Mene zanima može li se na Wildfire instalirati kakva navigacija osim mapsa s obzirom da se oni nemogu preloadat..
Našao sam npr. da Sygic Aura ne podržava Wildfire..
Dakle, ima li tko kakvu 3rd party navigaciju na Wildfire?!
Mene zanima može li se na Wildfire instalirati kakva navigacija osim mapsa s obzirom da se oni nemogu preloadat..
Našao sam npr. da Sygic Aura ne podržava Wildfire..
Dakle, ima li tko kakvu 3rd party navigaciju na Wildfire?!
Ej ja koristim Sygic mobile maps 10 za Android... u PM sam ti poslao link sa tutorialom, pa vidi da li ti radi, meni radi bez problema na wildfire...
Ej ja koristim Sygic mobile maps 10 za Android... u PM sam ti poslao link sa tutorialom, pa vidi da li ti radi, meni radi bez problema na wildfire...
Fala, budem instalirao na svoju 5800 da malo usporedim sa Garminom.. Ionako su prekinuli support za Symbian..
Za Wildfire me zanima ako nabavim taj mobitel, lijepo je čuti da radi..
Možeš poslati i meni molim te?
evo da se i ja malo nadovezem,
kad sam instalirao "Android task manager" tek onda sam shvatio sto se u njemu dogadja...
imate uvid u:
-Taskmanager, gdje mozete gasiti nepotrebne aplikacije da vam rade u pozadini slika 1
-aplications, vidite sto vam je sve instalirano i imate opcije kill task ,swich to,uninstall... itd... slika 2 i 3
-system information, batery,RAM,internal storage,external storage(sd-card),CPU status..itd. slika 4
-settings..razno razna podesavanja...
tu sam vidio koliko mi papa RAM-e pa mi zna malo zastajkivati prilikom skrolanja ma koliko god gasio procese jos uvjek nesto papa RAM-e i stalno mi bude slobodnog oko 50M-70M U HTC-ovim mobitelima postoje 2 laucher-a Android launcher i HTC-Sense launcer i po default-u radi HTC-Sense, to je onaj sto je bio kad ste ukljucili prvi put telefon sa onim sminkastim telefon widget-om na dnu ekrana ja vise volim da mi dobro radi nego da bude sminkast pa sam prebacio u android launcher aplikacijom Home manager koji sam skinuo sa Market-a besplatno i tu sam postavio postavku na autokill HTC-Sense launcher jer bi inace radio u pozadini...
koliko sam shvatio (mozda i grijesim al ne vjerujem) kad god koristite neku aplikaciju ona trosi te RAM-e a kad izadjete iz nje ostavlja si prostor za koliko joj treba za rad kad je budete ponovo koristili
home manager slika 5
rezultat slika 6
Imamo jedno mozda glupo pitanje ali dali se gdje moze kupiti htc wildfire a da nije iz vipa a novi mob?
maska kao dio kućišta ili maska kao neka vrsta futrole?
hehe sredi mu ga al ipak se sjeti da nemas desirea ispred sebe.
mobitel je super samo kad ga s velikim bratom ne usporedjujes.
Pa za tu lovu je definitivno dobar, kada uzmemo da desire košta 4500kn a nekom prosječnom korisniku ne nudi puno više od wildfire-a osim brzine i većeg ekrana, i kraće baterije
Da li ima angry birds verzija da radi na wildfire-u? To je bio prvi app koji sak skinuo i slika je bila full čudna zbog reze...nešto sam čitao kao da je to ispravljeno možda ima neka druga verzija za skinuti??
treba ti verzija 2.2 da angry birds rade.
treba ti verzija 2.2 da angry birds rade.
Nije mi jasno onda zašto je meni na marketu dostupna za skinuti ako ne funkcionira... I dali ima kakav 2.2 rom za wildfire, bilo službeni ili custom? Mislim da bi mu ubrzanje od 2.2 verzije bilo taman da ga još poboljša hehe
a sad ja trazim ko mahnit nema ni jedan 2.2 normalan rom za wildfirea, sve su beta verzije kojima pola stvari ne radi a s obzirom da ce ga tebi koristiti stari a meni cura ne bi se isplatilo rootat s polovnim romovima.
međutim gledao sam i službenu htc stranicu gdje piše povijest updatea za htc-ove modele, i koliko ja vidim, 2.2. uopće nisu izbacili za wildfire. znači da postoji samo ona "developer" verzija od koje nam nema vajde. a sto se tice angry birdsa, ova posljednja verzija kaze da imaju "qvga fix for devices with smaller screens" i da, ima je u marketu. nije ni meni jasno zasto ne radi normalno. a vidio sam komentare po netu da "wildifre 2.2, works perfectly!!" ako nađeš rješenje kako da te proklete ptičurine više prorade, molim te reci mi jer sam lagano na rubu živaca što se toga tiče. zamalo sam roota wildifire kad sam se sjetio da provjerim romove a ono katastrofa.
Pozdrav,
kao što vidite novi sam na forumu i novi vlasnik HTC-a. Kolega na poslu je jučer u moj htc (kupljen u vipu) stavio karticu tmoba i radio je bez problema?!
Bok
Kao kaj sam već i napisao. Novi sam vlasnik HTC-a i sad se pokušavam s njim zabaviti. Točnije s marketa sam skinuo 3 stvari. Nakon toga otišao sam pogledati kakva mi je situacija s memorijom. Na HTC-u imam još slobodno 138MB-a, a na SD-u 1.71GB (kartica je od 2 GB-a). Tu karticu sam prenio sa drugog telefona (Samsung Omnia).
Ono kaj me zanima je:
1) Na koi način i može li se uopće prebacivati s memo telefona na SD karticu?
2) Na koji način mogu postaviti željeni ton za sms poruke?
To je za sada to!
Ukoliko ću imati još kakvih pitanja biti ću slobodan priupitati iskusnije
Aplikacije nemožeš prebaciti na karticu, to je moguće tek na android 2.2 verziji, a wildfire ti ima 2.1 verziju, tako ćeš morati paziti sa instalacijom aplikacija...Što se tiče podešavanja melodije za poruke, preporuka je da skineš handcent aplikaciju koja je puno bolja za poruke od one koju dobiješ sa mobom. Tamo u postavkama možeš namjestiti kako da ti zvoni.
Hvala
A android 2.2. se može skinuti ili???
Handcent mogu skinuti na koji način?
Za wildfire koliko čitam još ništa, ni službeno ni neslužbeno...a handcent skineš sa marketa, imaš ga među aplikacijama, program je bestplatan.
Hvala još jednom
maska kao dio kućišta ili maska kao neka vrsta futrole?
Maska kao dio kucista. I kolike su cijene ako znaš
pozz svima ja sam danas kupio HTC wildfire i moze li mi tko reci kako da uklonim ikone s desktopa? u uputama ne pise..moze li se s HTC-om naruciti internet npr od 200mb prometa i da se spojim na internet(ali bez wi-fi)
Prstom dodirni ikonicu i ne miči prst jedno 3 sekunde dok mob ne zavibrira i ne zacrveni se ikona. Nakon taga je možeš obrisat ili premjestit.
meni na wildfireu 2.1 normalno rade angry birds....skinuo s marketa....nekad se zna dogodit da se slika zbog rezolucije malo zblesira, ali onda ga zakljucam i otkljucam i bude ok
a ja ne znam, probao sve to, skidao sa marketa, sa sluzbene stranice, stalno je slika losa.
Maska kao dio kucista. I kolike su cijene ako znaš
Sumnjam da će toga ikad biti, kućište je od anodiziranog aluminija.
Zašt' bi kupovao neko kinesko plastično smeće, ako se ikad i pojavi?? Nije to NOKIA.
Nije potrebno ništa skidati što se tiče postavljanja neke pjesme za ton poruke ili zvono mobitela osim nekog managera za premještanje datoteka, ja osobno koristim Explorer (sa Marketa). Dovoljno je u njemu otvoriti direktorij SD Card i tamo stvoriti novi folder media a u njemu audio i onda u njemu stvorite folder notifications i u njega stavite mp3 datoteke koje želite imati kad odabirete zvuk za poruke. Za zvuk zvona u folderu audio stvorite folder ringtones i u njega stavite mp3-ce, a za zvuk alarma u folderu audio stvorite folder alarms i tu stavite mp3 datoteke koje želite koristiti za tu radnju. Nakon stvaranja tih direktorija i kopiranja mp3-ca u željene foldere obavezno treba ugasiti i ponovno upaliti mobitel kako bi prepoznao to sve sa kartice.
Da li je tko otključao HTC Wildfire iz VIP-a nekim drugim načinom, a da ga nije nosio u VIP na bezobrazno skupo otključavanje?
I da li je tko možda probao otključati mob preko www.htcimeiunlock.com ili neke slične stranice?
Ako nema načina onda ću morati prebaciti broj iz Tele2, a to ne bih htio.