Nemoj dalje, molim te!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam ga jos uzeo jer cekam gunmetal grey.
Dakle ja koji imam HTC M9 sam troll, a ti koji ga jos ne koristis si objektivni komentator? Btw svima koji me prozivaju za Z1 uspredbu, nisam rekao da je ekran generalno bolji na Z1 (boje su previse tople i slika gubi kontrast ako je ne gledas pod pravim kutom) vec da je reprodukcija boja osjetno bolja. Na HTC M9 boje jednostavno djeluju isprano u usporedbi.
Jedini razlog sto cu zadrzati telefon je zbog relativno povoljne cijene (pretplata otprilike 250 kuna + 500 kuna za uredjaj).
Aj pokazi to sta pricas, jer ocito imas Z1 kraj sebe. Mislim, usporedjivat ekran M9 i Z1 i jos tvrdit da je na Z1 bolji... Mah.
Ti vec deset dana pises isto, dakle troll si ili si totalni glupan ako toliko stvari smatras negativno pa si ga kupio?? Aj balavac molim te.
Nije da ga branim niti išta, ali za čovjek je za šum koristio naziv zrnatost? U čemu je problem...
Bilo bi zanimljivo čuti koji ima sve naziv za dinamički raspon i poneki drugi pojam.... Elem, Fotke po danu su OK a po noći su zrnaste. Mislim, što dalje reći?! Na kraju koliko to smartphone uređaja noću pravi dobre fotke?
Problem i je u tome da M7 ima bolje fotke od M9.
Ali Sardaxu (i Phoenixu) je to feature jer se na M9 automatski dobije efekt zamucenosti slike, umjetnicki.
Ja sam valja 10 puta rekao da ja s kamerom nisam impresioniran, ali da se moze popraviti moze, a da je ba S6 ove godine bolja, bolja je.
Meni je glavni nedostatak telefona kamera i ti prokleto mali pixeli. M7 i M8 su me razmazili i bolja mi sigurno ne treba, a pogotovo ne sporija. Mislim, svi recezenti ocjenjuju kamere na statičnim slikama bez ljudi?!? Pa ne bi da ću zgrade i panorame slikavat s mobitelom? No s obzirom da ima Manual mode koji nemaju drugi, to se moze dijelom ispraviti, ali to nije to.
Magnolia, slikaj telefon i usporedbu sa Z1 molim te.
BTW, ja cekam gunmetal grey tamni da dodje, onda ga uzimam, a za dogodine vjerujem u povratak UP na RFC. Ako HTC odustane od UPa, odo ja malo na iPhone 6+/7, to će isto biti zvjer od uredjaja.
ptspclan.com | visit us ^^
Da se i ja pričestim na temu!
Evo sam maloprije imao jedan srebrni/zlatni i mogu kazati da je prvi dojam -5!
Za neki +5 fali mu kompaktnost, jer oni prijelazi na bokovima, to se je MORALO bolje učiniti!
Ono što sam malo čačkao po OS-u me je vrhunski zadovoljilo i sasvim u redu impresioniralo, ali za neku dublju analizu i kritiku ili još veću pohvalu treba tu malo više potrošiti vremena!
Sam osjećaj u ruci, govorim o svojoj "maloj šapetini", je jako dobar, i zanimljiv! Zanimljiv jer je površina obrađena na takav način da mob jednostavno ne može iskliznuti, barem meni, iz ruke!
Malo oko tipki sa desne strane, ako je ekran okrenut prema korisniku! Tipke su malo bedasto postavljene, istina, ali, VU odnosno VD tipke su barem na ovom primjerku GLATKE samo tako, dočim je ON/OFF tipka izraženo sa tragovima obrade, što se vrlo lako provjeri prelaskom noktom po površini iste! Da li su koje tipke plastične ili metalne, ON/OFF je najvjerojatnije sigurno metalna!
Neke zamjerke na težinu nemam, možda malo na prostor gdje je HTC logo, neka ga bubnu na poleđinu kada je već bal, neka bude maskenbal, kada se danas sve živo kopira, a i dizajnerski bi im sjelo kudikamo bolje!
Sve u svemu, dok vidim onu "gunmetal" verziju, mogao bih sa većom sigurnošću kazati da mi je bolji HTC M9 ili neki od konkurencije, na ovakav kratki pogled, meni je HTC bolji, što je moj subjektvan dojam!
ATJ Lučko
"teleta" = hrvatski telekom? 
Tele2 dečki, ne morate gledati web shop kad još nisu postavili
Osvanulo je i na web shopu!
Dobio je još jedan update
Koji? O čemu? Link?
Kad sam im srao na fb stranici kako mob saka čak i nakon updatea o kojem je mkbhd pričao rekli su da to nije zadnji update te da dolazi za prodajne verzije novi veliki update, to su mi prije cca tjedan dana rekli iz htc hrvatska, ali nisam istraživao jer nisam zainteresiran općenito za mob
Pa to se vec od kad zna da bu m9 dobil veci update, al je bilo govora da bu dosel u petom mjesecu...
A ne da mi sad tražit na zidu htc hrvatske gdje sam im prigovarao... Možda su me odj a možda je stvarno nešto došlo
Danas je pušten 427 MB update za 5.0.2 za kinesku verziju M8.
Dakle, može se stvarno brzo očekivati novi updatei za M8/M9.
Prevedeno s ruskog sitea xD
Ovaj ekran je stvarno korak unazad
Da, ruski Mobile review. I mogu reći da jedini HTC koji oni nisu 'popljuvali' je bio M8, štoviše, bili su oduševljeni, unatoč Ultrapiksel kameri. Tako da mislim da je i test M9 u dobroj mjeri napisan zahvaljujući M8. Inače, što se tiče ostaloga, ne mogu se oteti dojmu da su poprilično naklonjeni Samsungu.
Baš čitam na njihovom sajtu, da. Ruski mi je materinji jezik pa mi je gušt malo ga čitati i to o temama koje volim :D
Dosta su naklonjeni samsungu, ali ova m8vm9 usporedba pogotovo ekrana je jako dobra. Baš se vidi da je lošiji neg na m8.
Ajde uzmi pilu pa da budeš prvi na forumu :)
Welcome to 'rvatistan.
A nemreš reć da ne postoji način... Baš sam gledao na Njušci, ima ih za 3800 (ako voliš bonove). Ako ne, odi kod nekog drugog operatera.
Na njusci je m9 za 3800kn? Pogledao bi al kad idem na njuskalo mi pise da je odzravanje od 1-4h. Krajem 5 mjeseca cu ga i ja dobit sluzbenog a m8 u penziju takionak mu zvucnik otkazao 😂
Jesi ikad čuo za servis ili garanciju?
Btw vipove tarife su grozne. Da nemam BGL tarifu za mlade nebi u ludilu uzeo vipa opet
Jel ima ovdje netko m9? Da kaže dojmove,sve baterija grijanje,sense,fluidnost,kamera,multitasking,jer imam m8,i imam šansu za uzet m9 pa dal se siplati prelazak...
Jesi ikad čuo za servis ili garanciju?
Btw vipove tarife su grozne. Da nemam BGL tarifu za mlade nebi u ludilu uzeo vipa opet
Na terenu sam a i na njemu imam slike u vezi posla,mailove,kontakte. Ak ga odfuram ja servis bit ce bez njega minimum 10 dana a to je nemoguce. Dobit cu m9 i to je to do onda ce ovaj izdurat
Cak su cijene OK, dakle 899,00 kn za Gunmetal grey +100 kn/mj na tarifu, ali nema više tarife sa neograničenim pozovima u EU i to me ubija :(. U je***benoj sam dilemi sad. Ja imam oko 15/20h razgovora mjesecno sa EU mobile/fix, tako bi u novoj tarifi taj trosak bio vise tisuca kuna mjesecno. Mislim da cu skipat M9 u ovoj kombinaciji i mozda prodat kasnije M8 i nadoplatiti za M9, no budem vidio. Nisam se ovome nadao :(
Nemoj sad da se tako jeftino izvlačiš. 
A uvijek ima njuška za mobitele, daleko ispativije ovih dana nego kod operatera sa mjesečnom otplatom.