Jedino sta mi pada na pamet je froze preko TPBa.
Jos nesto?
Root Uninstaler Pro ima funkciju freeza, kao i backupa i restorea
Znam, mene je zanimalo postoji li jos sta osim freeza. Da nekako zaustavim te sistemske aplikacije.
Root Uninstaler Pro ima funkciju freeza, kao i backupa i restorea
Znam, mene je zanimalo postoji li jos sta osim freeza. Da nekako zaustavim te sistemske aplikacije.
Link radi jer mene vodi na xda forum. Kako ti ne možeš. Ovaj link iznad.
ljudi postoji li kakav android app da vidim sve kontakte koji su online na google talku??? dakle apsolutno svi kontakti koje imam a koji su online...
dakle nesto kao sto ljudi koji imaju fejs da vide sve svoje online kontakte... hangouts je ocaj, odmah sam ga maknuo, a nije ni gtalk na androidu ne znam što, ali mi je drazi i jednostavniji i ima opcije koje ovaj nema...
znam da ima ona shema da si biraš koga hoćeš da ti bude na listi u gmailu, ali ovo mi je potrebnije.. ako netko zna je li uopće moguće...
Dali postoji neka aplikacija za direktnu kontrolu zaslona ekrana od android uređaja.
Dakle da spojim recimo uređaj sa računalom, i onda da imam ekran kao što imam na mobitelu i da direktno kontroliram uređaj.
Znam za webkey, on radi preko interneta, ali mi ima dosta "lagga" a trebalo bi mi nešto što bi radilo fluidno.
Dakle nešto tipa airdorid, gdje imam pristup datotekama, več da imam kontrolu zaslona.
Dali postoji neka aplikacija za direktnu kontrolu zaslona ekrana od android uređaja.
Dakle da spojim recimo uređaj sa računalom, i onda da imam ekran kao što imam na mobitelu i da direktno kontroliram uređaj.
Znam za webkey, on radi preko interneta, ali mi ima dosta "lagga" a trebalo bi mi nešto što bi radilo fluidno.
Dakle nešto tipa airdorid, gdje imam pristup datotekama, več da imam kontrolu zaslona.
koristim ovo u tu svrhu, ne znam je li imaš samsung phone ili neki drugi... ali mislim da radi sa svim rootanim andoridašima ... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ExNeQD1Dy8
Evo našao međutim ne podržava moj telefon, pokušat ću skinuti apk, pa tako probati...
Možeš mi objasniti kako radi, tvoja iskustva, jel šteka, jel ide fluidno, jesi probao igre igrati preko toga?
Evo našao međutim ne podržava moj telefon, pokušat ću skinuti apk, pa tako probati...
Možeš mi objasniti kako radi, tvoja iskustva, jel šteka, jel ide fluidno, jesi probao igre igrati preko toga?
a ono nije da je najfluidnija stvar na svijetu... igre zaboravi...to nista... ali za tipa kontrolu whatsappa, surfanje, nekih appova radi super... meni je vrlo korisno i zadovoljan sam kako radi jedino bih volio da je screen na mobu ugashen dok koristim quick support da ne guta bateriju bzvz na tome..
.
a ono nije da je najfluidnija stvar na svijetu... igre zaboravi...to nista... ali za tipa kontrolu whatsappa, surfanje, nekih appova radi super... meni je vrlo korisno i zadovoljan sam kako radi jedino bih volio da je screen na mobu ugashen dok koristim quick support da ne guta bateriju bzvz na tome..
.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung
Ako hoces i ovo probaj
Teamviewer mi previše šteka, probano sa više verzija...
Inače, imam Xpera P, JB na njemu, i uređaj je rootan. Ako imate još kakav prijedlog, pomažite, bitje je samo da ide što fluidnije.
Inače ovaj Teamviewer radi preko neta, možda neki program koji radi preko usb-a bi bio bolji?
...Ako ti nije bitno da ti pokazuje ekran na laptopu (mobitel tak i onak imaš kraj sebe), onda je odličan Take Control i fluidan je recimo dosta (vjerojatno jer netreba prenašati sliku). Najbolje mi je što samo pomakneš miš na rub ekrana monitora i skoči ti na ekran mobitela i obrnuto. Također radi preko wifi-a.
može neka free aplikacija za DVB tuner.
Imam USB DVB tuner sa antenom, te bi ga priključio sa OTG kabelom na tablet. Dali bi to uopće funkcioniralo ili treba kupiti specijalan tuner za tablete?
može neka free aplikacija za DVB tuner.
Imam USB DVB tuner sa antenom, te bi ga priključio sa OTG kabelom na tablet. Dali bi to uopće funkcioniralo ili treba kupiti specijalan tuner za tablete?
Ima ih 5-6 sto rade, trebas drivere inace :)
Imas aplikaciju na Play-u koja podrzava samo njihov tuner
...Ako ti nije bitno da ti pokazuje ekran na laptopu (mobitel tak i onak imaš kraj sebe), onda je odličan Take Control i fluidan je recimo dosta (vjerojatno jer netreba prenašati sliku). Najbolje mi je što samo pomakneš miš na rub ekrana monitora i skoči ti na ekran mobitela i obrnuto. Također radi preko wifi-a.
Pa ovaj, ova bi mogla i valjati, ako još ima kakvih ideja, bilo bi odlično
Ja koristim Unified Remote i radi savršeno. Još nešto slično je Splashtop Remote Desktop, osobno ga nisam još isprobao (iako sam ga dobio kao preporuku) i razlika između njega i Unified Remota je da na njemu vidite desktop od računala i možete čak streamati i zvuk na mobitel (u slučaju da gledate seriju ili nešto slično). Za unified remote koristite full veriziju ako ste u mogućnosti
stvarno je... nakon sto sam od Ose vidio post sa take control otkrio sam ovaj share keyboard and mouse... app za 5... stvarno radi tip top...hrpa settingsa.. odusevljen sam..
Hvala puno za ovu app, najviše mi se sviđa ovo kaj mogu preko bluetootha, netrebam internet, netrebam kabel, a radi :D (laptop<->mob), a opet mogu i preko kabla i još k tome punim mob
Bilo je nekih koji su imali problema s aktivacijom Play Musica, pa sam napravio guide.
Google Music - aktivacija za HR (Internet) @ Bug Online Forum
I meni je najbolja stvar koju sam do sad našao.
Sad razmišljam, da bi si baš mogao nabavii tablet, pa da probam s dva uređaja dali će raditi. Da imam onak, jedan ekran za normalno surfanje i što več radim, a tablet sa strane samo za recimo Facebook, mail i slično...
I defintivno anjbolja stvar je što može preko USB-a i uopće nema nikakvog štekanja ni sličnog...
koja je najbolja besplatna aplikacija za čitanje word dokumenata? molim vas brz reply, treba mi sutra za ispit :D
koja je najbolja besplatna aplikacija za čitanje word dokumenata? molim vas brz reply, treba mi sutra za ispit :D
Kingsoft office
Ja na N7.
Što je još čudnije, ima i lag-ova na iP5, ona prijašnje je radila čudesno fluidno...
Ima neke veze s RAM-om, na N7 je potrošnja RAM-a u igrici užasno skočila (s oko 80MB -> 120)
Ja na N7.
Što je još čudnije, ima i lag-ova na iP5, ona prijašnje je radila čudesno fluidno...
Ima neke veze s RAM-om, na N7 je potrošnja RAM-a u igrici užasno skočila (s oko 80MB -> 120)
Gledajući ove vaše komentare, ne budi ljen otišao sam da odigram malo na svojem SGS III i sve fluidno radi, bez "štucanja"
meni na sgs2 sve normalno radi
Dočekali smo i taj dan. Oficijelna android aplikacija za Mega cloud servis.
Dočekali smo i taj dan. Oficijelna android aplikacija za Mega cloud servis.
dulje vrijeme je taj app dostupan, samo je ažuriran danas.... al nije loš, još da naprave za win app kao sto dropbox ima... milota :D
tko nije znao a mozda ima u planu instalirati si igricu a jos nije, a za one koji je vec imaju instaliranu napravite update, jer su dosle neke preinake, i bolja grafika.... igram je danas kad god uhvatim vremena i sve radi kako treba bez stekanja, smrzavanja i slicnog....
tko nije znao a mozda ima u planu instalirati si igricu a jos nije, a za one koji je vec imaju instaliranu napravite update, jer su dosle neke preinake, i bolja grafika.... igram je danas kad god uhvatim vremena i sve radi kako treba bez stekanja, smrzavanja i slicnog....
ja ju vec igram mjesec dana.. predobra je