Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.714.481
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Juka_91 kaže...
U zadnje vrijeme često koristim aplikaciju floating stickies, za nekog tko si cesto treba brze podsjetnike i brze zabiljeskee po men najkonajkorisnija aplikacija...ima malu olovku koja se stavi u kut gdje vam pase i samo se povuce na ekran kao onaj krug na facebook messenger aplikaciji i dobije se mali papiric koji moze stajati transparentan u pozadini cijelo vrijeme ili ga mozemo opet povuci u kut da bude mala olovka i vratimo nazad kad god nam zatreba...u svakom slucanu meni jako korisno i brzo

Bez obzira na sve, ipak bi bilo lijepo od tebe da si stavio link, dude!!

ATJ Lučko
16 godina
moderator

pa jel tako teško otvoriti Play i upisati to u tražilicu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=genius.mohammad.floating.stickies

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
XXX-Man kaže...

Čemu otvarati play, da je samo ubacio naziv u google tražilicu, dobio bi prvi rezultat, ka i ja...{#}

Inače upotrebljiva apliakcija, tražim več neko vrijem neki sticker app, ovaj mi se čini čisto solidan...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Čemu otvarati play, da je samo ubacio naziv u google tražilicu, dobio bi prvi rezultat, ka i ja...{#}

Inače upotrebljiva apliakcija, tražim več neko vrijem neki sticker app, ovaj mi se čini čisto solidan...

Ja imam naviku otvorit play na mobitelu pa tamo upisat, neznam ni sam zašto :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nije teško, ali kao što kolega kaže, bilo bi lijepo da svi ostali to ne moraju :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
XXX-Man kaže...

Ma nije teško, čak dapaće, ali to bi bilo nešto kao u stilu, donesem ti tanjur juhe ali bez žlice, ma nije ti teško dići se i sam otići po nju, zar ne??

ATJ Lučko
14 godina
Android borbeni komplet

Asphalt 8: Airborne je BESPLATAN pa navalite {#}

3 0 hvala 6
13 godina
Koji su tu zahtijevi?
Nepodržava moj iOcean :/
| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Nisi nist propustil kaj ne mozes instalirati. Ako nemas jedno 100 eura na racunu da završiš igru, onda je nemoj ni pocinjat igrati, jer su sa ovim apdejtom napravili samo sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Pay to win igra.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Pay to win igra.

A baš tako, i Death Trigger 2 i FIFA 14.. sve su takve postale.. odvratno i totalno neigrivo. Nemaš više cilja poboljšat se u igranju ili taktici kad znaš da trebaš samo platit nešto..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
A dobro, FIFA 14 UT je meni fenomenalan s obzirom da je besplatan.

No ovo offline je smece, da mogu deinstalirao bih taj dio igre
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ultimate team i ja peglam, super je...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Trebao bih app s kojim mogu određenim appovima zabranit pristup netu ali samo dok nisam na WLAN-u, preporuke?

0 0 hvala 0
14 godina
trap kaže...

Ultimate team i ja peglam, super je...

Steta samo sto nema uzivo 1vs1 kao sto ima npr Real football 2013. Samo sto je RF prelos i nerealan.

paradajz kaže...

Trebao bih app s kojim mogu određenim appovima zabranit pristup netu ali samo dok nisam na WLAN-u, preporuke?

Imas u postavkama -> koristenje podataka -> odaberes aplpikaciju i stisnes Ogranici pozadinske podatke.

12 godina
Android borbeni komplet

htjeo bih kupiti swift key tipkovnicu... ali me zanima jel se na njoj mogu upaliti latinićna slova tj: ČĆĐŠŽ
ima mi prijatelj tu tipkovnicu ali on nema ta slova... 

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SIII Deny kaže...

htjeo bih kupiti swift key tipkovnicu... ali me zanima jel se na njoj mogu upaliti latinićna slova tj: ČĆĐŠŽ
ima mi prijatelj tu tipkovnicu ali on nema ta slova... 

Mogu, samo moraš odabrati hrvatski jezik u postavkama tipkovnice (programa)

12 godina

to je logicno, ali njemu su u postavkama hrvatki i bosanski i nema ta slova, zatim sam probao dodati i srpski i isti slucaj kao da je eng tipkovnica a ne ona koja je postavljena

16 godina
moderator

Drži c,d,s,z pa ti se pojavi

14 godina
XXX-Man kaže...

Drži c,d,s,z pa ti se pojavi

Čini mi se da nisi u pravu, obzirom sam prije update-a imao full hrvatsku tipkovnicu, sa Vidljivim hrvatskim slovima, daklem čćđšž, ali po upgrade-u, slova sam izgubio, a neznam ih vratiti!?!? 

ATJ Lučko
16 godina
moderator
ATJLučko kaže...

Čini mi se da nisi u pravu, obzirom sam prije update-a imao full hrvatsku tipkovnicu, sa Vidljivim hrvatskim slovima, daklem čćđšž, ali po upgrade-u, slova sam izgubio, a neznam ih vratiti!?!? 

Čini mi se da jesam

17 godina
Android borbeni komplet

Čudno ja baš imam suportan problem sa Swiftom, izgubio sam opciju da mi se dijakritički znakovi pojavljuju na long press, a ne kao zasebni gumbi.

Tako da su mi sad slova minimalne veličine pa sam prešao na Smart Keyboard Pro dok to ne skužim kako vratiti

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Android borbeni komplet

Sad kužim kaj vas muči...dakle ovako:

swiftkey opcije > jezici > pritisnuti na QWERTZ u redu ispod Hrvatski > iz menija koji se ponudi odabrati željeni raspored:

QWERTZ (hrv/srp/bos) - vidljiva slova s kvačicama

QWERTZ - slova s kvačicama vidljiva kod dugog pritiska

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 23:34 (XXX-Man).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Bas sam htio pitati za tiokovnice i vidim da upravo  raspravljate o njima. Jel koristite swipe opcije ili tipkate normalno?  Ima raznih tipkovnica i nacina pisanja, pa koji vi preferirate i koliko je efikasan taj swipe? Probao sam par puta razne tipkovnice al se uvijek vracam na Smartkeyboard (radi smajlija na enteru koji se mogu editirati i zapravo neki gumb iskoriatiti za recimo

mail da ti izbaci) i radi vec velike baze vlastitih rijeciju. Jel se mogu kako te spremljene rijeci prebaciti u drugu tipkovnicu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Sredio stvar, fora je bila u tome da sam bio na beti nove SwiftKey verzije a na njoj so far nemaju rvacku tipkovnicu, full size, king size!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Osa kaže...

Bas sam htio pitati za tiokovnice i vidim da upravo  raspravljate o njima. Jel koristite swipe opcije ili tipkate normalno?  Ima raznih tipkovnica i nacina pisanja, pa koji vi preferirate i koliko je efikasan taj swipe? Probao sam par puta razne tipkovnice al se uvijek vracam na Smartkeyboard (radi smajlija na enteru koji se mogu editirati i zapravo neki gumb iskoriatiti za recimo

mail da ti izbaci) i radi vec velike baze vlastitih rijeciju. Jel se mogu kako te spremljene rijeci prebaciti u drugu tipkovnicu? 

Ja od kad sam saznao za swype ne mogu bez njega, jednostavno je presporo tipkati slovo po slovo. Koristim swiftkey i zakon je, može se "swajpati" i eng i hr u isto vrijeme.

LG Google Nexus 4
17 godina
Android borbeni komplet

Ja takoder koristim swipe i prezadovoljan sam. Kupio sam Swype Kewyboard za 0.99 kad je bio na akciji. Bolja opcija mi je bio SwiftKey Keyoard, ali ta kosta 4,81. 

Sto se tice pisanja ide odlicno, nasa slova ne morate imati ukljucena, ako pisete kući, mozete slobodno swype-ati kuci i napisat ce vam kući.

Jednom kad probate tesko se poslje vratiti na normalnu :)

Jos jedna stvar sto se nasih slova tice, radije iskljucite, vece su vam tipke automatski, a kvake dobijete tako sto drzite slovo koje hocete sa kvakom duze vremena i pojave se, kao sto je kolega iznad objasnio. Moja preporuka za Swype keyboard

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Android borbeni komplet

Meni je sasvim solidna google keyboard. Nažalost nedostupna u našoj zemlji, ali ima na XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179

Kako je k vragu nedostupna za Hrvatsku, a ima hrvatski jezik i rječnik!?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozz , imam jedno pitanje, kako mogu sa svog starog mobitele prebacit sve poruke i kontakte na novi , jer na starome moram sve izbrisat , dakle prebaivam s  xperia-je na xperia-ju ...

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ljudi moji zadnjih nekoliko postova je u totalno krivoj temi. Dođem ovde da vidim neke preporuke, a vi o problemima na androidu.

Za takvo nešto ima Android aplikacije, igre i problemi tema! {#}

8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice