HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.506
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC One

Sto trebam za reklamaciju lose kamere? Samo par fotki u losem osvjetljenju ostavit na mobu i to je to? Takodjer mi se dogadja da mi pise da mi nema SIM kartice, valjda labav spoj u SIM utoru ili sta... Jel mogu poslati mob direktno Agramu? Kolike su sanse da mi vrate neki drugi stari mob kao sto je to prije bila cesce situacija?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One

Ja kad sam svog reklamirao prvi put nisam nikakve slike ostavio i vratili su mi ga nepopravljenog..

Drugi put sam ga nakrcao sa 10~ ali baš očajnih slika + ogroman text widget  na homescreenu sa opisom problema i dobio sam novi uređaj bez problema

Predpostavljam da je novi jer nije imao apsolutno nikakve znakove korištenja, ali dobio sam stari batch (reklamirao sam ga negdje u 9. mjesecu) koji opet ima problema sa kamerom tako da će na servis i treći put kad ulovim vremena..

Što se tiče direktnog slanja u agram, htc support kaže da može.

Disregard the constabulary.
12 godina
neaktivan
brtulin kaže...

Uređaj sam dao na servis zbog neispravne kamere koja je neupotrebljiva u lošijim svjetlosnim uvjetima. Tada su slike crvene,roze,plave. Kada je uređaj kupljen u 8.mj 2013 odmah je bilo vidljivo da su noćne snimke blago obojane ali kako je vrijeme prolazilo situacija je bila sve lošija. U zadnje vrijeme čak i po danu slike u sjeni su bile blago obojane rozo,pogotovu tamniji djelovi slike i rubovi.

Do sad sam to tolerirao jer mi je uređaj bio super ako zanemarim kameru u noćnim uvjetima. Ali kad sam vidio i na dnevnim slikama roze boje pukao mi je film:-) 

Od dana kad nastane neki kvar ili neispravnost na uređaju imaš dva mjeseca rok da prijaviš kvar i odneseš uređaj na reklamaciju. U protivno ako veliš da si uočio neispravnu kameru još prošle godine može se desiti da ti odbiju garanciju na popravak jer je prošlo više od dva mjeseca od kako si uočio neispravnost. Ne znaju baš svi servisi tu caku ali ako se namjeriš na nekog ko zna onda bi mogao ostat bez besplatnog popravka na što imaju pravo.

16 godina
hugy dean kaže...
brtulin kaže...

Uređaj sam dao na servis zbog neispravne kamere koja je neupotrebljiva u lošijim svjetlosnim uvjetima. Tada su slike crvene,roze,plave. Kada je uređaj kupljen u 8.mj 2013 odmah je bilo vidljivo da su noćne snimke blago obojane ali kako je vrijeme prolazilo situacija je bila sve lošija. U zadnje vrijeme čak i po danu slike u sjeni su bile blago obojane rozo,pogotovu tamniji djelovi slike i rubovi.

Do sad sam to tolerirao jer mi je uređaj bio super ako zanemarim kameru u noćnim uvjetima. Ali kad sam vidio i na dnevnim slikama roze boje pukao mi je film:-) 

Od dana kad nastane neki kvar ili neispravnost na uređaju imaš dva mjeseca rok da prijaviš kvar i odneseš uređaj na reklamaciju. U protivno ako veliš da si uočio neispravnu kameru još prošle godine može se desiti da ti odbiju garanciju na popravak jer je prošlo više od dva mjeseca od kako si uočio neispravnost. Ne znaju baš svi servisi tu caku ali ako se namjeriš na nekog ko zna onda bi mogao ostat bez besplatnog popravka na što imaju pravo.

A kako će dokazati da si to uočio prije više od 2 mjeseca? Uvjek možeš reći da nisi koristio mobitel/kameru ili da se tek jučer počelo pojavljivati

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
power_user kaže...
hugy dean kaže...
brtulin kaže...

A kako će dokazati da si to uočio prije više od 2 mjeseca? Uvjek možeš reći da nisi koristio mobitel/kameru ili da se tek jučer počelo pojavljivati

Ne može dokazat ako im ne kažeš. Zato je dobro znati tu odredbu zakona o roku od 2 mj.

12 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav drustvo! Prije nekoliko dana kupio sam polovan Htc one i sve je radilo super dok nisam uocio jedan veoma neobican problem sa zvukom, tacnije kad su slusalice ukljucene. Sa zvukom je sve u redu sve kod je uredjaj hladan, medjutim poslije 10-15 minuta kad susam muziku i surfam netom i uredjaj se samo malo ugrije kvalitet zvuka se postane katastrofalnan, do te mjere da ne mogu prepoznati koja pjesma svira. I onda ga ostavim 5 minuta da ohladi, ukljucim ponovo slusalice, zvuk odlican, 15 min na njemu nesto radim, uredjaj se zagrije( neznatno, dovoljno samo da se malo osjeti dok ga drzim u ruci) i ponovo ista stvar. I tako u krug. Da li se neko od vas susreo sa ovim problemom i mislite li da je greska softverske ili hardverske prirode?

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Ako znaš od koga si ga kupio, vrati ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Evo,ja sam nakon 8-9 dana dobio sa servisa drugi mobitel dok je moj sa rozom kamerom ostao njima. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 18:26 (brtulin).

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Jesi ga reklamirao teleoperateru ili direktno agramu. Koliko si rekao da je trebalo da ti ga vrate nazad. Jel bio sealan u olastiku ili?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Garancija ti se nastavlja stara,pa di bi oni dosli da ti daju novi uredjaj svako malo i garanciju na to jos. Nova garancija ide samo uz kupljeni uredjaj a ne uz onaj koji dobijes sa servisa!

0 2 hvala 0
16 godina
naPerk777 kaže...

Garancija ti se nastavlja stara,pa di bi oni dosli da ti daju novi uredjaj svako malo i garanciju na to jos. Nova garancija ide samo uz kupljeni uredjaj a ne uz onaj koji dobijes sa servisa!

Ja sam dobio novi uređaj. Garanciju, papir niti sam imao za prvi, a niti za ovaj, ali jasno su rekli da vrijedi nova 24 mjeseca.

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Zvao sam Agram. Oni vele da ide nova Garancija od 24 mj
16 godina
Pa naravno.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
HTC One

Lp! svoj HTC One uzeo sam na pretplatu preko pretplate u VIPu prošle godine u 7 il 8 mjesecu .. Sve je bilo ok, malo je kamera u tamnijim uvjetima bila roza al to mi nije smetalo posto je mob bio fantastican, pricekao sam kitkat sluzbeni update , instaliro ga i jos uvjek je sve bilo ok, kamera se NIJE pogoršala.. no primjetio sam probleme sa baterijom ! naime ako neko zna igru Clash of Clans, kad nju pokrenem nakon koji 5-8 min mob se zagrije (ima crnu zastitnu maskicu tvrde gume) i tugumu zagrije da se bas osjeti, bas je vruci... i izdrzi mi pol dana.. stavio sam gore Cyanogen 11.. svaki dan updatam nightlye koji su dost stabilni, tj prvo su bili losi sad su dobri, no baterija i dalje jako jako losa.. nepopravljiva.. probo sam sa raznim programima i sa greenify.. no nista.. napunim ga kroz noc na 100% ustajem u 5:45  u skolu kad dodjem u Čakovec od kuce(nekih 16km) i sjednem na kavu pokrenem bilokoju aplikaciju(facebook ili gmail) baterija je na 97% vec... kad dodjem do skole u 7:20 i pod odmorima pokrenem clash of clans, par chat poruka na fejsu.. nista pretjerano .. dok idem kuci u 13:05 mob je jedva na 30%.. s tim da pazim sto radim da ne ispraznim ako tokom dana trebam mob da ga dvaput na dan ne punim ! i da, pisao sam tu vec za onaj problem sa tihim zvucnicima, ni nakon factory reseta ni nakon rootanja i custom roma zvucnici se NISU popravili.. tisi je od SGS3! :( nemam pojma zasto, to sam samo odjednom primjetio ... tak da imate kakav savjet sto se bar baterije tice? ionak ga mislim cim skola zavrsi poslat ili osobno otic u ZG u agram.. da ne cekam VIP. 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Vidi moje postove na 39. stranici ove teme. Cyanogenmod je poznat po tome što zna iscrpiti bateriju. Dok sam imao Samsung Galaxy često sam mjenjao Cyanogenmod i za njega su postojali  kerneli optimizirani za štednju enegrije. Ne znam da li postoje kerneli za HTC One, stvarno to nisam istraživao ali ja bih ga vratio na stock i pokušao pripaziti koje aplikacije instaliram i koje ostaju da rade u memoriji itd, itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cojek kaže...

Lp! svoj HTC One uzeo sam na pretplatu preko pretplate u VIPu prošle godine u 7 il 8 mjesecu .. Sve je bilo ok, malo je kamera u tamnijim uvjetima bila roza al to mi nije smetalo posto je mob bio fantastican, pricekao sam kitkat sluzbeni update , instaliro ga i jos uvjek je sve bilo ok, kamera se NIJE pogoršala.. no primjetio sam probleme sa baterijom ! naime ako neko zna igru Clash of Clans, kad nju pokrenem nakon koji 5-8 min mob se zagrije (ima crnu zastitnu maskicu tvrde gume) i tugumu zagrije da se bas osjeti, bas je vruci... i izdrzi mi pol dana.. stavio sam gore Cyanogen 11.. svaki dan updatam nightlye koji su dost stabilni, tj prvo su bili losi sad su dobri, no baterija i dalje jako jako losa.. nepopravljiva.. probo sam sa raznim programima i sa greenify.. no nista.. napunim ga kroz noc na 100% ustajem u 5:45  u skolu kad dodjem u Čakovec od kuce(nekih 16km) i sjednem na kavu pokrenem bilokoju aplikaciju(facebook ili gmail) baterija je na 97% vec... kad dodjem do skole u 7:20 i pod odmorima pokrenem clash of clans, par chat poruka na fejsu.. nista pretjerano .. dok idem kuci u 13:05 mob je jedva na 30%.. s tim da pazim sto radim da ne ispraznim ako tokom dana trebam mob da ga dvaput na dan ne punim ! i da, pisao sam tu vec za onaj problem sa tihim zvucnicima, ni nakon factory reseta ni nakon rootanja i custom roma zvucnici se NISU popravili.. tisi je od SGS3! :( nemam pojma zasto, to sam samo odjednom primjetio ... tak da imate kakav savjet sto se bar baterije tice? ionak ga mislim cim skola zavrsi poslat ili osobno otic u ZG u agram.. da ne cekam VIP. 

Za Coc se nemoj cudit sto cucla, igram i ja istu igru i dosad koji god da mobitel imao svi su se dosta graijali i trosili bateriju pogtovo kada sam igrao preko mobilnog interneta.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
HTC One

Jel trebam za onaj android revolution ( sense 6 sta je gore i kitkat) radit s off ? Il samo maknem u recoveryu cyan i instaliram android revolution?

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
Cojek kaže...

Jel trebam za onaj android revolution ( sense 6 sta je gore i kitkat) radit s off ? Il samo maknem u recoveryu cyan i instaliram android revolution?

ne trebas s-off, samo otkljucani bootloader.

14 godina
Igor666 kaže...
Cojek kaže...

ne trebas s-off, samo otkljucani bootloader.

ja mislim da sam napravio sranje al nemam pojma zasto.. imo sam cyanogen 11 gore.. cleanao sam ga , isao istanll .. pokrenuo istanller od android revolution al ne najnoviju verziju (onaj 52 il kak se zove..) na clockwork mod recoveryu 6.0.3.2 meni se vidi.. i nakon sto sam odabro razne opcije tipa sta ce instalirat ovo ono.. instaliralo je.. uspjesno (bar je tako pisalo) restarto sam mob i dodje mi do onog kad zavibrira prikaze se HTC logo quietly brilliant i dalje ne mrda :(( kad ga restartam te udjem sa vol - i power tipkom do odabira, izaberem recovery , ucitava recovery restarta se i dodje do HTC Logo quietly brilliant.. i tu opet stoji.. sta god da uradim.. :((

Error 404 Not Found
14 godina
HTC One

aj neko brzo prije nek poludim.. nije mi bas dvije ipo kn za bacit

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Možda si trebao ici preko TRWP 2.6.3.3 recovery-ija kada ubacujes ARHD 51,52... .

14 godina
krklec kaže...

Možda si trebao ici preko TRWP 2.6.3.3 recovery-ija kada ubacujes ARHD 51,52... .

jel se da to sad fixat bilokak???? jer nemogu u recovery

Error 404 Not Found
15 godina
HTC One

Sve poštujem ali postaviti Cyanogenmod na HTC One pa da liči na Samsung Galaxy prve generacije, ne razumijem!{#}

Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina
Cojek kaže...

uvijek se moze.

probaj preko fastboot-a flashat TWPR recovery. znaci "fastboot flash recovery recovery.img"

recovery.img je ime file, moze biti bilo sto...nadam se da znas koristiti fastboot jer bez toga nista..uglavnom, ako mozes do bootloader screena nista nije izgubljeno.

11 godina
neaktivan

Eto,to je gore vjerovatno put kako da riješis problem 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 23:33 (krklec).
16 godina
phoenix2003 kaže...

Sve poštujem ali postaviti Cyanogenmod na HTC One pa da liči na Samsung Galaxy prve generacije, ne razumijem!{#}

Pa CM izgleda kao AOSP ili Google Play Edition, ne znam po čemu je to slično Galaxyu.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Igor666 kaže...
Cojek kaže...

uvijek se moze.

probaj preko fastboot-a flashat TWPR recovery. znaci "fastboot flash recovery recovery.img"

recovery.img je ime file, moze biti bilo sto...nadam se da znas koristiti fastboot jer bez toga nista..uglavnom, ako mozes do bootloader screena nista nije izgubljeno.

ja mislim da u mojem slucaju ne.. jer mi je USB Debugging na off ! tj. nije ukljuceno ! -.-

EDIT: ipak sam pokusao, stavio ga u fastboot 
instaliro drivere ispocetka
pokrenuo cmd
upisao fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.3.3-m7.img 
pritisnuo enter
prvo mi je napisalo waiting for device
onda je stavilo recovery gore
otiso sam na mobu nazad u bootloader i pritisnuo da ode u recovery no ista stvar.. samo sto sad napise TEAMWIN (il sta vec) i nakon nekoliko sekundi se proba dic sustav no opet dodje samo do onog HTC loga... jel izgubljen slucaj ili??  

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 14:26 (Cojek).
15 godina
Cojek kaže...
Igor666 kaže...
Cojek kaže...

uvijek se moze.

ja mislim da u mojem slucaju ne.. jer mi je USB Debugging na off ! tj. nije ukljuceno ! -.-

EDIT: ipak sam pokusao, stavio ga u fastboot 
instaliro drivere ispocetka
pokrenuo cmd
upisao fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.3.3-m7.img 
pritisnuo enter
prvo mi je napisalo waiting for device
onda je stavilo recovery gore
otiso sam na mobu nazad u bootloader i pritisnuo da ode u recovery no ista stvar.. samo sto sad napise TEAMWIN (il sta vec) i nakon nekoliko sekundi se proba dic sustav no opet dodje samo do onog HTC loga... jel izgubljen slucaj ili??  

nakon flash recovery.img...probaj "fastboot erase cache".

a imas i opciju u bootloaderu da ga resetiras, pa probaj i to. stvarno mi nije jasno zasto nejde u recovery. ima tu jos par opcija koje se mogu probati, pokrenuti RUU koji bi ga potpuno resetirao npr.

14 godina
HTC One

rijesio sam, stavio sam zadnji twrp, no i daljene mogu stavit gore android revolution 52.. stane ne boot up screenu.. onda udjem nazad u recovery i istim postuupkom probam flashat cm11 i odma se sustav digne... nemam pojma zasto :(  a htio bih gore android revolution jer je sense

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
Cojek kaže...

rijesio sam, stavio sam zadnji twrp, no i daljene mogu stavit gore android revolution 52.. stane ne boot up screenu.. onda udjem nazad u recovery i istim postuupkom probam flashat cm11 i odma se sustav digne... nemam pojma zasto :(  a htio bih gore android revolution jer je sense

a formatiras prije toga sve particije ? vjerojatno da, ali cisto da pitam...i provjeri da li ti je dobro skinulo ROM. mozda da probas neki drugi..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice