HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.398
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Ja nisam ni morao ništa otključavati. Ovaj iz Vipa je rekao da je zaključan a ja probao staviti broj od tele2 i radi normalno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: HTC WildFire
TomyNX kaže...

Da li je tko otključao HTC Wildfire iz VIP-a nekim drugim načinom, a da ga nije nosio u VIP na bezobrazno skupo otključavanje?

I da li je tko možda probao otključati mob preko  www.htcimeiunlock.com ili neke slične stranice?

Ako nema načina onda ću morati prebaciti broj iz Tele2, a to ne bih htio.

ja sam prije par dana pitao u jednom servisu di otkljucavaju, kazu da se wildfire ne moze jos otkljucat...takoder sam zvao prije kojih mjesec dana jos par servisa...i svi su rekli da nista od toga, jos...po netu citam da ni preko koda ne funkcionira bas...jedino sto sam nasao da kao funkcionira, je sim unlock....ali ne svima...

izgleda da imam srece sto sam ja naletio na otkljucanog {#}

14 godina
neaktivan
davorsite kaže...

Ja nisam ni morao ništa otključavati. Ovaj iz Vipa je rekao da je zaključan a ja probao staviti broj od tele2 i radi normalno.

naravno da ce ti u vipu rec da je zakljucan....logicno

navodno je samo prva serija (ili prve dvije) bila otkljucana...kasnije posiljke su bile zakljucane...

15 godina
HTC WildFire

Ovako, sutra dobivam wildfire pa imam nekoliko pitanja u vezi s njim:

1.Prvi put se susrećem s htc-om i androidom pa jel mi mozete objsniti kako to radi?

2.Kako i koje aplikacije da instaliram na početku?

3.Namjeravam kupiti torbicu i zaštitnu foliju za njega i naišao sam na ovu web stranicu:http://shop.gsm-electronic.hr/index.php?route=product/product&path=43_47&product_id=172(link je za foliju), jel netko uzimao ista s te stranice i je li pouzdano ili ima neka bolja i jeftinija?Trebala mi još kožna torbica za njega, ali sve su za druge modele pa jel ima neka koja može biti za wildfire, ali da je sa te stranice jer mislim to uzeti zajedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Stvarno nije teško skužiti kak radi... jesi li imao bilo kakvi smartphone??

2. Pa ono što bi bilo dobro da imaš je ASTRO File manager (sve je jasno file manager) i Bluetooth file exchange (i ovo mislim da je jasno) . Ako ti treba task manager onda možeš instalirati Advance task killer, recimo dobra aplikacija je Mini info, pokazuje podatke o bateriji, slobodnoj memoriji, zauzeću rama... Recimo ja koristim još Operu mini, winamp, itd... uglavnom odeš na market i istražuješ šta ti treba.

3. Što se tiče kožnih torbica, slobodno si uzmi neku za iphone 2g ili 3g ( isti su) jer wildfire je par milimetara manji, ja je imam i super mi je. nađeš na njuškalu za 30 - 50kn ... Što se tiče folije za ekran, mislim da je nepotrebna, jer teško ga je izgrebat, ali i njih imaš na njuškalo za 15 - 25 kuna, sasvim ti je to dovoljno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 23:36 (goranbm).
15 godina
goranbm kaže...

1. Stvarno nije teško skužiti kak radi... jesi li imao bilo kakvi smartphone??

2. Pa ono što bi bilo dobro da imaš je ASTRO File manager (sve je jasno file manager) i Bluetooth file exchange (i ovo mislim da je jasno) . Ako ti treba task manager onda možeš instalirati Advance task killer, recimo dobra aplikacija je Mini info, pokazuje podatke o bateriji, slobodnoj memoriji, zauzeću rama... Recimo ja koristim još Operu mini, winamp, itd... uglavnom odeš na market i istražuješ šta ti treba.

3. Što se tiče kožnih torbica, slobodno si uzmi neku za iphone 2g ili 3g ( isti su) jer wildfire je par milimetara manji, ja je imam i super mi je. nađeš na njuškalu za 30 - 50kn ... Što se tiče folije za ekran, mislim da je nepotrebna, jer teško ga je izgrebat, ali i njih imaš na njuškalo za 15 - 25 kuna, sasvim ti je to dovoljno...

1.nisam pa se baš i ne razumijem ali dobro

2.hvala

3.jel ova dobra:http://www.mobyshop.org/kone.html (drugi red,desno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 0:24 (mustang995).
16 godina
HTC WildFire

Ah nema ti šta biti nejasno...biti ćeš upočetku zbunjen kao i ja kada sam prešao sa dummy phone na smartphone, ali ćeš se naučiti. Meni je trebalo jedno mjesec dana dok nisam ovladao androidom i naučio većinu caka na njemu. Uglavnom imaš puno team ovdje što za aplikacije i slično, i neće ti biti problem se snaći, samo treba neko vrijeme...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
3.jel ova dobra:http://www.mobyshop.org/kone.html (drugi red,desno)

4. red desna ti je odlična, ove za Iphone 4g mogle bi biti prevelike... ali ovaku neku ja imam i odlična je...

15 godina

http://www.blueunplugged.com/Leather-Case-HTC-Wildfire-Flip.aspx

ja sam uzeo istu takvu za desire sa ove stranice, al dok su dosli do moje narudzbe su ostali bez zaliha pa jos cekam da mi posalju. ovi imaju dostavu u hrvatsku.

15 godina
HTC WildFire

dobio sam sad mobitel i htio sam ga staviti puniti, prateći upute, ali dogodio mi se problem već na 1.

naime ne mogu skinuti stražnji poklopac mobitela, mislim on dođe do pola ali dalje ne ide

jel se to nekome događalo i kako da skinem taj poklopac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poklopac moraš skinuti do kraja. Bez brige nećeš ništa slomiti. I ja sam se napatio prvi puta dok ga nisam skinio :D

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina
neaktivan

Počni ga skidat na gore na šnali, i onda idi noktom prema onoj strani gdje je konektor za sluške.Dalje bi trebalo ići relativno lako.

Mobitel drži čvrsto sa strane, nemoj dolje je se cijela peta skida.

17 godina
neaktivan

Evo moja torbica koju sam kupio u VIP-u kada i mobitel. 99 kuna. Ima magnetić s trakicom koji služi za lakše izvlačenje mobitela. Super je praktična torbica {#}

prednja strana s HTC-ovim logom prednja strana s HTC-ovim logom
stražnja strana s magnetom i trakicom stražnja strana s magnetom i trakicom
stražnja strana s magnetom i trakicom stražnja strana s magnetom i trakicom
Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
HTC WildFire

uspio sam sve i mobitel je stvarno super, ali htio bi promijeniti wallpapere(neki crni) pa jel neko zna app za takve?

i kako da mi ga prepozna pc da mogu pjesme prebacivati?i bluetooth mi isto steka, ne mogu primati niti slati neznam kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dakle, prvo da ti ga spojimo na komp: odi u settings>applications>development i tamo stavi kvacicu na usb debugging. Kad ustekas usb u komp, mobitel te treba informirati o tome i prikazati ti opcije spajanja; charge only, disk drive i htc sync. Odaberi disk drive i stisni ok i pojavit ce ti se kao jos jedan hard na kompu. Napravi zeljeni folder i prebaci zeljeni wallpaper u njega, bilo koja slika je ok, samo sto ces.morati odabrati odredjeni dio njene povrsine. Sad se odspoji od kompa ovako: s vrha povuci prstom padajuci meni i vidjet ces connection type, pritisni ga i stavi na charge only. Sad mozes.odspokjiti kabel ako zelis. Odi u gallery i tamo otvori folder sa wallpaperom, odaberi sliku, stisni menu>set as i odaber wallpaper. Sad malo razvlaci polje odabira dijela slike i kad zavrsis stisni apply ili finish, ne sjecam se sto pise i to ti je to. Ako zelis stavit neki stock wallpaper, odi i settings>personalize>home wallapaper.pa.odaberi jednog. Za bluetooth trebas povezati uredjaje, linkati ih prije transfera. Ako s drigim mobom trazis wildfirea onda prethodno na widfiru moras u bluetooth ppstavkama staviti da si vidljiv. Nadam se da si to s bluetoothom rijesio i prije nego si procitao ovaj post.
15 godina
HTC WildFire

na prošlom mobitelu sam mogao ići na internet a da nije spojen na router, platim 15kn vipu i imam 50mb interneta, može li se to i na wildfiru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa naravno da može... Aktiviraj si taj paket opet i to je to... Jedino moraš uključiti (ako već nije) podatkovni promet :)

15 godina
goranbm kaže...

Pa naravno da može... Aktiviraj si taj paket opet i to je to... Jedino moraš uključiti (ako već nije) podatkovni promet :)

paket je vec aktiviran na toj kartici, a kako ukljuciti podatkovni promet?

17 godina
neaktivan

Trenutno ima Wildfire s karticom od 2GB. Htio bih kupiti od 4 ili 8. Pa me zanima što mi je trenutno na kartici, a što u memoriji mobitela? Nisam ništa mjenjao. Android je sigurno u memoriji telefona, a ostalo? Šta je još na mobitelu. Nije mi problem ponovo pobacat pjesme ni ništa... THX

15 godina
neaktivan

Ma vidi... kad kupiš karticu novu, sve sa stare kartice kopiraj na novu i to je to... sve će ti raditi super :)

17 godina
neaktivan

Btw danas mi se punudio update od 17-ak MB i ja sav sretan mislio da je Froyo, a ono izgleda da se samo firmware nafogradio jer i dalje imam Enclair {#}

15 godina
neaktivan

Imaš uređaj iz slobodne prodaje ili iz vip-a ???

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Imaš uređaj iz slobodne prodaje ili iz vip-a ???

VIP

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Btw danas mi se punudio update od 17-ak MB i ja sav sretan mislio da je Froyo, a ono izgleda da se samo firmware nafogradio jer i dalje imam Enclair {#}

i ja sav sretan bio kad mi je ponudio update....ali nista od 2.2 jos {#}

15 godina
neaktivan

I ja sam htio update napravit, i skinem ga normalno, kliknem instal now... mob se ugasi. Upali se i bude ona slikica moba, i iznad njega onako zeleni neki znak... nakon toga mi samo umjesto tog znaka dođe crveni upitnik i mobitel se samo uplai normalno bez instaliranja update-a ??? Zna li netko u čemu je problem?

15 godina
neaktivan

Kao da mi nemože naći update, a skinut je na memorijsku karticu :(

14 godina

Možda i bolje jer meni nakon update nemogu upaliti wifi

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Super, a baš sam htio postaviti to pitanje u vezi updatea, dobro da sinoć nisam to skinuo. Šta onda daju update ako izaziva probleme?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Update najnormalnije prošao, sve radi.

Za svaki slučaj sam ga rebootao prije instalacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HTC WildFire

Sestra mi želi kupit wildfire-a pa me zanima kakvo je stanje s baterijom.Koliko od prilike traje ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice