HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.514
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: HTC WildFire
mali mačak kaže...

Da li netko zna da li se ovaj mob može spojiti na net kabelom? Znači kad nismo u situaciji biti na wifi-ju nego na žičnoj vezi. Da se spoji kabelom na komp i preko kompa na internet...

Sumnjam. Mislim da bi ti trebao AP ili neki bežični ADSL modem/router.

Postoji obrnuto, način kak se PC-em spojit na net preko telefona:

Na SD kartici u direktorju Tool imaš driver za Windose. Instaliraš. Ponovo spojiš telefon USB kabelom i ovaj put odabereš "Mobile network sharing".

BTW, Froyo za Wildfire bi vrlo skoro mogao biti u distribuciji:

http://developer.htc.com/

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 11:50 (stef).
15 godina
neaktivan
Svira i mp3 si a stock music playerom.
15 godina
neaktivan

Evo ovako.... uzeo sam si karticu od 8GB, pa me zanima da li je dovoljno da sve sa sadašnje kartice prekopiram na novu.... hoće li mi sve raditi kako spada ??

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo ovako.... uzeo sam si karticu od 8GB, pa me zanima da li je dovoljno da sve sa sadašnje kartice prekopiram na novu.... hoće li mi sve raditi kako spada ??

hoce :)

Full HD Addict :)
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Pitanje korisnicima HTC WildFire - a,  zanima me samo da li podržava excel i .pdf , naime potrebano mi je pretraživanje kreiranih excel dokumenata ( npr. cijenika, ponuda i sl.) gdje bi to po prilici bile tablice od više tisuća redaka...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za PDF sam siguran jer sam otvarao PDF dokumente. Excel dokumente još nisam probao.

Imam i ja pitanje. Htio sam se spojiti na wireless sa statičkom IP adresom, ali problem mi je izgleda wep ključ (26 znakova). Da li možda mobtel ne podržava tu duljinu WEP ključa. Ostale parametre vezano za IP adrese i DNS postavke podesio sam ispravno

15 godina
neaktivan

Evo ja sam maloprije prebacio jedan excel dokument na mob i uspio sam ga otvoriti sa Office suite, dok mi ga Quick office nije uspio otvoriti... pdf možeš otvarati svakako otvoriti jer na mobu imaš već instaliran PDF viewer, ali čitao sam po forumima da ima dosta boljih aplikacija za čitanje PDF-ova.....

14 godina
neaktivan

Hej hvala puno,

stize mi mob sljedeći tjedan ( produljenje ugovora VIP ), kakvi su tvoji generalni dojmovi Wildfire - a ?

15 godina

genijalan telefoncic, sve 5 osim 3d app. dovoljno velik ekran da sve vidis (desire korisnici bi tu nesto prigovorili, ali to je ipak telefon klasa za sebe), brz internet, responsivan ekran, po mome cak i precizniji za tipkanje od desirea (ne znam zasto, cini mi se). evo ces moci i angry birds sad pokrenuti kad 2.2 dodje na telefon. Smijeh

aj pa javi sljedeci tjedan svoje generalne dojmove :D

15 godina
neaktivan
TommyV kaže...

Hej hvala puno,

stize mi mob sljedeći tjedan ( produljenje ugovora VIP ), kakvi su tvoji generalni dojmovi Wildfire - a ?

Moji generalni dojmovi su super.... Sve ono što drugi navode kao nedostatke, rezolucija, nemogućnost 3d igranja... meni to uopće ne smeta, i tako da sam sa mobom zadovoljan jaaaaaaaako :)

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...
TommyV kaže...

Hej hvala puno,

Moji generalni dojmovi su super.... Sve ono što drugi navode kao nedostatke, rezolucija, nemogućnost 3d igranja... meni to uopće ne smeta, i tako da sam sa mobom zadovoljan jaaaaaaaako :)

Što se tiče igrica na mobitelu uopće ne težim za nekim 3D igrama ili nešto... Pošto planiram uzet Wildfire samo em zanima da li je slika zrnasta zbog male rezolucije ili je slika čista i lijepa?

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina

slika nije zrnasta, dobra je. Primjerice, koristim widget favoriti i svakom je dodijeljena slika koja je mala i sve lijepo i čisto izgleda. Kod čitanja web stranica ćeš morati zumirati i to je to.

17 godina
neaktivan

Danas sam ga vidio kod jednog kolege na faksu... Prvi dojam je da je vanjski izgled jako lijep i simpatičan... nije napadan i što se toga tiče super je. TS je toliko fin i odziv je brz da sam osto iznenađen... Jedino što mi je zasmetalo što je on imao neku tamniju podlogu s nekim bijelim slovima i ikonice neke svjetlije pa mi se učinilo da je zrnasta slika... malo mi je to zasmetalo al mislim da ću ga svejedno kupit. Možda gdješim što se tiče zrnastosti, volio bih da me neko još razuvjeri :D

15 godina
neaktivan
HTC WildFire

A gle, slika je zrnata u usporedbi sa HTC Desire, ali kada uzmeš u obzir uloženo dobiveno, mislim da ne možeš bolje proći.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To sam i mislio ipak je Desire vrh i tu nema priče. Mislim da će mi za prvi HTC i prvi susret s Androdidom biti i više nego dobar Smijeh

15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Bit ćeš zadovoljan, bez brige.

Meni je to isto prvi android mobitel i nemam nikakvih zamjerki.

Sve što očekujem od njega obavlja besprijekorno.

I moram reć da mi je to mob sa do sada najčišćim zvukom u razgovorima, by far.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Pozdrav, nov sam na forumu.

mislim uzet wildfire kroz koji dan preko njuškala ali vidim da je 90 % wildfireova kupljeno u vipu (znači automatski i zablokirano), zanima da li ima problem pri otključavanju na neku drugu mrežu (ja sa konkretno na tele 2), tj. da li se gubi garancija nakon otključavanja mobitela? da li ima tko kakvih iskustava?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zavisi kako ga zeliš otključati, ja sam ga otključao u vip centru, garancija mi je ostala ali sam platio 488kn, imaš po raznim servisima ili čak i preko neta, kreću se cijene oko 180 - 220kn... e sad, nitko ti ne garantira da će uspijeti... tak da ,,,,

15 godina

pa incredibleu!!! i moj desire i curin wildfire dosli otkljucani iz vipa... eee sto ste odugovlacili tolko... XD

nesto se prije 15-ak dana suskalo da nova posiljka nije lockana ali nismo dobili potvrdu za to.

15 godina
neaktivan

E pa ja nisam bio te sreće... misliš da nisam probao... i ne brini se imaju oni tamo sve u računalu, uz svaki IMEI napisano jel lockan ili nije.... Pričao mi je lik iz Vipa kojeg poznam... kaže da prve dvije serije nisu bile lockane, onda su počeli lockat ih, e sad za ovo novo neznam.... uglavnom ako doneseš na servis, oni provjere u računalu jeli mob lockan, ako je tvoj od lockan onda ode garancija... Zato sam ja svog tamo dekodirao, i dobio račun , tj potvrdu na kojoj piše IMEI i da sam kod njih otključao.... e sad oni koji su imali sreće, super... ali ja sam ionako preko oglasnika svoj Wildfire dobio orginal zapakiran za odličnu cijenu, tak da mi ovo nije bio prevelik trošak :)

15 godina

OO lako tako kad imas prijatelja.

pitaj ti prijatelja svako toliko o lockanosti androida pa lijepo tu stavi info. to bi bilo vrlo korisno.

Namigiva

15 godina

Prvi nisu bili lockani? Zanimljivo, nisam imao potrebe isprobati, ali to bi mogle biti odlične vijesti, pošto sam uzeo čim je došao :) Tnx za info!

17 godina
neaktivan

Napokon sam se ja jučer dokupao svog crnog Wildfirea :D Prvi dojmovi su WOW i već je ANdroid market bio aktivan pa se malo skidalo... danas ide još intenzivnog druženja. Jedino što mi se ne sviđa su slušalice... Navikao sam kod SonyEricssona da slušalica uđe duboku u uho, a ovdje nije to slučaj nego su slušalice dosta velike...

16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Kupio sam Htc Wildfire preko njuskala prije 3 tjedna zanima me kako namjestiti mobilni internet imam 250 MB neiskoristenog surfanja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:04 (zec).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel znas di je kupljen i koju karticu koristis unutra ????

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:02 (goranbm).
15 godina
neaktivan

nazovi 0917700 sa drugog broja, oni ce te voditi. isto sam i ja napravio. instaliraj si 3G Watchdog aplikaciju, ona ti prati promet preko mreze, u postavkama mozes namjestiti da te obavijesti kad si blizu kraja free prometa. nemoj se zeznuti pa ici preko 250 jer je skupo do boli. osobno iskustvo.

- ako si na 091, sorry.

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:00 (hrabri zec).
15 godina
neaktivan

Ukoliko imas otključani primjerak, i na nekoj drugoj mreži si, onda prvo nazovi službu za korisnike i zatraži postavke za mobilni internet ....

16 godina
neaktivan

T-mobile kartica.

16 godina
neaktivan
OK...Hvala :)
15 godina
neaktivan

E onda uzmi neki drugi mob ako imas (isto sa t-mobile karticom) i nazovi službu za korisnike, kažeš da trebaš postavke za HTC wildfire i oni će ti to poslati... kad dobiješ postavke onda odeš na settings -> wireles & networks -> Access Point Names -> i odabereš T-mobile Internet

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice