Onda pretpostavljam neće raditi na Virtuous Eclipse romu 1.0.0?
Edit: Evo flashao sam ove tweakse, rade odlično: klik
Onda pretpostavljam neće raditi na Virtuous Eclipse romu 1.0.0?
Edit: Evo flashao sam ove tweakse, rade odlično: klik
Koji ics rom imate da sve radi i da je stabilan i brz?kaj da stavim?i dal se isto flasha tak9 da se applaya sa sd kartice?
Skini si ROM Tollbox. Tamo imaš modove za bateriju.
Jel ima koji ICS rom a da ima opciju otključavanja mobitela s kamera gumbom i modificiranim notification dijelom (tweaks)?
I da je primarno čim duže trajanje baterije i stabilnost?
Ubio me ovaj Leedroid u pojam, stavio sam anryl kernel, ali svejedno baterija se troši, i black screen bug - ugasim ekran, tj lockam mob, nakon par sekundi on se opet upali sa crnom pozadinom, desilo se i to kad sam ga ugasio do kraja, stavim da se puni, a opet se upali ekran sa crnom pozadinom i svijetli ekran :/
htio bih isprobati neki ICS prije nego se vratim na KingCobra GB i unity kernel.
nisam dosad uopće koristio to, budem probao, izbjegavao sam rješenja koja nisu bila stock ili tweaks jer sam htio zadržati stock player. ali ionako koristim više Poweramp player i njegov lockscreen player pa ne bi bio problem početi s Widgetlockerom :)
pod LS pretpostavljam da misliš na Lock Screen?
Pokušavam prijatelju riješit problem,muči ga Polaris office aplikacija na mobitelu. Ima namjeru prodati mobitel no nikako nemože obrisati podatke u toj aplikaciji. Ima brojeve računa kao i svoje pinove u podacima. Može li mi neko pomoči kako da to obrišem ili kako da deinstaliram taj program iz mobitela? Probao sam u meniju same aplikacije očistiti podatke nakon čega sam dobio potvrdu da su podaci očišćeni ali ništa nije očišćeno
nisam dosad uopće koristio to, budem probao, izbjegavao sam rješenja koja nisu bila stock ili tweaks jer sam htio zadržati stock player. ali ionako koristim više Poweramp player i njegov lockscreen player pa ne bi bio problem početi s Widgetlockerom :)
pod LS pretpostavljam da misliš na Lock Screen?
da (HS = homescreen, LS = lockscreen :)
inače WL je daleko najbolja aplikacija za customiziranje jer ne zahtjeva root, a dolaze originalne stock teme uz nju.
dobra fora je sto mozes widgete nametat gore, a u odnosu na prijasnje verzije, dosta je stabilnija (uklanja stock LS iz memorije)
Pokušavam prijatelju riješit problem,muči ga Polaris office aplikacija na mobitelu. Ima namjeru prodati mobitel no nikako nemože obrisati podatke u toj aplikaciji. Ima brojeve računa kao i svoje pinove u podacima. Može li mi neko pomoči kako da to obrišem ili kako da deinstaliram taj program iz mobitela? Probao sam u meniju same aplikacije očistiti podatke nakon čega sam dobio potvrdu da su podaci očišćeni ali ništa nije očišćeno
Setting>Applications>Menage>Polaris Office>Clear Data+Clear Cache
Jel ima koji ICS rom a da ima opciju otključavanja mobitela s kamera gumbom i modificiranim notification dijelom (tweaks)?
Sam staviš to. Najmanji problem. Treba promijenit tri reda teksta
Super. možeš napisati to ovdje kako napravit ili nabacit link? Da li je ovisno o nekom ICS romu ili može na bilokojem?
Super. možeš napisati to ovdje kako napravit ili nabacit link? Da li je ovisno o nekom ICS romu ili može na bilokojem?
Na svakom bi trebalo
otvori generic.kl
promijeni key 211 i 212 u:
key 211 FOCUS WAKE_DROPPED
key 212 CAMERA WAKE_DROPPED
otvori shooteru-keypad.kl
promijeni ley 211 i 212 u:
spremi i promijeni prava u:
owner - read - write
grupe - read
other - read
restart
*na vlastitu odgovornost radiš.
Na svakom bi trebalo
otvori generic.kl
promijeni key 211 i 212 u:
otvori shooteru-keypad.kl
promijeni ley 211 i 212 u:
spremi i promijeni prava u:
owner - read - write
grupe - read
other - read
restart
*na vlastitu odgovornost radiš.
Za to da koristim Root Explorer ili neki drugi editor sa root pravima?
Mozes i preko ES file explorera s root pravima(ukljucis u postavkama)
root explorer ne koristim dugo vremena zbog dolaska boljih alata tako da ni ne znam vise koje funkcije ima
probali smo to,podaci su i dalje unutra. Najbolje da deinstaliram tu aplikaciju ako se može
Setting>Applications>Menage>Polaris Office>Clear Data+Clear Cache
probali smo to,i dalje su podaci unutra. Najbolje da deinstaliram tu aplikaciju ako se može
ako je mob rootan, izbrisi aplikaciju preko titaniuma
nije rootan,kakav je izašao na sve mreže
mislim da su txt datoteke i nema ih puno,nekih 470kb. Tu se nalaze i neke kalendarske zabilješke
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
:) u tome i je problem. Očistim data i cache i ostanu datoteke. Pokusat cu opet
a da ih probas s mobitela obrisat?
nije rootan,kakav je izašao na sve mreže
A zašto nestavite hard reset?
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
e moja pranja,si se s k u pjesku igral dok sam ja koristio smartphone. U međuvremenu uspijeli smo riješit problem,hvala na pomoci i lijepim rijecima :)
ha cuj, bilo bi ljepo da napises kako ste uspijeli rijesit problem, da netko drugi zna ak se nadje u takvoj situaciji ;)
Jel zna netko unrootat mob sa hbootom 1.49.1107?Ovo sve kaj sam nasao je 1.50