HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 383.058
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Mislim da je bilo pitanje trenutka :) 

Jučer je odletio sa 3m visine i pao pod pravim kutem, cijelim staklom, betonski pod :) 

Uglavnom, osim što se rasulo staklo, telefon i dalje bezprijekorno radi. Zamjena je 1.094,00 kn u MMM Agramservisu, tako ga šaljem sutra. 

Novi, isti, stiže danas, a ovi će po popravku u prodaju xD

Da je pod malim kutem pao, ne bi mu ništa bilo.

I dalje radi :) I dalje radi :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
Blažena maskica i kaljeno staklo :))
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Jel se zna kad bi trebali dobit onaj update od 120mb?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja se nekako nadam da će biti u utorak, čini mi se kao da je dosta vremena prošlo otkad ga je tw verzija dobila :)

Jedno pitanje: vrijedi li garancija i na punjač? ako da, koliko, kao na mobitel ili možda manje? 

8 godina
neaktivan
Pozdrav za ekipu sa foruma. Naime naletio sam na ovu temu i procitao sam je od prve stranice. Vidio sam dosta pristalica s7 koji tvrde da kamera desetke nije dobra kao na samsungu. Evo ovako, htio bih da upitam da li je neko koristio oba uredjaja u isto vrijeme? Da li je uradio test u istim uslovima (ja jesam, koristim s7 i 10ku od septembra 2016)? Isto tako volio bih da znam da li se neko od korisnika koji aze u velicinu senzora i otvora blende bavi fotografijom (inace zivim od tog posla). Ne bih volio nikoga da uvrijedim, naprotiv, samo bih zelio da ljude koji prenose sa jednog foruma na drugi tekstove i testove malo poguram sa znanjem. Zelim vam svima ugodan ostatak dana.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da, 6mjeseci, barem u mome slucaju.
13 godina
neaktivan
2Slow4m3 kaže...
Pozdrav za ekipu sa foruma. Naime naletio sam na ovu temu i procitao sam je od prve stranice. Vidio sam dosta pristalica s7 koji tvrde da kamera desetke nije dobra kao na samsungu. Evo ovako, htio bih da upitam da li je neko koristio oba uredjaja u isto vrijeme? Da li je uradio test u istim uslovima (ja jesam, koristim s7 i 10ku od septembra 2016)? Isto tako volio bih da znam da li se neko od korisnika koji aze u velicinu senzora i otvora blende bavi fotografijom (inace zivim od tog posla). Ne bih volio nikoga da uvrijedim, naprotiv, samo bih zelio da ljude koji prenose sa jednog foruma na drugi tekstove i testove malo poguram sa znanjem. Zelim vam svima ugodan ostatak dana.

Da...koristio oba dva. 

Svaka čast HTC 10., ali S7 je za amatere kralj fotografiranja. 

17 godina
HTC One M10 - rasprava

Desetka stoji praktički uz rame Nexusu 6p po pitanju fotografija.. A svi znamo kakve fotke radi 6p..

Imao S7 i nisam našao mir po pitanju slikanja dok nisam došao na HTC 10..

Trenutno 10tka na N ima problema sa fokusom, a ovaj nadolazeći update bi trebao riješit to, ne znam kaj čekaju..

Jel ima ko kakav info kad bi trebali dobit taj update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Desetka stoji praktički uz rame Nexusu 6p po pitanju fotografija.. A svi znamo kakve fotke radi 6p..

Imao S7 i nisam našao mir po pitanju slikanja dok nisam došao na HTC 10..

Trenutno 10tka na N ima problema sa fokusom, a ovaj nadolazeći update bi trebao riješit to, ne znam kaj čekaju..

Jel ima ko kakav info kad bi trebali dobit taj update?

Taiwan ima taj update oko 2 tjedna već, ja sam napravio flashable zip za custom rom korisnike i fokus problem je uglavnom riješen, pitao sam svojeg insidera al nema ni on info kad će update za ostale..

17 godina
ivicask kaže...

i fokus problem je uglavnom riješen

Kak misliš uglavnom riješen?

Kakva poboljašanja još donosi taj update?

14 godina
zvonac kaže...
ivicask kaže...

i fokus problem je uglavnom riješen

Kak misliš uglavnom riješen?

Kakva poboljašanja još donosi taj update?

Pa radi brže, i točnije, nije i dalje savršen al je bolji nego ikad na ovom telefonu.

Od drugih stvari sam primjetio da su updejtali GPU drivere i Vulkan API, audio fixevi i još neke sistemske stvari...

15 godina
HTC One M10 - rasprava

Ja nemam problema sa fokusom. Kamera je vrhunska, između ostalog sposobna raditi i odlične fotografije noćnog neba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kod mene zna zezati samo kada je zaprljan zadnji dio uredjaja kroz koji ocitava laser za AF. Nista vise perfektno radi od prvog dana, imao sam zamjerku na manualnom modu, doduse kad sam ga tek uzeo, ekspozicija nije mogla da se stavi na duze od 2sec, sto su narednim updateom ispravili. Cak i u mracnim prostorima i AF i opticka stabilizacija odradjuju vrhunski posao.. Na 1sec mogu se kvalitetne fotke napraviti iz ruke.
10 godina
HTC One M10 - rasprava

Pozdrav drugari zanima me sledece, imam htc one m7 i imao sam u pocetku problem jer mi je tel sam palio car mode, pa posle nije hteo upaljen da se puni(samo ugasen) i ponekad se sam restartovao, sad se stalno restartuje, mislim da je baterija u pitanju ali nisam siguran 100% pa me zanima neko strucnije misljenje. Hvala u napred.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Imaš temu HTC One pa si mogao i tamo da postaviš pitanje ali kad si već tu....

Ugasi telefon i ostavi ga na punjenju najmanje dvije minute.

Zatim ga uzmi (i ne skidaj sa punjača), pritisni volume up i volume down zajedno a zatim i power dugme. Drźi tako sve troje zajedno stisnuto najmanje dva minuta. Za to vrijeme telefon će se nekoliko puta restartati. Kad prođe dva minuta i kad se telefon upali u jednom od ciklusa restarta pusti dugmiće i ostavi telefon da sasvim digne sistem i obavezno ga ostavi da se napuni do 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
phoenix2003 kaže...

Imaš temu HTC One pa si mogao i tamo da postaviš pitanje ali kad si već tu....

Ugasi telefon i ostavi ga na punjenju najmanje dvije minute.

Zatim ga uzmi (i ne skidaj sa punjača), pritisni volume up i volume down zajedno a zatim i power dugme. Drźi tako sve troje zajedno stisnuto najmanje dva minuta. Za to vrijeme telefon će se nekoliko puta restartati. Kad prođe dva minuta i kad se telefon upali u jednom od ciklusa restarta pusti dugmiće i ostavi telefon da sasvim digne sistem i obavezno ga ostavi da se napuni do 100%.

Ok, hvala ti. To sam pre radio, mada mislim da je baterija skroz pri kraju i da ce da "umre" svakog casa. Hvala u svakom slucaju, pokusacu to da odradim. Lep pozdrav.

EDIT: odradio sam to sve i nakon ona dva minuta dok trzim +- i power dugme i pustim na kraju da se upali on se i dalje restartuje. Hteo sam samo pitati da li su ovo sto sam naveo sve simptomi lose baterije ili bi moglo biti i nesto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 19:43 (ruya).
15 godina
HTC One M10 - rasprava

M7 zna imati problem sa kalibriranjem baterije. Ovaj metod koji sam opisao radi kalibriranje baterije i za M7 i za M8.

Pokušaj još factory reset. Ako ne riješi problem ili servis ili otpis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 21:35 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
phoenix2003 kaže...

M7 zna imati problem sa kalibriranjem baterije. Ovaj metod koji sam opisao radi kalibriranje baterije i za M7 i za M8.

Pokušaj još factory reset. Ako ne riješi problem ili servis ili otpis.

Probao sam i reset naravno, a videcu koliko je popravka nema druge, zao mi je samo sto je super bio sto se tice neta, bas brz tel i pouzdan, ali videcu, mislim da baterija pravi problem od pocetka. Hvala u svakom slucaju i izvinjavam se na upadu u temu.

17 godina
HTC One M10 - rasprava
Bas surfam prek 4g+ mreze, full signal a batka jako dobra, mozda ista ili malo bolja neg na wifiju..
Iznenadjen sam, posto 4g ne koristim, al sad budem cesce:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ekipa može preporuka za punjač za HTC 10 ili jos bolje ako se može od negdje naručiti original HTC punjač, hvala! :)

0 0 hvala 0
15 godina
Perooo1 kaže...
Ekipa može preporuka za punjač za HTC 10 ili jos bolje ako se može od negdje naručiti original HTC punjač, hvala! :)

Bez kompromisa

https://shop.eu.htc.com/store?Action=DisplayPage&Locale=de_DE&SiteID=htcemea&id=ThreePgCheckoutShoppingCartPage

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 19:27 (phoenix2003).
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Ekipa, kakvo vam je osvjetljenje navigacijskih tipki ? Imam osjecaj da mi je danas vrlo slabo jedva primjetno osvjetljenje i jel ima caka za pojacavanjem istog ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Jel ima neko temper glass preko celog ekrana? od kako sam ga stavio navigaciona dugmeta su mi dosta neosetljiva...predhodni nije bas bio preko cele prednje strane ali je prikrivao ekran,ovaj mnogo lepse izgleda i nekako sigurniji mi je ali navigaciona dugmeta cini mi se dosta neosetljiva....

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Čak je i unlocked M9 dobio update a EU verzija nije dobila ni onaj od 120MB. Možda nam se smiluju za mjesec dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Ne znam zakaj kasne, neko veli da je mob jos fluidniji..

A na xda ima link za US unlocked verziju zadnjeg firmwarea.. A europljani su na cekanju s novim updejtima..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Da hoće samo srediti bateriju. Ona i jeste najveći problem. Druge stvari (kamera, sense...) mogu samo dodatno poboljšati i unaprijediti rad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

blazeni s7 edge... sa njim izguram dobrih 5.5-6h iznimno nekad do 7 plafon :)

15 godina
HTC One M10 - rasprava

Pa tako isto može i 10 na MM. Ah, da! S7 nije dobio Nougat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kako nije?

Dobio je prije par mjeseci. Čak i S6e koji imam je dobio prije mjesec dana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice