Znači, obećan mi je bilo koji telefon do 1200 KM ( kn = 1200 * 3,6 + PDV 7%.. ). Dvoumim se žestoko između navedena 2 telefona. Pogledani razni review-i, svaki ima svoje mane i prednosti, ALI! Meni se iz nekog razloga mnogo sviđa HTC, ali ne želim da se pokajem pa da ispadne da je Arc dosta bolji.. Znači što se tiče mog ukusa to je HTC, ali da čujem još vaša mišljenja, ništa mi ne govorite o ukusu, napravite flamewar, jer to mi jako treba da izaberem šta ću, znači pljujte po komentarima drugih iznoseći svoje mišljenje zašto je drugi mobitel drugi, bez uvreda molim! Hvala unaprijed ;)
Incredible je po meni definitivno bolji, iako mi je dizajn Arc-a ljepsi i steta sto HTCu baterija ne traje dugo u stand by-u.
Po meni je Arc jedan od najljepših mobitela na svijetu.
Ima odličan zaslon sa Bravia Engineom, kameru s exmor senzorom, velik ekran,MT ali
zamjerka mu je što nema dvojezgreni proc kao većina cjenovnih konkurenata( Galaxy S II i Optimus 2x)
Ali Incredible ima više RAM-a te je općenito malo bolji mobitel od Arc-a.
Razmisli o Samsung Galaxy S II, cjena mu sigurno neće biti preko 1200KM, trenutno najjači Android mobitel.
Znači, obećan mi je bilo koji telefon do 1200 KM ( kn = 1200 * 3,6 + PDV 7%.. ). Dvoumim se žestoko između navedena 2 telefona. Pogledani razni review-i, svaki ima svoje mane i prednosti, ALI! Meni se iz nekog razloga mnogo sviđa HTC, ali ne želim da se pokajem pa da ispadne da je Arc dosta bolji.. Znači što se tiče mog ukusa to je HTC, ali da čujem još vaša mišljenja, ništa mi ne govorite o ukusu, napravite flamewar, jer to mi jako treba da izaberem šta ću, znači pljujte po komentarima drugih iznoseći svoje mišljenje zašto je drugi mobitel drugi, bez uvreda molim! Hvala unaprijed ;)
Kad se toliko daje uzmi HTC jer ćeš nakon jednog updatea biti otpisan arc. SE-ova politika ako češ biti up to date kupi novi telefon.
Sreća imaju custom ROM-ovi.
Ako vec biras izmedju ta 2, onda incredible s..
Pričekaj Galaxy S II,definitivno bomba od moba.
E sad ljudi, rečeno je mobitel do 1200 KM no da se dvoumim između ova 2 i samo ta 2 telefona, znači ne želim ni da pogledam review galaxy S II zato što od ostatka novaca planiram kupiti još nešto... Ajde recite mi još nekih mana jednog i drugog telefona i još prednosti...
Damn it, nije vam fazon, kad tačno dolazi Galaxy S2 u prodavnice na balkanu?
Damn it, nije vam fazon, kad tačno dolazi Galaxy S2 u prodavnice na balkanu?
Za 20 dana kod nas u t-mobile.
Ajde recite mi još nekih mana jednog i drugog telefona i još prednosti...
Tu imas usporedbu jednog i drugog pa pogledaj: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3788&idPhone2=3619
Pričekaj Galaxy S II,definitivno bomba od moba.
Dobar dan svima, samo da kažem svoje mišljenje, onako ukratko.
Osobno imam HTC DHD, koji sam neki dan upgrade-ao sa 2.3.3 Gingerbread software-om i konkretno sam već zbog toga 1000% zadovoljan u samoj činjenici zašto sam kupio HTC.
Moj komentar na SEX ARC; dizalnom je lijep, ali za moj pojam previše plastike, i to one tvrde, tijelom pretanak, masom prelagan a i njihovo, čitaj SonyEricssonna podržavanje u obnovi software-a, lagano frustrira. Osobno mi prijateljica ima SE Xperiu 10, koja ne bere koji je kod njezinog moba software, radi u jednom dućanu jednog teleoperatera, tako kada je jednom čovjeku prodavala novu Xperiu, i uvjerila se da ona ima novi instaliran software, ponavljam, nju nije niti imalo bralo da svoj update-a, mene bi to pa makar da primjetim, zanimalo.
Moj komentar na Samsung Galaxy S II; dizalnom mi nije lijepši od HTC Sensationa ili SEX Arc moba, a to opet podrazumijeva puno previše tvrde glosy plastike, koja opet ima takav za packav finiš, ma malo previše za mene, isto tako, premal volumenom, rezolucijom, i uz manjak potrebitig grama težine. Osim što mi osobno, subjektivno nije lijepši, zaostale i po specifikacijama kako SEX Arc-a, tako i još više prema HTC Sensationu, a što će se u nadolazećem vremenu tek pokazivati.
Kada neko priča kako će mobitel držati u džepu svojih hlača, ne slažem se s tom i takvom tvrdnjom, čisto iz razloga kako je to fora vezana isključivo za vlasnike IP4 mobova, no to je malo OT, tako da neću o njemu, ali o stilu nošenja, nastavljam. Osobno svoj mob držim u futroli, u džepu jakne s dobrim patentnim zatvaračem ili u pederuši, tako da nije problem transporta a i da spomenem onaj faktor vidjeti i biti viđen, i opet, možda pre subjektivno, puno je veći kada vidim nekog s HTC mobom, pa i način kako je posložen HTC Sense, s kojim i moj "stari" HTC DHD se može i još će se dugo moči nositi sa skoro svim dvojezgrenim dvoglavim čudovištima, a od nekih je možda u nekim detaljima još uvijek i bolji.
O konkurenciji u susjednim dvorištima ne trebam previše trošiti riječi, HTC DHD je najvjerojatnije od svih bolji, kako koncepcijski hardware-ski (alu kućište na primjer), a još više software-ski, rezolucijom, kamerom, bi-ksenon bljeskalicom, mogućnostima rada i gledanja na netu, office poslovi, ......! I drugi mobovi mogu to raditi ali da parafiziram jednog dobrog čovjeka koji radi u Mercedesu, i kada je bio na jednom sajmu izložbe utomobila u Japanu, čini mi se Tokyu; "na pitanje jednog japanskog novinara, čemu forsiraju toliko G modele, pa svaki "terenac", pa i Suzuki Vitara su sposobni napraviti isto što i Mercedes G, čovjek je odgovorio; da, može, samo je pitanje, koliko puta"!!!!
BTW; jabulani, nemoj se brigati što sam te citirao, ispalo je tako da sam jednim postom pokrio tri kvalitetna moba, s jednom subjektivnom primjedbom, samo je jedan u ovom trenutku na bojnom polju najbolji, po meni HTC Sensation.
Malo sam čitao po forumu i naišao na m.bug.hr-u na neku iphone 4 temu od 30 stranica, i tamo sam se načitao od provjerenih forumaša kako je iphone 4 bolji u dosta stvari za razliku od HTC i ostalih android uređaja... Jedina mana mu je trenutno po meni što nema flash, no ja flash i ne koristim, a iphone ima podršku za gledanje youtube videa i facebook aplikacije, to mi je sve od "flasha" što mi treba, znači, da li mi se isplati uzeti iphone 4?
Malo sam čitao po forumu i naišao na m.bug.hr-u na neku iphone 4 temu od 30 stranica, i tamo sam se načitao od provjerenih forumaša kako je iphone 4 bolji u dosta stvari za razliku od HTC i ostalih android uređaja... Jedina mana mu je trenutno po meni što nema flash, no ja flash i ne koristim, a iphone ima podršku za gledanje youtube videa i facebook aplikacije, to mi je sve od "flasha" što mi treba, znači, da li mi se isplati uzeti iphone 4?
Što se tiče YouTube-a, pa samo ću kazati kako u HTC mobovima ima predinstalirano sve pa i HD "gledanje" clipova pomoću YouTube aplikacije, tako ako ti je gledanje filmića na mobu bitan detalj, svjetujem da prvo pogledaš i na jednom, i na drugom, i na nekom trećem filmiće, kako ih vrti (znači detaljno iste filmiće),pa ćeš onda i o tom detalju imati debelo plastično iskustvo iz 1 ruke, svoje držeć mobove u njoj. 
Obzirom sam imao i IPhone 3GS a sada HTC DHD, samo ću kazati kako i jedan i drugi su/odlično igrali sa filmićima, jedino je važno u ovom slučaju dijagonala ekrana i rezolicija istog. Čini mi se da ti AAAXBBB pixela u tom slučaju ne igraju baš previše veliku ulogu!
Što se tiče YouTube-a, pa samo ću kazati kako u HTC mobovima ima predinstalirano sve pa i HD "gledanje" clipova pomoću YouTube aplikacije, tako ako ti je gledanje filmića na mobu bitan detalj, svjetujem da prvo pogledaš i na jednom, i na drugom, i na nekom trećem filmiće, kako ih vrti (znači detaljno iste filmiće),pa ćeš onda i o tom detalju imati debelo plastično iskustvo iz 1 ruke, svoje držeć mobove u njoj. 
Obzirom sam imao i IPhone 3GS a sada HTC DHD, samo ću kazati kako i jedan i drugi su/odlično igrali sa filmićima, jedino je važno u ovom slučaju dijagonala ekrana i rezolicija istog. Čini mi se da ti AAAXBBB pixela u tom slučaju ne igraju baš previše veliku ulogu!
Što misliš o HTC EVO 4G, vidim review, fantastičan je, koja će otprilike biti cijena i kada dolazi u Europu?
Taj mobitel kako mi se čini će teško doći ZA SADA, u Europu koliko sam čitao, razlog??

Činjenica su LTE mreže 4 generacije, pa ako si koristio GSM Arenu, pogledaj pod specifikacijama, nema niti GSM niti HSDPA mreža u opciji, tako da se ti drži HTC Sensationa, vjeruj mi, taj je mob bolji i od toga, makar je 4G.
EDIT; gledao sam pod Thunderbolta, makar svejedno, 4G apatai i mreže u Eurpou za sada NO NO, nažalost, ubuduće, tko zna!!!
Taj mobitel kako mi se čini će teško doći ZA SADA, u Europu koliko sam čitao, razlog??

Činjenica su LTE mreže 4 generacije, pa ako si koristio GSM Arenu, pogledaj pod specifikacijama, nema niti GSM niti HSDPA mreža u opciji, tako da se ti drži HTC Sensationa, vjeruj mi, taj je mob bolji i od toga, makar je 4G.

Ili da uzmem iPhone 4? Inače sam fan ajfona... Uvijek sam mrzio to oko telefona, ta dvoumica, nekad je troumica...
Ako ti služi za surfanje i slične stvari uzmi HTC ili SEX A,zbog većeg ekrana.
Ovako, prvo reci kod koga ćeš uzimati, operatera mislim, onda, imaš ili ćeš tek uzimati neku tarifu, iskreno trebaš raditi ili samo uživati i slikavati se s mobom (ovo pitam iz razloga što neki ljudi kažu kako mogu sve raditi i na Iphone-u, ali na 3,5 dijagonali, moglo bi biti hard job, dočim na 4,3, ipakje to space ekrana), tako dok ne odvažeš one razloge, e ek tada možemo u finese kupnje i korištenja.
Ovako, prvo reci kod koga ćeš uzimati, operatera mislim, onda, imaš ili ćeš tek uzimati neku tarifu, iskreno trebaš raditi ili samo uživati i slikavati se s mobom (ovo pitam iz razloga što neki ljudi kažu kako mogu sve raditi i na Iphone-u, ali na 3,5 dijagonali, moglo bi biti hard job, dočim na 4,3, ipakje to space ekrana), tako dok ne odvažeš one razloge, e ek tada možemo u finese kupnje i korištenja.
Ponekad u školi preko wifi provjerim travian nalog... Ili m.bug.hr vidim vijesti... Slikanje povremeno, a uživati do maximuma!
U bosni sam tako da ništa t šrot, nego direktno iz radnje sa mobilnim telefonima, NOVIM!
Hmmmmmmmmm, kako mi se čini, novci neće biti problem, a uživancija, škakljivo.
Ali nema očajavanja, daklem; ako imaš manju ruku, ako ti IOS nije bed jailbreakati, ako imaš dobar vid, ako si zadovoljan onim što imaš manje više software-ski na mobu, pa to bi bili neki main razlozi zašto bih ti preporučio IP4 koji ćeš i lakše skriti od profesora pod klupu, dočim s nekim drugim razlozima HTC.
Počevši od veće ruke, od friendly osjeta HTC Sense sučelja, mogućnosti skidanja free korisnih i kvalitetnih aplikacija, po mom subjektivnom mišljenu, nakon što izađe IP5, četvorka će/bi možda mogla izgubiti na WOW efektu, a tu je jako blizu s izlaskom, dočim HTC imam feeling usprkos svemu zadržava dobar status kroz vrijeme ukupno, osobno imam oko 8 instaliranih launchera, testiram ih dok se ne uvjerim koji je bolji te druge, slabije brišem, dočim toga kod IOS-a nema, razni widgeti za x na n-tu funkcija ili potreba, GARANCIJA u RH je 2 godine na HTC, na Iphone samo 1 godinu, krajnja cijena, 32 GB Iphone 8 + nekoliko tisuća kuna, bez mogućnosti izmjene baterije SD kartice, dočim HTC DHD u najskupljoj opciji 5199.00 kuna + 32 GB SD kartica, nekih 700kuna +, govorim o class 6 razine, moguća zamjena originalnih baterija, cijenom 219.00 kuma, ma mogao bih faliti i kuditi, ali ovo je bitno kada kupuješ solarnim načinom plaćanja.
Hmmmmmmmmm, kako mi se čini, novci neće biti problem, a uživancija, škakljivo.
Ali nema očajavanja, daklem; ako imaš manju ruku, ako ti IOS nije bed jailbreakati, ako imaš dobar vid, ako si zadovoljan onim što imaš manje više software-ski na mobu, pa to bi bili neki main razlozi zašto bih ti preporučio IP4 koji ćeš i lakše skriti od profesora pod klupu, dočim s nekim drugim razlozima HTC.
Počevši od veće ruke, od friendly osjeta HTC Sense sučelja, mogućnosti skidanja free korisnih i kvalitetnih aplikacija, po mom subjektivnom mišljenu, nakon što izađe IP5, četvorka će/bi možda mogla izgubiti na WOW efektu, a tu je jako blizu s izlaskom, dočim HTC imam feeling usprkos svemu zadržava dobar status kroz vrijeme ukupno, osobno imam oko 8 instaliranih launchera, testiram ih dok se ne uvjerim koji je bolji te druge, slabije brišem, dočim toga kod IOS-a nema, razni widgeti za x na n-tu funkcija ili potreba, GARANCIJA u RH je 2 godine na HTC, na Iphone samo 1 godinu, krajnja cijena, 32 GB Iphone 8 + nekoliko tisuća kuna, bez mogućnosti izmjene baterije SD kartice, dočim HTC DHD u najskupljoj opciji 5199.00 kuna + 32 GB SD kartica, nekih 700kuna +, govorim o class 6 razine, moguća zamjena originalnih baterija, cijenom 219.00 kuma, ma mogao bih faliti i kuditi, ali ovo je bitno kada kupuješ solarnim načinom plaćanja.
Znači stanje je ovakvo, nemam perfektan vid, dioptrija je 0.5 ne znam jel' plus ili minus, ali uglavnom, ne vidim na daljinu dobro... Vidim ja bez naočala ali opet, škiljima na daljinu.. Gledao sam malo iphone 4, imao sam u rukama tuđinca, super mi leži u ruci, prema ajfonu sam uvijek imao instikt da ga nježno držim.. Dalje, HTC, kod HTC mi se sve sviđa, no pogledao sam reviewe razne od HTC DHD i Incredible S, a ajfon 4 sam pogledao 20 reviewa i opet mi je on nekako škakljiv tu... Također nije mi bed jailbreakati, jer, kad treba na popravak, to je samo system restore i to je to, kao da ga nije ni bilo... E sad, možeš li mi pojasniti sve to za jailbreak, ŠTA to TAČNO na ajfonu daje novih mogućnosti i sve u neke osrednje detalje što bih kao korisnik ne haker jailbreaka trebao znati! Dalje, u vezi HTC, kakvi su to launcheri, također osrednje detaljno kao za ajfon, jer mislim da bi to moglo biti presudno što uzeti... Ma nije meni sad do WOW telefona, nije mi da cure privlači što imam telefon od 1200 KM, već zato što hoću smartphone nove generacije, a telefon se uvijek može nadograditi sa iOS 4 na iOS 5 isto kao što je to bilo sa 3g i 3gs telefonima vezano za iOS 4 verziju. No, možda će sporije vrtit, šta ja znam, nije mi uopšte do dizajna, možda ajfon 5 bude imao bolju kameru, bude malo brži, ali ekran definitivno ne može biti bolji kakav već jeste... A možda i bateriju poprave, uglavnom nepotrebno jer sam ja navikao da telefon punim svaku večer nakon korištenja...
Hvala unaprijed na daljnim informacijama.
Što se tiče svega vezanog za Iphone, konkretno jailbreak-anje, tu nisam doma i zbog toga i takvih stvari sam se jednostavno ostavio Iphone-a, tako da za odovore na takva pitanja ćeš morati potražiti nekog drugog, nažalost!
Što se tiče HTC mobova i Android platforme, sada nakon upgrade-a i Gingerbread razine software-a, to je skorom pa na rajskim razinama i u radu s brzinama.
Ako je netko i imao primjedbe na recimo vijek trajanja baterije, sada ga jednostavno više nema čisto iz razloga što je "nešto" ispeglano u cjelini gledajući jer je rad u globalu dulji, dalje boje na ekranu su makar duplo bolje, još ipak nisu kao na Desireu obzirom na vrstu ekrana, ali su ipak bolje, puno. Kada sam ja razmišljao o kupnji novog moba, analizirao sam kako vizualno tako i taktilno, tako da ne mogu reći kako niti Iphone nije lijep, šmensi fensi, ma ipak mi je aluminij i nježna plastificirana guma ili gumirana plastika, kao god tko rezonira, puno prihvatljivija opcija. Činjenica kako s HTC-om mogu imati i nekoliko SD kartica pri ruci i na raspolaganju, raznih veličina memorije, nekoliko baterija jer uvijek zafali struje kada ti je najpotrebnije, normalno, po Murphyu i njegovim zakonima, možda ne i tako strašno, ali nikada ne znaš što ti se može dogoditi.
Kada useri Iphone-a pričaju o recimo folderima na početnom zaslonu, slažem se da to nije uopće loša stvar, ali oni koriste samo termin početni zaslon, ima ih i kod android mobova ali na pravom po meni podešenom home screenu, koje u zavisnosti od launchera, možeš ili imenovati ili ne možeš. A launcheri su kvalitetne, korisne i inteligentne prilagodbe sučeljea tvog moba tebi na neki način, kako je netko zamislio i napravio, a tebi se sviđa. Recimo, kako neki launcheri dozvoljavaju čak i rad u landscape modu, što Iphone nema nikako niti u opcijama, pa onda widgeti i njihova uporaba, daklem, trebaš vremensku prognozu ua svoj grad, strašno lijepe vizualizacije, dok kada sam ja koristio 2009 Iphone, Karlovac je bio zaveden kao Karlstadt, Croatia, ali je danas isto tako, ne znam, nije niti bitno, onda recimo količina radnih površina kroz launchere (što Iphone nema kao takvo), varira od 1 pa u GO verzijama uber 10, možda i više, osobno mi zasada ne treba više stranica, pa niti ne rabim, ali ako zatreba, neće pofaliti. Osobno smatram kako HTC DHD ima bolju kameru s većom rezolucijom, bolju bi bljeskalicu, blue tooth je još uvijek kod Iphonea skorom za ukras, ako ga u 5-icipoprave, o tom po tom. Jedan mali ali debilni detalj, da stavim na Iphone Ioffice, moram tipla 9,99 USD-a, prestrašno, na Android marketu imam za Office 2007 i 2010 PRO verziju mukte, možda ti sada i ne treba, ali jednog dana, nije bez vraga.
Neki ljudi zbog svog znanja ali i prekomjerne potrebe za tjuniranjem svojih mobova rade i rootanje android mobova, a što je postupak isto kao i jailbreakanje Iphone-a, ali ti iz osobnog iskustva svjetujem, to ti uz MONSTRUMA od moba koje kaniš kupiti stvarno nije potrebito, još ako imaš živaca pričekati makar 8 mjesec, trebali bi doći mobovi (HTC), koji će doći s originalno predinstaliranim novim još jačim i boljim software-om ili će podržavati i Honeycomb 3. upgrade, što će po mom skromnom mišljenju teško netko stići, pa čak i Samsung, LG ili SonyEricsson kod android platforme, možda Motorola, a o drugim platformama i brendovima ne bih još komentirao.
Što se tiče svega vezanog za Iphone, konkretno jailbreak-anje, tu nisam doma i zbog toga i takvih stvari sam se jednostavno ostavio Iphone-a, tako da za odovore na takva pitanja ćeš morati potražiti nekog drugog, nažalost!
Što se tiče HTC mobova i Android platforme, sada nakon upgrade-a i Gingerbread razine software-a, to je skorom pa na rajskim razinama i u radu s brzinama.
Ako je netko i imao primjedbe na recimo vijek trajanja baterije, sada ga jednostavno više nema čisto iz razloga što je "nešto" ispeglano u cjelini gledajući jer je rad u globalu dulji, dalje boje na ekranu su makar duplo bolje, još ipak nisu kao na Desireu obzirom na vrstu ekrana, ali su ipak bolje, puno. Kada sam ja razmišljao o kupnji novog moba, analizirao sam kako vizualno tako i taktilno, tako da ne mogu reći kako niti Iphone nije lijep, šmensi fensi, ma ipak mi je aluminij i nježna plastificirana guma ili gumirana plastika, kao god tko rezonira, puno prihvatljivija opcija. Činjenica kako s HTC-om mogu imati i nekoliko SD kartica pri ruci i na raspolaganju, raznih veličina memorije, nekoliko baterija jer uvijek zafali struje kada ti je najpotrebnije, normalno, po Murphyu i njegovim zakonima, možda ne i tako strašno, ali nikada ne znaš što ti se može dogoditi.
Kada useri Iphone-a pričaju o recimo folderima na početnom zaslonu, slažem se da to nije uopće loša stvar, ali oni koriste samo termin početni zaslon, ima ih i kod android mobova ali na pravom po meni podešenom home screenu, koje u zavisnosti od launchera, možeš ili imenovati ili ne možeš. A launcheri su kvalitetne, korisne i inteligentne prilagodbe sučeljea tvog moba tebi na neki način, kako je netko zamislio i napravio, a tebi se sviđa. Recimo, kako neki launcheri dozvoljavaju čak i rad u landscape modu, što Iphone nema nikako niti u opcijama, pa onda widgeti i njihova uporaba, daklem, trebaš vremensku prognozu ua svoj grad, strašno lijepe vizualizacije, dok kada sam ja koristio 2009 Iphone, Karlovac je bio zaveden kao Karlstadt, Croatia, ali je danas isto tako, ne znam, nije niti bitno, onda recimo količina radnih površina kroz launchere (što Iphone nema kao takvo), varira od 1 pa u GO verzijama uber 10, možda i više, osobno mi zasada ne treba više stranica, pa niti ne rabim, ali ako zatreba, neće pofaliti. Osobno smatram kako HTC DHD ima bolju kameru s većom rezolucijom, bolju bi bljeskalicu, blue tooth je još uvijek kod Iphonea skorom za ukras, ako ga u 5-icipoprave, o tom po tom. Jedan mali ali debilni detalj, da stavim na Iphone Ioffice, moram tipla 9,99 USD-a, prestrašno, na Android marketu imam za Office 2007 i 2010 PRO verziju mukte, možda ti sada i ne treba, ali jednog dana, nije bez vraga.
Neki ljudi zbog svog znanja ali i prekomjerne potrebe za tjuniranjem svojih mobova rade i rootanje android mobova, a što je postupak isto kao i jailbreakanje Iphone-a, ali ti iz osobnog iskustva svjetujem, to ti uz MONSTRUMA od moba koje kaniš kupiti stvarno nije potrebito, još ako imaš živaca pričekati makar 8 mjesec, trebali bi doći mobovi (HTC), koji će doći s originalno predinstaliranim novim još jačim i boljim software-om ili će podržavati i Honeycomb 3. upgrade, što će po mom skromnom mišljenju teško netko stići, pa čak i Samsung, LG ili SonyEricsson kod android platforme, možda Motorola, a o drugim platformama i brendovima ne bih još komentirao.
Ček, ajde mi daj par primjera tih launchera i što tačno omogućavaju.. Da li je HTC EVO 4G jedan od tih mobitela koji dolaze od 8. mjeseca? I pored svih tih launchera šta su ti Honeycomb?
Dakle, tvoja preporuka je DHD?
Bok i dobar večer, najprije da se ispričam za čekanje, danas sam imao dan samo takav, kakav poželiš imati makar jednom na tjedan, a kako si me ti lijepo upitao, ja ću se potruditi dati ti najbolje odgovore što znam, a na osnovu praktičnog iskustva jednog HTC DHD usera, ah da, nadasve zadovoljnog onim što sam napravio, čitaj kupio, i onim što s mobom mogu na kraju krajeva. Obzirom si postavio nekiloko pitanja, slijedi i tih nekoliko odgovora;
Pitanje broj 1; odgovor broj 1; launcheri, to je serijski predinstaliran software koji ti omogućuje promjenu koncepcije kako će izgledati home scren tvog moba, početni zaslon. Kada kupiš HTC mob, na njemu dobiješ HTC launcher a koji se sastoji od tri zasebne cjeline koje pak onda u zbiru tvore home screen tvog moba. Te cjeline su Scena, Pozadina i Maska, pomoću njih u HTC Sense-u mijenjaš sve na home csreenu. Što se tiče ostalih launchera kod mene, to su slijedjećim redom;
1 Go Launcher EX; osobno po meni najbolji u koljekciji, u najmanju ruku među prva dva;
2 Home ++; ovo je u redu launcher, zanimljiv s mogućnošću rada i u landscape modu, interesantno;
3 prvi od tri Launcher-a, prosječan ako mene pitaš, a o autorima može kasnije za sve launchere;
4 Launcher, ali ovaj puta Gingerbread, malo sam koristio ga dok nisam skinuo 2.3.3 update software-a sa Froyo na Gingerbread;
5 još jedan launcher, a takav ništa posebno, ali niti ništa strašno;
6 Open Home 6, e to je jedan opako dobar launher, ali ipak malo lošiji od onoga pod broj 1;
7 Regina Launcher, taj moraš osobno isprobati, nije uopće loš, možda bi bio tvoj favorit;
8 Tag Home, još jedan od jaaako dobrih launchera, posebnost, može imati preko 7 prozora s puuuno korisnih informacija na dohvat ruke;
eto to su launcheri, kada i ako kupiš HTC mob, pričat ćemo u detalje.
Pitanje broj 2; odgovor broj 2; HTC EVO 4G, za sada zaboravi na tu kao takvu opciju, u Europi generalno ne postoje niti preduvijeti za 4G mrežu, osim negdje u UK ako sam dobro pročitao podatak negdje na net-u, tako drži se ti GSM i HSDPA mreža i podataka o traženim mobovima, osim MOŽDA HTC Sensation 4G, koliko sam vidio, on bi mogao biti taj breakthru za 4G mreže u EU, ne znam, pokazati će vrijeme, a do tada, HTC DHD.
Pitanje broj 3; odgovor broj 3; Honeycomb 3.0, daklem to je verzija software-a, koji tek dolazi, koliko mi se čini još nije skroz ispeglan, što ne znači da ne valja i da sutra već neće biti bolji. Činjenica je kako NEĆE nažalost dolaziti za HTC DHD, ali ne beri brigu, i 2.3.3 je stvarno jaako dobar i zadovoljavajući.
Pitanje broj 4; odgovor broj 4; pa gledaj, iz osobnog iskustva, ne kupujem robu za koju nemam same riječi hvale. Ako se dogodi tijekom vremena da se ispostavi kako nisam bio u pravu, vjerojatno što prije prodajem dalje, po obostrano poštenoj cijeni, kako meni prodavaču tako i daljnjem kupcu. Što se tiče HTCDHD-a, ne mogu naći previše stvari koje bih ocijenio kao "epic fail" ili hard nedostatak, osim možda položaja rupe za slušalice, samo moje osobno mišljenje, i možda plastika kod poklopaca, ja bih to poželio drukčije da su izveli, a što danas nije moguće, ako su ovako fenomenalno alu kućište izmislili, a na Sensation-u su i neke stvari bitno uredili.
Eto, to bi bilo ukratko, tvoja pitanja i moji odgovori, ako kupiš mob, što ti od srca preporučam, čujemo se i u detaljnijim postovima. A na kraku jedna pa po meni poslastica što se tiče onih epic details s pozitivnim predznakom; na HTC mobovima, imaš full fizički vidljivu hrvatsku sa svim čćđšž znakovima, s podsjetnikom kako je to dio android borbenog kompleta, tako da to i inače imaju svi android mobovi. Činjenica je da opako odlično izgleda i lijepo je za vidjeti.
Nadam se da si u globalu zadovoljan odgovorima, ako još nešto ti nije jasno, čujemo se. 
Nadam se da si u globalu zadovoljan odgovorima, ako još nešto ti neij jasno, čujemo se. 
Fantastično sam zadovoljan odgovorima, hvala ti na istim, nema veze što nisi brzo "respondao" 
Naime sad si me još više uvjerio da kupim neki od HTC mobilnih telefona, vjerovatno DHD, no, kad kupim i ako uopšte kupim, javim ti se za još više ovih điđa miđa jer vidim ti si zasad tu jedini na forumu na kojeg sam naletio da zna fino objasniti ukratko 
Hvala još jednom 
Evo i ja se spremam kupiti novi mob HTC definitivno, ali mi je DHD pre velik posto ga mislim nositi u dzepu pa me zanima sta mislite o novom desieru S ili se isplati pricekati do kraja mjeseca kada bi trebali izaci incredible S i sensation bar je tako najavljeno.
Evo i ja se spremam kupiti novi mob HTC definitivno, ali mi je DHD pre velik posto ga mislim nositi u dzepu pa me zanima sta mislite o novom desieru S ili se isplati pricekati do kraja mjeseca kada bi trebali izaci incredible S i sensation bar je tako najavljeno.
Svakao preporuka, makar na neviđeno, ali, strpljen spašen, pa je preporuka bolje malo pričekati, ono što dolazi ne može biti loše, nikako.
A ako je za nositi u džepu, svakako Desire S, za Incredible nisam na ti s dimenzijama a Sensation je otprilike kao DHD.

Odlučio se za ajfon, e sad, da li uzeti iPhone 4 ili 4G, kakva je razlika? Da li čekati "4S"?
Odlučio se za ajfon, e sad, da li uzeti iPhone 4 ili 4G, kakva je razlika? Da li čekati "4S"?
Pa ako ti nije hitno i nije problem novac onda pričekaj do jeseni kad če predstaviti novi iphone...navodno bi trebao imati veči ekran i novi procesor...