Android OS vs. Windows Phone 7

poruka: 8
|
čitano: 2.454
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

koji je od ova dva OS-a bolji ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Flame war osiguran 
bolji je onaj koji tebi više paše
Case Closed

{#} 

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Android OS vs. Windows Phone 7

+ ispod je moja tema, slicna ovoj (spominju se ta dva OSa, i ispada da je stvar ukusa, ali trenutno Android bolji) ...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
x360gamer kaže...

+ ispod je moja tema, slicna ovoj (spominju se ta dva OSa, i ispada da je stvar ukusa, ali trenutno Android bolji) ...

zato sto je WP7 jos u velikom razvoju ali sve je to isto vecinom .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
neaktivan

A gle, Android ima više aplikacija, WP7 meni više paše zbog jednostavnosti i Facebook integracije. Probaj oba i sam zaključi.

0 0 hvala 0
15 godina

Pa ako sam negdje dobro procitao, facebook ovisnici idu na android jer ima chat na face programu, dok wp7 jos nema...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Pa ako sam negdje dobro procitao, facebook ovisnici idu na android jer ima chat na face programu, dok wp7 jos nema...

Da, ali ja na WP7 imam FB ljude direktno u imeniku, a najnovije galerije u pogodi - Pictures.

15 godina
x360gamer kaže...

jep... to mi je bio jedini razlog zasto sam isao na android... Oo

http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/windows-phone-7-vs-android-can-you-choose-just-one/5024

ako ti nije problem genericki engleski simultano prevoditi ili cak preko google translate prevesti, baci oko ovdje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice