HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.489
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: HTC WildFire

Mene zanima može li se na Wildfire instalirati kakva navigacija osim mapsa s obzirom da se oni nemogu preloadat..

Našao sam npr. da Sygic Aura ne podržava Wildfire..

Dakle, ima li tko kakvu 3rd party navigaciju na Wildfire?!

15 godina
neaktivan

Ej ja koristim Sygic mobile maps 10 za Android... u PM sam ti poslao link sa tutorialom, pa vidi da li ti radi, meni radi bez problema na wildfire...

17 godina
neaktivan
Takodje kotistim sygic, radi vrhunski.

ćufta
16 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ej ja koristim Sygic mobile maps 10 za Android... u PM sam ti poslao link sa tutorialom, pa vidi da li ti radi, meni radi bez problema na wildfire...

Fala, budem instalirao na svoju 5800 da malo usporedim sa Garminom.. Ionako su prekinuli support za Symbian..

Za Wildfire me zanima ako nabavim taj mobitel, lijepo je čuti da radi..

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Možeš poslati i meni molim te?

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

evo da se i ja malo nadovezem,

kad sam instalirao "Android task manager" tek onda sam shvatio sto se u njemu dogadja...

imate uvid u:

-Taskmanager, gdje mozete gasiti nepotrebne aplikacije da vam rade u pozadini   slika 1

-aplications, vidite sto vam je sve instalirano i imate opcije kill task ,swich to,uninstall... itd... slika 2 i 3

-system information, batery,RAM,internal storage,external storage(sd-card),CPU status..itd.   slika 4

-settings..razno razna podesavanja...  

tu sam vidio koliko mi papa RAM-e pa mi zna malo zastajkivati prilikom skrolanja ma koliko god gasio procese jos uvjek nesto papa RAM-e i stalno mi bude slobodnog oko 50M-70M U HTC-ovim mobitelima postoje 2 laucher-a Android launcher i HTC-Sense launcer i po default-u radi HTC-Sense, to je onaj sto je bio kad ste ukljucili prvi put telefon sa onim sminkastim telefon widget-om na dnu ekrana ja vise volim da mi dobro radi nego da bude sminkast pa sam prebacio u android launcher aplikacijom Home manager koji sam skinuo sa Market-a besplatno i tu sam postavio postavku na autokill HTC-Sense launcher jer bi inace radio u pozadini...

koliko sam shvatio (mozda i grijesim al ne vjerujem) kad god koristite neku aplikaciju ona trosi te RAM-e a kad izadjete iz nje ostavlja si prostor za koliko joj treba za rad kad je budete ponovo koristili

home manager slika 5

rezultat   slika 6

http://admin.schime-share.schime.operaunite.com/webserver_1/content/index.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 22:34 (D-Style).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imamo jedno mozda glupo pitanje ali dali se gdje moze kupiti htc wildfire a da nije iz vipa a novi mob?

15 godina
neaktivan
HTC WildFire
Molim vas recite mi gdje se moze nabaviti maska za wildfire treba mi za cimera
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina

maska kao dio kućišta ili maska kao neka vrsta futrole?

16 godina
HTC WildFire
A moram se pohvaliti da imam jos jednog htc-a kod sebe hehe, dobio wildfire-a :D Mislim ne ja, nego ga moj tata uzeo ali ce biti moj dok mu ne osposobim mob sa must have appovima i sl...

Ono sto moram primjetiti da je razlika u ekranima ogromna, i sto se tice lcd vs amoled i rezolucije, ta mala rezolucija stvarno lose utjece na sliku i steta sto nisu malo vecu rezu stavili, sigurno bi bila puno bolja slika. Ali za 900kn koliko ga je dosao mob je zbilja best buy jer nudi sve...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

hehe sredi mu ga al ipak se sjeti da nemas desirea ispred sebe.

mobitel je super samo kad ga s velikim bratom ne usporedjujes.

16 godina
HTC WildFire

Pa za tu lovu je definitivno dobar, kada uzmemo da desire košta 4500kn a nekom prosječnom korisniku ne nudi puno više od wildfire-a osim brzine i većeg ekrana, i kraće baterije{#}

Da li ima angry birds verzija da radi na wildfire-u? To je bio prvi app koji sak skinuo i slika je bila full čudna zbog reze...nešto sam čitao kao da je to ispravljeno možda ima neka druga verzija za skinuti??

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

treba ti verzija 2.2 da angry birds rade.

16 godina
LIX kaže...

treba ti verzija 2.2 da angry birds rade.

Nije mi jasno onda zašto je meni na marketu dostupna za skinuti ako ne funkcionira...{#} I dali ima kakav 2.2 rom za wildfire, bilo službeni ili custom? Mislim da bi mu ubrzanje od 2.2 verzije bilo taman da ga još poboljša hehe{#}

Stoja
15 godina

a sad ja trazim ko mahnit nema ni jedan 2.2 normalan rom za wildfirea, sve su beta verzije kojima pola stvari ne radi a s obzirom da ce ga tebi koristiti stari a meni cura ne bi se isplatilo rootat s polovnim romovima.

međutim gledao sam i službenu htc stranicu gdje piše povijest updatea za htc-ove modele, i koliko ja vidim, 2.2. uopće nisu izbacili za wildfire. znači da postoji samo ona "developer" verzija od koje nam nema vajde. a sto se tice angry birdsa, ova posljednja verzija kaze da imaju "qvga fix for devices with smaller screens" i da, ima je u marketu. nije ni meni jasno zasto ne radi normalno. a vidio sam komentare po netu da "wildifre 2.2, works perfectly!!" ako nađeš rješenje kako da te proklete ptičurine više prorade, molim te reci mi jer sam lagano na rubu živaca što se toga tiče. zamalo sam roota wildifire kad sam se sjetio da provjerim romove a ono katastrofa.

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

kao što vidite novi sam na forumu i novi vlasnik HTC-a. Kolega na poslu je jučer u moj htc (kupljen u vipu) stavio karticu tmoba i radio je bez problema?!

Bok

14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Kao kaj sam već i napisao. Novi sam vlasnik HTC-a i sad se pokušavam s njim zabaviti. Točnije s marketa sam skinuo 3 stvari. Nakon toga otišao sam pogledati kakva mi je situacija s memorijom. Na HTC-u imam još slobodno 138MB-a, a na SD-u 1.71GB (kartica je od 2 GB-a). Tu karticu sam prenio sa drugog telefona (Samsung Omnia).

Ono kaj me zanima je:

1) Na koi način i može li se uopće prebacivati s memo telefona na SD karticu?

2) Na koji način mogu postaviti željeni ton za sms poruke?

To je za sada to!

Ukoliko ću imati još kakvih pitanja biti ću slobodan priupitati iskusnije {#}

0 0 hvala 0
16 godina
HTC WildFire

Aplikacije nemožeš prebaciti na karticu, to je moguće tek na android 2.2 verziji, a wildfire ti ima 2.1 verziju, tako ćeš morati paziti sa instalacijom aplikacija...Što se tiče podešavanja melodije za poruke, preporuka je da skineš handcent aplikaciju koja je puno bolja za poruke od one koju dobiješ sa mobom. Tamo u postavkama možeš namjestiti kako da ti zvoni.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala {#}

A android 2.2. se može skinuti ili???

Handcent mogu skinuti na koji način?

AD
16 godina
HTC WildFire

Za wildfire koliko čitam još ništa, ni službeno ni neslužbeno...a handcent skineš sa marketa, imaš ga među aplikacijama, program je bestplatan.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala još jednom {#}

AD
15 godina
neaktivan
LIX kaže...

maska kao dio kućišta ili maska kao neka vrsta futrole?

Maska kao dio kucista. I kolike su cijene ako znaš
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
E tu ti ne mogu pomoci, jedino da se raspitas po ducanima po gradu koji prodaju maske od telefona, rabljene mobitele i tako. Kad stignem pogledat cu ima li na netu al its a long shot, jer zbog garancije ne mos prednju masku skinut. Ako je jos pid garancijom neka pikusa preko nje to rijesiti. Ili mogu oni za neku cifru zamijenit.
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

pozz svima ja sam danas kupio HTC wildfire i moze li mi tko reci kako da uklonim ikone s desktopa? u uputama ne pise..moze li se s HTC-om naruciti internet npr od 200mb prometa i da se spojim na internet(ali bez wi-fi)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prstom dodirni ikonicu i ne miči prst jedno 3 sekunde dok mob ne zavibrira i ne zacrveni se ikona. Nakon taga je možeš obrisat ili premjestit.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
14 godina
neaktivan

meni na wildfireu 2.1 normalno rade angry birds....skinuo s marketa....nekad se zna dogodit da se slika zbog rezolucije malo zblesira, ali onda ga zakljucam i otkljucam i bude ok {#}

15 godina

a ja ne znam, probao sve to, skidao sa marketa, sa sluzbene stranice, stalno je slika losa.

17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Maska kao dio kucista. I kolike su cijene ako znaš

Sumnjam da će toga ikad biti, kućište je od anodiziranog aluminija.

Zašt' bi kupovao neko kinesko plastično smeće, ako se ikad i pojavi?? Nije to NOKIA.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 20:09 (stef).
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Nije potrebno ništa skidati što se tiče postavljanja neke pjesme za ton poruke ili zvono mobitela osim nekog managera za premještanje datoteka, ja osobno koristim Explorer (sa Marketa). Dovoljno je u njemu otvoriti direktorij SD Card i tamo stvoriti novi folder media a u njemu audio i onda u njemu stvorite folder notifications i u njega stavite mp3 datoteke koje želite imati kad odabirete zvuk za poruke. Za zvuk zvona u folderu audio stvorite folder ringtones i u njega stavite mp3-ce, a za zvuk alarma u folderu audio stvorite folder alarms i tu stavite mp3 datoteke koje želite koristiti za tu radnju. Nakon stvaranja tih direktorija i kopiranja mp3-ca u željene foldere obavezno treba ugasiti i ponovno upaliti mobitel kako bi prepoznao to sve sa kartice.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Da li je tko otključao HTC Wildfire iz VIP-a nekim drugim načinom, a da ga nije nosio u VIP na bezobrazno skupo otključavanje?

I da li je tko možda probao otključati mob preko  www.htcimeiunlock.com ili neke slične stranice?

Ako nema načina onda ću morati prebaciti broj iz Tele2, a to ne bih htio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice