Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.373.827
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
zabranjeniples kaže...
Igor_zgb kaže...

Imaš preko kiesa 2.3.5 za vip.

Na mobu odem na aktualizacija softwea-provjeri aktualizaciju (spaja se na poslužitelj i piše da nema novih aktualizacija)

16 godina
Igor_zgb kaže...

Na mobu odem na aktualizacija softwea-provjeri aktualizaciju (spaja se na poslužitelj i piše da nema novih aktualizacija)

Tako nemaš!! Ali preko kiesa, prilikom spajanja putem računala, imaš update na 2.3.5.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Igor_zgb kaže...

Tako nemaš!! Ali preko kiesa, prilikom spajanja putem računala, imaš update na 2.3.5.

Hvala ti uspio sam!

15 godina
d3stroy3r_cro kaže...

nakon updatea mi se baterija katastrofalno pogorsala. jeli samo do mene ili i vi osjecate drasticniju promjenu?

Pa evo i ja sam par postova prije napisao istu stvar. Očito su nešto zeznuli :-(

15 godina
neaktivan

Ja sam upravo nadogradio pa ću vidjet :)

0 0 hvala 0
17 godina
TomGun kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

nakon updatea mi se baterija katastrofalno pogorsala. jeli samo do mene ili i vi osjecate drasticniju promjenu?

Pa evo i ja sam par postova prije napisao istu stvar. Očito su nešto zeznuli :-(

Baterija se, zapravo, dosta dobro ponaša, ali... Kao da iza nekih aplikacija ostane 'visiti' neka koja je aktivna, ali se u prozorčiću aktivnih aplikacija pokazuje kako istih nema. Nakon što se odabere opcija oslobađanja RAM-a čini se da se i to što 'visi' deaktivira i prestane cuclati bateriju. U svakom slučaju, nije zadovoljavajuće, osim ako mislite baš baš paziti stalno... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...
Sinisha kaže...
Sinisha kaže...
hd22sb kaže...
bzvz92 kaže...

kupio sam S2 prije nesto vise od 2tjedna u tmobileu i vise manje sve super radi i nemam nikakvih zamjerki...jedino sto sam tek sad skuzio je da kad odem u "settings" pa "about phone" tamo nemam opciju uopce da ga updateam...nego je prvo sto mogu odabrat "status" i sad mi nije jasno zasto je to tako??  nisam stavljo custom romove niti ga rootao (jos :P )...

andorid version: 2.3.3

baseband version :I9100BOKG1

build number : GINGERBREAD.BOKG2

ista stvar, koristim ga već par mjeseci i nema nikakvog updatea, jedino je valjda vip izbacio 2.3.5

spoji mob kabelom i vidi kies-om da nije slučajno izašao update ali nekako čisto sumnjam

Ista stvar i kod mene... potpuno iste informacije...

Sa aplikacijom "CheckSamsungFW" izbacio mi je trenutni FW
a za novu verzijzu mi je napisao "Your version cannot be upgraded by Kies, may be with Odin..."

Koliko sam shvatio, T-mobile bi trebao izdati novu službenu verziju FW-a???

I na koji naćin će se onda raditi taj upgrade!?

Sad sam doma na kompu instalirao Kies (na poslu mi je proxy nešto blokirao).

i sad Kies kaže sljedeće:

A to je dakle verzija 2.3.3... (na t-mob)

ma to mi je jasno...al zasto nemam tu opciju uopce u mobitelu??

a i sad me nesto pocelo je**t povezivanje sa kompom...moram ukljucit usb debugging da bi se mogo spojit -.- (jel neko zna u cemu je tu problem...dakle prije sam se normalno spajo...a sad mi se spoji no cim zelim pogledat neke datoteke na njemu (npr slike) odma me izbaci ko da sam iskljucio usb..)

zar nitko ne zna zbog cega uopce nemam uopciju da ga updateam samo preko mobitela? jel tak kod svih uređaja koji su iz tmobilea ili?

i ovo sad za povezivanjem je isto cudno...zasto mi ne radi :/   kad ukljucim usb debugging onda je normalno i radi kao mass storage al opet me nekako kopka zasto se sad odjednom i bez toga nece spojiti...tj,oce,ali ako udem u DCIM odma me izbaci ko da sam iscupo usb...

e i jos 2 extra pitanja:

1.u galeriji mi nisu redom sve slike i videi kako sam ih sliko/snimo...jel zna netko u cemu je i tu problem?

2.kad ste doma,jel vam upaljen wifi ili 3g,odnosno sto trosi manje baterije? cito sam razlicita misljenja,pa pitam za vasa iskustva.

tnx unaprijed na odgovorima :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 12:37 (bzvz92).
15 godina
neaktivan

Vi koji ste se vracali na stock (VIP) uspjeli ste napraviti update preko kies-a na 2.3.5?!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Planiram uskoro uzeti SGS2 pa me zanima trajanje baterije. Moze li izdrzati 3 dana bez punjenja?
SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Planiram uskoro uzeti SGS2 pa me zanima trajanje baterije. Moze li izdrzati 3 dana bez punjenja?

daj molim te procitaj nakoliko stranica unatrag i sve ce ti biti jasno...skoro svaki drugi-treci  post je o bateriji

16 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
Pranja kaže...

daj molim te procitaj nakoliko stranica unatrag i sve ce ti biti jasno...skoro svaki drugi-treci  post je o bateriji

samo jedna napomena,ono što se čini mi se ovdje olako zanemaruje,jačina i kvaliteta signala providera
pa kad netko kaže da mu je" preko noći progutalo 5 ili 10 posto u standby-u",je..ali zato jer je slabiji signal na poziciji gdje se nalazi,ništa drugo
inače odgovor na postavljeno pitanje je : da,može bez problema,uz umjereno korištenje i ako se ne zatrpaš sa kojekakvim smećem od aplikacija s android marketa

17 godina
seneka kaže...
ono što se čini mi se ovdje olako zanemaruje,jačina i kvaliteta signala providera

pa kad netko kaže da mu je" preko noći progutalo 5 ili 10 posto u standby-u",je..ali zato jer je slabiji signal na poziciji gdje se nalazi,ništa drugo
inače odgovor na postavljeno pitanje je : da,može bez problema,uz umjereno korištenje i ako se ne zatrpaš sa kojekakvim smećem od aplikacija s android marketa

Ja živim neposredno uz dvije bazne stanice, a još dvije su na 200 metara zračne linije (centar Osijeka) i uvijek imam pun signal. Pa kad mi se dogodi da preko noći gutne 10% onda shvatim da je to napravio, ipak, iz nekog drugog razloga...

16 godina
neaktivan
bocic kaže...

Ja živim neposredno uz dvije bazne stanice, a još dvije su na 200 metara zračne linije (centar Osijeka) i uvijek imam pun signal. Pa kad mi se dogodi da preko noći gutne 10% onda shvatim da je to napravio, ipak, iz nekog drugog razloga...

jbga,debeli zidovi,ja sam testirao na par lokacija,centrala mi je 100- tinjak metara,ali tone betona prije nje

17 godina
seneka kaže...
bocic kaže...

jbga,debeli zidovi,ja sam testirao na par lokacija,centrala mi je 100- tinjak metara,ali tone betona prije nje

Da, ali ja UVIJEK imam puni signal. Centar Osijeka je nakrkan baznim stanicama do besvijesti. A regionalni centar, dakle glavno čvorište s relejima, je na manje od 100 metara od moje zgrade...

16 godina
neaktivan
bocic kaže...

Da, ali ja UVIJEK imam puni signal. Centar Osijeka je nakrkan baznim stanicama do besvijesti. A regionalni centar, dakle glavno čvorište s relejima, je na manje od 100 metara od moje zgrade...

a čuj,načelno je ovo što sam reko točno,šta je kod tebe ne znam
kad bacim oko na temu,vidim da se ljudi žale da im pojede bat preko noći, pa sam išao testirati
menje betona,veća udaljenost i nema nikavih oscilacija,100 % nakon 10 sati stanby-a

17 godina
seneka kaže...
bocic kaže...

a čuj,načelno je ovo što sam reko točno,šta je kod tebe ne znam
kad bacim oko na temu,vidim da se ljudi žale da im pojede bat preko noći, pa sam išao testirati
menje betona,veća udaljenost i nema nikavih oscilacija,100 % nakon 10 sati stanby-a

O tome ti i pričam. Kako onda na istoj lokaciji mogu doživjeti da nekad u stand by modu pojede bateriju, iako je, kad god uključim ekran, signal do maksimuma. Problem su neke aplikacije koje ostanu 'visiti', ali se ne pokazuju na listi aktivnih aplikacija, nego ih se, vjerojatno, može vidjeti na listi pokrenutih programa. Tu su i dalje problemi i to nije popravljeno ni u najnovijoj verziji softvera...

16 godina
neaktivan

bocic - stari dobri restart sistema

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 13:30 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
seneka kaže...

bocic - stari dobri restart sistema

E sad sto... {#}

14 godina
odjavljen
bobo23 kaže...
Pranja kaže...

Da mi se dalo čitati,ne bih pitao.

SK crew
15 godina
Pranja kaže...

A nama se da tebi i sličnima isto pisati deset puta?

Znači, mi trebamo tebi, crnogorcu pisati deset puta ispričano priču? 

Ubij se!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
Pranja kaže...
bobo23 kaže...
Pranja kaže...

Pranja, novi si ovdje, nemoj odmah zaraditi hrpu TD-ova...

14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Ubij se!

1. Zašto bih trebao listati 54 stranice u potrazi za odgovorom?

2. Nisam Crnogorac,ne vrijeđaj me.

Ti slobodno možeš na prvo drvo.

bocic kaže...

Nisam novi.

SK crew
17 godina
Pranja kaže...
sudy_freak kaže...

Ubij se!

2. Nisam Crnogorac,ne vrijeđaj me.

Ti slobodno možeš na prvo drvo.

bocic kaže...

Nisam novi.

Ah da, sorry, već si veteran s tri tjedna staža...nisam baš najbolje vidio... {#}

14 godina
odjavljen
bocic kaže...

Ah da, sorry, već si veteran s tri tjedna staža...nisam baš najbolje vidio... {#}

Skoro 3 godine,ako te nešto više zanima, imaš PM da ne spamamo ovdje.

SK crew
15 godina
Pranja kaže...

Nisam novi.

Ne bih baš rekao. Osim što ne znaš citirati, ničime ne pokazuješ da imaš dugo iskustvo buganja.
Ili misliš da si s 3-tjedna stari?

Ako si 3 godine (s bilo kojim acc-om, onda prouči malo kulturu foruma).

Pazi fore, upiši google "samsung galaxy s2 baterija, trajanje, bug forum".

Bože, ljudi stvarno ne znaju koristiti ono što ime tražilice nude. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:30 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
bobo23 kaže...

daj molim te procitaj NEKOLIKO STRANICA UNATRAG i sve ce ti biti jasno...skoro svaki drugi-treci  post je o bateriji

Pranja kaže...

Jel ti sve jasno zašto nisi odgovor dobio?

15 godina
neaktivan

Pranja daj odi kupi Iphone.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
DwightSchrute kaže...

Pranja daj odi kupi Iphone.

LAJK!! tako fejzbukovski {#}

{#}

14 godina
neaktivan

Pozdrav

Molim vas za pomoc,s2 mi nemoze naci mrezu, zapravo ju niti ne trazi.Pored ikone signala mi stoji x,inace sam na vipu.Do jucer je sve radilo,a kada pokusam uci u postavkama

u mobilne mreze on javi da umetnem SIM.Probao sam stavit drugi SIM ali ista stvar dok na drugom mobu kartica radi bez problema. Gore je DarkyROM2 KI3.

Pomozite mi

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
turok1712 kaže...

Pozdrav

Molim vas za pomoc,s2 mi nemoze naci mrezu, zapravo ju niti ne trazi.Pored ikone signala mi stoji x,inace sam na vipu.Do jucer je sve radilo,a kada pokusam uci u postavkama

u mobilne mreze on javi da umetnem SIM.Probao sam stavit drugi SIM ali ista stvar dok na drugom mobu kartica radi bez problema. Gore je DarkyROM2 KI3.

Pomozite mi

uffff.... da si nisi zahebao /efs folder....? Jel možeš vidjeti baseband version i IMEI u settingsima?

EDIT: da znaš o čemu pričam.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068193

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 18:54 (Kordy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice