Android vs Windows phone 7

poruka: 3
|
čitano: 2.060
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android vs Windows phone 7

Ne poticem nikakav war, ili war-flame temu nego eto

linkam jedan članak za one koji se još misle koji mob kupiti.

Nesto vazno za nas je da nema puno WP7 mobitela u ponudi. ipak smo mi hrvatska =)

Evo article, o WP7 vs Android

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Android vs Windows phone 7
markomarko kaže...

Nesto vazno za nas je da nema puno WP7 mobitela u ponudi. ipak smo mi hrvatska =)

Markomarko, bazirajući se samo na segment OS-a, Android je do prije nekoliko godina bio, bar za mene kao mlad tamo neki novi u susjedstvu.

Danas, s Androidom danas uživam, danas je W7 taj koji je kao mlad tamo neki novi u susjedstvu i tek treba se pokušati dokazati.

Hoće li kao uspijeti doseći Android, ne znam, ostaje samo za vidjeti može li!

Kupnja moba s ovim ili onim software-om je ipak isto individualna stvar, ali možda s više detalja, pluseva ili minusa, koji svaki 5 dan dolazi noviji, bolji, a OS je taj koji je tu, osvježen, bolji, svrsishodniji. Vjerujem da tek dolazi vrijeme WP7 mobova, kakvi će biti, bumo vidjeli!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Re: Android vs Windows phone 7
ATJLučko kaže...
markomarko kaže...

Markomarko, bazirajući se samo na segment OS-a, Android je do prije nekoliko godina bio, bar za mene kao mlad tamo neki novi u susjedstvu.

Danas, s Androidom danas uživam, danas je W7 taj koji je kao mlad tamo neki novi u susjedstvu i tek treba se pokušati dokazati.

Hoće li kao uspijeti doseći Android, ne znam, ostaje samo za vidjeti može li!

Kupnja moba s ovim ili onim software-om je ipak isto individualna stvar, ali možda s više detalja, pluseva ili minusa, koji svaki 5 dan dolazi noviji, bolji, a OS je taj koji je tu, osvježen, bolji, svrsishodniji. Vjerujem da tek dolazi vrijeme WP7 mobova, kakvi će biti, bumo vidjeli!! 

slazem se, vjerujem da nisam jedini =)

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice