Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.490
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
dado16 kaže...

trenutno ti je 2 mjeseca za 1 kn, a posto ja radim u tcomu ,mogu ti to ukljucit , samo daj broj :)

nakon dva mjeseca mozes iskljuciti naravno

to samo na pretplatu ili i na bonove??? I samo 2 mjsc kao da se isproba? Koja je regularna cijena uopce?

16 godina

e jbg, vrijedi samo za t-com mrezu, al ak imas fiksni telefon na t-comu isto ti vrijedi...ako nemas bas nist u tcomu onda nazalost nevrijedi, onda ti kosta 25 kn

ako hocete preko mobilnog ostvariti navedeni promo period, mora biti pretplata, ali kao sto sam vam rekao, mozete ostvariti i preko fiksnog dijela, preko adsla,maxtva ili fiksne telefonije!!

regularna cijena je 25kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 9:00 (dado16).
14 godina
I morate imat flat jer inace odu pare
16 godina
neaktivan
rappy kaže...

Pozdrav dali je moguce kako gledat televizijske programe putem mobitela. mislim dali postoji aplikacija, za to putem interneta. nebitno dali su strani ili nasi programi. {#}

Mene ovo također zanima. Samo što meni treba neka free aplikacija, bez potrebe za root-om, prvenstveno za HR programe.

Do sada sam gledao TV preko neta sa stranica tipa: profreetv ili internetska-televizija.weebly i sl, ali je problem što stalno iskaču reklame i prekidaju mi onda sliku i iskaču razno razne gluposti. Treba mi nešto što je cijepljeno protiv takvih stvari.

Ima li netko nešto za preporučit?

16 godina
GeneralPag1997 kaže...
I morate imat flat jer inace odu pare

ne...nije istina, ako je u broj u t-comu to jest t-mobile , ne računa se podatkovni promet...isprobano i provjereno!

12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Naravno da se ne može. 

na mom starom galaxy 3 (ne s3) sam prije mogao dijeliti mrezu ali s htc-om nece :/

12 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...
rappy kaže...

Pozdrav dali je moguce kako gledat televizijske programe putem mobitela. mislim dali postoji aplikacija, za to putem interneta. nebitno dali su strani ili nasi programi. {#}

Mene ovo također zanima. Samo što meni treba neka free aplikacija, bez potrebe za root-om, prvenstveno za HR programe.

Do sada sam gledao TV preko neta sa stranica tipa: profreetv ili internetska-televizija.weebly i sl, ali je problem što stalno iskaču reklame i prekidaju mi onda sliku i iskaču razno razne gluposti. Treba mi nešto što je cijepljeno protiv takvih stvari.

skini ad-block i rijesen problem {#}

14 godina
A je? Haa vidis hvala na infu. Bonbon onda nista. A jbga nista onda haha
15 godina
Virus_sc kaže...
DarioGTI kaže...
rappy kaže...

Ad-block je kao add-on za Chrome na desktopu ili zasebna aplikacija koja blokira reklame u aplikacijama i u browseru?

Ima li uopce aplikacije koja bi blokirala reklame u aplikacijama, a da ne zahtjeva root?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
win32 kaže...
Ima li uopce aplikacije koja bi blokirala reklame u aplikacijama, a da ne zahtjeva root?

https://adblockplus.org/en/android-about, procitaj info.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

multi window za aosp romove?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win32 kaže...
Virus_sc kaže...
DarioGTI kaže...
rappy kaže...

Ad-block je kao add-on za Chrome na desktopu ili zasebna aplikacija koja blokira reklame u aplikacijama i u browseru?

ja sam te razumio da zelis gledat preko kompa uglavnom imas i za mobitel aplikaciju ad blocker napisao je kolega 2 post iznad

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li tko za aplikaciju koja govori ime pozivatelja ono kad te  netko zovne da ti kaze njegovo ime kakvo je upisano u imenik

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

zna li tko za aplikaciju koja govori ime pozivatelja ono kad te  netko zovne da ti kaze njegovo ime kakvo je upisano u imenik

Tko me zove

Krivo sam skuzio kaj trebas...zanemari post {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 19:29 (reebeech).
13 godina
neaktivan
reebeech kaže...
Virus_sc kaže...

Tko me zove

Mislim da je kolega tražio izgovor imena na glas osoba koje već ima u imeniku.

Znači ukoliko te zove punica, mobitel ti viče nešto tipa: "aždaja zove" ili slično ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozz, da li netko zna da li postoji widget s kojim bi se mogle scrollat slike na početnom ekranu

Primjer

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 22:42 (Balvan8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Pozz, da li netko zna da li postoji widget s kojim bi se mogle scrollat slike na početnom ekranu

Primjer

isti takav balvane?

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ovaj mi dijeluje ok https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzplanet.photogridwidget   ima vise nacina scrolanja itd... :)

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
4L4N kaže...

ovaj mi dijeluje ok https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzplanet.photogridwidget   ima vise nacina scrolanja itd... :)

e pa otprilike tako nešto, jel imaš kakvu ideju šta da napišem u search, jer fakat nemam ideju pod kojim nazivom bi to tražio? {#}

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
4L4N kaže...

e pa otprilike tako nešto, jel imaš kakvu ideju šta da napišem u search, jer fakat nemam ideju pod kojim nazivom bi to tražio? {#}

objasni kakvu bi? kao na xperiji identicnu?

17 godina
neaktivan
4L4N kaže...

pa kada bi bila ista takva to bi mi bilo najbolje, ali može i neka slična tome, a da ne zauzima baš cijeli ekran. 

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
4L4N kaže...

pa kada bi bila ista takva to bi mi bilo najbolje, ali može i neka slična tome, a da ne zauzima baš cijeli ekran. 

https://www.dropbox.com/s/8hlvlxv5383d1rz/PhotoWidget.apk  nisam isprobao. :P

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li neko neki mod ili videoplayer da reproducira full screen kao na iphone5? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

A koji to ne reproducira u full screen?

Probaj MX

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
4L4N kaže...

Probaj MX

bilo je do filma ahaha! Ima one crne crte iznad i ispod. Nego sad sam otkrio drugi problem.... Imam 2 filma i jedan je blu ray mp4 kojeg pokrece a drugi je avi kojeg nece a na stock based romu ga je pokretalo. Zasto aosp nece?

15 godina
neaktivan
4L4N kaže...
EchoOne kaže...
4L4N kaže...

Probaj MX

bilo je do filma ahaha! Ima one crne crte iznad i ispod. Nego sad sam otkrio drugi problem.... Imam 2 filma i jedan je blu ray mp4 kojeg pokrece a drugi je avi kojeg nece a na stock based romu ga je pokretalo. Zasto aosp nece?

Instaliraj preporučeni MX i codec-e za njega, imas takoder na google play. Codec biraš prema svojemu procesoru/chipsetu mobitela.

14 godina
13 godina
Android borbeni komplet

forumasi jel se netko od vas zarazio ovom igricom

Flappy Bird 

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan