trenutno ti je 2 mjeseca za 1 kn, a posto ja radim u tcomu ,mogu ti to ukljucit , samo daj broj :)
nakon dva mjeseca mozes iskljuciti naravno
to samo na pretplatu ili i na bonove??? I samo 2 mjsc kao da se isproba? Koja je regularna cijena uopce?
trenutno ti je 2 mjeseca za 1 kn, a posto ja radim u tcomu ,mogu ti to ukljucit , samo daj broj :)
nakon dva mjeseca mozes iskljuciti naravno
to samo na pretplatu ili i na bonove??? I samo 2 mjsc kao da se isproba? Koja je regularna cijena uopce?
e jbg, vrijedi samo za t-com mrezu, al ak imas fiksni telefon na t-comu isto ti vrijedi...ako nemas bas nist u tcomu onda nazalost nevrijedi, onda ti kosta 25 kn
ako hocete preko mobilnog ostvariti navedeni promo period, mora biti pretplata, ali kao sto sam vam rekao, mozete ostvariti i preko fiksnog dijela, preko adsla,maxtva ili fiksne telefonije!!
regularna cijena je 25kn
Pozdrav dali je moguce kako gledat televizijske programe putem mobitela. mislim dali postoji aplikacija, za to putem interneta. nebitno dali su strani ili nasi programi.
Mene ovo također zanima. Samo što meni treba neka free aplikacija, bez potrebe za root-om, prvenstveno za HR programe.
Do sada sam gledao TV preko neta sa stranica tipa: profreetv ili internetska-televizija.weebly i sl, ali je problem što stalno iskaču reklame i prekidaju mi onda sliku i iskaču razno razne gluposti. Treba mi nešto što je cijepljeno protiv takvih stvari.
Ima li netko nešto za preporučit?
ne...nije istina, ako je u broj u t-comu to jest t-mobile , ne računa se podatkovni promet...isprobano i provjereno!
Naravno da se ne može.
na mom starom galaxy 3 (ne s3) sam prije mogao dijeliti mrezu ali s htc-om nece :/
Pozdrav dali je moguce kako gledat televizijske programe putem mobitela. mislim dali postoji aplikacija, za to putem interneta. nebitno dali su strani ili nasi programi.
Mene ovo također zanima. Samo što meni treba neka free aplikacija, bez potrebe za root-om, prvenstveno za HR programe.
Do sada sam gledao TV preko neta sa stranica tipa: profreetv ili internetska-televizija.weebly i sl, ali je problem što stalno iskaču reklame i prekidaju mi onda sliku i iskaču razno razne gluposti. Treba mi nešto što je cijepljeno protiv takvih stvari.
skini ad-block i rijesen problem
Ad-block je kao add-on za Chrome na desktopu ili zasebna aplikacija koja blokira reklame u aplikacijama i u browseru?
Ima li uopce aplikacije koja bi blokirala reklame u aplikacijama, a da ne zahtjeva root?
https://adblockplus.org/en/android-about, procitaj info.
multi window za aosp romove?
Ad-block je kao add-on za Chrome na desktopu ili zasebna aplikacija koja blokira reklame u aplikacijama i u browseru?
Ima li uopce aplikacije koja bi blokirala reklame u aplikacijama, a da ne zahtjeva root?
ja sam te razumio da zelis gledat preko kompa uglavnom imas i za mobitel aplikaciju ad blocker napisao je kolega 2 post iznad
zna li tko za aplikaciju koja govori ime pozivatelja ono kad te netko zovne da ti kaze njegovo ime kakvo je upisano u imenik
zna li tko za aplikaciju koja govori ime pozivatelja ono kad te netko zovne da ti kaze njegovo ime kakvo je upisano u imenik
Krivo sam skuzio kaj trebas...zanemari post
Mislim da je kolega tražio izgovor imena na glas osoba koje već ima u imeniku.
Znači ukoliko te zove punica, mobitel ti viče nešto tipa: "aždaja zove" ili slično ;)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aniarlabs.callernamespeaker neznam dali je to to.. :)
ovaj mi dijeluje ok https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzplanet.photogridwidget ima vise nacina scrolanja itd... :)
ovaj mi dijeluje ok https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzplanet.photogridwidget ima vise nacina scrolanja itd... :)
e pa otprilike tako nešto, jel imaš kakvu ideju šta da napišem u search, jer fakat nemam ideju pod kojim nazivom bi to tražio?
e pa otprilike tako nešto, jel imaš kakvu ideju šta da napišem u search, jer fakat nemam ideju pod kojim nazivom bi to tražio?
objasni kakvu bi? kao na xperiji identicnu?
pa kada bi bila ista takva to bi mi bilo najbolje, ali može i neka slična tome, a da ne zauzima baš cijeli ekran.
pa kada bi bila ista takva to bi mi bilo najbolje, ali može i neka slična tome, a da ne zauzima baš cijeli ekran.
https://www.dropbox.com/s/8hlvlxv5383d1rz/PhotoWidget.apk nisam isprobao. :P
zna li neko neki mod ili videoplayer da reproducira full screen kao na iphone5?
A koji to ne reproducira u full screen?
Probaj MX
Probaj MX
bilo je do filma ahaha! Ima one crne crte iznad i ispod. Nego sad sam otkrio drugi problem.... Imam 2 filma i jedan je blu ray mp4 kojeg pokrece a drugi je avi kojeg nece a na stock based romu ga je pokretalo. Zasto aosp nece?
Probaj MX
bilo je do filma ahaha! Ima one crne crte iznad i ispod. Nego sad sam otkrio drugi problem.... Imam 2 filma i jedan je blu ray mp4 kojeg pokrece a drugi je avi kojeg nece a na stock based romu ga je pokretalo. Zasto aosp nece?
Instaliraj preporučeni MX i codec-e za njega, imas takoder na google play. Codec biraš prema svojemu procesoru/chipsetu mobitela.
forumasi jel se netko od vas zarazio ovom igricom
Flappy Bird
ako želiš što prije obolit na živce skineš ovu ptičurinu