HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.881
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC Sensation

Kako dugo vam traje baterija? Meni jedva izdrzi dva dana, najcesce dan i po.

I jel vam se grije baterija kad igrate igre?

ovo je najvise sto sam uspio izvuc ovo je najvise sto sam uspio izvuc
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 23:10 (andreas11).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation

ove baterije su ti predodredene za cesto punjenje, tako da ti je bolje za bateriju punit je svaku noc.

Ne grije ti se baterija nego ekran i procesor/matična/sve sta ide

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
HTC Sensation
Meni je XE par puta izdržao 3 dana, vjerojatno zato što područje na kojem živim nije pokriveno 3G signalom(najbliži grad sa 3G-om je 20 km od mene), a WiFi sam uključivao sam kad je bio potreban. No, u 90% slučajeva, baterija je izdržala dan i pol. Uglavnom, HTC-ovi mobiteli troše bateriju kao ludi, vjerojatno je kriv S-LCD.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dturko kaže...
Meni je XE par puta izdržao 3 dana, vjerojatno zato što područje na kojem živim nije pokriveno 3G signalom(najbliži grad sa 3G-om je 20 km od mene), a WiFi sam uključivao sam kad je bio potreban. No, u 90% slučajeva, baterija je izdržala dan i pol. Uglavnom, HTC-ovi mobiteli troše bateriju kao ludi, vjerojatno je kriv S-LCD.

Vidiš, to nije logično, jer uređaji sada manje baterije troše u područjima dobre pokrivenosti signalom... 

A ovo za bateriju, svi je troše kao ludi, veliki ekrani, brdo stvari, jednostavno se naviknite... ja sam na SGSII i dok nisam isključio česti push (odnosno svako par minuta osvježavanje), baterija mi nije mogla preko 12h. eto sada ga nisam 2 dana stavio na punjač, a skinuo sam ga kada je imao 78% s punjača, a sada ima preko 20%. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
ja samo govorim šta je bilo, meni je u području pokrivenom 2G signalom puno manje baterije trošio nego u onom pokrivenom 3G signalom. U početku je bilo teško se priviknuti na kratko trajanje baterije jer sam prije XE-a imao Blackberry kojemu baterija traje minimalno 3 dana pa je normalno da mi se činilo da je dan i pol malo. Al' da, ako isključiš sve te sinkronizacije, baterija traje puno dulje. Npr. ja sam isključio onu sinkronizaciju za Gmail i to je pridonijelo duljem trajanju baterije.
17 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

Kako dugo vam traje baterija? Meni jedva izdrzi dva dana, najcesce dan i po.

I jel vam se grije baterija kad igrate igre?

Maksimalno 14h sto sam uspio izvuci... :) uz 3G stalno upaljen...

EDIT: jel neko koristi mozda neki ICS dulje vrijeme? Da nam kaze neka misljenja. :) Mislim na Sense ICS, od Trip-a (ili kako vec) me ne zanima, jer sam ga koristio..

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 1:29 (Dodge_167).
15 godina
14 sati? lol, kog vraga si radio? jesi imao imao 60 aplikacija pozadini xD.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 1:30 (dturko).
17 godina
neaktivan
dturko kaže...
14 sati? lol, kog vraga si radio? jesi imao imao 60 aplikacija pozadini xD.

Ne, ekran mi je bio mozda 2 i po sata upaljen, tako nesto, i to vecino facebook ili tapatalk :)

16 godina
sardax kaže...
Mwni se to par puta dogodilo, ali samo na 3rd party punjacima, nikad na HTC punjacima. Mozda ti je do toga?

vidis, imam 3rd party punjac i na njemu nikad nije tak bilo, doduse ne punim tak cesto kao na njegovom original punjacu, a samo na njemu mi se desavalo to...od kad sam stavio post ovdje nije se jos ni jednom zagrijal :)

mozda se uplasil :)

thx u svakom slucaju...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
neaktivan

.. nema ti tu lol nikakav, oko 14 sati je i meni prosjek, i to s anker baterijom + juice defender koji pali/gasi data/wifi po potrebi (dostupnosti) .. znaci, ekran auto osvjetljenje, stalno upaljen data ili wifi, u pozadini vrijeme, news, 3g watchdog, juice defender, go sms, viber, whatsapp, extended controls, dock4droid, root call blocker, od vecih potrosaca .. razgovora prosjek 10x2-3 min. 10-15 sms, surfanja oko 1-1,5 sat, BT po potrebi .. stock rom, rooted .. eto

17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Evo stigla baterija, OEM od HTC EVO 3D 1730mAh, narucio ju 23.12, stigla danas, 2.1.

Trenutno ju punim, bas me zanima koliko ce baterija duze trajati.

Tko zeli naruciti ja sam narucio od ovog : http://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-OEM-BG86100-EXTENDED-CAPACITY-BATTERY-SENSATION-4G-/290649049055?pt=PDA_Accessories&hash=item43ac0887df#ht_1701wt_1396

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Trebo si uzet onu od 1900mAh.

Ovo ti i nije neki posao :D!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dali se na sensation moze stavit sense 3.5 nekim službenim putem?
15 godina
mislim da ne. imaš samo ICS rom sa Senseom 3.5
14 godina
A oce mozda dolaziti u blizoj budućnosti?
15 godina
HTC Sensation
Trebao bi doći, valjda u prvoj polovici 2012.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dturko kaže...
mislim da ne. imaš samo ICS rom sa Senseom 3.5

Postoji i 2.3.5 verzija sa Sense-om 3.5

14 godina
Jel sad postoji ili ne???
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Jel sad postoji ili ne???

Ne postoji sluzbena verzija, ali postoji Beta verzija, koja sasvim normalno radi i po mom misljenju je bolja od Sense 3.0.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19588475&postcount=3

14 godina
Ah onda nista ja sam se nadao da postoji službena.
17 godina
gamer34 kaže...
Ah onda nista ja sam se nadao da postoji službena.

Službeni ti je samo 2.3.4.

Ovaj 2.3.5 ARHD sada koristim i mogu reći da je OK, isti kao 2.3.4 samo je UI malo izmijenjen. Mislim da ću se vratit na 2.3.4 jer mi neće stavit rođendane od frendova sa facebooka u kalendar XD (znam glup razlog)

What's up?
16 godina
Imam dva pitanja, pa ako tko zna kako to rijesit, super :)
1. Jeli moguce u galeriji staviti da mi slike slaze od novije prema starijoj, jer kad udjem recimo u Camera Shots, gdje imam 500 slika, za doc do najnovije moram scrollat do dna. Nije neki problem, ali me nervira.
2. Automatic Brightness displaya mi se iskljucuje. Neznam jeli se iskljuci samo kad ga ustekam na punjac ili random, ali cesto ga moram ponovno ukljucivat.

Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Imaš neki ROM instaliran gore?
16 godina
Nemam. Stock ROM.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
HTC Sensation

Kakva je kvaliteta poziva? mikrofon?

0 0 hvala 0
14 godina
Kvaliteta poziva i mikrofona je super.Isprobao sam iP4,4s i sensation i meni je osobno kvaliteta poziva na njemu najbolja. To je moj osobni dojam.
16 godina
neaktivan

Ma ocaj zivi su HTC mikrofoni... 

14 godina
Mitsuoka kaže...

Ma ocaj zivi su HTC mikrofoni... 

Ako je nesto na sensationu dobro to je kvaliteta mikrofona i poziva općenito .
14 godina
HTC Sensation
Obzirom nema teme o Sensationu XE, dvoumim o kupnji novog moba između HTC Sensationa XE i Google Nexusa!
Oba dva moba sam imao u rukama, i opći dojam je fenomenomenomenalan, s nekim detaljima boljim kod jednog, odnosno ko drugog.
Volio bih da me se ne doživi kao offtopic too much, te da gospoda forumaši kažu pokoju riječ, kojem konkretno bi se oni priklonili i neki specifičan, specifično presudan razlog.
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...
Obzirom nema teme o Sensationu XE, dvoumim o kupnji novog moba između HTC Sensationa XE i Google Nexusa!
Oba dva moba sam imao u rukama, i opći dojam je fenomenomenomenalan, s nekim detaljima boljim kod jednog, odnosno ko drugog.
Volio bih da me se ne doživi kao offtopic too much, te da gospoda forumaši kažu pokoju riječ, kojem konkretno bi se oni priklonili i neki specifičan, specifično presudan razlog.

Mislis, Galaxy Nexus?

Imao sam HTC SXE i nisam bio jako zadovoljan. Malo je sporiji od originalnog Sensationa(ne vidi se u svakodnevnoj uporabi, ali u igricama i benchmarcima se vidi). Kamera je losa, mislio sam da ce bit bolja od originalnog Sensationa jer mu je to nasljednik, ali pokazalo se da je obrnuto. Ali, ako ti kamera nije bitna i ako volis glazbu, onda ga uzmi. Beatsice koje dolaze s njim su odlicne.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice