Probaj si instalirati dolphin browser HD ili mini verziju, rade dosta dobro na wildfire-u
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam kingston microsd karticu od 8GB, kupio sam ju za wildfire, radila mi je bez ikakvih problema u njemu. Zatim sam htio napravit update telefona, koji nikako nije uspio, uvijek kao da je bio neki problem sa karticom ? (pretpostavljam, jer prilikom update-a je izbacivao crveni upitnik i znak kartice), vratio sam u mobitel njegovu karticu i update je radio super. E sad taj wildfire sam prodao i uzeo drugi wildfire, i sad kad ubacim tu karticu od 8GB on ju uopće ne prepozna, kao da je nema?? Na računalu mi kartica radi sasvim ok, mogu i kopirati datoteke na nju i sve, i očitava ju... u čemu bi tu mogao biti problem?? Samo za napomenu, ako išta znači, ova kartica iz mobitela je tipa FAT, a ova moja od 8gb je FAT32...
Uputili su me na pc ekspertu na neki program, SD formatter, i kad sam s njim formatirao, radi super :)
jel se isplati mijenjati Nokiu 5800 za Wildfire?
jel se isplati mijenjati Nokiu 5800 za Wildfire?
Isplati.
Ja sam prešao sa 5800 na wildfire i definitivno se isplati :)
Na stranici pise da ih ima.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3285
Mislim da ti je u gajevoj najbliži,ali nisam siguran.Možda ima negdje u inportaneu ili u Branimir centeru,ali odi ti u gajevu.
Ako nekoga zanima samo kupovina uređaja (bez pretplate), onda ga je moguće preko službe za korisnike naručiti direktno iz odjela prodaje. Oni ga potom besplatno dostavljaju na kućnu adresu. Plaćanje gotovinom je u tom slučaju obvezno prilikom preuzimanja.
Cijena???
Može li netko provjeriti kako rade ove igre i aplikacije (zbog rezolucije i procesora) na mobitelu Htc Wildfire ? I ako mi netko može reći koja je dobra igra (Texas Hold 'em Poker) ,a da je to obična igra,bez spajanja na internet.
Finger Bowling
Mazerunner
iBeer FREE
Bistro Cook
SmartTacToe
Tic Tac Toe
National Flags Quiz
Connect 4
Pai Gow Poker (Free)
Texas Hold'Em
Lighter Free
Piano
I koji web browser je bolji od ovih (koji je najbolji za njegovu rezoluciju? ) : Dolphin Browser™ Mini (Beta) , Dolphin Browser™ HD, Opera Mini Web browser ili Opera Mobile Web browser ? (ili neki drugi-jako mi je bitna brzina web browsera i da je sve čitljivo,da može otvoriti youtube,a i neke zahtjevnije stranice). I ako netko može isprobati dali Htc Wildfire može otvoriti Texas HoldEm Poker-ne igram,ali eto kako se ponaša na takvim stranicama ? Dali je ovaj Adobe® Reader® dobar (ako ga je netko isprobao) i dali uopće valja na Htc Wildfire-u ? Kako se flash ponaša na internet stranicama (i na onim malo zahtjevnijim) ? Jel netko isprobao one wallpapere s android marketa (kako izgledaju-s obzirom na rezoluciju ekrana-recimo : Amazing HD Wallpapers, Flikie Wallpapers, Nature Wallpapers , Flikie Wallpapers HD ili Backgrounds -ili ću se morati zadovoljiti s wallpaperima sa www.zedge.net stranice-ako uopće rade- ?) Kakvo je reproduciranje video uradaka (mislim na video player),pošto je rezolucija na Htc Wildfire-u stvarno mala,recimo kako izgledaju neki hd video uradci i slično ?
Koristi netko od vas Screen Protector?Ako ga stavim,mogu ga skinuti?
Ma skineš ga bez problema, on se NE lijepi pomoću ljepila već ga statika drži sama po sebi....
Cijena???
1.799,00 kn.
nabavljen wildfire..pa ako može par savjeta..koje aplikacije koristite i slično? kako se updejta android na 2.2?
kakav je samsung gt-i5800 u usporedbi sa wildfirom??
Cijena???
1.799,00 kn.
Isti takav uređaj iz vipa, nov i zapakiran na njuškalu se nađe po 1300kn, ja sam kupio takav u 10 mjesecu još....
nabavljen wildfire..pa ako može par savjeta..koje aplikacije koristite i slično? kako se updejta android na 2.2?
Recimo savjet je da ako nemas neki internet paket, da isključiš podatkovni način rada, tako da ti se nespaja na ne, jer neke aplikacije to same rade. Update radiš vrlo jednostavno ideš na Settings -> Abouth phone -> System software updates ... Od aplikacija, svakako neki file manager.... Moja preporuka ASTRO File manager, mozes ga naci free na marketu. Da mozes pregledavati sadržaj kartice. Onda recimo aplikakcije koje ja koristim su winamp, Advanced Task killer (task manager), Applanet (ovo je neslužbeni "market" sa aplikacijama koje nisu besplatne, a dobiju se free), Barcode scanner (skener barcodova, hehe) , Dropbox, copilot live (navigacija), ebuddy (messenger), mini info (pokazuje info o bateriji, zauzeću memorije, RAM, CPU), traffic counter (brojač odlaznih i dolaznih poziva, dolaznih i odlaznih poruka, te potrošenog prometa preko wi-fi i 3G), Pic say (program za uređivanje slika) , SMS backup+ (radi backup poruka na gmail) ..... Eto to ja koristim od aplikacija, ako misliš da ti što može koristiti, slobodno skini..... Sve aplikacije super rade na wilfireu :)
Recimo savjet je da ako nemas neki internet paket, da isključiš podatkovni način rada, tako da ti se nespaja na ne, jer neke aplikacije to same rade. Update radiš vrlo jednostavno ideš na Settings -> Abouth phone -> System software updates ... Od aplikacija, svakako neki file manager.... Moja preporuka ASTRO File manager, mozes ga naci free na marketu. Da mozes pregledavati sadržaj kartice. Onda recimo aplikakcije koje ja koristim su winamp, Advanced Task killer (task manager), Applanet (ovo je neslužbeni "market" sa aplikacijama koje nisu besplatne, a dobiju se free), Barcode scanner (skener barcodova, hehe) , Dropbox, copilot live (navigacija), ebuddy (messenger), mini info (pokazuje info o bateriji, zauzeću memorije, RAM, CPU), traffic counter (brojač odlaznih i dolaznih poziva, dolaznih i odlaznih poruka, te potrošenog prometa preko wi-fi i 3G), Pic say (program za uređivanje slika) , SMS backup+ (radi backup poruka na gmail) ..... Eto to ja koristim od aplikacija, ako misliš da ti što može koristiti, slobodno skini..... Sve aplikacije super rade na wilfireu :)
reci mi kako da stavim taj applanet i dali je za copilot live potrebno biti spojen na internet?
jos jedno pitanje, gdje se moze otkljucati taj vrazji wildfire da ne moram davati 500 kn povise onih 1800 koliko sam ga platio...btw ja sam iz ST-a
Upisi applanet u google i otvori prvu stranicu :)akini aplikaciju, prebaci na mob i instaliraj:) mislim da nemoraš imati internet, dovoljan je gps... ali onda moraš skinuti karte preko kompa. Ja sam si kartu hrvatske (24MB) skinuo preko same aplikacije , spojen na wi-fi.... Otključavanje nije još moguće, barem nisam našao nigdje na netu...
jesi rooto svoj mob? ja se mislim to napravit a nisam siguran da cu bas znat..
a vidim po njuskalu par oglasa, pise da mogu otkljucat wildfire...probaj zvat..
Nisam nikada radio to... ali imas na netu malo proguglaj i imas upute korak po korak
wildfire se ne moze rootat kad ga stavis na 2.2... morat cu malo pricekat da to krekiraju...
Ali po meni mislim da sad kad ima 2.2 da i nije neka potreba to rootanje...
Cijena???
1.799,00 kn.
Isti takav uređaj iz vipa, nov i zapakiran na njuškalu se nađe po 1300kn, ja sam kupio takav u 10 mjesecu još....
Istina, ali onda postoji potencijalni problem s jamstvom - naime, jamstvo je ograničeno, tj. vrijedi samo uz račun.
Istina, ali onda postoji potencijalni problem s jamstvom - naime, jamstvo je ograničeno, tj. vrijedi samo uz račun.
Često se na njuškalu nude uređaji sa garancijom iz dučana.
U dosta slučajeva to budu uređaji koji su uzeti/dobijeni na preplatu.
Nije istina. Dečko je uzeo mobitel na pretplatu, i prodao ga meni za 1300kn . Nije mi poslao račun, ali u pakiranju je bila potvrđena garancija iz vip centra sa upisanim IMEI brojem na samom jamstvu. Htio sam otključati mob u vip centru, i rekao sam da nemam račun jer je mobitel bio poklon za rođendan, i rekao mi je da to nije problem. Pitao sam isto i u slučaju jamstva, i on je rekao ista stvar, glavno da je jamstvo potvrđeno i to je to....
Maloprije sam vidio na ovom forumu da ima u ZG-u za 190 kn... U Ilici 50 ako se ne varam.. eto korisna informacija
p.s. samo gubi se garancija