HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 390.309
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ne bih se potpuno složio s tobom. Testirao sam nekoliko port kamera aplikacija i stock je najbolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
phoenix2003 kaže...

Ne bih se potpuno složio s tobom. Testirao sam nekoliko port kamera aplikacija i stock je najbolja.

Takvo je i moje iskustvo, probao sam dosta camera app i uvijek se vratio na stock.

Ne kazem da se ne moze i sa Google camerom, ali stock je meni bio najpouzdaniji.

https://www.flickr.com/photos/91060809@N05/shares/95M605

Ovo sve je sa stock kamera app na M10...meni je taj HTC 10 ostao u jako lijepom sjecanju jer ja do HTC 10 nisam imao niti jedan HTC i opcenito nisam bas nesto volio tu marku...desetka je fenomenalan mob pocevsi od izrade, materijala, robusnosti pa do kamere.

Steta jedino sto ekran i baterija nisu bili bolji.

16 godina
@almin94 je li potreban root? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
@almin94 je li potreban root? Thnx.

Nije potreban root. Odi samo na XDA i nadji temu za Pixel 2 Port cam.

Usput, i google camera ima hrpu opcija i mora se posvetiti bas mnogo vremena da bi se postigli zeljeni rezultati. Najvise mi se svidja Googleov HDR+ mode, koji radi cudo i zadrzava sve detalje na nebu, oblacima, a uz to i objekat koji slikas na zemlji.

9 godina
neaktivan
Primijetio sam da stocl kamera nekad ne zna da se izbori s automatskim modom.U nekim uslovima gdje ima sumcevih zraka jednostavno daje lose slike jer sam npr uporedio da xiaomi redmi note 4 kamerom koja puno bolje daje slike ,kad uhvatim vremena okacicu par slika da vidite o cemu se radi .i selfie takodjr nekad zeza daje lose slike u odnosu na xiaomi redmi note 4 koji nije realno nikakav flahship niti kosta kao htc al eto vjerovatno je to softverski problem.nadam ce da ce oreo update dosta poboljšati kameru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Najbolje da uđeš u recovery mode i uradiš wipe cache. Upute imaš na internetu. Primjetii sam da taj problem mogu izazvati aplikacije koje instaliraš a koje(uglavnom nepotrebno i neopravdano) traže pristup kameri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Izašao je finalni Oreo za 10, nadam se da uskoro i stiže OTA za sve smrtnike :D

Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina

Izvor?

HTC 10 | (HTC 8X :) no more)
15 godina
kratos091 kaže...

Izvor?

Nekoliko njih, nebitno, sutra cu flashnuti na telefon RUU pa da vidim koja razlika uspram u11 OREO.

9 godina
neaktivan
Probao ove google port kamere i niti jedna me ne odusevljava nešto i jos kod svake ima neki bug tj izbacuje iz aplikacije ili crn ekran itd.znaci samo stock valja ,a i probo sam s automatskim postavkama ,stock mi daje ljepse slike opet.Valjda ce i oreo donijeti unapređeniju kameru

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zna li tko ikakve informacije kada bi htc sense mogao da dobije neki update po pitanju dizajna sucelja.Mislim sve je ok ,on je brz i ostalo al mislim da treba dobiti dizajnerako osvjezenje kao sto i samsung radi jer vec je malo zastario.Isti mi je kao na htc m8 htc sense

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado91 kaže...
Probao ove google port kamere i niti jedna me ne odusevljava nešto i jos kod svake ima neki bug tj izbacuje iz aplikacije ili crn ekran itd.znaci samo stock valja ,a i probo sam s automatskim postavkama ,stock mi daje ljepse slike opet.Valjda ce i oreo donijeti unapređeniju kameru

Ja nisam mogao zivjeti bez Google port cam i HDR+.

Pogledajte samo low light razlike izmedju Google port cam i stock Sense. HDR ukljucen u obje aplikacije.

https://imgur.com/a/Pvp6m

9 godina
neaktivan
Jel mozes okaciti link od te svoje kamere ,ja sam probao 3 neke verzije i svaka ima neki bug izbacuje iz aplikacije ili ne radi selfi itd. nisu mi slike bas ispadale kao tebi.Mogu okaciti slike npr u prostoru gdje priguseno svjetlo stock kamera mi je bolja bila nego ta googlova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Putem twitter-a poslao sam pitanje HTC u vezi Meltdown/Spectre bug-a. Odgovorili su da je 10ka bezbjedna.

BTW, konačno sam stao u kraj milionu susjednih wifi mreža😈

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 20:19 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava

Jel netko skočio direkt sa M8 na 10 pa da čujem iskustva iz prve ruke?

Moj još uvijek dobro fercera, sa uključenom štednjom baterije izdrži mi 2 dana bez problema, kolko čitam to je na 10-ki nemoguće?

U principu mjenjao bih samo zbog kamere, ništa drugo, sa ostalim sam i dalje zadovoljan na M8.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Moja supruga još uvijek koristi M8 i uređaj se još uvijek dobro drži nakon 3 godine. Baterija je još uvijek dobra. Uređaj nisam, koliko se ja sjećam, ni jednom formatirao. To oko potrošnje baterije je sve do verzije Androida, a u ovom slučaju MM je šampion štednje za razliku od Nougat/a. M8 sam slao na reklamaciju povodom crknutog touch screen-a. Dvostruka kamera je bila ispred svog vremena, što je na posljetku HTC skupo koštalo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam prešao sa m8 na htc 10. Razlika je velika nema tu sta pricati,m8 nikako ne moze u istim uslovima izdržati kao htc 10 to tvrdim sto se tice baterije . Kamera je mnogo naprednija, uredjaj mnogo fluidniji jednostavno dok ne predjes ne zns koliko je bolji. Htc napredniji svakako telefon i povelika je razlika kao sto je izmedju galaxy s5 i s7 otpilike.
9 godina
neaktivan
Moze li neko pojasniti koje postavke da nastimam.skinuo sam ovu goohle pixel port kameru na htc 10

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Koji će ti vrag ako ne znaš koristiti?! Pipaj nešto pa testiraj razliku. Ja je imam ali je i ne koristim. Stock aplikacija je definitivno najbolja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Ako ces slikati nocne fotke onda stavis

Config camera HDR+: Nexus 6 Auto

Model: Pixel 2XL

HDR+ parameters: Super High

u napredno: kontrola za hdr, hdr quality na 100%... to je to

klikni me jako

Kad udjes stavis na hdr+ enhanced (okines shot..malo duze traje ali BOLJE je nego stock cam), ako bolje izgleda onda je BOLJE :) a ako ne - poigras se s opcijama i odlucis na kraju krajeva koju ces koristiti

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ivicask kaže...
kratos091 kaže...

Izvor?

Nekoliko njih, nebitno, sutra cu flashnuti na telefon RUU pa da vidim koja razlika uspram u11 OREO.

I jesi ga flešnul? Živo me zanima taj Oreo

15 godina
AngryBird kaže...
ivicask kaže...
kratos091 kaže...

Izvor?

Odusto sam jel sestra koristi telefon, a moram sve izbrisati, a flashnuo je frend, više manje sve isto ko na u11.Veli da radi brže, za bateriju nezna još..

14 godina
neaktivan
ivicask kaže...
AngryBird kaže...
ivicask kaže...
kratos091 kaže...

Izvor?

Odusto sam jel sestra koristi telefon, a moram sve izbrisati, a flashnuo je frend, više manje sve isto ko na u11.Veli da radi brže, za bateriju nezna još..

A jel ima taj RUU za WWE mobitele cid HTC__034, gdje ga mogu skinut ? :)

15 godina
AngryBird kaže...
ivicask kaže...
AngryBird kaže...
ivicask kaže...
kratos091 kaže...

Izvor?

A jel ima taj RUU za WWE mobitele cid HTC__034, gdje ga mogu skinut ? :)

Ma ruu uopće ne postoje za WW, ovo je interno, osim kad tu i tamo netko leaka na internet..

14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Njemački HTC na fejsu veli da Oreo za desetku dolazi vrlo vrlo brzo,  link 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 22:50 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Da, za nekih 3-5 sedmica....

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ma gdje vam se zuri s tim oreo,vazno kad dodje da bude to dobro uradjeno tj da radi bolje nego s nougatom...bolje i zadnji da dobijemo al makar da valja

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ma gdje vam se zuri s tim oreo,vazno kad dodje da bude to dobro uradjeno tj da radi bolje nego s nougatom...bolje i zadnji da dobijemo al makar da valja

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

:) znas da to nikada nece biti tako

Bude: zasto nema apdejta? E OVO JE ZAAAADNJI PUT da uzimam od proizvodjaca "XXXX", ako ne dobijem update do 22.11. prelazim na "YYYY" !!!!!!!(obavezno 100 usklicnika)

I onda dodje update: "ma joj..ne valja nista, nadao sam se da ce kamera softverski biti 16mpx..prednja a zadnja barem 21"

0 0 hvala 0
16 godina
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice