Koji TV kupiti za 4.000 kn?

poruka: 25
|
čitano: 13.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/24262/samsung-ue40eh5000-full-hd-led-tv-mpeg4/

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/28162/sony-kdl-42ex440b-full-hd-led-mpeg4/

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/29107/toshiba-40rl938g-full-hd-led-mpeg4/

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/24264/samsung-ps51e450-plasma-tv-mpeg4/

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/26528/lg-42ls3400-full-hd-led-mpeg4/

Evo ovo su izbori: ako mozete napisati da kupujete vi koju biste uzeli i zasto...

Konkretno sluzit ce samo da se gleda kao tv 90% vrimena a ostalih 10 posto je 720 i 1080 hd materijal sa kamere. Zanima me jedino kako bi bilo gledati na ovoj plazmi hd materijal snjimljen sa kamerom? Ove funkcije smart tv neznam sta su niti tribaju i gleda se sa nekih 3-5m metara tako da full hd i nije toliko bitan al hocu da cujem misljenja dok je iskesiran 4 soma

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:46 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Ja bi ti preporučio ovu plasmu od Samsunga, pošto imam isto takvu samo veličine od 43". Sa FullHD-om se ne moraš previše opterečivati, ona će ti i HD (720p) materijal kvalitetno prikazati.

-- Kaj buš ti bum i ja --
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Samsung definitivno...kad sam bio u emmezete,iznenadio sam se koliko su sony-jeve bravie (to nemoj nikako uzet)ošle u qrc,ja imam samsung 82'' HD vrhunska,nema neke blještave boje pa ne bode oči,zvuk je odličan...sve najbolje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 13:07 (7kunac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

mislim da u današnje vrijeme uzimati tv a da nije Full HD i nije baš pametno,ak si pustiš kakav film sa kompa u full hd-u onda ga nećeš imat u potpunoj rezoluciji

a u ova vremena kad se tehnologija unapređuje preko noći nikad nećeš znati kad će ti taj hHD zatrebati

kad već imaš priliku kupovati si novu stvar malo razmisli,ipak to kupuješ tv a ne tenisice

dnl
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

koji ti je max budžet

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Lipo ti piše 4000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Neznam ni sam  vise sta uzeti al sve sa skloniji ovoj plazmi gore u linku bez obzira sta nije velika rezolucija na njoj

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 13:27 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

znam da se ipak povodimo sa veličinom ekrana

traži da ti je spoje na običnu antenu sa zemaljskim programima i ako ti paše slika uzimaj

ali dobro ju gledaj i prati lica u kadrovima

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Nemoj uzimat ništa ispod Full HD. Razlika u cijeni je nikakva, a poslije možeš samo požalit.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Bjezi od plazmi sto dalje, pogotovo jos ove jeftine. Slika ce ti se zapeci kako god da okrenes. Ja sam imao 43e450, kao i ovu koju si ti naveo samo sto je tvoja 51''. Slika je cista, ali sam imao problema sto mi je tv sumio i slika se zapekla, bez obzira sto sam odradio prvih 300h na određenim postavkama.

Sada sam vlasnik samsung led tv-a 32eh5000, a vidim da ga i ti zelis, samo 40'' model. Full hd, odlican tv i stvarno ima kristalno, cistu sliku. Ja ga koristim kao monitor za pc i maxtv. I ne mogu se nikako pozaliti na njega.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

nisam htjeo biti prvi ali kolega ti dobro kaže,bježi od jeftinih plazmi

ako plazma onda panasonic G30 i ispod toga niša više

ako plasma onda panasonic ali ja bi na tvom mjestu od ova 4 modela samsung serije 5000

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Neki kazu kupi plazmu neki ne. Uglavnom lcd su sigurna prica top znam i sada. A recimo izmedu ovog samsunga i toshibe? Toshiba daje puno bolje za ulozeno jer ima wifi za smart tv premda mi je to nebitno al vec kada placam isto zasto ne? A zasto ne ovog sony-a bravia engine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: KOji Tv uzeti
Duje00 kaže...

Neki kazu kupi plazmu neki ne. Uglavnom lcd su sigurna prica top znam i sada. A recimo izmedu ovog samsunga i toshibe? Toshiba daje puno bolje za ulozeno jer ima wifi za smart tv premda mi je to nebitno al vec kada placam isto zasto ne? A zasto ne ovog sony-a bravia engine?

Ja sam ti rekao svoje, jer ga posjedujem 32eh5000 i meni je odlican zato sam ga i preporucio tebi. Toshiba-Samsung... Kaj ti toshiba bolje zvuci nego samsung ? Samo cu to napisati. Jer ne isplati mi se vise pisati, jer uzalud pisem kroz sve teme...

17 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
Duje00 kaže...

Ja sam ti rekao svoje, jer ga posjedujem 32eh5000 i meni je odlican zato sam ga i preporucio tebi. Toshiba-Samsung... Kaj ti toshiba bolje zvuci nego samsung ? Samo cu to napisati. Jer ne isplati mi se vise pisati, jer uzalud pisem kroz sve teme...

kad si ga vec kupio da pitam jer nemogu nac u sluzebenim specifikacijama jeli ta serija 5000 vrti sa usb-a h264/mpe4 videozapis.

Ili ako znas vec sve koje vrti bio bih vrlo zahvalan

15 godina
Karlovac_047 kaže...

Dobar argument, svaka čast...

Uglavnom svi nabrojani TV-i su dobri osim plazme koja nije bas nesto.

its summer in here...
14 godina
neaktivan
Duje00 kaže...
Karlovac_047 kaže...
Duje00 kaže...

kad si ga vec kupio da pitam jer nemogu nac u sluzebenim specifikacijama jeli ta serija 5000 vrti sa usb-a h264/mpe4 videozapis.

Ili ako znas vec sve koje vrti bio bih vrlo zahvalan

Napisat cu ti sve kasnije, jer moram sada ici nesto obaviti u grad.

17 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Bjezi od plazmi sto dalje, pogotovo jos ove jeftine. Slika ce ti se zapeci kako god da okrenes. Ja sam imao 43e450, kao i ovu koju si ti naveo samo sto je tvoja 51''. Slika je cista, ali sam imao problema sto mi je tv sumio i slika se zapekla, bez obzira sto sam odradio prvih 300h na određenim postavkama.

Sada sam vlasnik samsung led tv-a 32eh5000, a vidim da ga i ti zelis, samo 40'' model. Full hd, odlican tv i stvarno ima kristalno, cistu sliku. Ja ga koristim kao monitor za pc i maxtv. I ne mogu se nikako pozaliti na njega.

Ne piši gluposti, a kojima obmanjuješ druge. O kakvom ti zapečavanju slike pišeš, tko zna što si ti radio sa tim televizorom, dakle nema ni zapečavanja niti ikakvog šuma za PS 43E450, pa tako i za PS 51E450.

Neka si kolega pročita recenziju za taj model plasme na www.hdportal.eu, pa neka odlući. Ta plasma je u konkurenciji uz LG i Panasonic entry level modela za 2012.godinu proglašena za best-buy. I ja sam svoju razrađivao na tvorničkim postavkama s time da sam stavio u mod "cinema" i to je to. 

14 godina
neaktivan
logan kaže...
Karlovac_047 kaže...

Ne piši gluposti, a kojima obmanjuješ druge. O kakvom ti zapečavanju slike pišeš, tko zna što si ti radio sa tim televizorom, dakle nema ni zapečavanja niti ikakvog šuma za PS 43E450, pa tako i za PS 51E450.

Neka si kolega pročita recenziju za taj model plasme na www.hdportal.eu, pa neka odlući. Ta plasma je u konkurenciji uz LG i Panasonic entry level modela za 2012.godinu proglašena za best-buy. I ja sam svoju razrađivao na tvorničkim postavkama s time da sam stavio u mod "cinema" i to je to. 

Ajde ne baljezgaj. Sa televizorima se bavim vec 3 godine. (plazma, led i lcd-tv) Kupim, isprobam i prodam. Imao sam i d450 proslogodisnji model i e450 ovogodisnji model! Jel ti trebam kopirati mailove od servisa za sum i zapecenu sliku ? Odi u technomarket i pogledaj si tamo lg 42PA4500 i pogledaj kako se zapekla slika a tamo je samo 2 mjeseca u Karlovcu, i Samsung 43e450! A slika je non stop u pokretu, nikada nije u zastoju. Nemoj mi pricati gluposti, vec kazem ljudima istinu. e450 koji sam imao prosle godine, prvo mi se pojavio sum odozada (Pogledaj si malo po netu za tako zvani problem "BUZZING"), struja u kondezatorima sumi i to jako. Morao sam pojacati na 30% da nebih cuo zujanje! Onda sam odradio prvih 300 sati sve ispod 50% kontrast, svijetlina i ostrina! I da bih kasnije mogao vidjeti zapecene titlove, znakove od hrt1,hr2,rtl, nova u coskovima, a nikada mi slika nije bila u zastoju!

Nemoj mi tu pricati i praviti se pametan, jer svaki portal pise svoje misljenje, a tako imam i ja pravo na svoje i kazem sto se meni desavalo i sto sam vidio osobno u trgovini! I zato te u trgovini, izlozbene prodavaju sa popustom od 10% od prodajne cijene. Samo izvoli, to garancija ne prizna kada ti se zapece slika.

Za njega je lcd ili led tv ako misli spajati na pc, jer plazma nije za pc jer tu je slika skoro uvijek u zastoju i sigurno ce mu se zapeci slika, dok toga kod lcd-a i led tva nema!

A ako on zeli riskirati i slusati tvoje savjete, samo neka izvoli. 4000kn nije mali novac! {#}

17 godina
neaktivan
KOji Tv uzeti

Stari, ti si jedan običan muljator i prevarant. Otkrio si samog sebe, kazavši kako kupiš, probaš i onda prodaš. Tada sam se sjetio tvoga oglasa na njuškalu kada si prodavao taj Samsung PS 43E450, ali zanimljivo nisi spominjao da ti se slika zapekla, da imaš šumove (zujanje) itd.,..itd,..., nego samo lijepi hvalospjevi o toj telki.

Dalje više nemamo što raspravljati, a ostali forumaši neka izvedu zaključak sami.

Ta plasma je izvrsna za novce koje košta, a ti tu možeš i dalje srati i baljezgati gluposti....."muljatoru"...i još nešto... baviš se televizorima "zamisli# 3 (tri godine), još da si rekao 20 ljudi bi pomislili da si neki serviser, ali ti si običan preprodavač televizora i magle !!

Kloni se gluposti koje javno pišeš, a HDPORTAL je portal iz kojega stoje neki dobri i stručni ljudi koji znaju materiju i dobronamjerno savjetuju. Na svakom pojedincu je stvar odluke, pa sam i ja isto tako odlučio uzeti taj TV s kojim sam prezadovoljan !!!

Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
logan kaže...

Stari, ti si jedan običan muljator i prevarant. Otkrio si samog sebe, kazavši kako kupiš, probaš i onda prodaš. Tada sam se sjetio tvoga oglasa na njuškalu kada si prodavao taj Samsung PS 43E450, ali zanimljivo nisi spominjao da ti se slika zapekla, da imaš šumove (zujanje) itd.,..itd,..., nego samo lijepi hvalospjevi o toj telki.

Dalje više nemamo što raspravljati, a ostali forumaši neka izvedu zaključak sami.

Ta plasma je izvrsna za novce koje košta, a ti tu možeš i dalje srati i baljezgati gluposti....."muljatoru"...i još nešto... baviš se televizorima "zamisli# 3 (tri godine), još da si rekao 20 ljudi bi pomislili da si neki serviser, ali ti si običan preprodavač televizora i magle !!

Kloni se gluposti koje javno pišeš, a HDPORTAL je portal iz kojega stoje neki dobri i stručni ljudi koji znaju materiju i dobronamjerno savjetuju. Na svakom pojedincu je stvar odluke, pa sam i ja isto tako odlučio uzeti taj TV s kojim sam prezadovoljan !!!

Prevarant ? Da kupim iz trgovine i prodam, sta ti tu nije jasno ? Kod mene ni jedan televizor nije duze od 3 tjedna. To sta volim isprobavati razne televizore to je moja stvar i uzivam u tome. I ja ako sam muljator kopirat cu ti sliku svih prodanih televizora koje sam prodao na njuskalu a bilo ih je preko 20 komada i nitko se nikada nije zalio, jer bi mi inace bio odavno izbrisan profil. Kao prvo, na njuskalu sam prodao d450 proslogodisnji model za 2500kn a e450 je otisla za 1400kn radi zapecene slike i radi suma, jer to njemu nije smetalo.

A ti mi se sigurno nisi javio za tu plazmu, jer su mi se javili hrpa ljudi za zamjenu raznih gluposti i samo je jedan covjek nazvao da ce ju kupiti i taj je bio iz Jastrebarskog i dosao je osobno po nju i dao mi je 1400kn!    Jesam, preprodavac..Kupim za punu cijenu i onda ju prodam 25% nize! Jer mi nije u interesu zaraditi, vec ISPROBAVAM TELEVOZIRE jer uzivam u tome! DA LI TI JE SADA JASNO ?????

Evo ti zadovoljnog korisnika koji je isto kupio novi lcd od mene po puno manjoj cijeni!, pa si procitaj:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/dobra-losa-iskustva-iz-bol-forum-oglasnika/97892.aspx?page=39&jumpto=3194279&sort=asc&view=flat

DOVIĐENJA {#}

Uzalud bu*ali objasnjavati!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:57 (Karlovac_047).
14 godina
neaktivan

DELETE

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:57 (Karlovac_047).
17 godina

Bravie nisu otisle u qrac. Bravie su odlicne. Naravno ne sve, ne svi modeli, ne u svim rasponima cijena.

Isto kao ni bilo koji drugi proizvodjac.

Ono sto Sony radi dobro su out of the box postavke. Ima najbolje postavke slike bez da moras puno sam prtljat po njima.

Naravno, to se u ducanu ne vidi, jer su vecina modeli nastelani da im slike budu uzasno jarke, sjajne i bljestave.

Da, Samsung je medju najbljestavijima kad se gledaju u ducanu. Bas zbog toga da se u ducanu dobije "wow" efekt.

Naravno, ne kazem da je Samsung los. Imam i Samsunga i Sonya. Ali Samsung je sa inicijalnim postavkama zaista los. Zaista.

13 godina
neaktivan

ja sam kupio ovu samsung 51" plazmu, platio je 4400, i iznimno sam zadovoljan s njoj... slika i boje su odlični, i nema nikakvih problema koji ovi gore navode... uz nju u kući imam još jedan samsung lcd 32", i sony braviu 32"

uglavnom ta plazma za tu cijenu je odličan izbor ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji TV kupiti za 4.000 kn?

Plasme više nisu smeće kao prije 5-6 godina. Osobni imam plasmu LG 50PK350 staru oko 3g i trenutni burn efekt će ti ostati samo ako ostaviš teletekst zamrznut duže od 20-30 minuta ili ti je tv cijelo vrijeme na CMC-u ili nekom drugom kanalu gdje je donji dio slike statičan. Čim prebaciš neki drugi kanal, efekt burna lagano nestane. Za 4000 kn se nećeš baš provesti dobro sa LED-om dok plasmi već ima solidnih za tu cijenu.

btw. pri kupovini gledaj jel display ima neki zaštitni sloj protiv refleksije jer primjerice moja plasma je po jakom dnevnom svjetlu negledljiva dok je po noći slika savršena. No to sam već pri kupovini moga riješiti da sam uzeo jači pk550 model koji ima zaštitni sloj, ali ga nije bilo na stanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 0:54 (ChillyBoy).
17 godina
neaktivan

Samsung ue40eh5300

TAj sam model uzeo presavrsen jos sam ga uzeo za male pare naravno novoga pod racun i sve. Uglavnom TV vrti sve videozapise apsolutno sve...
Smart tv opcija ala smart hub se zove ekstra youtube full hd vrti bez problema. SPojio bezicni mis i tipkovnicu na nju radi sve ko na kompjuteru. Uredno otvorite preglednik i gledate sta hocete. Ima kao market aplikacija ima gigu roma za spremat aplikacije neznam koliko rama i procesor to je top secret al ovo je show. Jedino sta sam i mislio pari mi se mala na mome prostoru al ok je sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice