Ne bih se potpuno složio s tobom. Testirao sam nekoliko port kamera aplikacija i stock je najbolja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bih se potpuno složio s tobom. Testirao sam nekoliko port kamera aplikacija i stock je najbolja.
Takvo je i moje iskustvo, probao sam dosta camera app i uvijek se vratio na stock.
Ne kazem da se ne moze i sa Google camerom, ali stock je meni bio najpouzdaniji.
https://www.flickr.com/photos/91060809@N05/shares/95M605
Ovo sve je sa stock kamera app na M10...meni je taj HTC 10 ostao u jako lijepom sjecanju jer ja do HTC 10 nisam imao niti jedan HTC i opcenito nisam bas nesto volio tu marku...desetka je fenomenalan mob pocevsi od izrade, materijala, robusnosti pa do kamere.
Steta jedino sto ekran i baterija nisu bili bolji.
ptspclan.com | visit us ^^
Nije potreban root. Odi samo na XDA i nadji temu za Pixel 2 Port cam.
Usput, i google camera ima hrpu opcija i mora se posvetiti bas mnogo vremena da bi se postigli zeljeni rezultati. Najvise mi se svidja Googleov HDR+ mode, koji radi cudo i zadrzava sve detalje na nebu, oblacima, a uz to i objekat koji slikas na zemlji.
Najbolje da uđeš u recovery mode i uradiš wipe cache. Upute imaš na internetu. Primjetii sam da taj problem mogu izazvati aplikacije koje instaliraš a koje(uglavnom nepotrebno i neopravdano) traže pristup kameri.
Izašao je finalni Oreo za 10, nadam se da uskoro i stiže OTA za sve smrtnike :D
Izvor?
Izvor?
Nekoliko njih, nebitno, sutra cu flashnuti na telefon RUU pa da vidim koja razlika uspram u11 OREO.
Ja nisam mogao zivjeti bez Google port cam i HDR+.
Pogledajte samo low light razlike izmedju Google port cam i stock Sense. HDR ukljucen u obje aplikacije.
Jel netko skočio direkt sa M8 na 10 pa da čujem iskustva iz prve ruke?
Moj još uvijek dobro fercera, sa uključenom štednjom baterije izdrži mi 2 dana bez problema, kolko čitam to je na 10-ki nemoguće?
U principu mjenjao bih samo zbog kamere, ništa drugo, sa ostalim sam i dalje zadovoljan na M8.
Moja supruga još uvijek koristi M8 i uređaj se još uvijek dobro drži nakon 3 godine. Baterija je još uvijek dobra. Uređaj nisam, koliko se ja sjećam, ni jednom formatirao. To oko potrošnje baterije je sve do verzije Androida, a u ovom slučaju MM je šampion štednje za razliku od Nougat/a. M8 sam slao na reklamaciju povodom crknutog touch screen-a. Dvostruka kamera je bila ispred svog vremena, što je na posljetku HTC skupo koštalo.
Koji će ti vrag ako ne znaš koristiti?! Pipaj nešto pa testiraj razliku. Ja je imam ali je i ne koristim. Stock aplikacija je definitivno najbolja!
Ako ces slikati nocne fotke onda stavis
Config camera HDR+: Nexus 6 Auto
Model: Pixel 2XL
HDR+ parameters: Super High
u napredno: kontrola za hdr, hdr quality na 100%... to je to
Kad udjes stavis na hdr+ enhanced (okines shot..malo duze traje ali BOLJE je nego stock cam), ako bolje izgleda onda je BOLJE :) a ako ne - poigras se s opcijama i odlucis na kraju krajeva koju ces koristiti
Izvor?
Nekoliko njih, nebitno, sutra cu flashnuti na telefon RUU pa da vidim koja razlika uspram u11 OREO.
I jesi ga flešnul? Živo me zanima taj Oreo
Izvor?
Odusto sam jel sestra koristi telefon, a moram sve izbrisati, a flashnuo je frend, više manje sve isto ko na u11.Veli da radi brže, za bateriju nezna još..
Izvor?
Odusto sam jel sestra koristi telefon, a moram sve izbrisati, a flashnuo je frend, više manje sve isto ko na u11.Veli da radi brže, za bateriju nezna još..
A jel ima taj RUU za WWE mobitele cid HTC__034, gdje ga mogu skinut ? :)
Izvor?
A jel ima taj RUU za WWE mobitele cid HTC__034, gdje ga mogu skinut ? :)
Ma ruu uopće ne postoje za WW, ovo je interno, osim kad tu i tamo netko leaka na internet..
Da, za nekih 3-5 sedmica....
:) znas da to nikada nece biti tako
Bude: zasto nema apdejta? E OVO JE ZAAAADNJI PUT da uzimam od proizvodjaca "XXXX", ako ne dobijem update do 22.11. prelazim na "YYYY" !!!!!!!(obavezno 100 usklicnika)
I onda dodje update: "ma joj..ne valja nista, nadao sam se da ce kamera softverski biti 16mpx..prednja a zadnja barem 21"
Upravo ga skidam i javim.
http://droidvendor.com/download-official-oreo-3-16-617-2-ruu-for-unlocked-htc-10/
ptspclan.com | visit us ^^