Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 524.376
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei Y300
jurluk kaže...

ja sam sebi napravio slim verziju. u stock romu od 117 apk-ova (ako izuzmemo jos 41 apk za jezike) sam ostavio samo njih 45 najpotrebnijih. sve bespotrebne aplikacije i điđe-miđe sam uklonio. tako sam od 595 mb original stock roma dosao do 258 mb svoje slim verzije. a da se jos toga maknut, samo moram vremena uhvatit

Jel mozes nekako poslikat ili neki popis koje si sve uklonio... Ja sam sve onemogucio osim onih sa zelenim androidom, jel si ti i te?

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Jel mozes nekako poslikat ili neki popis koje si sve uklonio... Ja sam sve onemogucio osim onih sa zelenim androidom, jel si ti i te?

ovo su oni koji sam ostavio, sve ostale sam obrisao

ali tu nema ni browsera ni kalkulatora i slično. pa kome treba, neka to ne briše

ApplicationsProvider.apk
BackupRestoreConfirmation.apk
Bluetooth.apk
Calendar.apk
CalendarProvider.apk
CertInstaller.apk
Contacts.apk
ContactsExt.apk
ContactsProvider.apk
DefaultContainerService.apk
DownloadProvider.apk
DrmProvider.apk
Gallery2.apk
GoogleBackupTransport.apk
GoogleFeedback.apk
GoogleLoginService.apk
GooglePartnerSetup.apk
GoogleServicesFramework.apk
HTMLViewer.apk
HwDeskClock.apk
HwFileManager.apk
HwFMRadio.apk
HwLauncher6.apk
HwToolBox.apk
HwWiFiHotspot.apk
KeyChain.apk
LatinImeGoogle.apk
MediaCenter.apk
MediaProvider.apk
Mms.apk
NetworkLocation.apk
OMACP.apk
PackageInstaller.apk
Phone.apk
Phonesky.apk
ProjectMenuAct.apk
Provision.apk
Settings.apk
SettingsProvider.apk
SharedStorageBackup.apk
SmartcardService.apk
SystemUI.apk
TelephonyProvider.apk
UserDictionaryProvider.apk
WAPPushManager.apk

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imali još gdje hajvan ovaj za 600 kn :O

Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Ne mogu natjerati HiSuite da mi prepozna ovaj mobitel, nikako ne uspijevam.

Kako je vama pošlo od ruke?

Glupo mi je što nema "safely remove" na uređaju kada je spojen preko USB-a.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Nisam probao do sada, ali meni radi bez problema.

Pokrenuo program, spojio mobitel, pričekao instalaciju drivera (nisam ga još spajao na komp) i pričekao da ga program prepozna.

Možda ti je podešen za prijenos podataka? U tom slučaju se nemože spojiti.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
Huawei Y300

Moram priznati bune me te njihove opcije, na starom telefonu bilo je puno razumljivije/intuitivnije. Samsung je ipak Samsung.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Imaš negdje postavke usb veze, ja imam custom rom pa je kod mene drugačije, a neznam napamet...

Morao bi imati i u obavijestima neke usb opcije kad ga spojiš, povuci dolje notification bar pa pogledaj.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zna li itko uzrok zasto mi se stock galerija automatski zatvara pri ulasku, ista stvar s G+ Fotografije i ne mogu im uopce pristupiti. Vec me zivcira sto moram downloadati zamjene za sve, poput QuickPica jer nista ne radi kako treba. Bio bih zahvalan na rijesenju!

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Sad vidim da definitivno nesto nije uredu, a cini mi se da je bonbon kriv a ne mobitel... Upalio sam aplikaciju za pracenje koliko sam potrosio i u isto vrijeme provjerio koliko imam mb... Aplikacija mi je pokazala 2mb a kad sam iso provjeriti uzelo mi je preko 6! Jel netko ima slicne probleme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300 - katastrofa od kvalitete

Upravo sam dobio četvrti primjerak po redu od strane AGRAM SERVISA, svaki je bio u garantnom roku poslan i neispravan i svaki put sam dobio novi jer popravak nije moguć. I opet sve isto, ne mogu uspostaviti poziv... katastrofa.... puče ljubav... nikad više huawei....

**[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Huawei Y300 - katastrofa od kvalitete
djdino0402 kaže...

Upravo sam dobio četvrti primjerak po redu od strane AGRAM SERVISA, svaki je bio u garantnom roku poslan i neispravan i svaki put sam dobio novi jer popravak nije moguć. I opet sve isto, ne mogu uspostaviti poziv... katastrofa.... puče ljubav... nikad više huawei....

Ovak, ovo je neka fiks ideja koja vjerojatno nije vjerojatna, ali da li si probao drugu sim karticu koristit?

15 godina
neaktivan
denix kaže...
djdino0402 kaže...

Ovak, ovo je neka fiks ideja koja vjerojatno nije vjerojatna, ali da li si probao drugu sim karticu koristit?

jesam frende, probao, ista stvar se dogadja kojeg god operatera stavio unutra.... Nekad radi, nekad ne.... I kad idem vidjeti one dodatne postavke poziva npr.preusmjeravanje i sl. izbacuje mi GREŠKA MREŽE ILI SIM KARTICE. Probano sa nekoliko kartica, ista stvar se ponavlja, i to nakon update-a na na B192... Ocito su oni nesto zeznuli u update-u... steta, a tako dobar telefon.... :(

13 godina
djdino0402 kaže...

Svaki put si dobio drugi uredjaj? Jesi provjerio IMEI?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Stvarno mi ne ide u glavu kako nemas srece, evo kod mene od 5 mj je sesti primjerak i sa niti jednim nikad nisam imao nikakovih problema (a za 4 komada potvrdjujem i dan danas da nemaju problema). Jedino je viber zezao sto s novim updateom je rijeseno, ostalo sve cista 5.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
djdino0402 kaže...

Svaki put si dobio drugi uredjaj? Jesi provjerio IMEI?

Svaki put. Doslovno. Provjerio, jer, ustvari koristim tele2, a svaki put je dosao zakljucan na tmobilr pa su me i tu dodatno svaki put bacali u trosak jer sam iznova morao narucivati i placati unlock codove.

15 godina
neaktivan
insdel kaže...

Stvarno mi ne ide u glavu kako nemas srece, evo kod mene od 5 mj je sesti primjerak i sa niti jednim nikad nisam imao nikakovih problema (a za 4 komada potvrdjujem i dan danas da nemaju problema). Jedino je viber zezao sto s novim updateom je rijeseno, ostalo sve cista 5.

Ni meni nije jasno, fakat nemam srece, a drag mi je telefon, super radi, al na svakom dosad neka greska. I to ozbiljna. Na prvom kamera, na drugom touchscreen, prasina i mrtvi pikseli, treci nije mogao, kao i evo, ovaj sad cetvrti, uspostaviti poziv. za ne povjerovati je....

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Mogu li ja u Camera aplikaciji postaviti da sve slike koje skidam i koje imam na mobitelu sve idu u jedan folder, dakle da se samo onako pokažu kada uđem, bez da je sad tu jedan dio u Camera, drugi dio u Messenger, treći dio u pictures itd.?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ekipo, ipak sam nasao rijesenje sa nemogucnoscu uspostave poziva!!!!!

PROBLEM: prilikom pozivanja broja izbacuje, ne uspostavlja poziv i prikaze poruku POZIV JE ZAVRSIO.

RIJESENJE: Osposobite ga na nacin da ga za pocetak ugasite pa opet upalite dok god ne mozete uspjesno uspostaviti poziv. Nakon toga odite u POSTAVKE-POZIVI-DODATNE POSTAVKE. pricekqjte da telefon provjeri stanje. Kada izvrsi provjeru maknite kvacicu sa POZIV NA CEKANJU. telefon azurira Vasu naredbu i ukoliko je to iskljuceno nema vise kvacice kraj problematicne opcije. Huawei nacin unosa takodjer ne smije biti onemogucen.

TO JE TO! Jucer sam to napravio i evo vec 24sata nemam problema! Javite mi molim Vas qko je i s Vama tako!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 13:03 (djdino0402).

1 0 hvala 1
13 godina

ja od kako je izisla nadogradnja softwera nemam vise problema sa pozivima sve ok {#}

17 godina
Huawei Y300

Ja i dalje cekam update. Zaglavio sam na B170. Klik na Online Update javalja da nema update-a.

Jel moguce da je to zbog TMobile brandiranog telefona koji je sad na Tele2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav, evo kupio sam ovaj mobitel prije par mjeseci, pa sam napravio novi rom za njega.

ROM je najbolji koji sam nasao, valjda sto sam ga sam napravio.

Temeljen je na STOCK B199 ROM-u. Iz njega sam samo izvadio nepotrebne applikacije. Ostavio sam samo Play Store od Googla. A ostale nepotrebne applikacije sam uklonio, znaci one neke "language pakete"... ma sve moguce sam izbacio, od originalnog rom-a koji ima 609mb sam napravio rom koji ima 322mb :D

A i dalje sve radi kako treba samo sa vise memorije :)

Sad ga bas uploadam za prijatelje, pa ako je netko zainteresiran mogu ga i tu stavit :)

Pozz

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
otporan kaže...
...od originalnog rom-a koji ima 609mb sam napravio rom koji ima 322mb :D

moj ima jos manje {#}{#}

14 godina
Huawei Y300

Hebeš veličinu roma,dajte vi napravite rom koji će 200+mb rama imat slobodno pa stavite link za download.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Mogu li ja u Camera aplikaciji postaviti da sve slike koje skidam i koje imam na mobitelu sve idu u jedan folder, dakle da se samo onako pokažu kada uđem, bez da je sad tu jedan dio u Camera, drugi dio u Messenger, treći dio u pictures itd.?

Jel može ovo se napraviti?

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Može savjet,

Mobitel mi se počeo čudno ponašat pa si mislim ajde da ga ugasim/upalim pa će možda doć k sebi.

Nakon što se počeo pokretati zapeo je na onom huawei logou i ni makac dalje. Probao sam nekoliko puta vadit bateriju ali ne pomaže, uvijek zapne na tom logou.

Na mobitelu nisam nikad ništa čačkao, sve je na tvorničkim postavkama, samo je napravljen update na B192 (ili koji je već onaj službeni) kad je bio izašao.

Ima li netko savjet, kako da ga oživim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danire01 kaže...

Može savjet,

Mobitel mi se počeo čudno ponašat pa si mislim ajde da ga ugasim/upalim pa će možda doć k sebi.

Nakon što se počeo pokretati zapeo je na onom huawei logou i ni makac dalje. Probao sam nekoliko puta vadit bateriju ali ne pomaže, uvijek zapne na tom logou.

Na mobitelu nisam nikad ništa čačkao, sve je na tvorničkim postavkama, samo je napravljen update na B192 (ili koji je već onaj službeni) kad je bio izašao.

Ima li netko savjet, kako da g

Izgleda da sd kartica radi probleme. Sa drugom je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 23:39 (danire01).
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Hebeš veličinu roma,dajte vi napravite rom koji će 200+mb rama imat slobodno pa stavite link za download.

14 godina
jurluk kaže...
kruskar kaže...

Što imaš sve pokrenuto od aplikacija?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan

Instalirao sam FusionX Rom na svoj Huaweii ali dvije stvari su mi dosta pokvarile dojam inače jako dobrom Rom-a.

1. Aplikacija za kameru koja je instalirana samom instalacijom ROM-a iako ima mogućnost snimanja u 720p

nema mogucnost spremanja filmova i slika na SD karticu. Slike i filmici se jedino mogu spremiti na unutrasnju (internal) memoriju.

Vjerojatno se problem moze riješiti instalacijom neke druge aplikacija za kameru koja ima tu mogućnost.

2.ROM nema FM radio tunner ,a aplikacija za FM radio tunner iz stock roma-a se nemoze instalirati na ovaj FusionX Rom jer nije kompatibilna.

U marketu nepostoji aplikacija za FM tunner (free air),  jedino ima tonu aplikacija koje imaju online radio (ne treba mi online radio).

Da li netko zna rješenje za bilo koji od ovih problema , a da je probao?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice