Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.830
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Gale92 kaže...

Zanima me da li u Play Store postoji aplikacija koje je slična "Retrici" na iTunesu ?

Ima dosta sličnih, tipa Retro Camera, Paper Camera FX...

Samo malo potraži šta ti najviše odgovara..

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
Gale92 kaže...

Zanima me da li u Play Store postoji aplikacija koje je slična "Retrici" na iTunesu ?

Možda ova? Ne mogu ti ništa reći iz vlastitog iskustva zato što nisam nikad koristio takvo šta, ali kad otvoriš link pogledaj dolje pod "slično" pa isprobaj još koju, jedino je to način da saznaš što ti najviše odgovara.

EDIT: {#} slijedeći put ću prvo prebacit stranicu, da vidim jel možda netko već odogovorio  {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 8:23 (steve90).
14 godina
Android borbeni komplet

Želio bih reći da Paper Camera Fx , kada ju instaliram da mi AVG "očitava" neki virus te mi neda da se instalira.
Pripazite na ovu aplikaciju. Inače imam SGS III

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma taj AVG je sizofrenicar. Nema tu nikakvog virusa.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Znam da nije ova tema no kako zaključati sve "desktope" osim glavnog..ili eventualno ostaviti dva...te kako razvucete random wallpaper da vam se lijepo vidi...

Mob Lg Nexus 4, android 4.3

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

Znam da nije ova tema no kako zaključati sve "desktope" osim glavnog..ili eventualno ostaviti dva...te kako razvucete random wallpaper da vam se lijepo vidi...

Mob Lg Nexus 4, android 4.3

Ako sam te dobro shvatio, mislim da ti treba neki custom launcher (ja koristim nova launcher) i s njim možeš postaviti željeni broj home screen-ova (mislim od 1-7)

17 godina
Android borbeni komplet

Ne znam jel već bila, ali po meni jako dobra alternativa za defaultnu messaging aplikaciju.. Slide messaging

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav ljudi imam pitanje, sestra mi ima Prestigio 4505 i kad nekog zove slika pozivatelja joj se normalno prikazuje preko ekrana, ali kad nju neko zove slika se skoro ne vidi, samo malo gore pri vrhu se vidi, dali postoji koji apk da postavi tu sliku kako treba. ili nekako drukcije.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
steve90 kaže...

Ne znam jel već bila, ali po meni jako dobra alternativa za defaultnu messaging aplikaciju.. Slide messaging

kako da namjestim da mi defualtna? sad mi dolaze poruke i na ovu od moba i od te aplikacije...

15 godina
maxy0 kaže...
steve90 kaže...

kako da namjestim da mi defualtna? sad mi dolaze poruke i na ovu od moba i od te aplikacije...

u settings-ima one od moba ugasis sve notification-se.

15 godina
Igor666 kaže...
maxy0 kaže...
steve90 kaže...

u settings-ima one od moba ugasis sve notification-se.

nece mi, jel mozes malo podrobnije objasnit

15 godina
maxy0 kaže...

nece mi, jel mozes malo podrobnije objasnit

pa u aplikaciji koja je dosla sa mobom imas settings. ne znam koji mob imas ali u postavkama sigurno ima opcija notifications...pa imas recived notifications, sent..bla bla..sve pogasis.  i to je to, jednostavnije ne moze biti.

14 godina

Kolege, može brzo informacija. Ne bavim se mobitelima pa ne znam. Kad se kod Androida pokrene automatsko ažuriranje softwarea i kad se update-a sa 4.0.0 na recimo sada zadnji 4.2.2. Jer se u procersu šta briše automatski ili ne dira podatke korisnika ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 0:55 (itomic009).
16 godina
itomic009 kaže...

Kolege, može brzo informacija. Ne bavim se mobitelima pa ne znam. Kad se kod Androida pokrene automatsko ažuriranje softwarea i kad se updeta sa 4.0.0 na recimo sada zadnji 4.2.2. Jer se u procersu šta briše automatski ili ne dira podatke korisnika ??

sve ostaje ako radis official update kao sto si naveo...

MuWu
13 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
itomic009 kaže...

Kolege, može brzo informacija. Ne bavim se mobitelima pa ne znam. Kad se kod Androida pokrene automatsko ažuriranje softwarea i kad se updeta sa 4.0.0 na recimo sada zadnji 4.2.2. Jer se u procersu šta briše automatski ili ne dira podatke korisnika ??

Bilo je slučajeva da se ostalo bez podataka, tako da se uvijek preventivno predlaže napraviti kopiju svega što ti je važno. Teoretski nebi smjelo ništa biti, ali šta je sigurno, sigurno je ;)

14 godina
EchoOne kaže...
MujagaWudakhi kaže...
itomic009 kaže...

Bilo je slučajeva da se ostalo bez podataka, tako da se uvijek preventivno predlaže napraviti kopiju svega što ti je važno. Teoretski nebi smjelo ništa biti, ali šta je sigurno, sigurno je ;)

Ja sam cise puta radio OTA update i nikad nisam ostao bez podataka.

Npr kod Prestigea te upoziri da ces nakon veceg updatea ostat bez podataka.

15 godina
neaktivan

offtopic..deleted

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 11:39 (wh15tler).
14 godina
wh15tler kaže...

Ne znam da li se netko susreo do sad s ovime.

Uglavnom radi se o xperia sola, službeni 6.1.1.B.1.54 firmware (češki doduše, al službeni).

Ukratko nije u stanju skinuti niti updateati išta s google playa.

Prvo je izbacivao error 502, a onda nakon malo prčkanja (brisanje keša u google play framework i google play store) je prestao izbacivati error.

No sada pak nije u stanju spojiti se uopće na play store. Jedino objavi poruku "server error" uz velikodušnu ponudu da pokušamo opet.

Sad..sve je radilo normalno kada sam tek digao firmware gore, no nakon procedure roota je cijela stvar pala u vodu.

To uključuje flashanje kernela na stariji, root i vraćanje zadnjeg kernela.

Možda je u tome problem, no ako se netko susreo sa sličnim problemom i uspio ga  riješiti bez ponovnog flashanja firmwarea bilo bi superkul ako podijeli riješenje sa mnom.

Ja mislim da ovo nije "tema" gdje trebaš postati svoj problem.
Kao što vidiš ovo je " Android borbeni komplet" a ne riješavanje problema s tvojim uređajem.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ta retrica jetrica je najveća debilana današnjeg doba zajedno sa facebookom i retardnim društvom

Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro misliš. Svaka čast {#}

Čitao sam postove, vidio kako netko ispituje o OTA apdejtovima androida, pa sam nakratko zaboravio u kojoj sam temi i eto..desi se. 

Neg odi ove iznad isto upozori, da se ne bi ponovilo jelte..

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dali postoji apk kao što je Blinkfeed na HTC One-u . Našao sam Flipboard , ali više mi se sviđa Blinkfeed kao početna stranica mobitela...

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet
Dali neko zna neki app pomoću kojeg se mogu skinuti zapisi s YouTubea na mob..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Roll Tube.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Teško da ćeš naći aplikaciju za skidanje videa sa YouTubea na Google Playu jer to krši njihove uvjete korištenja YouTubea. Možda i uspiješ naći neki apk neke ne-provjerene aplikacije ali to ti ne preporučujem.

0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...
Dali neko zna neki app pomoću kojeg se mogu skinuti zapisi s YouTubea na mob..??

Potraži ogYouTube na xda-developers

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
Marko :D kaže...

Teško da ćeš naći aplikaciju za skidanje videa sa YouTubea na Google Playu jer to krši njihove uvjete korištenja YouTubea. Možda i uspiješ naći neki apk neke ne-provjerene aplikacije ali to ti ne preporučujem.

evo ti app za skidanje videa s youtube-a TubeMate

warrior
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Navodno da će u jednoj od idućih youtube aplikacija biti i službeno podržano offline gledanje videa. E sad pretpostavljam da se neće moći skinuti već će biti neki preloading slično kao i do sad sa onim "pretplatama" i "watch later" videima.

1 0 hvala 0
17 godina

To je već moguće. Settings-preloading

14 godina
EchoOne kaže...

Navodno da će u jednoj od idućih youtube aplikacija biti i službeno podržano offline gledanje videa. E sad pretpostavljam da se neće moći skinuti već će biti neki preloading slično kao i do sad sa onim "pretplatama" i "watch later" videima.

Službeno je, da će se video moći "download" u neku vrstu "memorije" (folder na uređaju) te će biti dostupan za offline gledanje 48 sati {#}

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ma koga briga za to ovo je vaznije 

eh eh

3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice