- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je, normalno je.
i reci mi jesi uspjeo dekodirati taj telefon?
posto imamo bas isti tel, sve isto i mreza samo model nije :)
Uskoro stiže jailbreak za iOS 5.1.X. Napokon!
Uskoro stiže jailbreak za iOS 5.1.X. Napokon!
reci mu da pozuri, trebam to

Meni je jailbreak najbitniji zbog cydia tweakova da si mogu prilagoditi iPhone mojim potrebama i željama. Aplikacije mi nije problem paltiti jer 0.99 dolara nije puno, osim navigacije... nekako mi je žao za nju izdvojiti cca. 100 dolara a koristim ju 3-4 puta godišnje. Bilo bi nekako najidealnije da Apple dopusti jailbreak s ograničenim mogučnostima (na to mislim samo cydia tweakovi za prilagođavanje iPhonea koji su besplatni ili se plačaju, znači nikakav piratluk). Mislim da bi tada imali mnogo zadovoljnije korisnike.

Za one koji ne znaju, novi JB neće raditi na 3Gs-u.
ja ne razumijem zasto ste vi svi uopce update-ali na 5.1 fw. pa na 5.0.1 je jb postojao za bilo koji uređaj, sve je radilo i bilo savrseno a 5.1 vam nista nije donio samo vas zahebo.
ja ne razumijem zasto ste vi svi uopce update-ali na 5.1 fw. pa na 5.0.1 je jb postojao za bilo koji uređaj, sve je radilo i bilo savrseno a 5.1 vam nista nije donio samo vas zahebo.
Baterija mi duže traje, to je sigurno. :)
Na 4s-u ili ?
Na 4s-u ili ?
Trebao bi bit 4S, ak nije placebo je :) software dokazano
moze mi netko pomoc kako jailbreakat iphone 4s 5.1.1 hvala
Trenutačno ti ne može nitko pomoći. Čekaj par dana dok ne izađe jailbreak. Ćim izađe bit će 100% ovdje objavljeno.
Trenutačno ti ne može nitko pomoći. Čekaj par dana dok ne izađe jailbreak. Ćim izađe bit će 100% ovdje objavljeno.
Prije par tjedana
Na 4s-u ili ?
I na 4s i na 4...
moze mi netko pomoc kako jailbreakat iphone 4s 5.1.1 hvala
Ne moguće, nije još izašao, sačekaj još malo.
Prije par tjedana
Prije par tjedana? Što?
Strpljivo! Sjecate se kad je za 5.0.1 trebalo "jos par dana" (cak i po @pod2g-u) pa je bilo par mjeseci, jer je zapelo, tako ovo jos uvijek stigne, bude Jailbreaka, ali ne ocekujte brzo, nikad nemojte, samo napetosti prouzrokujemo....
Strpljivo! Sjecate se kad je za 5.0.1 trebalo "jos par dana" (cak i po @pod2g-u) pa je bilo par mjeseci, jer je zapelo, tako ovo jos uvijek stigne, bude Jailbreaka, ali ne ocekujte brzo, nikad nemojte, samo napetosti prouzrokujemo....
Tako je, samo polako. Prije 6og mjeseca nema šanse da izađe. Vjerojatno oko WWDCa koji je od 11-15.6...
A mozda je dombak mislio u smislu da je izbacen prije par tjedana?
Molim hitno pomoć. Updateo sam custom ipsw na iphone 4 i zapelo je na polovici i izbacilo grešku. Sad se iphone vrti i pokušava se bootati, ali neide. Reinstalirao sam najnoviju verziju iTunesa i pokušao restoreati iphone, ali mi nakon nekih minuti i pol izbaci grešku 3194 ( piše na apple supportu da kod te greške treba reinstelirati iTunes što sam učinio 3 put već...)
Jel ima kakav program da može obrisati cijeli iphone preko kompa ili nešto takvo?
Molim pomoć, jako mi je hitno :(((
Molim hitno pomoć. Updateo sam custom ipsw na iphone 4 i zapelo je na polovici i izbacilo grešku. Sad se iphone vrti i pokušava se bootati, ali neide. Reinstalirao sam najnoviju verziju iTunesa i pokušao restoreati iphone, ali mi nakon nekih minuti i pol izbaci grešku 3194 ( piše na apple supportu da kod te greške treba reinstelirati iTunes što sam učinio 3 put već...)
Jel ima kakav program da može obrisati cijeli iphone preko kompa ili nešto takvo?
Skini Tiny Umbrellu i pokreni TSS Server i nece ti izbacit error 3194
Tiny Umbrellu i pokrenem taj TSS server u isto vrijeme dok resotram u iTunesu?
Tiny Umbrellu i pokrenem taj TSS server u isto vrijeme dok resotram u iTunesu?
ne prvo pokreni Umberllu i TSS Server, onda pokreni iTunes i restoraj.
Sad mi je nakon Verifying with Apple izbacilo ERROR 11.. :(
(Prvo sam pokrenuo Tiny Umbrellu i pokrenuo TSS Server, pa onda iTunes i restore..)
http://isvijet.com.hr/untethered-jailbreak-za-ios-5-1-1-dolazi-za-nekoliko-dana/
JB za nekoliko dana!
Pozdrav!
Imam iPhone 4 na 5.1 iosu (ne jb-an) s firmwareom 4.12.01
Dali da sad updejtam na 5.1.1 i cekam taj untethered jb(koji bi treabo doci kroz koji dan) ili da ostanem na 5.1 i cekam untethered za taj ios?
I ako updejtam dali ce se updejtati i firmware i samim time otežati unlock?
Evo još nekih detalja o Absithe 2.0 JailBreaku!
http://isvijet.com.hr/objavljeni-preostali-detalji-abisnthe-2-0-untethered-jailbreaka-za-ios-5-1-1/