Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.373.228
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ima li itko wlan_rx_wake? Otkad sam došao na 4.2.2 ga imam, a trenutno sam na CM 10.1 nightly. Na xda mi nitko ne zna pomoći haha, tko bi rekao. Gdje god sam pitao kazu moguće rješenje no već sam ga probao.

Na pacman + siyah v5 vsync nisam imao taj wakelock, kada sam prešao na novi pacman 4.2.2 i na njega nisam stavio custom kernel onda mi je počeo taj wakelock.

Static ip namješten, WPA+PSK zaštita, AES. Channel je isti kao što je bio i prije na kojem nije bilo problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 22:25 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kpavl kaže...

Ima li itko wlan_rx_wake? Otkad sam došao na 4.2.2 ga imam, a trenutno sam na CM 10.1 nightly. Na xda mi nitko ne zna pomoći haha, tko bi rekao. Gdje god sam pitao kazu moguće rješenje no već sam ga probao.

Na pacman + siyah v5 vsync nisam imao taj wakelock, kada sam prešao na novi pacman 4.2.2 i na njega nisam stavio custom kernel onda mi je počeo taj wakelock.

Static ip namješten, WPA+PSK zaštita, AES. Channel je isti kao što je bio i prije na kojem nije bilo problema.

Jel siyan 5 vsync radi na 4.1.2 romovima?

Pitao sam na xda sluzbenoj temi, ali mi nitko nije odgovorio.

13 godina
protjeran

molim vas ja nemam mozak(priznajem) ili sam prelijen da bih shvatio kako se stavlja cvm i roota mobitel,molim vas da mi neko bolje opise kako se to radi fkt bih htio stavit neki custom rom dosadio mi je ovaj stock JB.  ima pice od mene {#}

EDIT: ukljucih mozak 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 0:46 (Prelose).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
odinom ubaciš zadnji siyah i to ti sve, za detalje koristi tražilicu, odgovoreno o-ho-ho puta ovdje

cwm imaš i ovako, root čak možeš napraviti tako što napraviš instalaciju root-a kroz taj defaltni cwm, za to ćeš morati tražiti na xda-forumu, na to sam slučajno bio naišao
13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
kpavl kaže...

SiyaH. Radi na svim osim 4.2.2. Bar MCM-ov koji ja uvijek koristim.

15 godina
kpavl kaže...
dinos3 kaže...
kpavl kaže...

SiyaH. Radi na svim osim 4.2.2. Bar MCM-ov koji ja uvijek koristim.

Ne radi samo na zadnjem 4.2.2 nightlyu zbog novih Mali drivera koje je codeworkx jučer sredio.
Uskoro bi trebali raditi.

P.s. nema komentara na današnji nightly

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina

Hvala obojici. Na xda sam pitao 2 puta u intervalu od par dana. ali nitko nije odg. Mozda zato jer he noob pitanje. Ali obicni siyan 5 se ne boota na 4.1.2 pa zbog toga pitam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 2:14 (dinos3).
16 godina
neaktivan

zanima me dali neko od vas imao problema prilikom anzuriranja podataka da mu javlja da nema dovoljno prostora,a ima ga zapravo...Ja nemogu updatati niti jednu aplikaciju jer mi javlja da je nemoguce instalirati na toj lokaciji jer nema dovoljno memorije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
El izaso cm 10.1 "nocni" 25.2.??
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan

Nije još noć, i takve stvari mozes sam provjeriti. :P

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
dinos3 kaže...

Hvala obojici. Na xda sam pitao 2 puta u intervalu od par dana. ali nitko nije odg. Mozda zato jer he noob pitanje. Ali obicni siyan 5 se ne boota na 4.1.2 pa zbog toga pitam.

Dobio sam bootloop omega 20 i siyan 5 vsync :S

15 godina

Ubuntu OS Port na I9100G

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hmmm nije nesto OK sa cm 10.1 imam dostupno samo 503 MB rama od kojih je iskorišteno 400 i nešto.. Koji k uvijek je bilo preko 800 dostupno..
13 godina
neaktivan

Da nije mozda 400 iskorišteno, 400 free? Tako je meni barem.

13 godina
neaktivan
AJ se neki app.. Gledam u nekom task menageru nije najjasnije
15 godina

Zna neko gdje nabaviti mhl kabel za spajanje na plazmu ili lcd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marxone kaže...

Ebay

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
majdo kaže...
marxone kaže...

Ebay

neda mi se cekat mjesec dana ima neka bolja opcija?

14 godina
marxone kaže...
majdo kaže...
marxone kaže...

Ebay

neda mi se cekat mjesec dana ima neka bolja opcija?

Zasto ebay kad ima kod nas? http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=mhl

13 godina
neaktivan
Druzim se sa cm om cijelo poslijepodne i nisam najsretniji... Sve to OK... Al zna zalagat Listajući po ladici al onako.... Hmmm neću sad mjenjat .. Al čeka se novi nightly ..
14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Zasto ebay kad ima kod nas? http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=mhl

Radi cijene, cemu davati za nesto 90 kn, ako to isto na ebayu mozes naci za 30-35 kn, a vođen nekom logikom ako si sve ovo vrijeme mogao bez toga komadica hardwarea, pa onda bolje ustediti cca 50 kn i strpit se 15 dana dok ne dodje.. Ako tebi 50 kn ne igra nikakvu ulogu, e to je vec druga stvar onda.. :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Vidim da pise da je raspolozivo uz narudbu u svijet medija znaci i tu treba cekati. Ma narucio sam vec al mi je dosao krivi preko ebaya sad jos docekat opet mj dana do novog.. zato bi u meduvremenu uzeo i taj za 100 kn 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marxone kaže...

Vidim da pise da je raspolozivo uz narudbu u svijet medija znaci i tu treba cekati. Ma narucio sam vec al mi je dosao krivi preko ebaya sad jos docekat opet mj dana do novog.. zato bi u meduvremenu uzeo i taj za 100 kn

Ja imam taj conexov i radi sup.

NAPOMENA!: Morate biti na samsung base romu ako hocete koristiti MHL.

17 godina

imas i na njuskalu...

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
parizer kaže...

imas i na njuskalu...

Da vidio sam.prodaju ih po 100 -200 kn a u svijet medija 100kn. I nitko ne dostavlja od ovih s njuskala.zaletit se u ducan samo trebam provjeriti dali imaju

14 godina
neaktivan

Evo i Ubuntu porta za i9100 :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165568

Još ću pričekati malo dok ne srede pozive i font pa ću baciti pogled. (ili, kako obično završi, pričekati da mi se napuni baterija Smijeh)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:18 (Unix).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Unix kaže...

Još ću pričekati malo dok ne srede pozive i font pa ću baciti pogled. (ili, kako obično završi, pričekati da mi se napuni baterija Smijeh)

neznam dali bi ovo stavio ovdje ili u humor :D

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Unix kaže...

neznam dali bi ovo stavio ovdje ili u humor :D

{#emotions_dlg.}

Touch bi trebao raditi, ostalima radi.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan

ovo je uzas i katastrofa...nemozes se snac u temi uopce o silnih spamova. Znaci po ovome sve kolko citam stranica vec danima trenutno nema ni jedan "DOBAR" rom koji bi svakodnevni user mogao sada staviti na svoj galaxy s 2?? Hvala na Odgovoru

0 8 hvala 0
15 godina

Mob kupljen u Sloveniji i na njemu dosad bija stock 4.0.4 i danas došla aktualizacija softvera 395 mb i nakon po sata android 4.1.2.

Sve ok ali kako prominiti boju one trake na vrhu di je status baterije, sat… kod mene nije više crna, nego je siva

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice