Trenutno imam 5800XM, telefon je zaista odličan, ali bih volio da uzmem iPhone, jer sam totalno zadivljen MAC OSom i svime sto je vezano za Apple. Najvise telefon koristim za slusanje muzike, za surfanje preko Opere i MSN preko eBuddyija. Gledao sam i filmove ali to je patnja... 3GS nije puno skup, dobiva nadogradnje cesto, tako da bi to bila najbolja opcija. Any comment or opinion?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Google is your friend..
Ako ti se svidja iphone i iOs, samo naprijed..za ovo sto ti trazis ni netreba ti nesto vise..
imao oba, tj. iPhone 3Gs trenutno imam...
oba mobitela su odlicna ali iPhone je ipak daleko iznad 5800, bolji ekran, bolji procesor, puno bolji OS, veci app store, bolje surfanje...to su samo neke od prednosti i isplati ti se uzeti iPhona...
Hvala. Kakva je kvaliteta zvuka u media playeru, koji je bolji music player, na iPhoneu ili Nokiji? I da li se mogu programi skidati sa App Storea bez ikakvog accounta ili kak oto vec ide?
btw, zart nije na 5800 duplo veca rezolucija nego na iPhoneu?
btw, zar nije na 5800 duplo veca rezolucija nego na iPhoneu?
Nokia ima rezoluciju: 360 x 640 pixels, 3.2 inches
Iphone: 320 x 480 pixels, 3.5 inches
Radije si ostavi Nokia-u i furaj ju još koju godinu jer uzimati iPhone samo zato jer je lijep ili ti se sviđa os nije baš predobra odluka. Skupljaj lovu pa onda si kupi najmoderniji i najbolji iPhone koji tada dođe.
BTW, i Nokia dobiva nadogradnje, i to jako često. Prečesto ako mene pitaš.