Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.277.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
Bulldozer kaže...

hmm zašto sam napinjao ravni stol.. zbog z906.. želim da osjetim zvuk i kad ležim gledam filmove a i dok igram igrice.. da se bas i sve osjeti.. di njih stavit ?

Pa na pod sub naravno ispod stola, neces valjda koristiti z906 za telku i za pc istovremeno? Bolje da bude sustav za pc samo, stavis dva zvucnika gore na zid ljevo i dva desno, npr ako ce ti biti stol u kutu taman napravis prirodni trokut za slusanje.

Za telku uzmes neki soundbar koji grmi. Tako bi bar ja napravio da stol bude cist, onaj cetvrtasti zvucnik ispod monitora npr.  

Mozda ce ti netko koji se kuzi u muziku vise od mene znat reci kako bi postavio kada bi ti bio sustav za telku i pc.

12 godina
odjavljen
Vaš Desk

Evo i mog kutka. Jedino što mi smeta je kabal od tipkovnice, od slušalica još inekako mogu pretprpit. Razmišljao bušit stol, no nakon što sam rekao ženi zašto bi ga bušio, pogledala me zabrinuto, pa sam rekao ipak ne ...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
35 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Vaš Desk

eywa33 fino uredno 

Moj PC  
25 0 hvala 3
11 godina

Uzmi crni marker i obojaj taj žuti kabal, bode u oko kao štapom. 

lp

If you have nothing to lose, try.
13 godina
Vaš Desk

XXX, sve 5 al nabavi si bar medium podlogu za miša, ova nije "dovoljno gamerska" !

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
metallic kaže...

XXX, sve 5 al nabavi si bar medium podlogu za miša, ova nije "dovoljno gamerska" !

Imam ih barem dvije po ladicama ali ne vidim neku razliku jer miš pomičem maks 3-4 cm po podlozi

13 godina
Vaš Desk

Pa i mislio sam da je tako, sigurno igraš na visokom dpi.

Meni izgleda klaustrofobično svaka small podloga.

Svatko ima svoj ukus, uglavnom zezam te malo.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

moja podloga ima pol metra xD 

Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina
RuskeGTT kaže...

moja podloga ima pol metra xD 

Mogu misliti kada kihneš iza monitora nastane bugija...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
odjavljen
Vaš Desk

u mraku

Battlelog: Glavas_ZG

16 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Vaš Desk

ne kužim zašto mi ispadnu slike ovak šugavo na sasvim OK fotiću bez blica i svjetla, ali evo

Moj PC  
16 1 hvala 2
11 godina
odjavljen
Vaš Desk

Evo mojeg najdrazeg mjesta u kuci 

30 0 hvala 3
14 godina
XXX kaže...

ne kužim zašto mi ispadnu slike ovak šugavo na sasvim OK fotiću bez blica i svjetla, ali evo

Očito fotić nije OK.

ps. slike su ti koma.

ps. 2 najbolje bi ti bilo da pogasiš sva svjetla, ugasiš računalo i onda to sve poslikaš bez blica i svjetla,

ne bi bilo puno razlike.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 18:04 (Valentin17).
17 godina
odjavljen
Vaš Desk

Pa tak je i slikano, bez blica i sa pogašenim svim svjetlima . Nego daj neku svoju sliku da vidimo kak si ti sebi složio .

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
XXX kaže...

Nego daj neku svoju sliku da vidimo kak si ti sebi složio .

Moje je nula prema tvojemu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
17 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
XXX kaže...

Nego daj neku svoju sliku da vidimo kak si ti sebi složio .

Moje je nula prema tvojemu.

A jadan.

10 godina
neaktivan
Vaš Desk

Što se tiče periferije, sve je sad ispunjeno, mogu mirno spavati, Kone XTD i Creative T20 stigli nedavno. :D 

Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

Malo deska ;)

ASUS ROG G750JX // Samsung Galaxy S6 32gb GoldPlatinum
Moj PC  
29 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Manji update:

I dalje je Desktop računalo u pogonu, no sada služi kao NAS. 

Veća slika - Prijenosno računalo

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
15 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Vaš Desk

Evo jedna moga stola , kuciste se nevidi jer ga je stolica pokrila . :D

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
24 0 hvala 2
12 godina
Vaš Desk

Je li ovo Vertagear stolica ?  ako jeste opisi nam malo kakva je 

http://www.itrevolucija.org/

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
anelko kaže...

Je li ovo Vertagear stolica ?  ako jeste opisi nam malo kakva je 

Nope to je DxRacer stolica model Racing . Da vam opisem u kratko , stolica vriijedi svake kune , preudobno , 170 stupnjeva naslon ima nagib + sjedalica 12 stupnjeva sto vas baca u skoro lezeci polozaj , Iskreno jednu vecer zaspao tako :D Mislim stolicu treba probat da bi ju dozivio jer ovako ja nemogu opisat njenu udobnost .

Jedina zamjerka je logo , znaci taj logo je toliko lose usiven da izgleda kao da je fus dxracer :D mislim za 300 eura su to mogli i bolje usiti malo . 

LP

Nemoj se prkosit gravitaciji .
15 godina
Vaš Desk

Nema teme vas desk p&o, pa cu ovdje pitat. Gdje nabavljate stavri za cable menagment. Fleksibilna crijeva, samoljepljive vodilice i hvataljke , vodilice sa vise lane-ova ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vaš Desk
mali offtopic vidim puno vas koristi xbox gamepad za pc, gdje ima uzet ili narucit da me ne tlaci carina?

0 0 hvala 0
10 godina

https://www.alzashop.com/microsoft-xbox-360-wireless-common-controller-black-d215222.htm?o=3 - dobiš reciever uz njega, bez problema radi na windowsima bez instalacije dodatnog drivera.

17 godina
Vaš Desk

Moj standardni "kutija na galvu" setup sa novom periferijom i sređenim kablovima...

Dva crna kabela sa desne strane su funkcionalna tj jedan je za mjenjanje između slušalica i linije po pitanju reprodukcije zvuka, a drugi je mini USB za mobitel i ostale pizdarije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 16:55 (doktor1).
Moj PC  
24 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Kad jednog dana sve grune na glovu :D

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Vaš Desk

INFO : novi desk je tu, sve je spremno samo jos da dodju speakrs padsi 

slike coming soon . . . 

EDIT :  ljudi, jednostavno nisam mogao docekati te padse,cim dodu dolazi mali update ali evo neke fotke novog deska. + nova fotka sobe u panorami, te novi padsi za zvucnike. 

DESK : IKEA Linnmon ( Ploca )  / Alex ( ormrici i dodatak na ploci ) 

Cijena : 1.700 KN ili ti 250 CHF. 

cable management cable management
soba+u+panorami soba+u+panorami
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 19:55 (siick_bubble_gumm).
Moj PC  
43 0 hvala 6
11 godina
neaktivan
Vaš Desk

Hh ok ti je ovo, iako koliko to cesto gledam na youtubu razne setupe - ova linmon/alex kombinacije stolova je precesta i vise mi ne izgleda nista specijalno. Iskreno mi je drvo kod tvog prijasnjeg stola izgledalo toplije/ugodnije i bolje se slagalo sa zutim Rokit zvucnicima nego sada.

Ovaj Alex dodatak si ja razmisljam uzet vec neko vrijeme, jer nijedan drugi nemogu naci u ostalim ducanima koji bi bio pogodan kao nosac za monitor... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 20:58 (Haremzg).
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Haremzg kaže...

Hh ok ti je ovo, iako koliko to cesto gledam na youtubu razne setupe - ova linmon/alex kombinacije stolova je precesta i vise mi ne izgleda nista specijalno. Iskreno mi je drvo kod tvog prijasnjeg stola izgledalo toplije/ugodnije i bolje se slagalo sa zutim Rokit zvucnicima nego sada.

Ovaj Alex dodatak si ja razmisljam uzet vec neko vrijeme, jer nijedan drugi nemogu naci u ostalim ducanima koji bi bio pogodan kao nosac za monitor... 

hvala kolega, jbg meni dopizdilo drvo :D a ovaj bijeli desk mi se tako svida ufff. ali eto, svako ima svoj ukus, imam ja jos uvjek onaj stol samo je na prodaji sad :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice