izgleda ljepo i uredno, jel problem tipkat na te male tipkovnice, ja san sebi mislija zbavit al cine mi se mizerne nekako
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda ljepo i uredno, jel problem tipkat na te male tipkovnice, ja san sebi mislija zbavit al cine mi se mizerne nekako
hvala kolega,
nije problem, mozda u pocetku, ali ja sam se vec navikao na tu velicinu jer je jednake velicine kao i tipkovnica mog laptopa macbook-a. :)
Naravno da je omaža kad je drugdje voltaža, a ne napon. Dobro pa još nisam vidio amperažu na ovom forumu..
ili faradažu...
Naravno da je omaža kad je drugdje voltaža, a ne napon. Dobro pa još nisam vidio amperažu na ovom forumu..
Ali zato ja jesam. A u temama vezanim za OC grafičke kartice ili procesora možeš naći i "watažu".....
Evo i mog deska,malo je neuredno ali nema veze.
EDIT
Ovo na čem je daska s mišem tipkovnicom i volanom su wooferi,daska ušarafljena,obje kutije spojene i više nego dubok bass daje iako je skoro na minimum smanjen :D
fali ti ovčija koža na sicu umjesto ovog jastuka
fali ti ovčija koža na sicu umjesto ovog jastuka
Hahahahha,moro sam mal povisit sjedalo,ali neće još dugo,u garaži stoji i čeka proljeće vozačevo sjedalo iz mercedesa vite :D
Imam sav materijal za napraviti pravo sjedalo tj. gaming kutak,samo proljeće još dočekat.
Tak tak, samo ti radi. Nema većeg gušta kad si sam središ pa igraš kako spada.
Sjećam se dok sam imao G25, prvo sam izbušio pola stol da bi povisio pedale i mjenjač dolje lijevo ko u pravom autu. Lud sam bio, stalno mi ideje po glavi letjele.... Onda sam napravio željezni stalak koji sam cijeli dan vario s frendom u garaži. Pa onda došao na ideju da rastepem pedale i složim ih naopačke da pozicija bude kako zapravo i treba biti (slika 2, seka isto bila poludjela za utrkivanjem :). Onda kupio novu sobu pa metalni stalak bio višak zbog težine i veličine pa ga nisam imao kamo stavljati ali još stoji u podrumu. Poslije sam uzeo repliku wheel stand pro-a zbog praktičnosti koja mi je faljela, neko vrijeme igrao i na kraju sve rasprodao jer me prošla volja totalno a i nije bilo vremena ali opet me primilo... Sad planiram uzeti baš ovaj DFGT jer volim voziti a to napikavanje gljivicama mi već pomalo na živce ide. Evo nekih slikica, to je iz dana kad nije bilo mobova s ultra mega pixelnim kamerama, već krumpirima pa oprostite za kvalitetu :)
Tak tak, samo ti radi. Nema većeg gušta kad si sam središ pa igraš kako spada.
Sjećam se dok sam imao G25, prvo sam izbušio pola stol da bi povisio pedale i mjenjač dolje lijevo ko u pravom autu. Lud sam bio, stalno mi ideje po glavi letjele.... Onda sam napravio željezni stalak koji sam cijeli dan vario s frendom u garaži. Pa onda došao na ideju da rastepem pedale i složim ih naopačke da pozicija bude kako zapravo i treba biti (slika 2, seka isto bila poludjela za utrkivanjem :). Onda kupio novu sobu pa metalni stalak bio višak zbog težine i veličine pa ga nisam imao kamo stavljati ali još stoji u podrumu. Poslije sam uzeo repliku wheel stand pro-a zbog praktičnosti koja mi je faljela, neko vrijeme igrao i na kraju sve rasprodao jer me prošla volja totalno a i nije bilo vremena ali opet me primilo... Sad planiram uzeti baš ovaj DFGT jer volim voziti a to napikavanje gljivicama mi već pomalo na živce ide. Evo nekih slikica, to je iz dana kad nije bilo mobova s ultra mega pixelnim kamerama, već krumpirima pa oprostite za kvalitetu :)
Točno to,nije to to kad ja kupim,drugačije ja to gledam kad napravim,onda znam da sam nešto napravio i non stop imam nekakve ideje za još upotpuniti to,mali milijun ideja a nemogu ih sve ostvariti :P
Ovaj DFGT hebe majke,to mi je trenutno najbolji volan do sada,moguće je da ću nabaviti i G25/27,to nakon useljenja u drugu sobu,možda napravim 2 gaming stolice za mene i frenda da u lanu možemo driftat na Live For Speed i malo snimat što rade doktori
Eto mog prvog doprinosa ovoj temi. Nakon što mi je Šuštić u svom osvrtu godine dao ideju s ledicama, nije dugo trebalo da je implementiram kod sebe. :) Sorry što slike nisu ispale baš najbolje, ali nije mi se dalo ponovno slikati.
Uglavnom sam zadovoljan rezultatom, osim što ljepljive trake koje dolaze s ledicama nisu dovoljno jake pa su ledice ispadale s monitora nakon sat-dva (vjerojatno zato što je monitor na stražnjoj strani blago zaobljen, pa su se letvice s ledicama svijale i ljepljive trakice to nisu mogle držati). Uglavnom, dodatno sam ih još zalijepio vlastitom trakom i sad je sve u redu.
Eto mog prvog doprinosa ovoj temi. Nakon što mi je Šuštić u svom osvrtu godine dao ideju s ledicama, nije dugo trebalo da je implementiram kod sebe. :) Sorry što slike nisu ispale baš najbolje, ali nije mi se dalo ponovno slikati.
Uglavnom sam zadovoljan rezultatom, osim što ljepljive trake koje dolaze s ledicama nisu dovoljno jake pa su ledice ispadale s monitora nakon sat-dva (vjerojatno zato što je monitor na stražnjoj strani blago zaobljen, pa su se letvice s ledicama svijale i ljepljive trakice to nisu mogle držati). Uglavnom, dodatno sam ih još zalijepio vlastitom trakom i sad je sve u redu.
Fino, samo ne vidim dal tipkovnica svjetli. Ako ne, nabavljaj pod hitno i uskladi je s prostorijom.
Fino, samo ne vidim dal tipkovnica svjetli. Ako ne, nabavljaj pod hitno i uskladi je s prostorijom.
Tipkovnica je Logitech K800, svijetli, samo nije always on nego ima hand detection, uključi osvjetljenje kad približiš ruke.
evo napravljen PSU cover nakon duzeg vremena, ja sam zadovoljan al moglo je i bolje, kakva oprema takav i posao :D
http://postimg.org/image/b0lcdsxm1/
http://postimg.org/image/x3c3yson1/
I Fanatec volan stigao :D
Di uzimaš Kozel-a? :D
to sam bio dobio iz Ceske baksu, al imamo u pivnici u gradu pa tamo odem popit
E sigurno iz Vukovara nisi tako da mogu slobodno da zaboravim
Di uzimaš Kozel-a? :D
Ima ih u Intersparu i na Ina benzinskim pumpama ;-)
cable management, kanalice, sve tip top uredno.. odlicno!
evo malo updejtovanog deska :D
siick
Lijepo!
P.S. ako si išao na perfekcionizam, baš si mogao staviti crne vezice
Lijepo!
P.S. ako si išao na perfekcionizam, baš si mogao ctaviti crne vezice
haha, nisam takve imao :D dobro pa se ove ni ne vide kad sjedis za kompom to tek sa strane dok :p
tu i Svici kod mene, NewStar FPMA-D960D je model.
koliko je mama usrecila ova tema jer su im sinovi za potrebe slikanja pospremili sobu