dakle, nijedan još nije izašao, oba se očekuju svaki čas u prodaji. ova dva modela će bit vrh ponude... pitanje je kojeg izabrati
iz usporedbe na gms areni se vidi kako je samsung malo jači u nekim specifikacijama ali opet me muči kvaliteta samsunga naspram htc-a
imam ozbiljnu dilemu, jer htc je ipak isus među mobitelima, a samsung mi djeluje preplastično
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je bolji SGS II.Vise interne memorije,bogovski ekran i bolja kamera(pretpostavljam).
Ja sam sa Sensation ;)
SGS II ima više RAM-a (1GB), više interne memorije (16/32 GB- jako bitno), bolji ekran, vjerojatno će i kamera biti bolja. Jedina prednost HTC-a je HTC Sense UI, ali ako ti nije bitan onda nema dileme.
Sensation ima ekran više rezolucije,qHD,odličnu kameru i zvuk te naravno najjači mobilni GPU-Adreno 220
ja sam baš u dilemi jer sgs djeluje softwerski jače, ali me živcira ta plastičnost samsunga... htc mi djeluje moćnije i čvršće u dizajnu i samo zato bi njega uzeo... slatke brige :D
Ja sam za Samsung.
Puni vise interne memorije, 1Gb Rama, Super AMOLED Plus je bog naspram bilo kojeg S-LCDa, nije bas nesto znatno ali samsung je laksi i tanji.A po bateriji bi mozda cak mogo i duze radit Samsung.
Tako da ja osobno cu bar ici na Samsunga kada dode u T-mobile da zamjenim svoju 5800 XM.
Ali biti cu vrlo iskren, boli me k za ovakve miniaturne stvari, dobro mozda da ekran jer Super AMOLED Plus je debelo bolji na suncu.
Glavna ce mi biti cijena.
ja sam baš u dilemi jer sgs djeluje softwerski jače, ali me živcira ta plastičnost samsunga... htc mi djeluje moćnije i čvršće u dizajnu i samo zato bi njega uzeo... slatke brige :D
Softverski nije bolji SGS II, nego Sensation, baš zbog HTC Sense UI-a. Galaxy S držim gotovo svaki dan u ruci i uopće nemam dojam plastičnosti, mobitel je lagan i dobro leži u ruci.
Evo novo sa GSM arene
http://www.gsmarena.com/htc_sensation_vs_lg_optimus_2x_camera_comparison-news-2551.php
LG X2 i HTC Sensation
Po meni prednost ima Samsung Galaxy S II. Jača baterija, više memorije i RAM-a, bolji zaslon. Jedino ovi ima veću rezoluciju.
Ja npr. kad sam primio u ruke Samsung Galaxy prvi,nisam imao onak odobar osjećaj kao kad sam primio Desire...
Ja npr. kad sam primio u ruke Samsung Galaxy prvi,nisam imao onak odobar osjećaj kao kad sam primio Desire...
Mobiteli su ti kao cure, vazno je da su ljepi izvana, ali ako ces ih dugo koristit puno je vaznije kakvi su iznutra :D
Nije prevelika razlika između ta 2 modela, detaljnije če se vidjet u recenzijama kad dođe...al po meni je galaxy s 2 bolji izbor prvenstveno zbog memorije..morate biti svjesni da če trebat minimum class 6 kartice zbog veče brzine mobitela a i zbog full hd snimanja...
Ako vec kupujes ovavke skupe mobitele cijena od par sto kuna nece predstavljati neki problem...Kod nas ce cijena biti ista. Isto kao sto su htc desire i sgs imali istu cijenu.
Generalno to 1080p video snimanje s mobitelom izgleda ko govno u celofanu. Bez stabilizacije slike potpuno neupotrebljivo, a s obzirom na uvijek prisutno zamućenje i procesiranje nema nikakav skok u kvaliteti u odnosu na 720p. Dakle čisti marketing bez ikakve stvarne koristi za korisnika osim ako je mazohist i voli glomazne fileove. Sensation je u ovoj usporedbi nešto lošiji, malo mutniji i zbog krivog prikaza boja (do trenutka dok se kadar nije spustio na travu izbliza).
Zvuk je katastrofa i dalje kod snimanja,bravo htc.:/
Samo moje misljenje, ali i misljenje developera...
http://androoolog.blogspot.com/
Ja bih radije isao na galaxy zbog memorije i rama
| 22 | Galaxy S2 |
|---|---|
| 1 | Htc Sensation |