Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.550
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet

Ako nemozes staviti karticu u neki čitač (ili direktno u laptop, neki koji ima čitač kao printer npr) onda nek bude u mobitelu, spoji mobitel s usbeom na komp i pokušaj s nekim od sljedećih programa. A imas na netu jos dosta tih recover programa. Neki od njih koje sam ja koristio:

-MiniTool Power Data Recovery Free Edition 6.5

-GetDataBack for FAT v4.0.0.1

-Recuva

-Recover My Files

-EaseUS Data Recovery Wizard

-Diskdigger

PS: vidim da si napisao da ti ne pronalazi mobitel, pokušaj ući u recovery mod dok pališ mobitel (mislim da moraš imati root za to i tamo onda mountaj karticu)

Ili još jedna opcija, skini neki linux live dvd i probaj ga pokrenuti i vidjeti dal ti tamo očitava karticu, jer meni je znalo da linux prepozna oštećenu, dok windowsi ne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 12:13 (Osa).
16 godina

NOKIA HERE

i jos k tome besplatna.

14 godina
Android borbeni komplet

Dečki ima li neka dobra zamjena za pvstar(youtube background player)?Pvstar mi više ne radi i nema ga na playu a onda neka youtubova aplikacija viral mi je skroz nespretna,prepuna oglasa a i neradi mi kad ugasim zaslon...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Dečki ima li neka dobra zamjena za pvstar(youtube background player)?Pvstar mi više ne radi i nema ga na playu a onda neka youtubova aplikacija viral mi je skroz nespretna,prepuna oglasa a i neradi mi kad ugasim zaslon...

Ista stvar me zanima. Pvstar više ni ne postoji na gplayu, probao sam Boom player nakratko i nije me se dojmio.

Još par aplikacija sam nekako progutao, ali nijedna od njih ne nudi one ključne stvari koje mi trebaju (podrška za google acc i čitanje playlista tj. fejvritsa).

Viral je djelovao kao jedini koji bi se mogao nositi s time, no nije u stanju prepoznati mi youtube account, pošto pod jednim korisničkim imenom imam dva odvojena računa (gmail i youtube).

Da to može, uz adblocker je ugodan za koristiti.

Taaako da.. zanimam me da li netko ima neku solidnu soluciju za tu cijelu priču. Ne mora biti nakrcano fićrima, samo da može pristupiti google accountu i svirat kad zaključam mobitel (u suprotnom me ometa u vožnji :P)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 10:15 (wh15tler).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ko ima xperiu koja podrzava small app moze skinut Media Viewer, isto moze svirat u pozadini. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wh15tler kaže...
zelenbic kaže...

Ista stvar me zanima. Pvstar više ni ne postoji na gplayu, probao sam Boom player nakratko i nije me se dojmio.

Još par aplikacija sam nekako progutao, ali nijedna od njih ne nudi one ključne stvari koje mi trebaju (podrška za google acc i čitanje playlista tj. fejvritsa).

Viral je djelovao kao jedini koji bi se mogao nositi s time, no nije u stanju prepoznati mi youtube account, pošto pod jednim korisničkim imenom imam dva odvojena računa (gmail i youtube).

Da to može, uz adblocker je ugodan za koristiti.

Taaako da.. zanimam me da li netko ima neku solidnu soluciju za tu cijelu priču. Ne mora biti nakrcano fićrima, samo da može pristupiti google accountu i svirat kad zaključam mobitel (u suprotnom me ometa u vožnji :P)

probajte uListen. meni je skroz ok a mozete si kreirati playliste sami :)

Error 404 Not Found
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Neznam zakaj vama ne radi, meni radi normalno. Izvukao sam ovu app iz svojeg mobitela, pa probajte nju. LINK

15 godina
neaktivan

Kako stvari stoje pola tih aplikacija je ispalo iz igre.. sauce

Nekima rade one koje su ostale, nekima ne.

Neke od njih se mogu instalirati putem direktnog downloada (where available), neke se pak nalaze po alternativnim store-ovima tipa Aptoide

Pa će da vidimo šta od toga radi, a što ne. Bitno da je gugl poizbacivao sve te plejere sa play storea.. a bome neću plaćat za youtube music key kako bi mogao vrtit background player.

Dosta mi je što ima napadne reklame, pa me usred vožnje isprepada 50 % glasniji loše sinkronizirani terry crews kako reklamira old spice -.-

Btw sa pvstar se nemrem ulogirat na svoj acc pošto ima dabl protekšn (zahtijeva kod koji se šalje sms-om pri ulogiravanju), a to mi je u principu jedino bitno pokraj opcije background plejera

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 14:32 (wh15tler).
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav, zanima me kakva su vaša iskusta s aplikacijama za mapiranje odnosno pregled Cloud sustava na Android mobilnoj platfromi?
Naišao sam na WebDAV Navigator, no zanima me što vi mislite?
Ne igra ulogu ako je free ili pay {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

2 0 hvala 3
14 godina
Android borbeni komplet

Dvije nove igrice na Playstoreu- GTA Chinatown wars (4.99$) i Brothers in Arms 3 (FREE)

Gameplay videozapisi:

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 14:23 (nanek).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Android borbeni komplet

instalirao sam adblock plus za mobitel i on blokira samo preko wirellesa reklame dali ima li neki program i preko 3g da miće reklame

0 1 hvala 0
13 godina

adfree, naravno rootan smrtphn

Luc
17 godina
neaktivan

Evo i mene nakon 3 godine Wp-a opet u Android TABOR pa bih vas molio preporuku Must Have aplikacija. Lg g3 32 gb je uredjaj.

http://www.downloadmoreram.com/
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Osa kaže...
rooswelt1991 kaže...

Dali postoji neka aplikacija za direktnu kontrolu zaslona ekrana od android uređaja.

...

Ako ti nije bitno da ti pokazuje ekran na laptopu (mobitel tak i onak imaš kraj sebe), onda je odličan Take Control i fluidan je recimo dosta (vjerojatno jer netreba prenašati sliku). Najbolje mi je što samo pomakneš miš na rub ekrana monitora i skoči ti na ekran mobitela i obrnuto. Također radi preko wifi-a.

Pa ovaj, ova bi mogla i valjati, ako još ima kakvih ideja, bilo bi odlično {#}

Edit: našao ovo, genijalna stvarčica

Da li ima netko spremljeni apk file od Share KM koji radi (1.0.19 ?), jer posljednja verzija ne radi već duže vrijeme.

16 godina

https://www.mediafire.com/folder/5kty37eq5q6e9/

sharekm kojeg ja koristim i radi mi super , pa probaj

MuWu
15 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

https://www.mediafire.com/folder/5kty37eq5q6e9/

sharekm kojeg ja koristim i radi mi super , pa probaj

Hvala ti puno. Prvo mi se nije htjelo povezati, ali nakon promjenjene kompatiblinosti na XP i restarta je sve proradilo.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nakon dugo vremena potrage konačno sam pronašao kamera aplikaciju koja je kvalitetna, dopušta raznorazna podešavanja i između ostalog i korištenje eksternog mikrofona kod snimanja kamerom što mi je dosta važna stavka. Ima i lite verzija koja dopušta snimanje u 720p rezoluciji i tako malo je limitirana generalno i ova koja se plaća par dolara, ovisno o akciji na koju naletite.

Također od istog proizvođača postoji i foto aplikacija, ta je pak za slikanje a također dopušta raznorazna čuda i stvarno je i ona dobra... Ako koga zanima ili je kao ja tražio nešto slično svakako nek baci oko na ove dvije ;)

CINEMA FV 5 (trenutna cijena je akcijska i iznosi 5 dolara cca) - za snimanje videa

CAMERA FV 5 - za slikanje

3 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Bilo je već u temi nešto slično, ali ne mogu nikako naći 

Dakle, kad nekome želim pokazati jednu sliku iz galerije, a on mi počne dalje listati , ima neki app kod kojeg bih odabrao 1 sliku i samo nju mogao pokazati?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Dakle, kad nekome želim pokazati jednu sliku iz galerije, a on mi počne dalje listati , ima neki app kod kojeg bih odabrao 1 sliku i samo nju mogao pokazati?

Nije bilo na žalost prijedloga, to sam ja samo pitao ako ima, ali nije nitko ništa odgovorio/našao.

15 godina
Osa kaže...
speedy56 kaže...

Nije bilo na žalost prijedloga, to sam ja samo pitao ako ima, ali nije nitko ništa odgovorio/našao.

Evo ova je dobra

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

...

Evo ova je dobra

Gdje si bio do sad :D. Hvala care

14 godina
maxy0 kaže...

Evo ova je dobra

to te ja pitam 

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

može preporuka za neki auto data switcher za 2g i 3g?

Probao samo Intelli3G ali iz nekog razloga mi ne radi, a imam Cubot GT99, rootan stock rom.

Uopće se ništa ne događa, kada upalim ili ugasim ekran..

uredno počešljan i obuven

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

može preporuka za neku aplikaciju za music download ili neku ako ima za youtube download koji konvertira u mp3, kao što je youtube to mp3 downloader za pc?

0 0 hvala 0
14 godina
zvone9489 kaže...

može preporuka za neku aplikaciju za music download ili neku ako ima za youtube download koji konvertira u mp3, kao što je youtube to mp3 downloader za pc?

Freedi YouTube Downloader

15 godina
zvone9489 kaže...

Potraži TubeMate, skida i video i mp3

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan

Isprobano: OVO

Bilo je na Amazonu free PRO verzija...

14 godina
Android borbeni komplet

Ne znam gdje da ti napišem, ali da - Google nije propustio priliku da u zadnjoj inačici Androida zehebe neku potpuno banalnu stvar. Nakon sd kartice u KK-u, u Lollipopu je to nedostatak silent moda (bezvučno, bez vibre i zvuka) 

Ovo zasad rješava problem - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.guywmustang.silentwidget dok se neki genijalac u Googleu neće sjetiti za 5.1 uvesti najnoviju revolucionarnu inovaciju

0 0 hvala 1
13 godina
speedy56 kaže...

Ne znam gdje da ti napišem, ali da - Google nije propustio priliku da u zadnjoj inačici Androida zehebe neku potpuno banalnu stvar. Nakon sd kartice u KK-u, u Lollipopu je to nedostatak silent moda (bezvučno, bez vibre i zvuka) 

Ja odbijam vjerovati da je ovo moguće :)

Možda neki drugi naziv.. možda se na neki drugi način se stavi na silent...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice