Acer mode

poruka: 6
|
čitano: 3.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Acer mode

Evo mi je bilo dosadilo gledati u bezvezno sivilo laptopa, rastavio sam ga na atome :)  izrezao pokrov, dodao transparentnu plastiku i ledice, na pokrovu maknuo acer logotip, zakitao ga i na kraju prefarbao, naravno, i dalje radi :) inače u sebi ima turion64 1.6GHz, 512 rama, za internet sasvim u redu.

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Acer mode

Pogledaj kako je frend iz razreda koji se bavi airbrush-em sebi oslikao laptop. {#}

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
Re: Acer mode
J3ckYYY kaže...

Pogledaj kako je frend iz razreda koji se bavi airbrush-em sebi oslikao laptop. {#}

nice, nice :)

14 godina
neaktivan
Acer mode

fora...{#}

dobro uložen trud, za razbit monotoniju sivila, koja je na večini laptopa

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Acer mode

evo novog kandidata za mod, slike slijede...

hp pavilion dv9000 hp pavilion dv9000
17 godina
Hp mode

Evo mali update nakon nekog vremena, nebih ni išao u ovo da mi nije trebalo ispeći matičnu, kad sam već sve raskupusario, rekoh, ajmo napravit monster. Logo mi je najviše uzeo vremena (kako ga izrezat), sjetio sam se i stavio oštricu skalpela na lemilicu, išlo je ko u putar. Pleksi sam uzeo za ispod logo-a, samo sam ga prvo matirao da se svjetlost ledica koje idu bočno u njega ljepše raspodjeli, ledice su naravno, zelene. Ostatak kućišta ću pofarbati u mat crno osim što ču par manjih plastika sjajno crnih pustit zbog kontrasta. Update slijedi...

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
slika 3 slika 3
slika 4 slika 4
slika 5 slika 5
slika 6 slika 6
slika 7 slika 7
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 10:41 (exe).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice