HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 383.110
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC One M10 - rasprava

HTC 10 official nougat 2.41.401.4 RUU file

http://dl3.htc.com/application/RUU_P...3_signed_2.exe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
Kolko SoTa izvucete na novom stock Nougatu?
Meni je 2,5h plafon zadnjih 7 dana..
Doduse i na Marshmallowu mi je tolko bilo..
youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

To je stvarno ekstremno malo.

Jesi napravio hard restart?

11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Moj maksimum maksimuma je možda 4h i 15 min na nougatu, na mm sam išao i do 5h+ 

15 godina
EchoOne kaže...

To je stvarno premalo. Vrijeme je za factory reset i wipe cache.

9 godina
neaktivan
Posto nikad nisam radio factory reset i wipe cache, moze li mi neko objasniti sta je to tacno, brisu li se podaci iz telefona itd...
Mislim koliko sam skapirao to pomaze da baterija duze traje

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Factory reset i wipe cache, opisao sam već na stranici 50 ove teme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Je li moguće upravljati koji segment power savinga hoćeš uključiti, a koji ne. Sjećam se da se to prije moglo na starijim androidima. Htio bi uključiti sve osim svjetline ekrana, nadao sam se da će u nugatu to omogućiti ali ništa... 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Je li moguće upravljati koji segment power savinga hoćeš uključiti, a koji ne. Sjećam se da se to prije moglo na starijim androidima. Htio bi uključiti sve osim svjetline ekrana, nadao sam se da će u nugatu to omogućiti ali ništa... 

nazalost nije.

10 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

U mene baterija više nemože 1 dan izdržat da valja sa novim updatom, messenger od fb-a ne valja, fb aplikacija isto ne valja..

radilo je sve normalno na prošlom marshmallow, meni su ga dobro sjeb*** ne poprave li ove bugove nek se gone u tri pm više, 

čekaš taj Nougat 2 miseca iza svih ostalih brendova mobitela, i dođe.. i sjebe ti u potpunosti mobitel, nosi ih đava.

JH

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jasa88 kaže...

U mene baterija više nemože 1 dan izdržat da valja sa novim updatom, messenger od fb-a ne valja, fb aplikacija isto ne valja..

radilo je sve normalno na prošlom marshmallow, meni su ga dobro sjeb*** ne poprave li ove bugove nek se gone u tri pm više, 

čekaš taj Nougat 2 miseca iza svih ostalih brendova mobitela, i dođe.. i sjebe ti u potpunosti mobitel, nosi ih đava.

Nema veze s androidom i nema veze s mobom, ne znam do čega je, pokušavao sam skuziti ispitivajuci ljude i jednostavno nema nikakve logike. Ako misliš na onaj bug da titra i ne da ti da skrolas

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Baterija se prilično popravila. Danas sam imao SOT 3 sata i 20 minuta a ostalo je još 44% baterije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ne, nego taj problem(u slici ispod). I ne dolaze mi poruke od messengera na vrijeme, iskreno da ti kažem (kako kad).. A baterija sad 59% od jutros.. A nisam previše koristio mobitel.

CAN"T CONNECT RIGHT NOW. 

JH
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 14:15 (jasa88).
10 godina
neaktivan
Ne, nego taj problem(u slici ispod). I ne dolaze mi poruke od messengera na vrijeme, iskreno da ti kažem (kako kad).. A baterija sad 59% od jutros.. A nisam previše koristio mobitel.
JH
11 godina
neaktivan
Samo od sebe ili si nesta radio?
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Nemam više šta da radim. Jedino šta se mijenjalo su aplikacije koje su dobijale update preko google marketa.

Kamera je fenomenalna. Danas sam uspio napraviti fotku sa recomposing!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Perooo1 kaže...
Samo od sebe ili si nesta radio?

Ništa živo nisam radio, takvo je od novog updatea. 

I da, šta vam znači to SoTa? Ne znam te izraze :) 

JH
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Screen on time. Vrijeme za koje uređaj ima uključen ekran. Obzirom da ekran najviše troši struje, to je jedan od najbitnijih pokazatelja ispravnosti uređaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jedno pitanje: planiram uskoro naručiti dbrand skin pa me zanima ako netko ima kako je zadovoljan i može li mob ići u maskicu iako ima skin, konkretno u spigen rugged armor u ovom slučaju :)
Razmišljam da uzmem white marble ili da čekam ljubičasti carbon fiber što su najavili da bi mogao doći; znajući svoju sreću, kad ja naručim white marble oni će drugi dan izbaciti ovu :')

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Jesi li gledao ima li što na youtube? Ja imam neku no name futrolu koja je maksimalno funkcionalna. Kad u kafani ima dobrih koka onda ga vadim iz futrole obavezno.😁

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 20:15 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam ti imao dbrand i odlican je.
Lako se stavlja i odlicno prijanja na kuciste. Moj savjet, nemoj stavljat bocne, di su volume tipke, bolje izgleda i nema prijelaza koji se osjeca.

Drugo, nemoj sa dbrandom ga gurat u maskice, prvo nema smisla, drugo, pocet ce ti se na rubovima odlipljivat :)

Ja sam ga se rijesio, naime, lipse mi je ovako u ruci :)
ptspclan.com | visit us ^^
11 godina
neaktivan
Haha meni baš zbog tih bočnih super i izgleda :)
Nisam ga ni mislio držati u maski sa skinom, to baš nema smisla nego više pitam ovako iz znatiželje :)
Da vas pitam koje su vam još super kombinacije za skin ovih što sam napisao prije? :)
8 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

jel ima neko problem sa previse agresivnim aplikacijama u pozadini? ujutru kad ustanem nema je ni jedna u skorasnjim aplikacijama....isto u toku poslepodneva vidim da je nema neka od prepodne od pre recimo 5-6 sati.....

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jasa88 kaže...

Još nisam riješio ovaj problem. Naime najveći je problem u messenger od fb-a i fb app sa notifikacijama.. 

U toj slici je problem, kao što vidite spojen sam na wi fi, normalno mogu surfat.. ali app ne radi dobro.. 

JH
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Te aplikacije su problem i na MM. Optimiziraj ih kroz Boost+, da ih gasi odmah po izlasku iz aplikacije a zatim ih povremeno ručno pokreći kako bi dobio poruke. Naredni update bi trebao poraviti stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Koji su vaši dojomvi nakon dužeg vremena korištenja N? Zanima me baterija spram MM..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Koji su vaši dojomvi nakon dužeg vremena korištenja N? Zanima me baterija spram MM..

Ja sam na N nekih skoro 4 mjeseca trenutno, i baterija mi je generalno bolja što se samog Androida tice(po 2 dana drži sa blizu 3-5 sati SOT)..ALI..

Bilo je jako puno zajeba od Facebook-a(app i messanger) gdje su jedno vrijeme totalno ubijali bateriju, isto tako i Google photos(i dan danas se desi da polude i pojedu mi bateriju).

Tako da uglavnom je problem u aplikacijama a ne u samom Androidu, meni problem večinom rješava root kojim mogu "ukrotiti" telefon pa na kraju sam jako zadovolljan na bateriju makar uz povremene probleme.

Inače svi imaju iste probleme sa N, Samsung, LG, itd, tako da nemožete puno napraviti (osim root-a)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 13:07 (ivicask).
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Meni je dovoljno da su popravili wifi. Baterija nije strašna, čak se u posljednje vrijeme malo i popravila. Rekao bih da su aplikacije koje imam dobile dodatan update za Nougat. Kamera nikada nije bila bolja(iako ima jedan manji bug koji ne utiče na kvalitet fotografije) i samom je svjetskom vrhu. Ne mogu da nađem vremena da kupim dobar stativ pa da malo više testiram mogućnosti kamere.

Ostalo su kozmetički zahvati tipa notifikacija, itd. koje odgovara mom ukusu. Svako osvježenje je dobrodošlo.

Ovaj mjesec je za očekivati update od nekih 650 MB, pa ćemo vidjeti da li su što popravili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivicask kaže..

Bilo je jako puno zajeba od Facebook-a(app i messanger) gdje su jedno vrijeme totalno ubijali bateriju, isto tako i Google photos(i dan danas se desi da polude i pojedu mi bateriju).

Pokušaj optimizirati Google photos da radi backup samo kad je na wifi i kad je na punjaču.

14 godina
phoenix2003 kaže...

Meni je dovoljno da su popravili wifi. Baterija nije strašna, čak se u posljednje vrijeme malo i popravila. Rekao bih da su aplikacije koje imam dobile dodatan update za Nougat. Kamera nikada nije bila bolja(iako ima jedan manji bug koji ne utiče na kvalitet fotografije) i samom je svjetskom vrhu. Ne mogu da nađem vremena da kupim dobar stativ pa da malo više testiram mogućnosti kamere.

Ostalo su kozmetički zahvati tipa notifikacija, itd. koje odgovara mom ukusu. Svako osvježenje je dobrodošlo.

Ovaj mjesec je za očekivati update od nekih 650 MB, pa ćemo vidjeti da li su što popravili.

Update za trenutnu 2.41.401.4 bazu?, ili neku stariju?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice