iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 958.066
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: iPhone Jailbreak
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina

eto jucer odstekal mob oko 9 i kroz cjeli dan se koristil, pozivi, poruke, fejs, watsapp i oko 1 sata navecer ilitiga ujutro sam ga stavil punit. a jos je bilo 18% tak da sam zadovoljan. jedino neznam zakaj mi je ovo dolje sivo?

jel ima koji tweak (a da radi na 7.1.1) da se makne ta pozadina dolje u docku?

Ride or die, remember?
14 godina
Lord_Marko kaže...

eto jucer odstekal mob oko 9 i kroz cjeli dan se koristil, pozivi, poruke, fejs, watsapp i oko 1 sata navecer ilitiga ujutro sam ga stavil punit. a jos je bilo 18% tak da sam zadovoljan. jedino neznam zakaj mi je ovo dolje sivo?

Ima, DockShift, koristim ga tak da radi na 7.1.1 :)
1969 Dodge Charger R/T
17 godina

instaliral sam to. podesil postavke te restartal mob i opet isto... help ?! :D

Ride or die, remember?
14 godina
Lord_Marko kaže...

Jesi stavio Transparent style?

Imam crni dio slike na Dock mjestu pa se na 1. slici bas ne vidi, ali na drugoj se bolje vidi...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 13:51 (Stolnik).
17 godina

jesam, stavil sam transparent style i restartal mob i nis. opet sivo. ali ne kuzim, pa nije stock takva siva pozadina.

Ride or die, remember?
14 godina
Lord_Marko kaže...

jesam, stavil sam transparent style i restartal mob i nis. opet sivo. ali ne kuzim, pa nije stock takva siva pozadina.

Jep, to sam odmah primjetio, nije tak sivi dock. Probaj ic u Settings pa General pa Reset i izaberi Reset Home Screen Layout.

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Ides u Postavke-Općenito-Pristupačnost-Povećaj kontrast i tamo pogledaj da ti nije upaljeno "Smanji prozirnost"

17 godina
Stolnik kaže...
Lord_Marko kaže...

Jep, to sam odmah primjetio, nije tak sivi dock. Probaj ic u Settings pa General pa Reset i izaberi Reset Home Screen Layout.

rjesio s ovim dolje kaj je kolega spomenuo, vjerujem da bi i reset radil.

cedevita od limuna kaže...
Lord_Marko kaže...

Ides u Postavke-Općenito-Pristupačnost-Povećaj kontrast i tamo pogledaj da ti nije upaljeno "Smanji prozirnost"

kolega, radi. ty

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 17:49 (Lord_Marko).
11 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Lord_Marko kaže...

Imam crni dio slike na Dock mjestu pa se na 1. slici bas ne vidi, ali na drugoj se bolje vidi...

Kako se tema zove? :)

Keep it moddin' !
17 godina
iPhone Jailbreak

opet ja. 

evo nije mi kopiral sve podatke s backupa, tj kontakte sto mi je najvaznije i sad sam stavil restore ali mi kaze da nema dosta mjesta na mobu. pa sam u postavkama izbrisal sve podatke. i mob se restartal no sad mi se stalno vrti onaj krug po ekranu i nece se upalit. ima ko kakve ideje?

Ride or die, remember?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Psych0 kaže...
Stolnik kaže...
Lord_Marko kaže...

Kako se tema zove? :)

Ayeris :)

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
Lord_Marko kaže...

opet ja. 

evo nije mi kopiral sve podatke s backupa, tj kontakte sto mi je najvaznije i sad sam stavil restore ali mi kaze da nema dosta mjesta na mobu. pa sam u postavkama izbrisal sve podatke. i mob se restartal no sad mi se stalno vrti onaj krug po ekranu i nece se upalit. ima ko kakve ideje?

Drzi Home i Power tipku kojih 10 sec, tj. tak dugo dok nebudes vidio Apple logo.

1969 Dodge Charger R/T
17 godina

evo upalil je. ja sam totalni antitalnet za apple uređaje. 

Ride or die, remember?
14 godina
Lord_Marko kaže...

evo upalil je. ja sam totalni antitalnet za apple uređaje. 

Dok ti je nekaj nejasno samo reci, bumo nekaj rjesili :)

1969 Dodge Charger R/T
17 godina

ma može, sve pet. ma bio sam prije na androidu, custom rom/root/flash i takve stvari su mi poznate ali ovo mi je prva jabuka pa je malo awkward. a imam ju vec godinu i pol i jos nikak na zelenu granu s njim {#}

Ride or die, remember?
13 godina
iPhone Jailbreak

Je li netko probao novi untethered jailbreak - Pangu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FileFicho kaže...

Imam-radi. 4s 7.1.1 navodno radi i na 7.1.2

Ride or die, remember?
15 godina
FileFicho kaže...

radi na 7.1.2 (ip 5s)

ima li tko ovakav problem sa 5s? dosta cudan problem, kad punim iphone i u maskici je pocne nekako ekran zahebavat, koda cijeli mob steka, npr scrollam brzo postavke gore dole i nekad zablokira a nekad ne primi pritisak na ekran ili otvori nesto sasvim trece a kad skinem maskicu sve je super kao i kad ga skinem sa punjaca dok je u maskici. Inace maskica je gumeno-plasticna... strah me da mu nebi to nastetilo

Pi*kice derem ko sličice!
11 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Mobitel nikad nemoj punit u maskici jer se nepotrebno zagrijava, skini ju i pusti ga da dise dok se puni :) Evo ja trenutno koristim iOS 6 temu sad i moram priznat da je jako ugodna oku, puno mi vise lezi ovaj stock nego stock ikone od iOSa 7 :)
Keep it moddin' !

1 0 hvala 1
13 godina
iPhone Jailbreak

Evo i ja sam svoj jailbreako i za sada sve radi super. Btw. zna li netko netko neki source sa Sbsettings-om i Activator-om koji rade na iOS 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FileFicho kaže...

Evo i ja sam svoj jailbreako i za sada sve radi super. Btw. zna li netko netko neki source sa Sbsettings-om i Activator-om koji rade na iOS 7

SB Settings ne radi na iOS7, a za Activator dodaj ovaj source: http://rpetri.ch/repo
1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Evo ja bas danas instaliro 7.1.2. na 5S i planiram uskoro JB napravit. Prije dosta vremena dok sam imo 4S sam znao sve te aplikacije na cyidiji šta valja, šta ne al to sam sve zaboravio.

Pa ako mi možete stavit neke važnije tweakove i koja im je funkcija. U biti ono što mi najviše treba je da mogu imat upaljen samo edge a ne da moram uvijek bit na 3G-u (zbog baterije logično) i opcija za 3G/Edge u control centru da nemoram stalno ic u postavke

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 13:13 (cuspajz).

0 0 hvala 0
17 godina
iPhone Jailbreak

Pitanje. nema veze s jb-om ali vidim da ima tu dosta ljudi koji se razumiju u iphone.

u 6mj sam raskinul ugovor s t-mobile-om i presao na bonove. (placao 180kn mjesecno a dobivao 512mb, 250min i 150sms-a, a na simpi uz prejaku i uz nadoplatu bonova imam 1000min, 2gb i neograniceni sms).

i sad sam od njih zatrazio kod za odkljucavanje mreze na iphonu. e sad oni su meni rekli da je uređaj odkljucan i da trebam stavit neku drugu karticu spojit na itunes, te ga onda resetirat. e sad ja nemam ni jednu drugu sim karticu. pa dali se to moze napravit kasnije? i dali uopce ima za tim potrebe?

Ride or die, remember?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lord_Marko kaže...

Pitanje. nema veze s jb-om ali vidim da ima tu dosta ljudi koji se razumiju u iphone.

u 6mj sam raskinul ugovor s t-mobile-om i presao na bonove. (placao 180kn mjesecno a dobivao 512mb, 250min i 150sms-a, a na simpi uz prejaku i uz nadoplatu bonova imam 1000min, 2gb i neograniceni sms).

i sad sam od njih zatrazio kod za odkljucavanje mreze na iphonu. e sad oni su meni rekli da je uređaj odkljucan i da trebam stavit neku drugu karticu spojit na itunes, te ga onda resetirat. e sad ja nemam ni jednu drugu sim karticu. pa dali se to moze napravit kasnije? i dali uopce ima za tim potrebe?

Pa da, jer su ga otkljucali. I sad kad budes stavljao drugu karticu ponovis taj postupak kak su ti rekli, a dal bus ti to radil odmah il za pol godine nije bitno...
1969 Dodge Charger R/T
17 godina

ok, ty. ja sam sve mislio da cu dobit onaj kod kao kod obicnih telefona kad ono kifla {#}

Ride or die, remember?
12 godina
iPhone Jailbreak

iPhone se ne otključava preko koda. Kada budeš imao drugu karticu, stavi je u telefon i spoji na iTunese.

0 0 hvala 1
13 godina

Samo da potvrdim ono što je većina napisala; iPhone 4s, upgrade 5.1.1 - 7.1.2, Pangu ispada najlaksi JB ikad {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
iPhone Jailbreak
Winterboard + Carlity tema. Obozavam crno-bijele/sive kombinacije. 4s
Ride or die, remember?
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Lord_Marko kaže...
Winterboard + Carlity tema. Obozavam crno-bijele/sive kombinacije. 4s

Gdje skines te teme za winterboard? ima u cydii pod teme, al nije neki izbor ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice