HTC sensation vs. Samsung galaxy s ll

poruka: 22
|
čitano: 6.257
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle, nijedan još nije izašao, oba se očekuju svaki čas u prodaji. ova dva modela će bit vrh ponude... pitanje je kojeg izabrati

iz usporedbe na gms areni se vidi kako je samsung malo jači u nekim specifikacijama ali opet me muči kvaliteta samsunga naspram htc-a
imam ozbiljnu dilemu, jer htc je ipak isus među mobitelima, a samsung mi djeluje preplastično

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC sensation vs. Samsung galaxy s ll

Meni je bolji SGS II.Vise interne memorije,bogovski ekran i bolja kamera(pretpostavljam).

17 godina

Ja sam sa Sensation ;)

HTC Desire Android
16 godina
odjavljen

SGS II ima više RAM-a (1GB), više interne memorije (16/32 GB- jako bitno), bolji ekran, vjerojatno će i kamera biti bolja. Jedina prednost HTC-a je HTC Sense UI, ali ako ti nije bitan onda nema dileme.

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 15:05 (kingmedo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Sensation ima ekran više rezolucije,qHD,odličnu kameru i zvuk te naravno najjači mobilni GPU-Adreno 220

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan

ja sam baš u dilemi jer sgs djeluje softwerski jače, ali me živcira ta plastičnost samsunga... htc mi djeluje moćnije i čvršće u dizajnu i samo zato bi njega uzeo... slatke brige :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam za Samsung.

Puni vise interne memorije, 1Gb Rama, Super AMOLED Plus je bog naspram bilo kojeg S-LCDa, nije bas nesto znatno ali samsung je laksi i tanji.A po bateriji bi mozda cak mogo i duze radit Samsung.

Tako da ja osobno cu bar ici na Samsunga kada dode u T-mobile da zamjenim svoju 5800 XM.

Ali biti cu vrlo iskren, boli me k za ovakve miniaturne stvari, dobro mozda da ekran jer Super AMOLED Plus je debelo bolji na suncu.

Glavna ce mi biti cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vegeta147 kaže...

ja sam baš u dilemi jer sgs djeluje softwerski jače, ali me živcira ta plastičnost samsunga... htc mi djeluje moćnije i čvršće u dizajnu i samo zato bi njega uzeo... slatke brige :D

Softverski nije bolji SGS II, nego Sensation, baš zbog HTC Sense UI-a. Galaxy S držim gotovo svaki dan u ruci i uopće nemam dojam plastičnosti, mobitel je lagan i dobro leži u ruci. 

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 15:42 (kingmedo).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Po meni prednost ima Samsung Galaxy S II. Jača baterija, više memorije i RAM-a, bolji zaslon. Jedino ovi ima veću rezoluciju.

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Ja npr. kad sam primio u ruke Samsung Galaxy prvi,nisam imao onak odobar osjećaj kao kad sam primio Desire...

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ja npr. kad sam primio u ruke Samsung Galaxy prvi,nisam imao onak odobar osjećaj kao kad sam primio Desire...

Mobiteli su ti kao cure, vazno je da su ljepi izvana, ali ako ces ih dugo koristit puno je vaznije kakvi su iznutra :D

15 godina

Nije prevelika razlika između ta 2 modela, detaljnije če se vidjet u recenzijama kad dođe...al po meni je galaxy s 2 bolji izbor prvenstveno zbog memorije..morate biti svjesni da če trebat minimum class 6 kartice zbog veče brzine mobitela a i zbog full hd snimanja...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Sgs 2 jede za dorucak htc sensation !

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jede ga u jednom testu...a ovo za boot je totalna glupost, kao da ćeš svake tri min paliti i gasiti telefon pa da je to bitno...ali kontam da će ono NAJBITNIJE večini ekipe a to je naravno CIJENA biti na strani htc-a ali to još ostaje za vidjeti...
od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina

Ako vec kupujes ovavke skupe mobitele cijena od par sto kuna nece predstavljati neki problem...Kod nas ce cijena biti ista. Isto kao sto su htc desire i sgs imali istu cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ako vas zanima kvaliteta snimanja 1080p videja. Obavezno stavite kvalitetu na 1080p i full screen pa uspoređujte {#}

Sensation:

Galaxy S II

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Generalno to 1080p video snimanje s mobitelom izgleda ko govno u celofanu. Bez stabilizacije slike potpuno neupotrebljivo, a s obzirom na uvijek prisutno zamućenje i procesiranje nema nikakav skok u kvaliteti u odnosu na 720p. Dakle čisti marketing bez ikakve stvarne koristi za korisnika osim ako je mazohist i voli glomazne fileove. Sensation je u ovoj usporedbi nešto lošiji, malo mutniji i zbog krivog prikaza boja (do trenutka dok se kadar nije spustio na travu izbliza). 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 11:07 (Jazzer).
16 godina
neaktivan

Zvuk je katastrofa i dalje kod snimanja,bravo htc.:/

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sensation ima zakljucan bootloader ergo - nema moddanja, custom ROMova i sl. ergo - SGS2 je bolji.

Samo moje misljenje, ali i misljenje developera...
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bih radije isao na galaxy zbog memorije i rama

22 Galaxy S2
1 Htc Sensation
MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice