Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 524.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
Ja sretan kada mi je 100 free... Stvarno stavio bi nekakav ROM, ali niti znam koji da stavim niti kako da stavim, što više gasim ove aplikacije to manje RAMa imam...
14 godina
Huawei Y300

Dali se može besplatno otključati na sve mreže?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam nekakav cudan problem i nikako ne uspjevam pronaci rijesenje. Naime, kada s racunala prebacim npr. fotografije ili glazbu u mapu na mobitel, na sd karticu stock galerija i player ne zele ocitati te datoteke. Kada pokusam otici u doticne mape preko upravitelja zadataka u doticne mape, automatski me izbaci nazad i ne mogu im pristupiti. Druga stvar je da sam instalirao VSCO Cam aplikaciju koja mi je potrebna jer se bavim fotografijom i takoder ne zeli ocitati fotografije te aplikacije u galeriji, preko QuickPica radi normalno i ne mogu pristupiti mapi VSCO Cama. I takodjer kad god instaliram VSCO Cam, Twitter iz nekog razloga se crasha. Ima li itko rijesenje?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poprilično sam siguran da se za sada nemože otključati sim besplatno, najjeftiniji koji sam ja našao i prekonjega otključao je ovaj:

http://www.ebay.ca/itm/Huawei-Unlock-Code-Ascend-P6-D2-D1-Mate-Honor-MT1-QuadCore-Y300-G510-U9508-Blaze-/201007597708?

Provjereno na mom telefonu i radi.

14 godina
neaktivan
emptycolors kaže...

Imam nekakav cudan problem i nikako ne uspjevam pronaci rijesenje. Naime, kada s racunala prebacim npr. fotografije ili glazbu u mapu na mobitel, na sd karticu stock galerija i player ne zele ocitati te datoteke. Kada pokusam otici u doticne mape preko upravitelja zadataka u doticne mape, automatski me izbaci nazad i ne mogu im pristupiti. Druga stvar je da sam instalirao VSCO Cam aplikaciju koja mi je potrebna jer se bavim fotografijom i takoder ne zeli ocitati fotografije te aplikacije u galeriji, preko QuickPica radi normalno i ne mogu pristupiti mapi VSCO Cama. I takodjer kad god instaliram VSCO Cam, Twitter iz nekog razloga se crasha. Ima li itko rijesenje?!

Kada staviš fotografije probaj napraviti Unmount SD kartice i onda ponovno Mount iste, ako niti tada ne uspije probaj napravit restart telefona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:19 (TopGear2).
11 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Dali se može besplatno otključati na sve mreže?

ovaj salje u 1 radni dan.

meni je otkljucao simpa y300.preporuke.

http://www.ebay.com/usr/smgreen1969

14 godina
TopGear2 kaže...

Poprilično sam siguran da se za sada nemože otključati sim besplatno, najjeftiniji koji sam ja našao i prekonjega otključao je ovaj:

http://www.ebay.ca/itm/Huawei-Unlock-Code-Ascend-P6-D2-D1-Mate-Honor-MT1-QuadCore-Y300-G510-U9508-Blaze-/201007597708?

Provjereno na mom telefonu i radi.

Onda jedino preostaje da odnesem kod drugog operatera i da on besplatno otključa(po novom zakonu mora otključat besplatno).Čudno mi je zašto nije otključan tvornički jer koliko sam vidio nakon ulaska u eu mora biti svaki telefon otključan na svaku mrežu bez obzira bio on kupljen na pretplatu ili u slobodnoj prodaji.

16 godina
moderator
TopGear2 kaže...

Instalirao sam FusionX Rom na svoj Huaweii ali dvije stvari su mi dosta pokvarile dojam inače jako dobrom Rom-a.

1. Aplikacija za kameru koja je instalirana samom instalacijom ROM-a iako ima mogućnost snimanja u 720p

nema mogucnost spremanja filmova i slika na SD karticu. Slike i filmici se jedino mogu spremiti na unutrasnju (internal) memoriju.

Vjerojatno se problem moze riješiti instalacijom neke druge aplikacija za kameru koja ima tu mogućnost.

2.ROM nema FM radio tunner ,a aplikacija za FM radio tunner iz stock roma-a se nemoze instalirati na ovaj FusionX Rom jer nije kompatibilna.

U marketu nepostoji aplikacija za FM tunner (free air),  jedino ima tonu aplikacija koje imaju online radio (ne treba mi online radio).

Da li netko zna rješenje za bilo koji od ovih problema , a da je probao?

1. nije ti sd kartica kao default storage, pogledaj u temi imaš negdje u zadnjih 10 stranica rješenje za to

http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-v10-b199-full-hwa/

2. izvoli app koji radi:

https://www.dropbox.com/s/cfr2rrq9dhtxdbv/FM%20Radio%20%28com.huawei.android.FMRadio%29_6.1.01.apk

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
Re: Huawei Y300 - katastrofa od kvalitete
djdino0402 kaže...
chaselol kaže...
djdino0402 kaže...

Upravo sam dobio četvrti primjerak po redu od strane AGRAM SERVISA, svaki je bio u garantnom roku poslan i neispravan i svaki put sam dobio novi jer popravak nije moguć. I opet sve isto, ne mogu uspostaviti poziv... katastrofa.... puče ljubav... nikad više huawei....

Svaki put si dobio drugi uredjaj? Jesi provjerio IMEI?

Svaki put. Doslovno. Provjerio, jer, ustvari koristim tele2, a svaki put je dosao zakljucan na tmobilr pa su me i tu dodatno svaki put bacali u trosak jer sam iznova morao narucivati i placati unlock codove.

Pa zar ne izgubis garanciju kad ga tako otkljucas s tim kodom a ne tvornicki kod njih?

12 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Onda jedino preostaje da odnesem kod drugog operatera i da on besplatno otključa(po novom zakonu mora otključat besplatno).Čudno mi je zašto nije otključan tvornički jer koliko sam vidio nakon ulaska u eu mora biti svaki telefon otključan na svaku mrežu bez obzira bio on kupljen na pretplatu ili u slobodnoj prodaji.

Operater kod kojeg si uređaj kupio po novom zakonu (nakon prilagodbe zbog ulaska u EU) mora omogućiti otključavanje uređaja kupljenog na bonove 12.mj. nakon što si ga kupio. Dakle ako si kupio mobitel na bonove prije 6.mj., još 6.mj. bi trebao čekati.

Za uređaje kupljene u pretplati vrijedi pravilo da ukoliko istekne ug.obveza (većinom je to nakon 24.mj.) ili ako napraviš raskid pretplate (u tom slučaju plaćaš penale - samim time si platio uređaj), imaš pravo na kod za otključavanje uređaja na sve mreže.

Ono što ti možeš napraviti je bez obzira na ovo pravilo (zakon), poslati zahtjev ili otići na prodajno mjesto (ovisno o operateru) te zatražiti kod za otključavanje, te očekivati da ćeš naletiti na dobru volju i da će ti otključati odnosno poslati kod za otključavanje uređaja.

Za dobiti kod za otključavanje je u većini slučajeva potreban račun kupljenog uređaja i jamstveni list. (Opet ovisno o operateru.)

Također, operater nije dužan tebi prodati u potpunosti otključan mobitel, on to može, a ne mora prodati takav uređaj. Druga je stvar ta što su sada često uređaji otključani, jer pretpostavljam da im se ne isplati zafrkavati s kodovima.

maxy0 kaže...
Pa zar ne izgubis garanciju kad ga tako otkljucas s tim kodom a ne tvornicki kod njih?

Ne gubiš garanciju, jer je to kod kojim se otključava uređaj na uredan način. Oni ne mogu znati i nemaju pravo od tebe tražiti na koji način si ti otključao mobitel (dobio od operatera ili na neki drugi način došao do koda).

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 18:13 (NeoOS).
15 godina

maxy0 kaže...

Ne gubiš garanciju, jer je to kod kojim se otključava uređaj na uredan način. Oni ne mogu znati i nemaju pravo od tebe tražiti na koji način si ti otključao mobitel (dobio od operatera ili na neki drugi način došao do koda).

Jel to stvarno provjereno i jel tako i kod bonbona-? Zasto onda govore da se gubi garancija ako se tvornicki ne otkljuca. Sta ne mogu provjeriti tamo jel su za taj i taj mobitel dali kod ? I kakav bi to bio uopce ne-uredan nacin da se otkljuca?

14 godina
maxy0 kaže...

maxy0 kaže...

Jel to stvarno provjereno i jel tako i kod bonbona-? Zasto onda govore da se gubi garancija ako se tvornicki ne otkljuca. Sta ne mogu provjeriti tamo jel su za taj i taj mobitel dali kod ? I kakav bi to bio uopce ne-uredan nacin da se otkljuca?

Ode se s karticom onom koja neradi kod t-mobilea ak je tam kupljen i oni bi morali otključat ga i normalno bi vrijedila garancija,to sam negdje na dnevnik.hr ak se nevaram pročito.

14 godina
NeoOS kaže...
kruskar kaže...

Operater kod kojeg si uređaj kupio po novom zakonu (nakon prilagodbe zbog ulaska u EU) mora omogućiti otključavanje uređaja kupljenog na bonove 12.mj. nakon što si ga kupio. Dakle ako si kupio mobitel na bonove prije 6.mj., još 6.mj. bi trebao čekati.

Za uređaje kupljene u pretplati vrijedi pravilo da ukoliko istekne ug.obveza (većinom je to nakon 24.mj.) ili ako napraviš raskid pretplate (u tom slučaju plaćaš penale - samim time si platio uređaj), imaš pravo na kod za otključavanje uređaja na sve mreže.

Ono što ti možeš napraviti je bez obzira na ovo pravilo (zakon), poslati zahtjev ili otići na prodajno mjesto (ovisno o operateru) te zatražiti kod za otključavanje, te očekivati da ćeš naletiti na dobru volju i da će ti otključati odnosno poslati kod za otključavanje uređaja.

Za dobiti kod za otključavanje je u većini slučajeva potreban račun kupljenog uređaja i jamstveni list. (Opet ovisno o operateru.)

Također, operater nije dužan tebi prodati u potpunosti otključan mobitel, on to može, a ne mora prodati takav uređaj. Druga je stvar ta što su sada često uređaji otključani, jer pretpostavljam da im se ne isplati zafrkavati s kodovima.

maxy0 kaže...

Neznam,ja ću sad prvi radni dan otić provjerit to pa ak ide super.

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ne znam da li je bilo već, ali zadnja 2 dana ne mogu se spojiti na Google Play. Stalno dobivam poruku : Nema veze. Zna netko kako riješiti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
icacija kaže...

Ne znam da li je bilo već, ali zadnja 2 dana ne mogu se spojiti na Google Play. Stalno dobivam poruku : Nema veze. Zna netko kako riješiti?

Riješeno! Uspio sam riješiti, pregledavao još neke forume i andoidpit i sl. Stvar je u biti jednostavna. Budući sam bio non stop kod kuće ta zadnja 2 dana, Hauwei je uhvatio moju kućnu WIFI mrežu, te se nije kvačio na vanjsku...a bez vanjske Play nije htio da radi - zato je non stop izbacivao poruku "nema veze". E sad zašto nije htio da radi via WIFI - ne znam i dalje...

11 godina
neaktivan
Huawei Y300
Da li netko zna kako pobrisat tportal internet ikonu sa zaslona? Sve t-com appove osim te su pobrisane.Mob je rootan.

0 0 hvala 0
15 godina
sta mislite jeli ima veze kakva je sd kartica u mobitelu, jer kad sam imo 32gb class 10 imo sam slobodno uvijrk oko 170-180 rama a kad ga upalim tek i preko 200, sad s 8 gb class 4 imam oko 100-110 mb slobodno?
17 godina
Huawei Y300

Spoji ga na wifi i u postavkama (o telefonu) imaš opciju za aktualizaciju softvera. Zadnji je 4.1.1 B192.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ovako, može mala pomoć?
Imam huawei ascend y300, i imam USB kabel. Zanima me kako da prebacim fotke s mobitela
na računalo? Kada ga spojim pojavi mi se samo ikona mobilni partner.
MOLIM POMOĆ HITNOO!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav

pojavile su mi se dvije poruke.

Prva je da je android tipkovnica prestala s radom a druga je da je "na žalost zaustavljen proces com.google.proces.gapps". Znači ona aplikacija trg play ne radi, tj pretraživanje je moguće napraviti ali kod skidanja određene igre se trg play ugasi i pojavi se navedena poruka.
Problem s tipkovnicom sam riješio tako da sam uključio standardnu tipkovnicu koja je bila ponuđena i isključena, a android tipkovnicu sam isključio. Android tipkovnica se nakon isključenja više ne pojavljuje na meniju (nestala je).

Drugi problem sa trg play ne mogu riješiti, pokušao sam deinstalirati ažuiranja i obrisati cache, ali ne pomaže...

Ima li netko ideju kako jednostavno riješiti ovaj problem? 

0 0 hvala 0
15 godina
to se i meni dogada. ustekam usb i samo mi se pojavi ta ikona od mobilnog partnera, a na ekranu mi se pojave 3-4 opcije s tim da je ona tockica vec na masovna usb pohrana.. valjda neki bug, al uglavnom kad ustekas usb iako je vec odabrano masovna usb pohrana (ili memorija zab sam) opet stisnes na nju i malo pricekas i pojaviti ce ti se..
meni je problem kad tako izmjenjujem podatke i i istekam usb ove aplikacije koje su na sd kartici se jako jako sporo ucitaju, cesto moram i mob restartat. jel ima ko takvih problema?
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

bok! imam jedno pitanje..

kada hoću snimat stalno izoštrava ili muti sliku. sad me zanima dal ima neko rješenje da se stavi na normalno, bez toga? gledala sam u postavkama i ne mogu naći. :/

0 0 hvala 0
13 godina
fakadaka kaže...

Pozdrav

pojavile su mi se dvije poruke.

Prva je da je android tipkovnica prestala s radom a druga je da je "na žalost zaustavljen proces com.google.proces.gapps". Znači ona aplikacija trg play ne radi, tj pretraživanje je moguće napraviti ali kod skidanja određene igre se trg play ugasi i pojavi se navedena poruka.
Problem s tipkovnicom sam riješio tako da sam uključio standardnu tipkovnicu koja je bila ponuđena i isključena, a android tipkovnicu sam isključio. Android tipkovnica se nakon isključenja više ne pojavljuje na meniju (nestala je).

Drugi problem sa trg play ne mogu riješiti, pokušao sam deinstalirati ažuiranja i obrisati cache, ali ne pomaže...

Ima li netko ideju kako jednostavno riješiti ovaj problem? 

Da, uradi factory reset, Bog zna sta si cackao :D

deja88 kaže...

bok! imam jedno pitanje..

kada hoću snimat stalno izoštrava ili muti sliku. sad me zanima dal ima neko rješenje da se stavi na normalno, bez toga? gledala sam u postavkama i ne mogu naći. :/

Pa normalno da izostrava sliku prije nego je *okine*, budi zahvalna na tome inace bi ti slike bile poprilicno mutne u 90% slucajeva!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

pa u redu je to kad hoću fotografirat. ali kad snimam, znači stalno to radi.. i cijeli video mi bude polu dobra slika polu mutna, užas. nije da kad izoštri da tak stalno snima, nego onda zamuti, pa opet izoštri i tak stalno. pa me zanima dal imam kakvo riješenje da bude na istom, bez tog zamučivanja?

0 0 hvala 0
13 godina
deja88 kaže...

pa u redu je to kad hoću fotografirat. ali kad snimam, znači stalno to radi.. i cijeli video mi bude polu dobra slika polu mutna, užas. nije da kad izoštri da tak stalno snima, nego onda zamuti, pa opet izoštri i tak stalno. pa me zanima dal imam kakvo riješenje da bude na istom, bez tog zamučivanja?

Jel snimas u mracnom okruzenju? Upali *svjetlo* u opcijama tamo, a da non stop fokusira u videu to ne znam stvarno se ne sjecam ne koristim taj mob vise, sigurno ce neko od ekipe dati odgovor! >)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam problem.

Prije dva dana ne prepoznaje mobilne mreze,dakle ukljucis moblnu mrezu nista se ne dogadja odnosno misli da nije ukljucena uiskljucis je pa opet ukljucis isto,nema mobilne mreze iako je ukljucena.

Sve sam pokusavala od vracanja na tvornicke postavke itd....jednostavno ukljucis moblnu mrezu a nista se ne dogadja

Zna li itko rijesenje?

wireless radi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...
deja88 kaže...

Jel snimas u mracnom okruzenju? Upali *svjetlo* u opcijama tamo, a da non stop fokusira u videu to ne znam stvarno se ne sjecam ne koristim taj mob vise, sigurno ce neko od ekipe dati odgovor! >)

Moze neka preporuka za dobru cameru app?

14 godina
texas.bug kaže...
chaselol kaže...
deja88 kaže...

Moze neka preporuka za dobru cameru app?

LG Camera.

17 godina
Beno kaže...

Ja i dalje cekam update. Zaglavio sam na B170. Klik na Online Update javalja da nema update-a.

Jel moguce da je to zbog TMobile brandiranog telefona koji je sad na Tele2?

Jos uvijek nista. Jeste li svi dobili update?

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Igra li ko kakvih igara na ovom mobitelu i ako igra dajte neke preporuke.Ovih dana sam najviše igrao Traffic Racer,Hill Climb,Fruit Ninja i Doodle Jump.Pitam se ostaju li skorovi negdje na netu od tih igara,mislim vidio sam da ima u nekih igara scoreboards i ako ne kako napraviti da ostanu.Imam Google + account.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice