...Možda najbolje da odem tipa do Linksa pa u živo malo pogledam što mi paše. Hvala za sada. Ako dođem u neke dileme, pitam.
to ti je svakako najbolje, ovaj ghosting na va panelu i black crush provjeri kako ti je boris rekao, na tekstu koji ima crnu podlogu i bijela slova
prijašnji va panel otprije nekih 10 godina mi je bio katastrofa, doslovce bi se cijeli ekran zatamnjivao kad bi skrolao bijeli tekst na tamnoj podlozi, no ovaj aoc q27g2 nema niti mrve tih problema
ghosting je minimalan, a boje i kontrast ubijaju - dakle fantazija, pogotovo u toj cjenovnoj klasi
va je dosta napredovao, ali zna se dogoditi da potrefiš govno, zato je najbolje provjerit uživo

BE HAPPY 要開心 : )
Tako da mogu reći da sumnjam da ima i dalje bolje šta za taj novac, ali eto. Samo da je manje izrazžen taj glow, monitor bi bio perfektan s obzirom na cijenu.

a imam jedan opaki model da ga samo vidis u zivo, slican mome IPS savrsenstvu samo u 32"!
i kažeš nekompatibilnost HDR sa monitorima......veče gluposti nisam čuo, ljudi ne shvačajte ga ozbiljno