HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.821
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC One

Pa meni su malo ljubicaste iako mi je ekran crn kad naslonim nesto na objektiv. Ali to je bas u tamnim uvjetima u kojima su svakako neupotrebljive. 

No u svakom slucaju kameru na One-u smatram teskim promasajem.

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Da, kamera je teški fail.. što zapravo i nije skroz loše kad se malo razmisli (doduše samo ako ne koristite gotovo uopće kameru kao ja, bila ona fenomenalna ili loša)

Ako vam smeta nešto drugo na mobu a to nešto će teže proć/teže za objasnit na reklamaciji (nesavršenosti kućiša, razmaci, dead pixeli i sl) uvijek možete odnijet mob na servis i srat kako kamera ne valja i priložit tonu slika. XD

S obzirom da kameru koristim skoro pa nikad, meni odgovara. ^^ Jedino ako su u međuvremenu našli način kako popravit kameru, kad sam ja slao na reklamaciju svoj zbog problema s kamerom se dobijao novi uređaj.

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One

meni je ekran crven kad objektiv pokrijem prstom? sta to znaci, jel isto nesto ne stima?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One

I štima i ne štima.. problem je što hrpetina One-a pati od tog problema, tako da ispada da nije problem per se nego jednostavno mana ovog mobitela.

Disregard the constabulary.
15 godina
neaktivan
HTC One

Samo da javim da sam danas uspio odraditi kompletno prebacivanje podataka sa starog na novi. Otišao do prijatelja i on mi to sredio istim postupkom koji je ovde opisan.. Čovjek jednostavno posjeduje "magich touch" za te stvari! Zašto meni to nije uspjelo jučer... nikad mi neće biti jasno.

Vezano za ljubičastu saturaciju kamere monogima to smeta, samo da kažem da ću je ovih dana intezivno testirati pa javim kakvi su rezultati. Danas sam snimi par fantastičnih slika na moru, a isto tako sam malo prije slikao kčer pri kučnoj rasveti i meni su te slike isto OK. Ne znam, vidjet ću još...

Još mi se jedna nejasnoća pojavila: kad odem provjeriti zauzeće memorije telefona osim šta mi stavke Apps, Music, Photos&videos prijavljuju oko 5.5 GB, pod stavkom Other se nalazi još 6.7GB!?

Sad me zanima šta se pod time nalazi. Kada priključim mobitel kao USB od PC-a nigdje ne mogu naći te podatke.

Nekako mi se to čini malo puno.

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

meni je pod other 6.84GB, tako da nemas razloga za brigu :) tko zna sto racunaju pod to... mozda sistemske file-ove i slicno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
HTC One

Pozdrav! Jedno pitanje, postoji li aplikacija kojom se sa One-a moze kontrolirati PC ?:) tu i tamo mi zatreba a nisam upucen u to. 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cojek kaže...

Pozdrav! Jedno pitanje, postoji li aplikacija kojom se sa One-a moze kontrolirati PC ?:) tu i tamo mi zatreba a nisam upucen u to. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile

16 godina
Cojek kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.RemotePaid

hobi:moj-android.net
14 godina
HTC One

Za teamwiever znam. Al to treba dozvole i kod i slicno.. meni treba nesto da niko nezna da se spajam. Tj da mi niko ne mora dat sa pca ip il lozinku za dozvolu kao sto to teamviewer ima( znam da se moze postaviti staticna lozinka) 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Dali je itko od ekipe koja je rootala i napravila s-off vracala sve na stock? vratio sam  hboot na 1.44., stavio si cid koji je i bio prije nego sto sam ga promjenio.  Zanima me koji RUU da si skinem  te dali da vratim stock recovery prije  nego instaliram RUU?

jbt teze ga je vratiti na stock nego otici sa stocka {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Mala pomoc. Android 4.3 gdje ima ono za pocetni screen da si stavis produktivnost , dogadaje da ti prikazuje i to. ? Nemogu pronaci nigdje 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
Na Sense 5.5 ti toga vise nema. Sad mozes na lock screenu slideat desno i dodavat odredjene widgete.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Cojek kaže...

Mala pomoc. Android 4.3 gdje ima ono za pocetni screen da si stavis produktivnost , dogadaje da ti prikazuje i to. ? Nemogu pronaci nigdje 

Ideš na postavke, pa na sigurnost i tam odaberes

hobi:moj-android.net
16 godina

Thnx nsoul, nisam ni ovo zna :)

16 godina
merio kaže...

Dali je itko od ekipe koja je rootala i napravila s-off vracala sve na stock? vratio sam  hboot na 1.44., stavio si cid koji je i bio prije nego sto sam ga promjenio.  Zanima me koji RUU da si skinem  te dali da vratim stock recovery prije  nego instaliram RUU?

Jesi proučio ovu temu na XDA?

Po tome nije nešto komplicirano.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
amater_2 kaže...
merio kaže...

Jesi proučio ovu temu na XDA?

Po tome nije nešto komplicirano.

Pa nije komplicirano, samo sam manje citao dok sam bjezao sa stocka {#}  Ugl skinuo sam RUU za europu koji se slaze sa mojim cidom koji sam imao prije promjene. CID je bio HTC__032, sad je problem sto nemam splash screen od vipa te nemam vipove aplikacije. Sto mislite oce ovi u Agram servisu skuziti {#}

Uostalom ako itko zna koji ruu za vip neka mi javi, inzistiram i placam kavu ;)

15 godina
merio kaže...

Pa nije komplicirano, samo sam manje citao dok sam bjezao sa stocka {#}  Ugl skinuo sam RUU za europu koji se slaze sa mojim cidom koji sam imao prije promjene. CID je bio HTC__032, sad je problem sto nemam splash screen od vipa te nemam vipove aplikacije. Sto mislite oce ovi u Agram servisu skuziti {#}

agramu tako svejedno sa koje si ti mreze... glavno da je mob. stock. samo si ostavi europe RUU, sta ce ti VIP-ove gluposti.

16 godina
Igor666 kaže...
merio kaže...

agramu tako svejedno sa koje si ti mreze... glavno da je mob. stock. samo si ostavi europe RUU, sta ce ti VIP-ove gluposti.

Nakon nove godine i poprilicno losih(plavih) slika sam ga danas odnio u Agram. Sto je najgore slikao sam u stanu gdje je bilo poprilicno osvjetljene no slike su samo sa jedne strane imale jako izrazenu plavu boju. Imam osjecaj da se jos pogorsalo u ovih par mjeseci kolko ga imam..Uzas..bas me zanima sto ce mu napraviti? Netko mi je rekao da ga ne mogu otvoriti i zamjeniti senzor od kamere nego da ti daju novi. Jel itko nosio?

13 godina
neaktivan
HTC One

poz, imam nekoliko pitanja za vlasnike htc one uredaja. Prije dva tjedna sam kupio ovaj mob i odmah sljedeci dan sam zamjetio da se prilikom malo jaceg pomicanja mobitela (npr. prilikom stavljanja na stol ili malo jaceg vanjskog dodira npr. kuckanja po kucistu) osjeti nekakvo drmanje necega unutar kucista, kao da se nesto iznutra pomice. Isto je vrlo vazno napomenuti da se ta drmanja osjete samo na gornjem dijelu uredaja, na podrucju oko kamere dok je na donjem dijelu uredaja sve ok i nema takvih pojava. Da li je itko od vas korisnika istoga uredaja zamjetio ovu pojavu i da li je to normalno buduci da se to osjeti oko podrucja kamere? I imam jos pitanje. Naime, zamjetio sam da imam problem sa kamerom koji je opisan u prethodnim postovima (ljubicasta ili roskasta slika u mracnim uvjetima) pa me zanima da li jos zamjenjuju mobitele zbog tog problema i da li bi mi uopce priznali garanciju jer mi mob ima nekoliko ogrebotina srednje velicine na gornjem rubu uredaja? Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni ss isto čuje taj zvuk ako tapkam ispod kamere. Nisam primjetio da mi je to ikako utjecalo na rad telefona do sada.

17 godina
HTC One

Koliko vas je rutalo mob i stavilo drugi rom? Jeste zadovoljni? Sto vozite? Meni ide na zivce bloatware koji dolazi sa originalnim romom.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Koliko vas je rutalo mob i stavilo drugi rom? Jeste zadovoljni? Sto vozite? Meni ide na zivce bloatware koji dolazi sa originalnim romom.

koji bloatware ?

17 godina
Igor666 kaže...
tnakir kaže...

koji bloatware ?

Prvo facebook :)

Rvat katolik!
16 godina
tnakir kaže...

Ja sam trenutno na ARHD Google Edition 6.0 uz ElementalX kernel. Dosta sam zadovoljan, ali kad budem imao vremena staviti ću stock GE ROM, rootati ga i instalirati sve što ide uz to(GravityBox i kernel s kojim mogu under/overclockati) jer mi se čini da ARHD od Kitkata ne radi baš savršeno, npr. Nexus 4 na stock 4.4 mi se čini fluidniji. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
HTC One

Kakav je CM?

Ne da mi se puno prtljat, trazim samo brzi i cisti rom.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 12:35 (tnakir).

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

http://www.unlockalpha.com/  120kn, ne pitaju za hboot ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kakav je CM?

Da ti se ne da prtljat pravio bi se da ne vidis facebook, 7digital, hangouts... i ostalo smece.

Mana ovog mobitela je sto je dosadan tj. sve dobro radi. Odmah se sjetim oca koji je uvijek vozio Fiata jer je na njemu svaki dan imao sto cackati. Tako je i meni stara Xperia X10 bila puno drazi mobitel od ovoga. Kad sam je napokon doveo u stanje kakvo sam zelio onda su mi je ukrali. 

16 godina
tnakir kaže...

Kakav je CM?

Njega sam zadnji put probao još prije nego je izašao službeni 4.2(CM je tada veći bio na njemu), ali tada me dosta razočarao, nije bio previše stabilan, zvučnici su bili puno tiši, kamera je bila dosta loša...

Najbolja kombinacija mi je neki GE ROM uz GravityBox jer u njemu ima puno mogućnosti koje su u CMu(odabir teksta s tipkama za pojačavanjes/stišavanje, postotak baterije unutar ikone, shortcuti na lockscreenu, custom toggleovi...), a to nije problem instalirati(flashanje roma i instalacija xposed frameworka što je jedan .apk, a xposed čak dolazi predinstaliran s ARHD). Još sam uz to promjenio kernel, ali to je samo za par sitnica, npr. da se ekran upali nakon double-tapa, nešto kao što ima LG G2, HTC logo kao menu tipka, underclock i undervolt procesora...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
To "drmanje" ti je micanje kamere u kucistu. To se cuje kod valjda svih kamera s autofokusom jer leca se prilikom fokusiranja pomice pa mora imati lufta.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice