Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 524.746
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Huawei Y300
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kupio sam mobitel i odlican je.Sada bio htio kupiti zastitu za njega.Procitao sam da je to zove gel case.Da li je to ovo

http://www.ebay.com/itm/New-Black-S-line-Wave-Soft-TPU-Gel-Case-Cover-for-Huawei-Ascend-Y300-U8833-T8833-/231080990350?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item35cd80168e

Htio bi i zastitu displeja.Ima li nje na e bayu?

Da li je potrebna zastia ako je IPS ekran?

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 22:11 (majka).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
majka kaže...

Kupio sam mobitel i odlican je.Sada bio htio kupiti zastitu za njega.Procitao sam da je to zove gel case.Da li je to ovo

http://www.ebay.com/itm/New-Black-S-line-Wave-Soft-TPU-Gel-Case-Cover-for-Huawei-Ascend-Y300-U8833-T8833-/231080990350?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item35cd80168e

Htio bi i zastitu displeja.Ima li nje na e bayu?

Da li je potrebna zastia ako je IPS ekran?

Taj ne šalje u HR

Evo: http://www.ebay.com/itm/300974492027

IPS je vrsta ekrana, ne zaštita. Treba ti...

Evo: http://www.ebay.com/itm/300941477045

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Iskreno bih vas molio za pomoc jer me ovaj problem vec lagano izludjuje. Naime, galerija/player mi uopce ne zeli registrirati nove datoteke (fotografija/video/glazbena datoteka) na mobitelu ili se jednostavno resertiraju i pise da je "0 fotografija/videozapisa". Vec sam dva puta vracao na tvornicke postavke i rijesenje bude kratkotrajno jer se problem pojavi odmah nakon prvog iskljucivanja mobitela s racunala, s USB kabela. Sve bude u redu, i kada ga iskljucim u galeriji pise da na mobitelu nema fotografija i video zapisa, a player kaze da mobitel nema glazbe, a trenutno na mobitelu imam 2.5GB glazbe. Problem se pojavio nakon ovog zadnjeg updatea, no i prije se znalo dogadjati. Probao sam druge aplikacije, jedino QuickPic radi i normalno registrira sve fotografije, a sto se tice glazbe sve i jedan player kaze da nemam glazbe na mobitelu. Ne vrijedi mi mobitel nositi na servis jer ga oni vrate na tvornicke postavke i kazu da je u redu. Bio bih iskreno zahvalan na pomoci ako itko zna rijesenje!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Takodjer, uopce mi ne dopusta da otvorim mape s novim datotekama preko upravitelja datoteka. Kada udjem, automatski me izbaci nazad u izbornik.

0 0 hvala 0
14 godina
emptycolors kaže...

Takodjer, uopce mi ne dopusta da otvorim mape s novim datotekama preko upravitelja datoteka. Kada udjem, automatski me izbaci nazad u izbornik.

Probaj zivadit izvadit i vratit memorijsku nazad pa javi.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 22:51 (kruskar).
16 godina
neaktivan

probao sam vec sve navedeno i nista ne pomaze

nego sad jedna druga stvar. jel radio tko repack update.app firmwarea u zip da se moze preko twrp-a instalirat? imam jedno pitanje. nesto mi nije jasno

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
11 godina
neaktivan
kruskar kaže...
emptycolors kaže...

Probaj zivadit izvadit i vratit memorijsku nazad pa javi.

Vadio i vracao memorijsku vec par puta te takodjer prebacivao datoteke u internu memoriju i opet isti problem. Evo npr. prije pola sata stavio 4 fotografije u mapu "za facebook" i par pjesama. Fotografija nema u galeriji, a pjesme player ne registrira. Ako odem na upravitelj datoteka, u doticnu mapu automatski me vrati u izbornik. I ne dopusta mi sigurno uklanjanje memorijske, pise "iskljucivanje..." i tako stalno.

Instalirao sam "Rocket Player" koji uredno pokazuje svu glazbu, "QuickPic" uredno pokazuje sve fotografije i "File Explorer" mi dopusta da prolazim kroz sve mape na mobitelu i sve mape otvara bez problema. Dok u galeriji/Google fotografije i dalje pise da nemam fotografija, a default player/Google music registriraju 0 glazbenih datoteka i stvarno ne shvaćam kako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 2:02 (emptycolors).
15 godina
Neznam jel je do mobitela ili do bonbona al danas stedim na megabajtima, idem na 0.face i operu mini i vidim da sam od 15:00 h do sada 100 mb potrosio?!? Ma na staa... Nista ni skidao niti na youtube bio.. Uzas
17 godina
maxy0 kaže...
Neznam jel je do mobitela ili do bonbona al danas stedim na megabajtima, idem na 0.face i operu mini i vidim da sam od 15:00 h do sada 100 mb potrosio?!? Ma na staa... Nista ni skidao niti na youtube bio.. Uzas

Imaš isključenu sinkronizaciju i auto-update za aplikacije? (to mi prvo pada na pamet)

15 godina
To je i meni palo na pamet i otisao sam na trg. Play i sve su jos uvijek neazuirane, a sinkronizavija nemoguce da toliko potrosi... I jos uvijek kad gasim mob iskljucim promet tako da mi je to stvarno nejasno..
16 godina
moderator

0.facebook možeš koristiti samo na stock browseru, na ostalima broji promet ko da koristiš standardnu verziju. S obzirom da spominješ operu mini, to je sigurno dio tog prometa i ako ti je sinkronizacija uključena lako dođeš do 100mb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 1:32 (XXX-Man).
15 godina
XXX-Man kaže...

0.facebook možeš koristiti samo na stock browseru, na ostalima broji promet ko da koristiš standardnu verziju. S obzirom da spominješ operu mini, to je sigurno dio tog prometa i ako ti je sinkronizacija uključena lako dođeš do 100mb.

Nisam bas toliki noob.. Bio sam na stock browseru... Na operi mini samo za bug... Niakkve druge stranice nisam zapravo ni posjecivao

14 godina
Huawei Y300

Ekipa vi koji imate problem s pozivanjem na tom Y300(ono kad stisnete da zove a on napravi bip i izbaci) rješenje je u FusionX romu,nemam više takvih problema na njemu,topla preporuka,preporodio sam se s tim romom,radi super brzo uz rjetka zaštekavanja.

LINK od FusionX roma,odmah vam ide na download.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Problem za updateom

Jel tko ima sličan problem? Nemogu  uopće instalirati ovaj update što je izašao  prije  tjedan-dva.

Više puta pokušavam,ništa. Nebi bio problem da mi se svako malo prikazuje za update,a nemogu nikako  instalirati.

Na kraju  piše "Pogreška kontrolnog zbroja paketa"

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Danas sam kupio y 300,moj prvi android. Dosad sam koristio (i jos uvijek) koristim iphone.Kod iOS stvari su jednostavne,ako prilikom jailbreak nesto krene naopako,postoji opci reset kojim se sve vrati na tvornicke postavke,i jamstvo vrijedi.A uz JB ponekad ide i otkljucavanje na sve mreze.

Procitao sam cijeli ovaj topic,i cini mi se da su stvari kod androida dosta kompliciranije. Tu nema povratka na tvornicke postavke ako se nesto zezne?

Dosta android izraza uopce ne shvacam {#} iako sam procitao i vodic za pocetnike.

Koliko sam shvatio za ovaj model custom rom-ovi nisu bas nesto pa se svi uglavnom drze stock roma?Moj je t-mobile B192.

Otkljucavanjem bootloadera se gubi jamstvo? A nakon toga potrebno je instalirati recovery? Sto je recovery?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=21&jumpto=3847497&sort=asc&view=flat

Jedno i drugo trebamo zbog instaliranja custom rom-a?Postoji li neki zbog kojeg vrijedi to raditi? {#}

Koliko vidim root se moze izvesti i bez otkljucavanja bootloader i bez recovery-a?

http://huaweinews.com/2013/07/root-huawei-ascend-y300/

ili ovo:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2290610

Da li je netko probao ovu metodu?

Osim roota,zanima me i otkljucavanje.Kako otkljucati android na sve mreze?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Vidi stvarno nisam napisao to :> 

ajde danas kad stignem nazvrljacu nesto vec nabrzaka, nije tesko :) sad sam na faxu pa ne mogu!

Siguran sam da mozes naci na google guide u par klikova, nije tesko sve pise korak po korak iiiiiiiiiili sacekaj par sati :) 

Nikakve upute nisam vidio?

14 godina
texas.bug kaže...

Danas sam kupio y 300,moj prvi android. Dosad sam koristio (i jos uvijek) koristim iphone.Kod iOS stvari su jednostavne,ako prilikom jailbreak nesto krene naopako,postoji opci reset kojim se sve vrati na tvornicke postavke,i jamstvo vrijedi.A uz JB ponekad ide i otkljucavanje na sve mreze.

Procitao sam cijeli ovaj topic,i cini mi se da su stvari kod androida dosta kompliciranije. Tu nema povratka na tvornicke postavke ako se nesto zezne?

Dosta android izraza uopce ne shvacam {#} iako sam procitao i vodic za pocetnike.

Koliko sam shvatio za ovaj model custom rom-ovi nisu bas nesto pa se svi uglavnom drze stock roma?Moj je t-mobile B192.

Otkljucavanjem bootloadera se gubi jamstvo? A nakon toga potrebno je instalirati recovery? Sto je recovery?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=21&jumpto=3847497&sort=asc&view=flat

Jedno i drugo trebamo zbog instaliranja custom rom-a?Postoji li neki zbog kojeg vrijedi to raditi? {#}

Koliko vidim root se moze izvesti i bez otkljucavanja bootloader i bez recovery-a?

ili ovo:

Da li je netko probao ovu metodu?

Osim roota,zanima me i otkljucavanje.Kako otkljucati android na sve mreze?

Jamstvo se negubi rootanjem telefona! Po mom mišljenju najbolji custom rom za taj Y300 je FusionX(par postova iznad ima moj post s linkom) Evo i DOKAZ gdje piše da se negubi jamstvo rootanjem.

13 godina
Huawei Y300

Ulijecem ko padobranac na temu, 

ne koristim ovaj telefon vec dva mjeseca i sve backup-e sam pobrisao, sto za root/unlock bootloader/roms itd.

Nisam cackao o tome da otkljucam telefon za mreze jer mi nije bilo potrebno a mislim da je neko nasao nacin, vidite malo na google, konsultujte se sa covjekom. 
Zadnja opcija vam je da platite par dolara i dobijete kod za otkljucavanj.

pozdrav {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Dobio mobitel neki dan od amidže i sve super ma ekstra mobitel što će bolji ali me zanima mogu li nekako stavit u postavkama da sam nedostupan kad neko zove?To bih volio znati jer kad igram igru neku samo očekujem kad će zazvonit i prekinit me u uživanju.Ako ko za molim vas da napišete.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

prebaci u Airplane mode 

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Kome smeta T-Mobile zvuk pri gašenju i paljenju uređaja, neka stavi program imena Startup Manager.

U njegovim opcijama može se isključiti te zvukove.

Ako je mob rootan, isključi se i kod paljenja i kod gašenja, no ako nije rootan onda se isključi samo zvuk kod gašenja.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gamingfan kaže...

Dobio mobitel neki dan od amidže i sve super ma ekstra mobitel što će bolji ali me zanima mogu li nekako stavit u postavkama da sam nedostupan kad neko zove?To bih volio znati jer kad igram igru neku samo očekujem kad će zazvonit i prekinit me u uživanju.Ako ko za molim vas da napišete.

Ukljuci zrakoplovni nacin.Taj nacin bi trebao iskljucit mrezu. Imas medju svim onim obavijestima i sl.gore.

Jedno pitanje,ako stavim zastitu kao recimo ovu navlaku od gela

http://www.ebay.com/itm/300974492027

(ili slicnu,ako netko zna bolju?)

i ako stavim foliju screen protector

http://www.ebay.com/itm/300941477045

(ova ili neka druga)

Da li ce se izgubiti na kvalitit mreznog signala,ili wi fi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 14:17 (texas.bug).
16 godina
moderator

Naravno da neće.

15 godina
Huawei Y300

Jel se samo kod mene pojavljuje ovo ili je to nesto od bug foruma?? Jer stvarno je iritantno

Druga slika je nakon sta sam onemogucio sve aplikacije koje mi netrebaju, a pogotovo sam sretan sta sam iskljucio huawei zakljucavanje, ovo od androida je i ljepse i bolje i brze, tako da sam dobio dosta rama slobodnih

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

ja sam sebi napravio slim verziju. u stock romu od 117 apk-ova (ako izuzmemo jos 41 apk za jezike) sam ostavio samo njih 45 najpotrebnijih. sve bespotrebne aplikacije i điđe-miđe sam uklonio. tako sam od 595 mb original stock roma dosao do 258 mb svoje slim verzije. a da se jos toga maknut, samo moram vremena uhvatit

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Jel se samo kod mene pojavljuje ovo ili je to nesto od bug foruma?? Jer stvarno je iritantno

Druga slika je nakon sta sam onemogucio sve aplikacije koje mi netrebaju, a pogotovo sam sretan sta sam iskljucio huawei zakljucavanje, ovo od androida je i ljepse i bolje i brze, tako da sam dobio dosta rama slobodnih

Koje se stock app mogu sigurno uklonit nakon rootanja? Primjetio sam dosta nehrvatskih jezicnih paketa,da li se nakon roota oni mogu maknuti?

Zakljucavanje od androida je ono povezivanje tockica?

Zanima me ako napravim network unlock i nakon toga root (a bootloader ne namjeravam dirati) sto ce se dogoditi ako nakon toga napravim hard reset (vracanje mobitele na tvornicke postavke)? Hoce li opet biti zakljucan na mrezu i unrootan?

16 godina
neaktivan
texas.bug kaže...
Zanima me ako napravim network unlock i nakon toga root (a bootloader ne namjeravam dirati) ...

ne mozes ga rootat ako ne otkljucas bootloader

11 godina
neaktivan
jurluk kaže...
texas.bug kaže...
Zanima me ako napravim network unlock i nakon toga root (a bootloader ne namjeravam dirati) ...

ne mozes ga rootat ako ne otkljucas bootloader

onda ovdje lazu,ili sam ja nesto krivo shvatio (ovo je mi je prvi android,pa je lako moguce da jesam)

i tu

(u sustini to su iste upute)

Da li kad otkljuca se na sve mreze i roota,i nakon toga se klikne naredba "vrati na tvornicke postavke",da li se opet vraca zakljucanost na t-mobile i unroot?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 22:39 (texas.bug).
16 godina
neaktivan
a zapravo moze, da, ja sam zaboravio da se moze i preko kompa, jer ja samo preko twrp-a radim
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice