molim savjet. Prije par dana sam mjenjao digitalizator na svom HTC HD2 i kada sam ga uredno spojio, digitalizator nece raditi. Sve radi samo digitalizator ne radi. Nije ostecen. Promjenio sam vec 3 komada i niti jedan ne radi. Instalirao sam i nove ROM-ove ali nista, probao i hard i soft reset, niti to nije upalilo. Citao sam po raznim forumima i ima na stotine istih primjera ali nigdje nema odgovora. Nadam se da mozda netko od vas zna , na temelju iskustva, u čemu je problem. Bio bih vam jako zahvalan kada biste odgovorili na upit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A možda ga jednostavno ti ne znaš ugraditi?
I nije digatalizator nego digitizer.
Ja bih se na tvom mjestu zapitao da li ga dobro ugrađujem, ili da li je taj dio stvarno OEM.
ne boj se, znam ga ugraditi nije to Sveto pismo, digitalizator se kaze na Rvackom
Mislim da bi trebao upitati vexxa.
Vexx5555 je suspendiran.
Vexx5555 je suspendiran.
ovdje su bile neke gluposti napisane... 
Da, jedino ili preko moba neka ga kontaktira ili nek čeka dok suspenzija istekne.
Bas i neznam dali moze primati PP jel ja sam mu trebao poslati mob da mi zamjeni flat cabel ali ne odgovora ,a prije suspenzije mi je normalno odgovarao.
Ali evo njegova stranica i mob:
Mob:091 172 6697 Web stranica- http://mobiservis.webs.com/
pa što? privatne poruke može primati i odgovarati na njih (ako se dobro sjećam, to je bilo uvedeno pred koji mjesec). Ili neka pričeka dok mu suspenzija istekne
Ne može. Vjeruj mi.
posalo sam mu mail ali ne odgovara, ima li ko kakav savjet?
Mislim da ti je odgovorio.
Vexx5555 tvoj prijedlog o novom digitizeru oem ne vrijdi jer sam procitao da nevalja cak ni on :( netko drugi?
Vexx5555 tvoj prijedlog o novom digitizeru oem ne vrijdi jer sam procitao da nevalja cak ni on :( netko drugi?
Sad bih rekao neke stvari, ali neću zbog kartona. Pročitao????????????? Ma gdje to?
Moju riječ odbacuješ? Dobro, dobro.
nemoj se odmah ljutit, procitao sam na http://forum.xda-developers.com/ forumu.
nemoj se odmah ljutit, procitao sam na http://forum.xda-developers.com/ forumu.
Ma vjeruj čemu god hočeš, uostalom zašto da vjeruješ meni? Ja sam samo popravio stotinjak HD2.
Bolje da vjeruješ tamo nekim likovima.
onda cu vjerovat tebi, narucujem novi oem digitizer :D javim rezultate za oko 2 tjedna
evo ako mi tko može pomoci ja imam isti problem pao mi je hd2 i pukao digitizer,preko njuškala sam kupio novi digitizer koji mi pase jer postoje 2 verzije i dao sam nekom liku kojii se kuzi u to i bavi da mi to stavi,kad je to zamijenio par dana ga je isao isprobavat i kaze da je odjednom digitizer prestao raditi i kaze da to nezna popravit,onda sam uzeo mob od njega i isao u servis za mobitele i covijek mi je isao skinut digitizer i kad ga je malo odmaknuo od lcd-a digitizer je poceo raditi,sad neznam dali je taj digitizer sa njuškala u kvaru, moze ko pomoc da ne kupim novi pa da mi opet ne radi treba li se jos nesto uz mijenjanje digitizera napravit?
nitko nezna?hitno mi je.
eto meni novi valja :) pa probaj i ti.
Nova sam ovdje, pa se ispričavam unaprijed ako postam na krivom mjestu!
Kupila sam rabljeni htc hd2 (star je oko godinu i pol cca) i radio je 3 tjedna odlično i onda je počeo zezati oko otključavanja screena. Čitala sam malo po netu i pročitala da bi mogla biti stvar u digitizeru i da se nalazi ispod turn off gumba i da malo jače stisnem taj gumb, da prodrmam digitizer i to je pomoglo. Kratkoročno. Sada telefon ne reagira niti na to. Mobitel se normalno pali, puni i sve ostalo, međutim nemogu utipkati pin, a tako niti upaliti mobitel. Vanjske tipke sve rade i ekran je beskprijekoran, nije oštećen. Da li se tu onda radi samo o tom digitizeru?
eto meni novi valja :) pa probaj i ti.
Nisam bio na forumu pa nisam vidio poruku,hvala na odgovoru puno mi znaci
kupio sam digitizer i sad mi ga stavljaju u servisu i cekam sta ce biti javim sta bude ako ne bude dobro opet prodajem ga.
Nova sam ovdje, pa se ispričavam unaprijed ako postam na krivom mjestu!
Kupila sam rabljeni htc hd2 (star je oko godinu i pol cca) i radio je 3 tjedna odlično i onda je počeo zezati oko otključavanja screena. Čitala sam malo po netu i pročitala da bi mogla biti stvar u digitizeru i da se nalazi ispod turn off gumba i da malo jače stisnem taj gumb, da prodrmam digitizer i to je pomoglo. Kratkoročno. Sada telefon ne reagira niti na to. Mobitel se normalno pali, puni i sve ostalo, međutim nemogu utipkati pin, a tako niti upaliti mobitel. Vanjske tipke sve rade i ekran je beskprijekoran, nije oštećen. Da li se tu onda radi samo o tom digitizeru?
Kad stisces tipke(home,start...)dali ti reagira mob na to? i ako ti uopce ne radi touch(kao da je mrtav a lcd normalno radi) onda je to vjerovatno digitizer u kvaru i onda odnesi u servis mobitela ne nekome na crno jer sam se ja zeznuo tako
Mobitel je ipak polovan mozda je vec otvaran tko zna,sretno sa hd2.
Danas zvao u servis i mobitel napravljen ne prodajem ga i sve je napokon riješeno