Imate li iPhone? zaključana tema

poruka: 70
|
čitano: 10.226
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone??

Evo,ja još nemam ali vjerovatno ću uskoro...Da li vi posjedujete iPhone??Koji model i koji iPhone OS na njemu?

Vjerovatno ću kupiti:

iPhone:3G

Kapacitet:8GB

Operater i tarifa:T-Mobile i300

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
Imate li iPhone??

ovako moje mišljenje da je to izvrstan uređaj ali ne za evropsko tržište, naime, on je primarno rađen za američko tržište i iz toga razloga dosta funkcija tu nisu podržane....ja si ga nebih uzeo s obzirom da cijena nije na nivou

SILVER...MY BEST FRIEND!!!
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
protjeran
Imate li iPhone??

Imate li gaće?? Cool (ne mislim to o iPhoneu, nego o naslovu teme xD)

23 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone??

Kakve veze naslov imate li vi iphone ima veze sa tim sto ti planiras da kupis iphone?

Neko je maloprije rekao kako je iphone dobar samo za Americko trziste,i ja se tu slazem,mada on moze biti i veoma mocna igracka kod nas ako imate dovoljno para da na njemu koristite net bez da razmisljate koliko cete potrositi,u tom slucaju iphone je idealan mob za svakoga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Imate li iPhone??
stevan94 kaže...

Kakve veze naslov imate li vi iphone ima veze sa tim sto ti planiras da kupis iphone?

Neko je maloprije rekao kako je iphone dobar samo za Americko trziste,i ja se tu slazem,mada on moze biti i veoma mocna igracka kod nas ako imate dovoljno para da na njemu koristite net bez da razmisljate koliko cete potrositi,u tom slucaju iphone je idealan mob za svakoga :)

Imate li iPhone??Koji tu dio nije jasan??Smijeh ...Heh,šalim se...Napisao sam samo da li ga imam ili nemam Cool..Istina kod nas puno košta,ali ako pogledate na appleovim stranicama 3G 8GB (mislim) košta 99$ što je 500 kn,a i prima sve kartice :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 18:19 (_Dangerous_Lickz_).
16 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
stevan94 kaže...

Imate li iPhone??Koji tu dio nije jasan??Smijeh ...Heh,šalim se...Napisao sam samo da li ga imam ili nemam Cool..Istina kod nas puno košta,ali ako pogledate na appleovim stranicama 3G 8GB (mislim) košta 99$ što je 500 kn,a i prima sve kartice :)

uredjaj sam nikako ne moze kostati 99dolara nigdje,uz neke ugovore moze!

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...
stevan94 kaže...

uredjaj sam nikako ne moze kostati 99dolara nigdje,uz neke ugovore moze!

Uh...Hebo ona sitna slova...Dođe 99$ uz neki 2godišnji ugovor s AT&T...Sramim seSramim seSramim se

16 godina
neaktivan
Imate li iPhone??

Pa eto vidis...nema dzabe ni za babe :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone??

Nemam,niti ga mislim imati.To je preskupa igračka za mene.Mobitel ionako koristim samo za pozive ili poruke.Više od toga mi ne treba.

oko za oko,pasta za zube

6 2 hvala 0
16 godina
protjeran
dncrmt kaže...

Nemam,niti ga mislim imati.To je preskupa igračka za mene.Mobitel ionako koristim samo za pozive ili poruke.Više od toga mi ne treba.

Ja mobitel koristim za sve ostalo osim poziva i poruka Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Imate li iPhone??

koji kujac je to?To još jedna sprava za otimanje novaca.

Ne znam samo kako su stari egipćani mogli živjeti bez tih svih piz*arija

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Zdravko kaže...

koji kujac je to?To još jedna sprava za otimanje novaca.

a baš me zanima kako su mogli živjeti bez kompova

SILVER...MY BEST FRIEND!!!
17 godina
neaktivan

Ja ga nemam niti ccu ga imati jer imam mocniji a puno jeftiniji mob. Pogodite koji ;)

16 godina
Imate li iPhone?

Ja imam iphone već oko godinu dana (3G, 8GB, zaključan na AT&T) i stvarno mogu reći da je to najbolji uređaj koji trenutno postoji... možda i ne hardwerski, ali software i aplikacije ga čine tako moćnim.

Istina je da je kod nas trenutno stvarno preskup, ali opet se po dosta dobroj cijeni može nabaviti preko oglasnika i to s t-mobile garancijom.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

iPhone je samo dio usluge koje u Hrvatskoj NEMA - kvalitetne i jeftine 3G veze! Nije jeftin pristup internetu (ne računam WiFi), nema flat rate-a, nema iTunesa.

Tako da nažalost ostaje kvalitetan mobilni telefon koji kod nas NE MOŽE opravdati svoju cijenu.

A lesson is learned but the damage is irreversible.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

Ne mislim kupiti iPhone, ne sviđa mi se politika firme i zašto bih ja podržavao nešto što mi se ne sviđa, puno bolja mi je nokia n97, tako da ako budem nabavljao išta od takve vrste uređaja nokia mi je prvi izbor...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

pa nisu mogli, zato su svi umrli Cool

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
16 godina
neaktivan

Ne. Ime teme ti je totalni promasaj.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
yure32 kaže...

Ne. Ime teme ti je totalni promasaj.

Trazit cu promjenu imena teme u "Da li posjedujete iPhone"

17 godina
neaktivan
RE: Imate li iPhone?
zero cool kaže...

Ne mislim kupiti iPhone, ne sviđa mi se politika firme i zašto bih ja podržavao nešto što mi se ne sviđa, puno bolja mi je nokia n97, tako da ako budem nabavljao išta od takve vrste uređaja nokia mi je prvi izbor...

JA imam 5800 i ima sve sto ima i n97 osim par sitnica a to su malo veci ekran ali iste rezolucije, fizicke tastature, magnetnog kompasa i widgeta na pocetnom ekranu. Za mene nedovoljno da ga kupim za duplo vecu cjenu od 5800.

17 godina
moderator
Imate li iPhone?

Tema je jako blizu da se pretvori u flame war. Pripazite šta pišete i kojim tonom, ili će ići kartoni i ključ.

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

3 1 hvala 1
17 godina
Imate li iPhone?

Imam ga i obozovam ga (3GS 16GBna tarifi i150)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

iPhone 3G-a , sa 8 GB.

http://www.woodgamesfx.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

Nemama ga niti mi netreba.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
wital kaže...

valjda niti mi treba xD

17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...
wital kaže...

valjda niti mi treba xD

ahahahahahhah...da...

16 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

Imam, imam..A mama mi je Angelina Jolie...

žnj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

Nemam,nit' zelim imat. Sta ce mi to overrated sminkersko sranje? :D

Moj PC  
5 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Nemam,nit' zelim imat. Sta ce mi to overrated sminkersko sranje? :D

Napokon jedan prosvjetljeni čovjek!!! Ah taj Apple...još će izmislit i iTV...

žnj
16 godina
protjeran
Imate li iPhone?

nemam,ne zelim ga,nit ga nikad necu imat 

kak su i drugi rekli overrated i overpriced

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Moj PC  
4 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: