zanima me način rada ekrana - da li je on uvijek u 3d modu, neovisno o onom 2d/3d gumbu ili se tim gumbom određuje i način prikaza samog ekrana?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
---mjenjam stan od 20 kvadrata za dva manja---
a u kom je modu dok pričam, pišem poruke, otvaram menije, surfam?
pitam jer sam primjetio da se boje i osvjetljenje promijene kada se onaj 2d/3d gumb dira dok je na homescreen-u.
Taj 2D/3D gumb ti mjenja samo nači slikanja, a uređaj je uvijek u 2D modu, te se prebacuje u 3D mod samo kod gledanja takvih slika, filmova ili igranja 3D igrica
a u kom je modu dok pričam, pišem poruke, otvaram menije, surfam?
pitam jer sam primjetio da se boje i osvjetljenje promijene kada se onaj 2d/3d gumb dira dok je na homescreen-u.
U 4Du
Taj 2D/3D gumb ti mjenja samo nači slikanja, a uređaj je uvijek u 2D modu, te se prebacuje u 3D mod samo kod gledanja takvih slika, filmova ili igranja 3D igrica
ma ok, ali primjetio sam da se prikaz na ekranu promjeni kada se pomiče onaj 2d/3d gumb. i to sam ga par puta pomicao, čisto da se uvjerim da nisam pogrešno vidio. i zaista se primjete promjene na ekranu kad se miče, dok je ekran na homescreen-u.
jel to ok?
Taj gumb nema nikakve veze sa hemescrean-om nego isključivo sa modom kamere.
mali update na 3.0.4 razlike neke nema sve radi ko metak. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422
evo za sve one koje silno iskcekuju ics za htc evo........izlazi izmedju 6-7 miseca definitivno!
nisi pažljivo pročitao što sam napisao.
a napisao sam da sam pomjerao 2d/3d gumb par puta dok je mob bio na homescreen-u i primjetio da se razina osvjetljenja i boja mijenjala dok sam palio i gasio 3d.
Ali to što ti prićaš su nebuloze jer taj prkidać nema nikakve veze sa homescrean-om nego isključivo sa kamerom.
a napisao sam da sam pomjerao 2d/3d gumb par puta dok je mob bio na homescreen-u i primjetio da se razina osvjetljenja i boja mijenjala dok sam palio i gasio 3d.
To se kod nas ne dogadja.
Imas originalni ROM?
Imas originalni ROM?
Dotična osoba ne posjeduje Evo3d još jer se raspituje o uređaju tek, toliko o tome
Koristim mwakious i mogu reći da sam zadovoljan, odličan rom
...optimus 3d ima ikonu 3d sadržaji koja tek kad se dodirne otvori 3d meni u kojem možeš listati dodatne ikone koje su u 3d prikazu(slike,video,igre...)
znaci ekran nemoze biti stalno u 3d modu tj.meni,ikone...
moze mi itko pomoći? :)
moze mi itko pomoći? :)
Prvo pitanje. Titanium backup pro
2. što je pisac htio reći?
3. sve
4. evo, jesam
kako ću rootati?
hvala ;)
kako ću rootati?
hvala ;)
Karticu od 8 gb dolazi uz uređaj.
A da si kupiš iPhone?
Ok,onda si skini Applanet i tamo nađi Titanium Backup Pro.
ipmart forum, mobilism, 4shared
A kaj kak ćeš rootat? Pa ako imaš gore virtuosa znači da je mob već rootan, jedino ako si na prvoj verziji, onda flashaj SU iz recoverya(normlano, mora biti flashable; ak ne možeš nać imam ja negdje pa stavim)
kako ću rootati?
hvala ;)
skini superuser 3.0.7 tu: http://www.2shared.com/file/5jwUGSXh/Superuser-307-efghi-signed.html
1.kopiraj superuser na sd karticu
2.udji u postavke/napajanje/brzo podizanje sustava skini kvačicu/ugasi mob/drži tipku vol- i power 5/6 sekundi
3.označi recovery/potvrdi tipkom power
4.install zip from sd card i dati putanju na superuser
još jedno pitanje: zašto mi nisu sve aplikacije dostupne na google playu?
Zato što neke aplikacije imaju ograničenja za.neke države. Ali ako imaš neki ROM onda će ti se otključati jer većina ROM-ova ima u sebi ugrađen market unlocker.
Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Imas originalni ROM?
kolega iznad tebe uporan i uporan. nije bitno što je mob bio na home screenu, zadesilo se da je tu bio dok sam probavao 2d/3d gumb. kako pomjerim gumb lijevo ili desno, na jedno sekudnu vidim promjenu na ekranu. te promjene su bitne, a ne koji je screen trenutno bio.
a sad da ti odgovorim :). mob sam samo kratko testirao kod prodavca, mislim da je originalni rom bio na njemu. na sekundu ili manje se osvjetljenje promjeni u trenutku kad pomjerim 2d/3d gumb.
Imas originalni ROM?
kolega iznad tebe uporan i uporan. nije bitno što je mob bio na home screenu, zadesilo se da je tu bio dok sam probavao 2d/3d gumb. kako pomjerim gumb lijevo ili desno, na jedno sekudnu vidim promjenu na ekranu. te promjene su bitne, a ne koji je screen trenutno bio.
a sad da ti odgovorim :). mob sam samo kratko testirao kod prodavca, mislim da je originalni rom bio na njemu. na sekundu ili manje se osvjetljenje promjeni u trenutku kad pomjerim 2d/3d gumb.
Ne, nego si ti uporan.
NE POSTOJI nikakva promjena na ekranu kad mijenjaš MOD RADA KAMERE MOBITELA pomicanjem 2d-3d switcha. Ne znam što ti tu nije jasno. Imam evo3d i ništa se ne događa na evo već 5 razl. rom-u.
Jedino što si ti mogao vidjeti, tj jedina promjena je da si nepravilno držao mobitel i da si rukom zaklonio light sensor i da se zato promijenio brightness, koji je na auto po defaultu. Ne budi uporan u teoretiziranju za nešto što si imao 2 min i pokušavati ubijediti ljude koji mobitel koriste svakodnevno mjesecima.
nema nikakvih promjena, imam evo 3d, i evo upravo pomjeram switch, sve je isto...i da original gingerbread je na njemu