iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 962.659
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

jel normalno ovo:igro sam igrice oko 1,5h,wifi ukljucen,svjetlo na pola,na netu sam bio,na podrucju di mi stalno trazi signal.znam da je offtopic al ova tema je aktivna.i iphone ja jb-kan

maxy
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 18:47 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

je, normalno je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

i reci mi jesi uspjeo dekodirati taj telefon?

posto imamo bas isti tel, sve isto i mreza samo model nije :)

0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Uskoro stiže jailbreak za iOS 5.1.X. Napokon!

BMW Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 19:00 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: iPhone Jailbreak
Scorp21 kaže...

Uskoro stiže jailbreak za iOS 5.1.X. Napokon!

reci mu da pozuri, trebam to

16 godina
neaktivan
Za sto tebi to treba Jailbreak? Ja mislim da je bolje cuvat ga od javnosti i izbacit kad izade iOS6... Piratluk nije razlog da "pozuri" i da ti "hitno treba" jer da je kupio bi aplikaciju, ovako shhhhh....Ako je zbog tweakanja respect.(iako se i tu moze o piratluku)
"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
16 godina
iPhone Jailbreak

Meni je jailbreak najbitniji zbog cydia tweakova da si mogu prilagoditi iPhone mojim potrebama i željama. Aplikacije mi nije problem paltiti jer 0.99 dolara nije puno, osim navigacije... nekako mi je žao za nju izdvojiti cca. 100 dolara a koristim ju 3-4 puta godišnje. Bilo bi nekako najidealnije da Apple dopusti jailbreak s ograničenim mogučnostima (na to mislim samo cydia tweakovi za prilagođavanje iPhonea koji su besplatni ili se plačaju, znači nikakav piratluk). Mislim da bi tada imali mnogo zadovoljnije korisnike.

BMW Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Meni npr najkorisniji tweak bez kojeg ne mogu je Zephyr. Ne kuzim zasto Apple to nije smislio za iPhone... Ne bi trebala home tipka, puno bi se brze radilo na telefonu, i nema cestog stekanja da tipka ne radi. Pogledajte, probajte, zaljubit cete se.
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak
Ja sam potplacni vozac. Trebam navigaciju kad idem u inozmstvo. Hranim sebe plus troja usta. A volim i ostale piz...je koje mi olaksavaju zivot, mislim na cydia tweakove.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 7:59 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Za one koji ne znaju, novi JB neće raditi na 3Gs-u.

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

ja ne razumijem zasto ste vi svi uopce update-ali na 5.1 fw. pa na 5.0.1 je jb postojao za bilo koji uređaj, sve je radilo i bilo savrseno a 5.1 vam nista nije donio samo vas zahebo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja ne razumijem zasto ste vi svi uopce update-ali na 5.1 fw. pa na 5.0.1 je jb postojao za bilo koji uređaj, sve je radilo i bilo savrseno a 5.1 vam nista nije donio samo vas zahebo.

Baterija mi duže traje, to je sigurno. :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina
dombak1608 kaže...
mar123 kaže...

Na 4s-u ili ?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...
dombak1608 kaže...
mar123 kaže...

Na 4s-u ili ?

Trebao bi bit 4S, ak nije placebo je :) software dokazano

16 godina
iPhone Jailbreak

moze mi netko pomoc kako jailbreakat iphone 4s 5.1.1 hvala

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Trenutačno ti ne može nitko pomoći. Čekaj par dana dok ne izađe jailbreak. Ćim izađe bit će 100% ovdje objavljeno.

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Scorp21 kaže...

Trenutačno ti ne može nitko pomoći. Čekaj par dana dok ne izađe jailbreak. Ćim izađe bit će 100% ovdje objavljeno.

Prije par tjedana {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...
dombak1608 kaže...
mar123 kaže...

Na 4s-u ili ?

I na 4s i na 4...

MilkMan kaže...

moze mi netko pomoc kako jailbreakat iphone 4s 5.1.1 hvala

Ne moguće, nije još izašao, sačekaj još malo.

Dwyane Wade kaže...
Scorp21 kaže...

Prije par tjedana {#}

Prije par tjedana? Što?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina
neaktivan

Strpljivo! Sjecate se kad je za 5.0.1 trebalo "jos par dana" (cak i po @pod2g-u)   pa je bilo par mjeseci, jer je zapelo, tako ovo jos uvijek stigne, bude Jailbreaka, ali ne ocekujte brzo, nikad nemojte, samo napetosti prouzrokujemo....

17 godina
Mojpismonosa kaže...

Strpljivo! Sjecate se kad je za 5.0.1 trebalo "jos par dana" (cak i po @pod2g-u)   pa je bilo par mjeseci, jer je zapelo, tako ovo jos uvijek stigne, bude Jailbreaka, ali ne ocekujte brzo, nikad nemojte, samo napetosti prouzrokujemo....

Tako je, samo polako. Prije 6og mjeseca nema šanse da izađe. Vjerojatno oko WWDCa koji je od 11-15.6...

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

A mozda je dombak mislio u smislu da je izbacen prije par tjedana?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Molim hitno pomoć. Updateo sam custom ipsw na iphone 4 i zapelo je na polovici i izbacilo grešku. Sad se iphone vrti i pokušava se bootati, ali neide. Reinstalirao sam najnoviju verziju iTunesa i pokušao restoreati iphone, ali mi nakon nekih minuti i pol izbaci grešku 3194 ( piše na apple supportu da kod te greške treba reinstelirati iTunes što sam učinio 3 put već...)

Jel ima kakav program da može obrisati cijeli iphone preko kompa ili nešto takvo?

Molim pomoć, jako mi je hitno :(((

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Plahi kaže...

Molim hitno pomoć. Updateo sam custom ipsw na iphone 4 i zapelo je na polovici i izbacilo grešku. Sad se iphone vrti i pokušava se bootati, ali neide. Reinstalirao sam najnoviju verziju iTunesa i pokušao restoreati iphone, ali mi nakon nekih minuti i pol izbaci grešku 3194 ( piše na apple supportu da kod te greške treba reinstelirati iTunes što sam učinio 3 put već...)

Jel ima kakav program da može obrisati cijeli iphone preko kompa ili nešto takvo?

Skini Tiny Umbrellu i pokreni TSS Server i nece ti izbacit error 3194 {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Plahi kaže...

Tiny Umbrellu i pokrenem taj TSS server u isto vrijeme dok resotram u iTunesu?

14 godina
Plahi kaže...
Stolnik kaže...
Plahi kaže...

Tiny Umbrellu i pokrenem taj TSS server u isto vrijeme dok resotram u iTunesu?

ne prvo pokreni Umberllu i TSS Server, onda pokreni iTunes i restoraj.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan

Sad mi je nakon Verifying with Apple izbacilo ERROR 11.. :(

(Prvo sam pokrenuo Tiny Umbrellu i pokrenuo TSS Server, pa onda iTunes i restore..)

17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

2 0 hvala 3
14 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Pozdrav!

Imam iPhone 4 na 5.1 iosu (ne jb-an) s firmwareom 4.12.01

Dali da sad updejtam na 5.1.1 i cekam taj untethered jb(koji bi treabo doci kroz koji dan) ili da ostanem na 5.1 i cekam untethered za taj ios?

I ako updejtam dali ce se updejtati i firmware i samim time otežati unlock?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak
http://isvijet.com.hr

4 0 hvala 4
16 godina
iPhone Jailbreak
Rekel bi Pervan: falim ti se Bože! Taman prije mora da sve promotrim i onda spirateriziram sve kaj mogu na svoja 32 gb. Bas u inat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice