- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto jucer odstekal mob oko 9 i kroz cjeli dan se koristil, pozivi, poruke, fejs, watsapp i oko 1 sata navecer ilitiga ujutro sam ga stavil punit. a jos je bilo 18% tak da sam zadovoljan. jedino neznam zakaj mi je ovo dolje sivo?
jel ima koji tweak (a da radi na 7.1.1) da se makne ta pozadina dolje u docku?
eto jucer odstekal mob oko 9 i kroz cjeli dan se koristil, pozivi, poruke, fejs, watsapp i oko 1 sata navecer ilitiga ujutro sam ga stavil punit. a jos je bilo 18% tak da sam zadovoljan. jedino neznam zakaj mi je ovo dolje sivo?
Ima, DockShift, koristim ga tak da radi na 7.1.1 :)

instaliral sam to. podesil postavke te restartal mob i opet isto... help ?! :D
Jesi stavio Transparent style?
Imam crni dio slike na Dock mjestu pa se na 1. slici bas ne vidi, ali na drugoj se bolje vidi...
jesam, stavil sam transparent style i restartal mob i nis. opet sivo. ali ne kuzim, pa nije stock takva siva pozadina.
jesam, stavil sam transparent style i restartal mob i nis. opet sivo. ali ne kuzim, pa nije stock takva siva pozadina.
Jep, to sam odmah primjetio, nije tak sivi dock. Probaj ic u Settings pa General pa Reset i izaberi Reset Home Screen Layout.
Ides u Postavke-Općenito-Pristupačnost-Povećaj kontrast i tamo pogledaj da ti nije upaljeno "Smanji prozirnost"
Jep, to sam odmah primjetio, nije tak sivi dock. Probaj ic u Settings pa General pa Reset i izaberi Reset Home Screen Layout.
rjesio s ovim dolje kaj je kolega spomenuo, vjerujem da bi i reset radil.
Ides u Postavke-Općenito-Pristupačnost-Povećaj kontrast i tamo pogledaj da ti nije upaljeno "Smanji prozirnost"
kolega, radi. ty
Imam crni dio slike na Dock mjestu pa se na 1. slici bas ne vidi, ali na drugoj se bolje vidi...
Kako se tema zove? :)
opet ja.
evo nije mi kopiral sve podatke s backupa, tj kontakte sto mi je najvaznije i sad sam stavil restore ali mi kaze da nema dosta mjesta na mobu. pa sam u postavkama izbrisal sve podatke. i mob se restartal no sad mi se stalno vrti onaj krug po ekranu i nece se upalit. ima ko kakve ideje?
Kako se tema zove? :)
Ayeris :)
opet ja.
evo nije mi kopiral sve podatke s backupa, tj kontakte sto mi je najvaznije i sad sam stavil restore ali mi kaze da nema dosta mjesta na mobu. pa sam u postavkama izbrisal sve podatke. i mob se restartal no sad mi se stalno vrti onaj krug po ekranu i nece se upalit. ima ko kakve ideje?
Drzi Home i Power tipku kojih 10 sec, tj. tak dugo dok nebudes vidio Apple logo.
evo upalil je. ja sam totalni antitalnet za apple uređaje.
evo upalil je. ja sam totalni antitalnet za apple uređaje.
Dok ti je nekaj nejasno samo reci, bumo nekaj rjesili :)
ma može, sve pet. ma bio sam prije na androidu, custom rom/root/flash i takve stvari su mi poznate ali ovo mi je prva jabuka pa je malo awkward. a imam ju vec godinu i pol i jos nikak na zelenu granu s njim
Je li netko probao novi untethered jailbreak - Pangu ?
Imam-radi. 4s 7.1.1 navodno radi i na 7.1.2
radi na 7.1.2 (ip 5s)
ima li tko ovakav problem sa 5s? dosta cudan problem, kad punim iphone i u maskici je pocne nekako ekran zahebavat, koda cijeli mob steka, npr scrollam brzo postavke gore dole i nekad zablokira a nekad ne primi pritisak na ekran ili otvori nesto sasvim trece a kad skinem maskicu sve je super kao i kad ga skinem sa punjaca dok je u maskici. Inace maskica je gumeno-plasticna... strah me da mu nebi to nastetilo
Evo i ja sam svoj jailbreako i za sada sve radi super. Btw. zna li netko netko neki source sa Sbsettings-om i Activator-om koji rade na iOS 7
Evo i ja sam svoj jailbreako i za sada sve radi super. Btw. zna li netko netko neki source sa Sbsettings-om i Activator-om koji rade na iOS 7
SB Settings ne radi na iOS7, a za Activator dodaj ovaj source: http://rpetri.ch/repo

Evo ja bas danas instaliro 7.1.2. na 5S i planiram uskoro JB napravit. Prije dosta vremena dok sam imo 4S sam znao sve te aplikacije na cyidiji šta valja, šta ne al to sam sve zaboravio.
Pa ako mi možete stavit neke važnije tweakove i koja im je funkcija. U biti ono što mi najviše treba je da mogu imat upaljen samo edge a ne da moram uvijek bit na 3G-u (zbog baterije logično) i opcija za 3G/Edge u control centru da nemoram stalno ic u postavke
Pitanje. nema veze s jb-om ali vidim da ima tu dosta ljudi koji se razumiju u iphone.
u 6mj sam raskinul ugovor s t-mobile-om i presao na bonove. (placao 180kn mjesecno a dobivao 512mb, 250min i 150sms-a, a na simpi uz prejaku i uz nadoplatu bonova imam 1000min, 2gb i neograniceni sms).
i sad sam od njih zatrazio kod za odkljucavanje mreze na iphonu. e sad oni su meni rekli da je uređaj odkljucan i da trebam stavit neku drugu karticu spojit na itunes, te ga onda resetirat. e sad ja nemam ni jednu drugu sim karticu. pa dali se to moze napravit kasnije? i dali uopce ima za tim potrebe?
Pitanje. nema veze s jb-om ali vidim da ima tu dosta ljudi koji se razumiju u iphone.
u 6mj sam raskinul ugovor s t-mobile-om i presao na bonove. (placao 180kn mjesecno a dobivao 512mb, 250min i 150sms-a, a na simpi uz prejaku i uz nadoplatu bonova imam 1000min, 2gb i neograniceni sms).
i sad sam od njih zatrazio kod za odkljucavanje mreze na iphonu. e sad oni su meni rekli da je uređaj odkljucan i da trebam stavit neku drugu karticu spojit na itunes, te ga onda resetirat. e sad ja nemam ni jednu drugu sim karticu. pa dali se to moze napravit kasnije? i dali uopce ima za tim potrebe?
Pa da, jer su ga otkljucali. I sad kad budes stavljao drugu karticu ponovis taj postupak kak su ti rekli, a dal bus ti to radil odmah il za pol godine nije bitno...

ok, ty. ja sam sve mislio da cu dobit onaj kod kao kod obicnih telefona kad ono kifla
iPhone se ne otključava preko koda. Kada budeš imao drugu karticu, stavi je u telefon i spoji na iTunese.
Samo da potvrdim ono što je većina napisala; iPhone 4s, upgrade 5.1.1 - 7.1.2, Pangu ispada najlaksi JB ikad
Gdje skines te teme za winterboard? ima u cydii pod teme, al nije neki izbor ...