Doogee x5

poruka: 85
|
čitano: 64.971
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Doogee x5
Kupio x5 pro. Avion za moju bivsu noa c23 koja je pocela zaj.. nakon pada citaj titravi i sareno pofarbani ekran. Mislio sam cak kupiti obicni x5 ali sam skuzio da osim gige rama vise i lte, pro ima 64 bitni proc i malo bolju grafiku valjda. Tako reko kad vec kupujem da kupim bolje koliko moze za 950kn. Bonbon lte radi ko veliki a i mob.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadalje sto se tice pro verzije citam da ste dobili 1. godinu garancije? Ja sam kupio kod nas kod Neutrina i imam dvije godine garancije. Jedinu zamjerku koju sam do sada zapazio je dosta skliska pozadina uredjaja te se mora malo paziti da se cvrsto drzi. Osim sto se i dosta packa. Nego jel zna netko kako da ulovim Screenshot na njemu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Nadalje sto se tice pro verzije citam da ste dobili 1. godinu garancije? Ja sam kupio kod nas kod Neutrina i imam dvije godine garancije. Jedinu zamjerku koju sam do sada zapazio je dosta skliska pozadina uredjaja te se mora malo paziti da se cvrsto drzi. Osim sto se i dosta packa. Nego jel zna netko kako da ulovim Screenshot na njemu?

istovremeno pritisnes tipke za paljenje i smanjenje zvuka ali malo drzis te dvije tipke

9 godina
neaktivan
Doogee x5

Pomagajte braćo. Jučer sam bez problema moga priključit mobitel na komp., a danas mi ga ne prepoznaje. šta bi mogo da bude? Hvala

0 0 hvala 0
12 godina

Sta se dogodi kad ubacis usb jel ti bas izbaci da ne prepoznaje mob ? Kad prikljucis jesi probao spustiti izbornik da vidis jel ima ponuđene opcije ? (ono prstom kad povuces prema dole po ekranu) .

Probaj skenirat komp da nije koji virus ne nam sta bi mi jos sad palo napamet osim resetiranje moba ili ponovnog trazenja drivera zna se to dogoditi bilo je meni i sa samsungom i lg prije isti slucaj to je do drivera na kompu.

Probaj uklonit driver pa ponovno instalirat mozda pomogne nekad mi je znalo tako biti na jednom mobu neku od tih metoda sam napravio pa je proradilo ali bilo davno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 0:06 (Senno).
11 godina
neaktivan
Mike145 kaže...

Pomagajte braćo. Jučer sam bez problema moga priključit mobitel na komp., a danas mi ga ne prepoznaje. šta bi mogo da bude? Hvala

Mogo da bude Doogee.

9 godina
neaktivan
Doogee x5

Pozdrav!Moze li se Doogee x5(pro) povezat nekako na televizor?npr.mhl kabelom il nekako slicno,jel ko probavao?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Doogee x5

vise nikada u zivotu necu kupovati kineske mobitele

pise da bateriju ima 2400 mAh

a ima 200

neka ovo bude lekcija meni i vama

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Doogee x5

Imam mob vec 30ak dana i nula zamjerki, za sada savrseno radi. Baterija traje dva dana, brz, sve aplikacije rade, nikakvih bugova i slicno. Preporuka.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omega12345 kaže...

vise nikada u zivotu necu kupovati kineske mobitele

pise da bateriju ima 2400 mAh

a ima 200

neka ovo bude lekcija meni i vama

A sta se cudis, pa to je doogee... ima ih par poznatih po tome da varaju na specifikacijama

12 godina

A cuj sta bis za siću a sve jeftino kinesko ima svojih mana ali svejedno volimo kupiti 

Meni doogee i dalje odgovara dok ne pocne zahebavat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 17:23 (Senno).
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Imam mob vec 30ak dana i nula zamjerki, za sada savrseno radi. Baterija traje dva dana, brz, sve aplikacije rade, nikakvih bugova i slicno. Preporuka.

Senno kaže...

A cuj sta bis za siću a sve jeftino kinesko ima svojih mana ali svejedno volimo kupiti 

Meni doogee i dalje odgovara dok ne pocne zahebavat.

Ja taj mob imam vec 3 mj i zadovoljan sam sa njime ali kaj nemogu tocno napisati specifikacije a ne ovak.

15 godina
neaktivan
Doogee x5

Da li netko od vas ima problema sa signalom ,meni se gubi točnije moram po kući tražiti mjesto da čujem šta se priča ili jednostavno prekine se poziv. Dok kod drugih telefona u kuci nema problema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja nemam to radi dobro za sada ali ne znam kako sam pokriven konkretno u kući sa 3G često ga ulovim na EDGE. Dok se sa 4G to ne događa za sada.

0 0 hvala 0
13 godina
Doogee x5

Valja uzeti ovo?: http://www.edigital.hr/pametni-telefoni/doogee-x5-(dual-sim)-pametni-telefon-crna-(android)-p500038.html?bid=&partner=10001

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Doogee x5

Za koju cenu?

0 0 hvala 0
13 godina
CharlessS kaže...

Za koju cenu?

549kn je u toj trgovini

12 godina
RedHill kaže...

Valja uzeti ovo?: http://www.edigital.hr/pametni-telefoni/doogee-x5-(dual-sim)-pametni-telefon-crna-(android)-p500038.html?bid=&partner=10001

Ja ga imam od 10 mjeseca ili jedanaesti svejedno nemogu dati kritiku iako sam ga kupio nije ni 400 kuna tako da nemogu ocekivati tko zna sta ali sam zadovoljan jos uvijek.

ovdje ti je jeftiniji samo evo namjesteno na EU tako da ne placas carinu inace sa carinom racunaj jos kojih 120 kuna

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218483.html?wid=3

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 4:13 (Senno).
10 godina
neaktivan
Senno kaže...
RedHill kaže...

Ja ga imam od 10 mjeseca ili jedanaesti svejedno nemogu dati kritiku iako sam ga kupio nije ni 400 kuna tako da nemogu ocekivati tko zna sta ali sam zadovoljan jos uvijek.

ovdje ti je jeftiniji samo evo namjesteno na EU tako da ne placas carinu inace sa carinom racunaj jos kojih 120 kuna

Plaćaš carinu jer je x puta već rečeno da ne dostavljaju u hr, daj se malo informiraj prije nego pišeš gluposti.

Za 400 kn dobiš kolko platiš, ništa više nije ni za očekivati od takvog mobitela

12 godina
dudekzg kaže...
Senno kaže...
RedHill kaže...

Plaćaš carinu jer je x puta već rečeno da ne dostavljaju u hr, daj se malo informiraj prije nego pišeš gluposti.

Za 400 kn dobiš kolko platiš, ništa više nije ni za očekivati od takvog mobitela

Vidi ovog kao da sam pijetlu na kokicu skocil.
Ako si srece kao moja cura sto je uzela isti bez ijedne kune da je platila carinu bit ces onda jos sretniji a za taj novac vrijedi sasvim to je ionako bilo pitanje.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 23:11 (Senno).
10 godina
neaktivan
Senno kaže...
dudekzg kaže...
Senno kaže...
RedHill kaže...

Ako si srece kao moja cura sto je uzela isti bez ijedne kune da je platila carinu bit ces onda jos sretniji a za taj novac vrijedi sasvim to je ionako bilo pitanje.

Dakle pišeš gluposti i sam potvrđuješ.

Tvoja cura je imala sreće ali to ništa ne znači za sljedećeg koji naruči. Pisalo se već sto puta o tome, imaš temu gearbest pa pročitaj, tamo je valjda 20 puta spomenuto da iz njihovog EU skladišta još ne dostavljaju k nama.

Kao što sam rekao za 400 kn dobiš kolko platiš. Je, za te pare mob je na papiru super, samo drž gaće da se ne počne raspadat, ekran odljepljivat i slično što se ljudima događa s tom markom

12 godina
dudekzg kaže...
Senno kaže...
dudekzg kaže...
Senno kaže...
RedHill kaže...

Dakle pišeš gluposti i sam potvrđuješ.

Tvoja cura je imala sreće ali to ništa ne znači za sljedećeg koji naruči. Pisalo se već sto puta o tome, imaš temu gearbest pa pročitaj, tamo je valjda 20 puta spomenuto da iz njihovog EU skladišta još ne dostavljaju k nama.

Kao što sam rekao za 400 kn dobiš kolko platiš. Je, za te pare mob je na papiru super, samo drž gaće da se ne počne raspadat, ekran odljepljivat i slično što se ljudima događa s tom markom

Jao jao kakav zlocin...neka je kako go da je idemo dalje ima jos zanimljivih tema

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 4:08 (Senno).
12 godina
neaktivan
Doogee x5

Ima li ovaj mobitel mogućnost da obavještava (npr. u whatsappu mi je postavljena plava boja svjetla) kad stigne poruka ili se mora upalit ekran da se vide poruke?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Doogee x5

Prodaje se jedan skoro nov 2 godine garancije povoljno

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doogee x5

Pozdrav svima,

da li je neko uspio na ovom telefonu pronaći opciju da se biranje mreže postavi na ručno, Doogee X5 ima samo automatsko biranje mreže ?!

Ти си мени и отров и лијек, РСК ЗАУВИЈЕК

0 0 hvala 0
12 godina

Nema rucno trazenje.

9 godina
neaktivan
9 godina
neaktivan
Pozz, jel mi moze neko reci kako ukljuciti megabajte imam 2GB sve sam probao i nikako nece?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kontaktirajte operatera da vam pošalje postavkei ugasite/upalite uređaj i probajte ponovo upaliti megabajte (mobilnu mrežu)

L.P
10 godina
Doogee x5

Imam Doogee x5s i dobio sam obavijest o updateu softvera, nekih 70mb. Da to instaliram ili? Ne bih volio da krene štekat jer sad radi savršeno već 2 tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice