DHCP je bio uključen na oba uređaja, jer mi je Max TV spojen na glavni ruter. Probao sam danas razne opcije ali sam samo zeznuo sve više prvo sam na Deco probao postavit ručno DNS na 8.8.8.8 (backup na 8.8.4.4). Ništa nisam dobio. Zatim sam probao uštekati Max TV direktno u Deco i u Deco appu sam upalio IPTV i postavio type u "Bridge" i na moje čuđenje, Max TV je odmah proradio i radio stabilno. No nekim čudom je onda krepao internet na Deco-u. Svi X50 su svjetlili crveno ali Max TV je radio. Zatim sam probao ugasit DHCP na ruteru i tek onda sam napravio s*anje jer se više nisam mogao nikako spojit na ništa, niti na Deco niti na ruter. Na kraju sam se spojio žicom na ruter, ručno postavio adrese i uspio se spojit, i vratio DHCP.
Sad sam Deco privremeno postavio u AP mode pa ćemo vidjeti hoće li se još klati. Trebao bi vjerojatno pričekati da se riješimo Max TV-a i dođe optika, pa da makar budem prisutan kad T-Comov tehničar bude instalirao novi ruter i da mi ga odmah postavi u bridge i da zajedno konfiguriramo Deco. A do tada je valjda AP mode OK.