koji je od ova dva OS-a bolji ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Flame war osiguran
bolji je onaj koji tebi više paše
Case Closed
+ ispod je moja tema, slicna ovoj (spominju se ta dva OSa, i ispada da je stvar ukusa, ali trenutno Android bolji) ...
+ ispod je moja tema, slicna ovoj (spominju se ta dva OSa, i ispada da je stvar ukusa, ali trenutno Android bolji) ...
zato sto je WP7 jos u velikom razvoju ali sve je to isto vecinom .
A gle, Android ima više aplikacija, WP7 meni više paše zbog jednostavnosti i Facebook integracije. Probaj oba i sam zaključi.
Pa ako sam negdje dobro procitao, facebook ovisnici idu na android jer ima chat na face programu, dok wp7 jos nema...
Pa ako sam negdje dobro procitao, facebook ovisnici idu na android jer ima chat na face programu, dok wp7 jos nema...
Da, ali ja na WP7 imam FB ljude direktno u imeniku, a najnovije galerije u pogodi - Pictures.
jep... to mi je bio jedini razlog zasto sam isao na android... Oo
http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/windows-phone-7-vs-android-can-you-choose-just-one/5024
ako ti nije problem genericki engleski simultano prevoditi ili cak preko google translate prevesti, baci oko ovdje.