Pitanje za sve Vas znalce... Vlasnik sam HTC One M8 kojeg bi lagano htio zamijeniti i spomenuta 2 mobitela su mi u užem izboru - Huawei P9 ili HTC 10. Inače sam ljubitelj i zagovornik HTC-a, no da li se radi o zaista toliko velikoj razlici koja bi opravdala razliku u cijeni, ili će i spomenuti P9 biti avion u odnosu na dosadašnji M8 u pogledu fotografija, brzine, fluidnosti, baterije i ostalog? Eto, hvala Vam svima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I jedan i drugi ti je bolji od M8.
Nemreš mašit n s jednim., ali ja sam za M10 (senzor otiska prsta na prednjoj strani, kamera). Ako ti je razlika u cijeni velika naspram ta dva moba onda uzmi jeftiniji.
Uzmi P9 ako ti ne smeta lošiji zvuk na sluškama i ako hoćeš probati nešto novo. Prevelika je razlika u cijeni kod operatera da ju htc opravda

Kakva su iskustva s P9? Vidim da postoji više verzija, trebam li posebno obratiti pažnju da odaberem neku posebnu ili nema velikih razlika? Kakva je baterija?
Kakva su iskustva s P9? Vidim da postoji više verzija, trebam li posebno obratiti pažnju da odaberem neku posebnu ili nema velikih razlika? Kakva je baterija?
Uzmeš P9 a ne P9 lite.
Sve to što pitaš možeš naći na bilo kojoj recenziji. Pogledaj malo recenzije pa se odlući.
žena mi ima p9 a ja imam htc10
oba su super mobiteli huawei je malo femininiji dok je 10ka izrazito čvrst mobitel, meni se čini da je baterija malo lošija na huaweiu dok mi se fotić više sviđa na njemu i daleko manje je osjetljiv na otiske prstiju
tu je htc koma, obavezno moram svaki put prije slikavanja obrisat leću
definitivno oba mobitela top