HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 418.068
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

zanima me način rada ekrana - da li je on uvijek u 3d modu, neovisno o onom 2d/3d gumbu ili se tim gumbom određuje i način prikaza samog ekrana?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 8:40 (dreamlord).

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Evo 3D
ako je slika,video,igra po defultu u 3d onda se to tako i otvara prilikom pokretanja bez obzira na gumb 2d/3d
---mjenjam stan od 20 kvadrata za dva manja---
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

a u kom je modu dok pričam, pišem poruke, otvaram menije, surfam?

pitam jer sam primjetio da se boje i osvjetljenje promijene kada se onaj 2d/3d gumb dira dok je na homescreen-u. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Taj 2D/3D gumb ti mjenja samo nači slikanja, a uređaj je uvijek u 2D modu, te se prebacuje u 3D mod samo kod gledanja takvih slika, filmova ili igranja 3D igrica

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC Evo 3D
dreamlord kaže...

a u kom je modu dok pričam, pišem poruke, otvaram menije, surfam?

pitam jer sam primjetio da se  boje i osvjetljenje promijene  kada se onaj 2d/3d gumb dira dok je na homescreen-u.

U 4Du

15 godina
neaktivan
irumora kaže...

Taj 2D/3D gumb ti mjenja samo nači slikanja, a uređaj je uvijek u 2D modu, te se prebacuje u 3D mod samo kod gledanja takvih slika, filmova ili igranja 3D igrica

ma ok, ali primjetio sam da se prikaz na ekranu promjeni kada se pomiče onaj 2d/3d gumb. i to sam ga par puta pomicao, čisto da se uvjerim da nisam pogrešno vidio. i zaista se primjete promjene na ekranu kad se miče, dok je ekran na homescreen-u.

jel to ok?

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Taj gumb nema nikakve veze sa hemescrean-om nego isključivo sa modom kamere.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

mali update na 3.0.4 razlike neke nema sve radi ko metak. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

evo za sve one koje silno iskcekuju ics za htc evo........izlazi izmedju 6-7 miseca definitivno!

http://www.htc.com/www/help/android4faq/?cid=android4blog

FC Barcelona
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

razlike nema nikave u radu i brzini to je to...........

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
irumora kaže...

nisi pažljivo pročitao što sam napisao.

a napisao sam da sam pomjerao 2d/3d gumb par puta dok je mob bio na homescreen-u i primjetio da se razina osvjetljenja i boja mijenjala dok sam palio i gasio 3d. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 18:27 (dreamlord).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Ali to što ti prićaš su nebuloze jer taj prkidać nema nikakve veze sa homescrean-om nego isključivo sa kamerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dreamlord kaže...
irumora kaže...

a napisao sam da sam pomjerao 2d/3d gumb par puta dok je mob bio na homescreen-u i primjetio da se razina osvjetljenja i boja mijenjala dok sam palio i gasio 3d. 

To se kod nas ne dogadja.

Imas originalni ROM?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
dreamlord kaže...
irumora kaže...

Imas originalni ROM?

Dotična osoba ne posjeduje Evo3d još jer se raspituje o uređaju tek, toliko o tome

Koristim mwakious i mogu reći da sam zadovoljan, odličan rom

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 19:42 (stiffler).
13 godina
HTC Evo 3D
ja kad stanem na semaforu ako je crveno pomaknem gumb 2d/3d i odmah se upali zeleno...ha ha ha
...optimus 3d ima ikonu 3d sadržaji koja tek kad se dodirne otvori 3d meni u kojem možeš listati dodatne ikone koje su u 3d prikazu(slike,video,igre...)
znaci ekran nemoze biti stalno u 3d modu tj.meni,ikone...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jedva cekam da izade ICS AOSP
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
16 godina
neaktivan
čime je najbolje uraditi backup podataka prije promjene ROMa? kako rootati na custom ROMu na Android 4 (virtuous shooter 3.0.0.)? šta se sve može backupati?
moze mi itko pomoći? :)
17 godina
pod009 kaže...
čime je najbolje uraditi backup podataka prije promjene ROMa? kako rootati na custom ROMu na Android 4 (virtuous shooter 3.0.0.)? šta se sve može backupati?
moze mi itko pomoći? :)

Prvo pitanje. Titanium backup pro

2. što je pisac htio reći?

3. sve

4. evo, jesam

16 godina
neaktivan
nemam karticu, tako da je to problem...
kako ću rootati?
hvala ;)
14 godina
odjavljen
pod009 kaže...
kako ću rootati?
hvala ;)

Karticu od 8 gb dolazi uz uređaj.

A da si kupiš iPhone?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
16 godina
neaktivan
nemam kreditnu karticu, a memorijsku imam.prešao sam s iphonea na android u petak, tako da mi je ovaj sustav još nov ;) i zato mi treba par savjeta.
14 godina
odjavljen
pod009 kaže...
nemam kreditnu karticu, a memorijsku imam.prešao sam s iphonea na android u petak, tako da mi je ovaj sustav još nov ;) i zato mi treba par savjeta.

Ok,onda si skini Applanet i tamo nađi Titanium Backup Pro.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
HTC Evo 3D

ipmart forum, mobilism, 4shared

A kaj kak ćeš rootat? Pa ako imaš gore virtuosa znači da je mob već rootan, jedino ako si na prvoj verziji, onda flashaj SU iz recoverya(normlano, mora biti flashable; ak ne možeš nać imam ja negdje pa stavim)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 23:19 (stiffler).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pod009 kaže...
kako ću rootati?
hvala ;)

skini superuser 3.0.7 tu: http://www.2shared.com/file/5jwUGSXh/Superuser-307-efghi-signed.html

1.kopiraj superuser na sd karticu

2.udji u postavke/napajanje/brzo podizanje sustava skini kvačicu/ugasi mob/drži tipku vol- i power 5/6 sekundi

3.označi recovery/potvrdi tipkom power

4.install zip from sd card i dati putanju na superuser 

16 godina
neaktivan
hvala na pomoći... :)
još jedno pitanje: zašto mi nisu sve aplikacije dostupne na google playu?
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Zato što neke aplikacije imaju ograničenja za.neke države. Ali ako imaš neki ROM onda će ti se otključati jer većina ROM-ova ima u sebi ugrađen market unlocker.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
dreamlord kaže...
irumora kaže...

Imas originalni ROM?

kolega iznad tebe uporan i uporan. nije bitno što je mob bio na home screenu, zadesilo se da je tu bio dok sam probavao 2d/3d gumb. kako pomjerim gumb lijevo ili desno, na jedno sekudnu vidim promjenu na ekranu. te promjene su bitne, a ne koji je screen trenutno bio.

a sad da ti odgovorim :). mob sam samo kratko testirao kod prodavca, mislim da je originalni rom bio na njemu. na sekundu ili manje se osvjetljenje promjeni u trenutku kad pomjerim 2d/3d gumb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 9:26 (dreamlord).
17 godina
dreamlord kaže...
CyberDemonVZ kaže...
dreamlord kaže...
irumora kaže...

Imas originalni ROM?

kolega iznad tebe uporan i uporan. nije bitno što je mob bio na home screenu, zadesilo se da je tu bio dok sam probavao 2d/3d gumb. kako pomjerim gumb lijevo ili desno, na jedno sekudnu vidim promjenu na ekranu. te promjene su bitne, a ne koji je screen trenutno bio.

a sad da ti odgovorim :). mob sam samo kratko testirao kod prodavca, mislim da je originalni rom bio na njemu. na sekundu ili manje se osvjetljenje promjeni u trenutku kad pomjerim 2d/3d gumb.

Ne, nego si ti uporan.

NE POSTOJI nikakva promjena na ekranu kad mijenjaš MOD RADA KAMERE MOBITELA pomicanjem 2d-3d switcha. Ne znam što ti tu nije jasno. Imam evo3d i ništa se ne događa na evo već 5 razl. rom-u.

Jedino što si ti mogao vidjeti, tj jedina promjena je da si nepravilno držao mobitel i da si rukom zaklonio light sensor i da se zato promijenio brightness, koji je na auto po defaultu. Ne budi uporan u teoretiziranju za nešto što si imao 2 min i pokušavati ubijediti ljude koji mobitel koriste svakodnevno mjesecima.

13 godina
neaktivan

nema nikakvih promjena, imam evo 3d, i evo upravo pomjeram switch, sve je isto...i da original gingerbread je na njemu

juka
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice