Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.373.228
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Diplomat kaže...

Ali čitam i čitam da kupim iAndroid mobitel za 3000 kn + pa da me ne služi? Baca erorre i sl. {#}

S ovim se ne boj errora.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Dao sam ti dobronamjeran savjet. Ovo je mobitel za malo više advanced usere. Drži se ti iPhonea, bolje će ti sjesti ;)

15 godina
neaktivan

Kad se na Androidu dogodi bilo kakav error znaš da se dogodio jer ti lijepo pokaže,kad se na Iosu dogodi error,aplikacija se samo sruši a Ios se pravi mutav. Zato takvi kao ti misle da sa na Iphonu nemre dogoditi nikakav error. Poanta,za tebe je Iphone.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 15:56 (DwightSchrute).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Da vam iskreno kažem par stvari.

1. Išao sam sa iOS-a na Andorid pa ponovo na iOS.

2. Na iOS-u nikad nisam dobio error ili nešto slično ( ti jesi di, na čemu, kada, kako).

3. Ako je Android za neke posebne korisnike ( da ga ja ne mogu kupiti i koristiti ) onda je veči lame od zatvorenog iOS-a.

4. Još pričekam da vidim iskustva pa kupujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne moras ti nista nadograđivati, mozes ga furati sa verziom androida sa kojom ga i dobijes. Ne moras ga ni rootati, a i dalje ces imati dobru pilu. Po specifikacijama hardvera, mogucnostima i otvorenosti platforme bolje nego  iphone.

daniel
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ne moras ti nista nadograđivati, mozes ga furati sa verziom androida sa kojom ga i dobijes. Ne moras ga ni rootati, a i dalje ces imati dobru pilu. Po specifikacijama hardvera, mogucnostima i otvorenosti platforme bolje nego  iphone.

Sve mi je to jasno, ali ako želim nepto naprednije morati ću se boriti. {#}

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Da vam iskreno kažem par stvari.

1. Išao sam sa iOS-a na Andorid pa ponovo na iOS.

2. Na iOS-u nikad nisam dobio error ili nešto slično ( ti jesi di, na čemu, kada, kako).

3. Ako je Android za neke posebne korisnike ( da ga ja ne mogu kupiti i koristiti ) onda je veči lame od zatvorenog iOS-a.

4. Još pričekam da vidim iskustva pa kupujem.

1.S čega si išao na što i nazad?

2.Nikad ti se aplikacija nije sama od sebe izgasila na Iosu?

3.Mislim da si ti došao malo flamati na ovu temu a? Nisi ni mjesec dana tu a već si popio žuti karton?

4.Čija iskustva čekaš,svoja,naša? Naša iskustva su velikom većinom odlična!

5 Diplomat je iskren.
8 Dipomat flama.
14 godina
protjeran

Neces se morati nista boriti nego odvojiti malo slobodnog vremena i doslovno se poigrati sa mobom. I meni je u pocetku to sve izgledalo WOW, ali nakon, evo sada 4 mjeseca sto ga imam, sve sto sam zelio znati ili napraviti je ucinjeno. S time da sam stavio custom rom i rootao ga prvi dan, a par dana prije toga sam samo citao o tome. A ako te nesto zanima, evo ti forum i ljudu ce ti sve objasniti.

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

1.S čega si išao na što i nazad?

2.Nikad ti se aplikacija nije sama od sebe izgasila na Iosu?

3.Mislim da si ti došao malo flamati na ovu temu a? Nisi ni mjesec dana tu a već si popio žuti karton?

4.Čija iskustva čekaš,svoja,naša? Naša iskustva su velikom većinom odlična!

1. Iphone 3GS pa Dezajer ( i HTC HD2 sam imao no nebitno ) pa sad na Iphone 4. Pošto mi garancija istiće želim S2.

2. Nikad, to je jedini razlog zbog kojeg korstim Iphone.

3. Krivo misliš, argumentiraj.

4. Vaša, čitam makar su večinom pozitivna ima i problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 16:09 (Diplomat).
15 godina
neaktivan
Svaki uredjaj moze imat problema,pogledaj samo temu(e) o iphonu i njegovim problemima. Nastupas na krivi nacin,jer u ovoj temi ce ti svatko rec da je uredjaj super i da ga uzmes. Nemozemo napamet pricat i predpostavit dali i koje probleme ces ti uopce imati. Ako te zanima sta dobivas sa ovim mobom youtube je stranica za tebe,imas milijun reviewova i usporedbi za njega.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ukratko,SGS 2 je odlican uredjaj i za 90 % ljudi radi fenomenalno out of box,samo kaj ima nas 10 % koji uvijek vole experimentirat i izvuc malo vise od skupocjenog moba. Nemoj da te zastrase price o romovima,kernelima i ostalom,ako ne zelis ne moras nista cackati po njemu i opet ce ti jako dobro sluziti. Pusti price jabukasa da na androidu moras provest dane cackajuci da bi ti dobro radio,ne moras,pogotovo ne na SGS2. Vecina ove teme je za one naprednije/znatizeljnije al ti to ne moras biti ako ne zelis.
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Kordy kaže...

speedy56 je kralj.... {#}

Kakvo je trajanje baterije na S2, di je postan onaj test sa GSM Arene? Želim to vidjeti.

Baterija?

17 godina
neaktivan

Moze li mi neko objasniti u cemu je problem? Kako to da ne podrzava? :S

You cannot change your fate, no man can...
17 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Diplomat kaže...
Kordy kaže...

speedy56 je kralj.... {#}

Kakvo je trajanje baterije na S2, di je postan onaj test sa GSM Arene? Želim to vidjeti.

Baterija?

Radiš pogrešku....surfaš po forumima mobitela koji nemaš i ne znaš o čemu se točno radi...

Taj navodni battery drain ja nikada nisam iskusio jer sam kasno kupio mobitel... Koliko sam čitao, taj problem je bio kod Androida 2.3.3, dok je danas dostupan 2.3.6 a uskoro i ICS 4.0.1 ( napominjem da mi je mob bio na 2.3.3 i nisam nikad imao taj problem). 

I moram se nadovezati na kolegin post... Radi se o nečemu što mi već polako stvarno počinje ići na qurac, a to je: direktno povezivanje androida sa iskazom "ne radi", "problemi", itd 

Osobno nisam u životu naišao na problem koji se ne da rješiti kod androida (napominjem da sam ih sam i prouzročio). Populaciji koja danas zna samo za facebook nitko nije kriv za njihovu informatičku nepismenost. Vjerojatno vama moj post zvuči glupo ali to me uopće nije briga... 

Zato svakome iOS korisniku preporučam da ostanu na iPhone-u i puste nas koji mobitel koristimo u punom potencijalu na miru... 

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:13 (Kordy).
14 godina
odjavljen
Kordy kaže...

Radiš pogrešku....surfaš po forumima mobitela koji nemaš i ne znaš o čemu se točno radi...

Taj navodni battery drain ja nikada nisam iskusio jer sam kasno kupio mobitel... Koliko sam čitao, taj problem je bio kod Androida 2.3.3, dok je danas dostupan 2.3.6 a uskoro i ICS 4.0.1 ( napominjem da mi je mob bio na 2.3.3 i nisam nikad imao taj problem). 

Nisam te skužio, pitam za link sa GSM arene gdje testiraju bateriju!?

15 godina
Diplomat kaže...

Zato što nisi dobro linkao.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
Dark Prince kaže...

Moze li mi neko objasniti u cemu je problem? Kako to da ne podrzava? :S

Samsung Apps nisu uključeni?

14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Diplomat kaže...

Zato što nisi dobro linkao.

Da krivo sam tamo link ubacio, ako neko zna di je taj link neka postavi -> test baterija sa GSM Arene.

15 godina
Diplomat kaže...

Da krivo sam tamo link ubacio, ako neko zna di je taj link neka postavi -> test baterija sa GSM Arene.

Ovo?

17 godina
odjavljen

Za one koji su željeli znati nešto više o Androidu i GS II:

(Nadam se da razumijete)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:21 (Kordy).

10 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Diplomat kaže...

Ovo?

Nije, ono je bila usporedba sa ostalim smartfonovima. Kordy umjesto drkice na Android nađi taj GSM test baterija. {#}

15 godina
Kordy kaže...

(Nadam se da razumijete)

Android - sve na dlanu, brdo mogućnosti, izbora - ponuđeno

iOS - tunel u kojem vidiš samo svjetlo na kraju, ne znaš gdje te vodi, hitac u prazno, ništa ne znaš?

ili sam loše razumio? Ili na ne-dobar način? 

17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

(Nadam se da razumijete)

iOS - tunel u kojem vidiš samo svjetlo na kraju, ne znaš gdje te vodi, hitac u prazno, ništa ne znaš?

ili sam loše razumio? Ili na ne-dobar način? 

Upravo to, Android- otvoren svijet, bezbroj mogučnosti...

iOS-jbg, pleši kako Apple svira

14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Samo nemojte da dobijem brdo rušenja aplikacija! {#}

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
sudy_freak kaže...

Samo nemojte da dobijem brdo rušenja aplikacija! {#}

Slušaj, to će se dogodit koji put.. što više aplikacija, to veća vjerojatnost... nije to sad ništa strašno, ali kako se dogodi na Windowsu, Macu, iOSu tako će i ovdje.. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
Hvala cijenim iskrenost, makar ne nebitno ponoviti cu da mi se to nije dogodilo na iOSu i da ga samo zato koratim... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eto meni se na iOS 5 crashala danas neka igra... 

i trzala je poprilično u početku, i kada bi došla poruka i tako... 

Mislim da je Mega Jump, ali nisam siguran.

Tako da ništa nije svemoguće. {#}

Ali nema te to šta brinit... ako nisi imao na iOSu crasheva i budeš radio iste stvari, nema razloga da ovde bude crasheva.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen

ICS update:

-kamera radi

-face unlock radi (prikazan u video isječku)

-GPS radi

itd

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 21:23 (Kordy).

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Dao sam ti dobronamjeran savjet. Ovo je mobitel za malo više advanced usere. Drži se ti iPhonea, bolje će ti sjesti ;)

Nemoj pričati gluposti. Sudy, isto i za tebe vrijedi. Na par mjesta ste napisali kako je Android za one koji vole malo više čačkati, za advanced usere i sl. Gluposti. Najveći dio korisnika Androida, iOSa, PCja, vozača automobila, etc. ne prčka ništa po tim uređajima. Koriste ih onako kako su i napravljeni.

Nemojte širit dezinformacije.

Na Androidu nema potrebe za čačkanjem, rootanjem, flashanjem... Nema! Radit će sve čemu je namijenjen odlično out-of-the-box!

Diplomat, nemoj da te ovo sve preplaši i zbuni što se priča u temi. Uglavnom su ti problemi vezani za rootanje, flashanje i sl., za čime nemaš potrebe, ako ne želiš. To ti dođe kao   i tuniranje auta. Ista stvar.

Mobitel je proglašen mobitelom godine, i dalje je bolji od iPhonea (po spec.). Npr. kamera na SGS2 je bolja od one na 4S. SGS2 je bolji i od Galaxy Nexusa (Nexus ima bolji ekran i AOSP).

Ovo bolji je više manje subjektivno. Nekome je bolji iOS, nekome Android, nekome WP7. Nekome pak SE dummy mobiteli.

Vidi sam za sebe što ti najviše paše i kupi to. Recimo, mene dosta privlači WP7, pa razmisli i o tome. Odličan OS!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
neaktivan

Android korisnik sam sad skoro 2. godina i pomalo apple hater, ali reći da je kamera na sgs2 bolja od iphone 4S je jednostavno laž. Nažalost ali tako je. Čak je i original 4 bolja.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice