeli u zivotu kad sebu kupe golfa ;)

17 godina
Imate li iPhone?

Nemam iPhone ni nikad ga neću imati.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Imate li iPhone?

logic care, reci barem nesto drugo a ne 5800 :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kinsif kaže...

logic care, reci barem nesto drugo a ne 5800 :D 

A stooooooooooooo ;)

Ja ga imam al nevezano za to tuce sve ove gore telefone po karakteristikama a o cijeni necu ni pricati. Neuporedivo je ;)

Zar nije zalosno da neko kupi 2 ili vise puta skuplji telefon i nema sve funkcije i mogucnosti kao  jeftiniji?

Hehehehehhehe

Imao sam N95 i razmisljao da prijedjem na N97 al kad sam vidio da mi 5800 pruza sve sto i N97 za duplo manju cijenu nisam vidio poentu osim da ga vadim i pokazujem ali onda bih kupio Iphone jer je jedino za to i dobar ;)

Nekoliko puta sam uporedjivao 5800 sa iphoneom i jednom sa HTC hero i niko me nije demantovao vec samo pricaju o licnim misljenjima ali cinjenice su neumoljive ;)

17 godina
protjeran
Imate li iPhone?

nemam, niti ću ikad imati nekaj slično...

hrpa gluposti u komadu plastike koje su toliko nepotrebne i viška, da je to strašno

igrice, amerikaniziranoglupe aplikacije koje ama baš ničem ne služe...

poviša cijena...

hm...

za jedan mobitel...lol, za sve više kaj treba je laptop ak želite biti pokretni sa hrpom mumbo jumbo stvari

ovo je bacanje novaca ... nije ni čudo da je namijenjen za američko tržište (najviše idiota tamo) ... očito je našlo primjenu i kod nas ...

korisnicima ajfona

koliko vam drugo traje baterija?

i za kaj ga koristite osim pozivanja, sms, igrica i neta ?

kaj vam nije dosta interneta doma?

nemrete bez fejsbuka ni u školi bit?

ne kužim

aj

kolko tolko shvatim "poslovnjake", ali balavce s tim...haha

užas

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kupio ga koji mjesec nakon izlaska u USA, prijatelj iz USA mi ga poslao. Od onda sve pohvale tom uređaju.

17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

iPhone i 5800 su neusporedivi, softver im je u totalno različitim fazma razvoja, od Symbijana je i sama Nokia odustala a App store ima 100 put više aplikacija.

O kvaliteti touch ekrana, procesora, memorija i još miljun bitnijih stvari poput iPod appa neću ni počinjati.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

iPhone i 5800 su neusporedivi, softver im je u totalno različitim fazma razvoja, od Symbijana je i sama Nokia odustala a App store ima 100 put više aplikacija.

O kvaliteti touch ekrana, procesora, memorija i još miljun bitnijih stvari poput iPod appa neću ni počinjati.

Odustao? To je neka nova informacija. Zadnja koju sam ja procitao je da e do 2012 N serija biti i na simbianu i maemu a od 2012 ide samo na maebo a ostali modeli koji nisu iz N serije ostaju na simbianu. Ajd molim te pocni o ostalim stvarima jer niko ko ima iphone nece o tome da prica. Slobodno pocni ali cinjenicama ibrojkama.Procesor i memorju ne mozes uporedjivati radi ovog sto si i sam rekao (razliciti OS-ovi) a o ostalom molim te da argumentovano pocnes. Ja tvrdim da je precijenjen i da ima puno boljih a nekoliko puta jeftinijih mobitela. A sad ti.

17 godina
moderator
Imate li iPhone?

Dežurni ratnici opet pretvorili temu u iPhone vs. rest of the (mobile) world ratište. A i očekivao sam ovo u temi, već sam upozoravao. Da ne bi bilo kartona, ključ.

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice