HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.099
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC One

Jeli itko slao u agram mob na zamjenu senzora od kamere? Zanimaju me iskustva, koliko to otprilike traje? Nakon nadogradnje na 4.3 moram priznati da je još i gore , plava slika mi je sad i kad je dobro osvjetljenje, a ne samo u mraku..

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One
merio kaže...

Jeli itko slao u agram mob na zamjenu senzora od kamere? Zanimaju me iskustva, koliko to otprilike traje? Nakon nadogradnje na 4.3 moram priznati da je još i gore , plava slika mi je sad i kad je dobro osvjetljenje, a ne samo u mraku..

koliko ja znam kod nas nemaju uređaj za otvaranje One-a, pa tako nema ni zamjene senzora. jedino ako nisu poceli slat nekud van hrvatske.

15 godina
HTC One

i jedno pitanje.

da li je i vama ovaj "trace keyboard" zasivljen ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav forumaši

Imam pitanje za vlasnike dotičnog mobitela, naime, vrlo sam zainteresiran za mobitel i uskoro ću ga kupiti... Samo zanima me koliko kvalitetno (a zatim i glasno) se čuju ti njegovi stereo zvučnici jer na sadašnjoj 5800XpressMusic se glazba dosta dobro čuje, a to mi je bitno jer svakodnevno slušam tako glazbu s mobitela (ne preko slušalica, niti mob spajam na liniju, čisto koristim njegove zvučnike). Gledao sam neke videe po youtubeu ali opet bih cijenio mišljenje iz prve ruke. Postavio sam pitanje jer znam da se konkurencija (sgs3, iphone itd) čuje dosta "plastično", nekako bez ikakve "dubine" pri reprodukciji te ih moja sada već 5 godina stara Nokia još uvijek šiša po tom pitanju...  Također ako je netko prije imao i 5800Xm zamolio bih ga da napiše po svojoj procjeni koji mu se bolje čuo...

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 15:39 (Magnum1654).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
HTC One

Mislim da se kvaliteta ne može nikako mjeriti sa 5800XM :) u korist HTC One naravno, glazba i zvučnici su meni do sada najbolji od bilo kojeg a posjedujem sad sva tri "vrha" S4, iPhone 5 i HTC One i od njih najdržai mi je One :) zvučnici jaki, što recimo me čak nekad i smeta, kad sjedim negdje gdje ima ljudi pa igram igru na najtiše i opet je najglasniji od svih tamo :S trebaju omogućiti u postavkama detaljnije smanjivanje-pojačavanje jer trenutno ima nekih 10 stupnjeva samo.

2 0 hvala 1
16 godina

Frend je imao do nedavno 5800xm i usporedili smo zvuk sa mojim Oneom i One je imao bolji zvuk, bar po našem sluhu.. čišći i sa više basa (bez beats-a nismo probali) mada nije neka brutalna razlika bila IMHO, uzevši u obzir koliko je stara ta Nokia.

Uglavnom nećeš bit razočaran zvukom ako ga uzmeš definitivno, pošto je jedini mobitel sa boljim zvučnicima trenutno samo One max ako je vjerovat internetu..

Disregard the constabulary.
15 godina
neaktivan
Kada igras igre na tiho a masa ljudi, ili gledas pr0n ili filmice a ne zelis djeliti zvukove, iskopcaj beats audio u postavkama *.*
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
14 godina
HTC One

i dakle od svih znalaca ovdje, sad niko nezna????

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
17 godina
Cojek kaže...

I kaj oćeš reć, ak se One "slabije" čuje od nokije, da nebuš One kupoval?

Moreš bit miran, čuje se odlično, s tim da je ipak stereo+ čuješ neke stvari koje ne čuješ na njoki{#}.

Dečki su se izjasnili po pitanju toga, tak da je tu svaka rasprava oko tog suvišna..

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 5:22 (zvonac).
14 godina
zvonac kaže...
Cojek kaže...

I kaj oćeš reć, ak se One "slabije" čuje od nokije, da nebuš One kupoval?

Moreš bit miran, čuje se odlično, s tim da je ipak stereo+ čuješ neke stvari koje ne čuješ na njoki{#}.

Dečki su se izjasnili po pitanju toga, tak da je tu svaka rasprava oko tog suvišna..

pa citaj malo prijasnje postove! dakle nije normalan zvuk na mom Oneu ko na tvom. moj je pretih.. dakle bio je glasan a sad uopce nije. jucer opet na autobusu pusta frend glazbu na desireu i cuje se do pola busa.. pustim ja na oneu istu pjesmu i jedva ja cujem... nezna u cemu je problem. al nije to zvuk onea.. one bi trebo biti glasniji ! ne usporedujem sa nokiom nego desireom koji nema sanse da bude glasniji!!!

Error 404 Not Found
15 godina
Cojek kaže...

pa citaj malo prijasnje postove! dakle nije normalan zvuk na mom Oneu ko na tvom. moj je pretih.. dakle bio je glasan a sad uopce nije. jucer opet na autobusu pusta frend glazbu na desireu i cuje se do pola busa.. pustim ja na oneu istu pjesmu i jedva ja cujem... nezna u cemu je problem. al nije to zvuk onea.. one bi trebo biti glasniji ! ne usporedujem sa nokiom nego desireom koji nema sanse da bude glasniji!!!

idi u neki ducan gdje imaju One pa usporedi zvuk.. ako je tolko tiši, pravac servis..nemas tu sta filozofirati. ili radi kako treba ili je neispravan. to inace nije nepoznat kvar na One-u, iako se ljudima uglavnom samo gornji zvucnik stisao. Zato u svakom novom update-u stisavaju zvuk (jer su pregorjevali zvucnici) :)

17 godina
Cojek kaže...

Nisam baš od početka pratil, neg negde od sredine:)

uglavnom kak ti veli kolega, il usporedi s nekim ONE-om, ili trk u servis, trećeg nema..

14 godina
Hmm neznam gdje da usporedim. Niko poznat nema One a sad prvom prilikom cu otic u neki ducan. Zahvaljujem.
Error 404 Not Found
13 godina
neaktivan
HTC One

Koji vi app koristite da vam prikazuje potrošnju baterije, ono točno na šta si potrošio x% baterije

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav ekipa :)

Evo i ja sam nabavio One prije par dana..

Prvo što sam napravio je konvertiranje u Google Edition.. jer nevolim sense te ostalu šminku po androidu.. (touchwiz kod samsunga).
Naime napravio sam full konveritranje sa otključanim Bootloaderon, S-offom, promjenom CIDa u googleovu inačicu.
Samo sam napravio jednu greškicu, naime prilikom promjene cida nisam zapisao moj originalni CID..
Ako ikad poželim vratiti stock verziju mobitela,te zaključati bootloader,S-On i sve lijepo na tvorničko zbog garancije trebat će mi i originalni CID.
Pa sad netko tko ima mobitel kupljen kod TELE2 ako mu nije problem provjeriti CID. (ugasite mobitel te prilikom paljenja držite volume tipku prema dolje i stisnete power tipku, sve skupa 2-3 sekunde i to je to.)
Iz bootloadera se može odmah vidjeti na vrhu je ispisan broj. Hvala unaprijed na pomoći :)

0 1 hvala 0
15 godina
Etnadrv kaže...

Prvo što sam napravio je konvertiranje u Google Edition.. jer nevolim sense te ostalu šminku po androidu.. (touchwiz kod samsunga).
Naime napravio sam full konveritranje sa otključanim Bootloaderon, S-offom, promjenom CIDa u googleovu inačicu.
Samo sam napravio jednu greškicu, naime prilikom promjene cida nisam zapisao moj originalni CID..
Ako ikad poželim vratiti stock verziju mobitela,te zaključati bootloader,S-On i sve lijepo na tvorničko zbog garancije trebat će mi i originalni CID.
Pa sad netko tko ima mobitel kupljen kod TELE2 ako mu nije problem provjeriti CID. (ugasite mobitel te prilikom paljenja držite volume tipku prema dolje i stisnete power tipku, sve skupa 2-3 sekunde i to je to.)
Iz bootloadera se može odmah vidjeti na vrhu je ispisan broj. Hvala unaprijed na pomoći :)

svaki One kupljen na ovim prostorima je HTC_032

16 godina
@ja111 - GSam Battery Monitor ili Better Battery Stats. Ako želiš detaljnije gledat što ti budi telefon, wakelocks, onda možeš staviti Wakelock Detector.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Igor666 kaže...
Etnadrv kaže...

svaki One kupljen na ovim prostorima je HTC_032

Moj je HTC_002, tako da ne mora biti. Kupljen je u Svijet Medija, krajem 5./početkom 6. mjeseca

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...

Moj je HTC_002, tako da ne mora biti. Kupljen je u Svijet Medija, krajem 5./početkom 6. mjeseca

da, u biti ne mora biti.. iako mislim da kupljeni kod operatora imaju HTC_032, moj iz tele2 je imao taj... kad sam dobio zamjenske zbog reklamacije, jedan iz Vip-a je isto bio 032, sadasnji iz T-mobilea isto 032.

a u slobodnoj prodaji ovisi od kud je uvezen. nece pogrijesiti koji god CID da stavi za jugoistocnu europu (a 032 je bas taj).

12 godina
protjeran
HTC One

Ekipa koji k, nakog zadnjeg update One mi izdrži maksimalno do kraja dana i to na 5-8% baterije max, radio/ne radio na njemu, još nekom to?

0 0 hvala 0
16 godina

Bilo ti je par stranica prije. Dakle, napravi factory reset telefona. Ako backupiras sve, nemas problema, sve se vrati kako je bilo. 

Nakon toga, otidji pod Settings-Apps i nadji Facebook i Google Play Services i UNINSTALL updates napravi. Nakon toga, u Play Storeu ce ti se ponuditi FB da ga updateas, pa to napravi nakon sto restartas telefon. Google Play Services ce ti se kroz koji dan javiti da updateas. 

Ja sam imao isti problem, na očigled mi je baterija curila, a sada je savršena. Ja sam na STOCK ROM-u i nemam ROOT i telefon radi savršeno, bez ikakvih Power Savera, jer se pokazalo da on zna malo bucat pa mi je telefon izdržljiviji bez. Evo i par SSova od sada. Telefon je ON od jutros oko 09:00h. 

Takodjer, FB Messenger je katastrofa. On mi je sam drža telefon awake 50-60%! Užas, maknuo ga i super :) I do sada sam bio zadovoljan, ali sada je telefon više nego odličan. Kolega se sa S4 ne može mjeriti na istu količinu usagea i ako se ponašamo koliko toliko isto. 

12 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
power_user kaže...

da, u biti ne mora biti.. iako mislim da kupljeni kod operatora imaju HTC_032, moj iz tele2 je imao taj... kad sam dobio zamjenske zbog reklamacije, jedan iz Vip-a je isto bio 032, sadasnji iz T-mobilea isto 032.

a u slobodnoj prodaji ovisi od kud je uvezen. nece pogrijesiti koji god CID da stavi za jugoistocnu europu (a 032 je bas taj).

Hvala ljudi.. mislim da sa HTC_032 neće bit problema ako zavrsi na servisu.. (kamera mi kao kod večine boluje od ljubičastog fokusa)

14 godina
HTC One

Stigao 4.4 (KitKat)

0 0 hvala 0
16 godina
OTA???
16 godina
sardax kaže...
OTA???

Da, ali za Google Play Edition

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
HTC One

Onaj moj problem sa zvucnicima i tihom reprodukacijom zvuka, definitivno nije do zvucnika... Danas sam skrtao malo i uspio sam nekim cudom pojacati zvuk al pojacan je samo kad sam u tom meniju, cim izadjem odma se stisa. Tak da mislim da je do softvera il slicno, definitivno nije do zvucnika ! Budem stavio video kasnije kad se vratim kuci. I probat cu napraviti hard reset ! :) 

Edit: sad sam skuzio da kad iskljucim beatsaduio da je glansnije i skuzi se . A kad ukljucim se doslovno stisa. Jel zna ko o cem se radi? Znaci ne oslabi kvaliteta nego se pojaca zvuk kad maknem beatsaudio u opcijama.. 

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 10:06 (Cojek).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

pozdrav ekipa,

Planiram kupnju htc-a one ( mobitel je vrh {#} ) preko njuškala, kojeg bi preuzeo sam i provjerio prije placanja. Zanima me kako bi mogao provjeriti da je mobitel u redu, tj. da je original i na nije neka replika.

Nisam nikad prije kupovao mobitel na ovaj način pa da me nebi prevarilo ili nesto, jer znam da ima puno prevara.

Unaprid fala na pomoći {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Ako mene pitaš, ja bih prvo pogledao mob u nekom od dućana naših operatera!!

Da se uvjeriš sa 100 postotnom sigurnošću, ponesi sa sobom i nešto sa čim možeš neprimjetno izmjeriti i mjere na mobu kojeg ti prodavaoc je donio, na primjer širinu ili duljinu zvučnika, širinu gornje i donje "trećine" stražnje porcine, pozicija svih gumbića i drugih rupa i otvora. 

Ako je sve pod kontrolom, lik ti nesmije zabraniti upalit mob da možeš provjeriti IMEI broj, broj verzije androida out of box, one brojeve verzija kernela i svega ostalog što možeš sam provjeriti na mobovima kod operatora koji su izloženi za testiranja!!

Na kraju krajeva, sam izgled pakiranja, sadržaja u kutiji, izgled i kvaliteta punjača, prateći materijal, ma imaš tonu detalja na koje možeš obratiti pozornost, samo prvo uzmi u ruke jedan originalan, da stekneš feeling o mobu samom!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

sad sam cita u vezi ovih imei brojeva, jeli mi dovoljno onda samo vidit koji je imei ukucat na internet na ovu stranicu http://www.imei.info/ i ako ga izbaci original je?

s tim da vidin na internetu da postoji neka caka u vezi 7 i 8 broja, zavisi koji su odreduje odakle je mobitel napravljen, jel mi to isto bitno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 11:53 (cokic).
12 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav ekipa
Uskoro bi trebao dobiti ponudu za mobitel preko firme pa me zanima Vase misljenje o One X-u?

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice